-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αυτόν εδω τον χυμό, τον πίνει κανείς...;;; http://www.vivartia.com/assets/media/pr ... ali-karoto).jpg Τελευταία τον βρίσκω με την ένδειξη 'φρουτοποτό' κι οχι 100% φυσικός χυμός...! Γνωρίζετε τί γινεται...;;τα φρουταποτά έχουν έξτρα ζάχαρη...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον τελευταίο χρόνο πίνω μανιωδώς μηλοχυμό από το aldi. ....Απο aldi??? Μακρυά απο αυτά τέκνον μου!!!
..........
τα πιτοειδη ειναι ελληνικα παντως'Κardis'. Εξαίρετα όντως!!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τον τελευταίο χρόνο πίνω μανιωδώς μηλοχυμό από το aldi. ....
Απο aldi??? Μακρυά απο αυτά τέκνον μου!!!
..........
τα πιτοειδη ειναι ελληνικα παντως'Κardis'. Εξαίρετα όντως!!!
Kαι τα χωριάτικα λουκάνικα Kardis είναι
-
Επομένως, κατόπιν ομοφωνίας των απανταχού :
ο φίλτατος 'KARDIS' κατατάσσεται επιτυχώς εδώ -
λοιπόν γιαουρτάκι στραγγιχτό σε συσκευασία του 1 κιλού 2,09€. απο Aldi κ ελληνικό γάλα (λέει) απο την ΑΓΝΟ (λέει) 'άσπιλο' το ονομάζει.
το βρίσκω ισάξιο όλων όσων κυκλοφορούν.μια ερώτηση.
η KRETARAKI http://www.kretaraki.gr/ βγάζει κάτι που το λέει απόσταγμα cabernet sauvignon. είναι grappa και το λέει έτσι για λόγους ΠΟΠ ή είναι δική της συνταγή?
τα μπουκαλάκια της πάντως είναι πολύ προσεγμένα και θελκτικά στο ράφι. ένα στο γραφίστα τους. -
Εντοπίσθηκε στα Carrefour και 'ελέγχθηκε βεβαίως-βεβαίως', παγωτό μαστίχα , (όχι προιόν ης αλυσίδας) και με την 'εγγύηση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου'.
Τώρα, πως συνδυάζεται να γράφει στην συσκευασία 'Παρασκευάζεται-συσκευάζεται στην Λευκωσία-Κύπρος απο την Εταιρεία Παπαφιλίππου, Ρ&Ρ ....
Το αποτέλεσμα όμως μετράει, και ειναι -
Πολύ ωραίο και το γιαούρτι με μαστίχα μια χιώτικης εταιρείας από τα Μεστά Χίου... μόνο που ενώ η κοπέλα που το προωθούσε έλεγε 1+1 και η ταμπέλα στο ράφι έλεγε 1+1, η ταμειακή τα χρέωνε κανονικά! Φυσικά και τα πήρα πίσω τελικά αλλά μου τη δίνει...
Γενικά πρέπει να είσαι προσεκτικός στο τι σε χρεώνουν τα λάθη ειδικά στις προσφορές ή τα νέα προϊόντα (ή έκδοση με προσφορά γνωστού προϊόντος) είναι πιο συχνά... -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον τελευταίο χρόνο πίνω μανιωδώς μηλοχυμό από το aldi. Η ονομασία του είναι sweet valley και γράφει πως φτιάχνεται από την ΑΓΝΟ.+10
Ολη η σειρά τους ειναι πολύ καλή και την τιμουμε αναλόγως....
-
Γιαούρτι με γεύση μαστίχας; Δεν έχω δει πουθενά.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Γιαούρτι με γεύση μαστίχας; Δεν έχω δει πουθενά.Το βρήκα στο Carrefour όπου είχε και κοπέλα σε τραπεζάκι που κέρναγε. Τιμή ζεύγους νομίζω 2,29 αλλά με το 1+1 σημαίνει τα μισά.
Μάρκα Chios Fresh.
Στη σχετικά φορτωμένη οπτικά αλλά όχι κακόγουστη συσκευασία παρατηρώ: Γεύση μαστίχας Χίου, 2%, επιδόρπιο με γιαούρτι και μαστίχα Χίου
Πελινναίον όρος ΑΕ Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος, 7ο χλμ επαρχιακής οδού Χίου-Μεστών 22710 77555
Από 100% ελληνικό γάλα. Σφραγίδα ένωσης μαστιχοπαραγωγών Χίου, εγγυημένο αυθεντικό προιόν -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γιαούρτι με γεύση μαστίχας; Δεν έχω δει πουθενά.
Το βρήκα στο Carrefour όπου είχε και κοπέλα σε τραπεζάκι που κέρναγε. Τιμή ζεύγους νομίζω 2,29 αλλά με το 1+1 σημαίνει τα μισά.
Μάρκα Chios Fresh.
Στη σχετικά φορτωμένη οπτικά αλλά όχι κακόγουστη συσκευασία παρατηρώ: Γεύση μαστίχας Χίου, 2%, επιδόρπιο με γιαούρτι και μαστίχα Χίου
Πελινναίον όρος ΑΕ Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος, 7ο χλμ επαρχιακής οδού Χίου-Μεστών 22710 77555
Από 100% ελληνικό γάλα. Σφραγίδα ένωσης μαστιχοπαραγωγών Χίου, εγγυημένο αυθεντικό προιόν -
Αυτοί με τις μαστίχες Χίου έχουν χάσει τη γεύση τους. Κυκλοφορούν κάτι ΑΘΛΙΟΙ συνδυασμοί γεύσης. (λίγοι είναι καλοί)
-
περνοντας απο lild σημερα ειδα αυξησεις σε καποια προιοντα που θυμομουν τυπικα τις τιμες τους.
Ειτε η ... απορροφηση δεν πηγε καλα ειτε ετυχα πανω στις περιπτωσεις (;)Κατι αλλο.
Συγκρινοντας ξυραφακια μιας χρησης απο γνωστη εταιρια με ιδια του lidl
βλεπω ακριβως τον ιδιο σχεδιασμο (αναπτυσσονται απο αλλες εταιριες θα πεις)
και παρομοια αισθηση στο ξυρισμα.
Το παραξενο ειναι οτι η αναλογια της τιμης τους ειναι 5:1 -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
...Συγκρινοντας ξυραφακια μιας χρησης απο γνωστη εταιρια με ιδια του lidl
βλεπω ακριβως τον ιδιο σχεδιασμο (αναπτυσσονται απο αλλες εταιριες θα πεις)
και παρομοια αισθηση στο ξυρισμα.
Το παραξενο ειναι οτι η αναλογια της τιμης τους ειναι 5:1Ποιά λες; Bic, Gilette, Wilkinson?
-
gilette, 2 λεπιδες.
-
Εγώ πάντως είχα πάρει από Lidl κάτι ξυραφάκια, Bellini νομίζω η μάρκα, που όμως δεν είχαν καμία σχέση με Wilkinson, Gilette κλπ. Χάλια δηλαδή, δεν τα χρησιμοποίησα.
-
αυτα με τα ανταλλακτικα εννοεις ;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον τελευταίο χρόνο πίνω μανιωδώς μηλοχυμό από το aldi. ....
Απο aldi??? Μακρυά απο αυτά τέκνον μου!!!
::
..........
τα πιτοειδη ειναι ελληνικα παντως'Κardis'. Εξαίρετα όντως!!! ::
Kαι τα χωριάτικα λουκάνικα Kardis είναι
Kardis και ξερος!! ::
-
Χτύπησα Kardis μπουγάτσα από Lidl. Είναι ένα εννιαίο μεγάλο κομμάτι σε ταψάκι και βγάζει 4 μεγάλες ατομικές, κοστίζει 3.90€. Γευστικότατη!
Συμφέρει γιατί στον φούρνο την αγοράζω 1.70 ...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
αυτα με τα ανταλλακτικα εννοεις ;Ναι με τα ανταλλακτικά. Είχε νομίζω 25 ξυραφάκια μέσα. Χάλια.
Σούπερμαρκετ