1ον: Δεν μπορω να πω πως ειμαι απογοητευμενος, αλλα δεν εχω ξετρελαθει κιολας με το Safari 5.
Δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα οσον αφορα την ταχυτητα, σε αντιθεση με την προηγουμενη αναβαθμιση οπου η διαφορα ηταν τεραστια. Επισης μου την σπαει που επανηλθε ξανα η μπλε μπαρα που πιανει ολο το μηκος της περιοχης του URL οταν φορτωνει μια σελιδα. Στην προηγουμενη εκδοση που γεμιζε μονο τερμα δεξια μου αρεσε πιο πολυ. Γενικοτερα ομως, τι αλλες διαφορες εχει σε σχεση με το προηγουμενο ;
2ον: Εχω ενα θεματακι με το iPhone μου. Οπως θα εχετε παρατηρησει (οι ηδη κατοχοι) οταν καλεις καποιον και φερνεις την συσκευη στο αυτι σου, η οθονη μαυριζει (εξοικονομηση μπαταριας?). Πολλες φορες λοιπον, οταν τελειωνω το τηλεφωνημα μου, κατεβαζω το κινητο απ'το αυτι μου και η οθονη δεν επανερχεται αλλα παραμενει μαυρισμενη χωρις να με αφηνει να τερματησω την κληση. Πολλες φορες αν ο αλλος δεν το σηκωσει μπαινει σε προωθηση κλησης και επειδη δεν μπορω να κλεισω το τηλεφωνο (αφου η οθονη δεν δειχνει τιποτα) χρεωνομαι και αφηνω μηνυματα στον τηλεφωνητη του αλλου. Δεν μπορει να απενεργοποιηθει καπως αυτη η λειτουργια, ωστε η οθονη να παραμενει ανοιχτη οταν μιλαμε στο τηλεφωνο, η θα υπαρχει κινδυνος να πιεστει καταλαθος ο 'τερματισμος κλησης' απ'το αυτι μας την ωρα που μιλαμε ;