-
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
Προσοχη προσοχήΠαιδιά δεν το προτείνω σε κανέναν σας γράφω της παρακάτω γραμμές για να μην πέσει κανένας άμοιρος στην παγίδα του Cruze
Τελικά την έκανα την βλακεία και πήρα Cruze θέλω να μου πουν οι ειδήμονες εδωπερα τι να κάνω. S.O.S.
Είχα και στην Αμερική που ήμουν φοιτητής, δεν είχαμε φιατακια εκεί ξέρετε τώρα εσείς και είχα πέσει στην παγίδα του Chevrolet αλλά βγήκε καλό.Από ότι βλέπω δεν είναι καθόλου καλό αυτοκίνητο από αυτά που ακούω στο φόρουμ.
Και έλεγα και εγώ η General Motor ξέρει από αυτοκίνητα? Τελικά Στην Ελλάδα εμείς ξέρουμε κάτι παραπάνω από αυτούς.Να σας πω δε ότι πριν την σακαρακα είχα αυτοκίνητο γαλλικό ……πολύ καλό μόνο που στις 20.000 χιλιόμετρα άρχισαν τα μικροπροβλήματα ξέρετε τσίμπαγε λαδάκια κ.τ.λ τίποτα σπουδαίο για αυτό το άλλαξα.
Σας παραθέτω και ένα βίντεο προς αποφυγή για να δείτε και με τα μάτια σας γιατί σαράβαλο μιλάμε.
Για το πρόβλημα σου μπορείς να δοκιμάσεις μπεπαντόλ για την φαγούρα, ξύδι για τα νεύρα και μια κορτιζονούχα αλοιφή για το άλλο πρόβλημα...
Στην αμερική τι chevy είχες;
-
δεν ξέρω αν τα λες για να πείσεις εμάς ή τον εαυτό σου..
-
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
Προσοχη προσοχήΠαιδιά δεν το προτείνω σε κανέναν σας γράφω της παρακάτω γραμμές για να μην πέσει κανένας άμοιρος στην παγίδα του Cruze
Τελικά την έκανα την βλακεία και πήρα Cruze θέλω να μου πουν οι ειδήμονες εδωπερα τι να κάνω. S.O.S.
Είχα και στην Αμερική που ήμουν φοιτητής, δεν είχαμε φιατακια εκεί ξέρετε τώρα εσείς και είχα πέσει στην παγίδα του Chevrolet αλλά βγήκε καλό.Από ότι βλέπω δεν είναι καθόλου καλό αυτοκίνητο από αυτά που ακούω στο φόρουμ.
Και έλεγα και εγώ η General Motor ξέρει από αυτοκίνητα? Τελικά Στην Ελλάδα εμείς ξέρουμε κάτι παραπάνω από αυτούς.Να σας πω δε ότι πριν την σακαρακα είχα αυτοκίνητο γαλλικό ……πολύ καλό μόνο που στις 20.000 χιλιόμετρα άρχισαν τα μικροπροβλήματα ξέρετε τσίμπαγε λαδάκια κ.τ.λ τίποτα σπουδαίο για αυτό το άλλαξα.
Σας παραθέτω και ένα βίντεο προς αποφυγή για να δείτε και με τα μάτια σας γιατί σαράβαλο μιλάμε.
Τωρα σε πιστεψαμε!
-
Μετα την παρακατω περιπετεια που ειχα με τον δισκο του cruze νομιζα οτι ειχα ξεμπερδεψει...
viewtopic.php?f=6&t=44079
Ελαμου ομως που εκανα λαθος...
Εχθες και 5 ημερες μετα το συμβαν εβγαινα στην εθνικη για να 'ανο'ι'ξω το αμαξι μετα απο καλο ζεσταμα.
Οταν ''γεμισα'' καλα την 2α ( 6000στρ.)στην αλλαγη για 3η αισθανομαι τον συμπλεκτη να τερματιζει και να μην απομονωνει!!Οταν σταματησα στην ακρη διαπιστωσα οτι ο συμπλεκτης επανερχοταν αλλα δεν απομονωνε καθολου(σαν να μην τον πατουσα ).Για να μην κανω αλλη ζημια φωναξα αμεσως την οδικη βοηθεια και το πηγαμε στην αντιπροσωπεια.
Σημερα μου ειπαν οτι αυριο θα κατεβασουν το σαζμαν για να δουν εαν ειναι μονο ρουλεμαν η και ο δισκος!!
Μου ειπαν οτι οι δισκοι ειναι πολυ ευαισθητοι και χαλανε πολυ ευκολα,στο παλιο μου ομως αμαξι που μερικες
φορες το ειχα ζορισει περισσοτερο δεν επαθε τιποτα ο δισκος.Λετε να παιζει ρολο που ειναι καινουριο ?? Εχετε παρομοια εμπειρια?? Ο κινητηρας δουλευει ''ρολο'ι' '' με προβληματιζει ομως που οταν εδωσα πολλες στροφες,τοτε την επαθε ο συμπλεκτης.Αυριο περιμενω να μου πουν τι εχει γινει Θα ηθελα οσοι γνωριζετε να με βοηθησετε με την αποψη σας.
Ευχαριστω!! -
Φίλε cruzakias μια παρόμοια εμπειρία με συμπλέκτη είχα και εγώ, στο προηγούμενο αμάξι που είχα ένα BMW του 2005 με την μόνη διαφορά ότι έχασε τα υγρά ο συμπλέκτης και όχι από πολύ ζόρισμα του κινητήρα όπως εσύ. Αλλά τα συμπτώματα τα ίδια πατάς επανέρχεται και δεν απομονώνει. Όπως και να έχει το πράγμα την εγγυηση το αμάξι σου την έχει όποτε πιστεύω όλα να πάνε καλά.
-
Kαλά μην θεωρείτε δεδομένο ότι θα μπει στην εγγύηση. Δίσκος-ρουλεμάν συμπλέκτη = αναλώσιμο. Θα σου πετάξουν κ ένα φταίει από κακή χρήση και τέλος.
Την έχουν πατήσει άλλοι σε άλλες μάρκες.
-
cruzakia πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει;
Αν είσαι κάτω από 10κ και το έχεις λιγότερο από εξάμηνο, λογικά πρέπει να αναλάβουν όλο το κόστος επισκευής οι ίδιοι.
-
Το εχω περιπου 9μηνο και εχω κανει 7.500χλμ.
Απ'οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεια (εαν ειναι τελικα δισκος )μαλλον τον πληρωνω εγω,αλλα αυτο ''παιζεται''
λογω των χιλιομετρων του αυτοκινητου. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Απ'οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεια (εαν ειναι τελικα δισκος )μαλλον τον πληρωνω εγω,αλλα αυτο ''παιζεται''
λογω των χιλιομετρων του αυτοκινητου.πριν τι πρόβλημα είχες ;;
Είχε σχέση με το δίσκο;;
Να τους πεις ότι είναι απαράδεκτο καινούργιο αυτοκίνητο να θέλει αλλαγή δίσκου τόσο γρήγορα Απο τη στιγμή που σπο ότι καταλαβαίνω οδηγείς συνετά και ομαλά ...
Είναι καθαρά αστοχία υλικού για την οποία ευθύνεται το εργοστάσιο...
Απείλησε τους και λίγο αν χρειαστεί... Μερικοί έτσι περνούν μπρος... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
λογω των χιλιομετρων του αυτοκινητου.πριν τι πρόβλημα είχες ;;
Είχε σχέση με το δίσκο;;
Να τους πεις ότι είναι απαράδεκτο καινούργιο αυτοκίνητο να θέλει αλλαγή δίσκου τόσο γρήγορα Απο τη στιγμή που σπο ότι καταλαβαίνω οδηγείς συνετά και ομαλά ...
Απείλησε τους και λίγο αν χρειαστεί... Μερικοί έτσι περνούν μπρος...Nαι ... πάρε μόνο ύφος για να φοβηθούν.
Δηλ πως θα τους απειλήσει ; Με ΙΝΚΑ ; Με καταγγελία στην κεντρική αντιπροσωπεία ; ΄Η με ξύλο ;
-
Ειδικα οταν ξερουν τι εχει προηγηθει;
-
Οπως ειχα γραψει στις 9-5-2010 viewtopic.php?f=6&t=44079 το ζορισα στην ανηφορα, αλλα ρε γ@μ@το ποτε δεν ζορισα αυτοκινητο ωστε να καψει δισκο,πως την ''πατησα'' ετσι με το καινουριο ??!!!
Παντως αλλο προβλημα δεν ειχε το αμαξι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πριν τι πρόβλημα είχες ;;
Είχε σχέση με το δίσκο;;
Απείλησε τους και λίγο αν χρειαστεί... Μερικοί έτσι περνούν μπρος...Nαι ... πάρε μόνο ύφος για να φοβηθούν.
Δηλ πως θα τους απειλήσει ; Με ΙΝΚΑ ; Με καταγγελία στην κεντρική αντιπροσωπεία ; ΄Η με ξύλο ;
ένα τηλέφωνο Απο δικηγόρο που να τους γνωστοποιεί ότι έχεις προβεί στις κατάλληλες ενέργειες...
-
Δεν πιστευω οτι θα χρειαστει να φτασουμε μεχρι εκει...οι ανθρωποι φαινονται ενταξει...
-
Σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να τους πεις από την αρχή ξέρετε το πίεσα λίγο κάτω από αυτές κι αυτές τις συνθήκες και το εμφάνισε παρά να το παίζεις ανίδεος και να έχεις και υφάκι να τους πιέζεις ή να είσαι επιθετικός. Τότε είναι που από αντίδραση μπορούν πολύ εύκολα να αποδείξουν πως έχει γίνει αντικανονική χρήση και κάνε εσύ ενέργειες μπας και βρεις λύση μετά.
Θεωρώ πως οι ίδιοι στα πλαίσια του after sales λόγω λίγων χιλιομέτρων, καλής θέλησης και για να έχουν έναν ακόμα ευχαριστημένο πελάτη δεν είναι απίθανο να το περάσουν εγγύηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καθαρά στην κρίση τους (θέμα έγκρισης).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να τους πεις από την αρχή ξέρετε το πίεσα λίγο κάτω από αυτές κι αυτές τις συνθήκες και το εμφάνισε παρά να το παίζεις ανίδεος και να έχεις και υφάκι να τους πιέζεις ή να είσαι επιθετικός. Τότε είναι που από αντίδραση μπορούν πολύ εύκολα να αποδείξουν πως έχει γίνει αντικανονική χρήση και κάνε εσύ ενέργειες μπας και βρεις λύση μετά.Θεωρώ πως οι ίδιοι στα πλαίσια του after sales λόγω λίγων χιλιομέτρων, καλής θέλησης και για να έχουν έναν ακόμα ευχαριστημένο πελάτη δεν είναι απίθανο να το περάσουν εγγύηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καθαρά στην κρίση τους (θέμα έγκρισης).
- Οπως σε καθε επαγγελματια, δεν θελει κανεις να του ερχεται ο αλλος και να το παιζει ξερολας και μαγκας....
Τοτε πεφτει ''γειωση''
- Οπως σε καθε επαγγελματια, δεν θελει κανεις να του ερχεται ο αλλος και να το παιζει ξερολας και μαγκας....
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Οπως ειχα γραψει στις 9-5-2010 viewtopic.php?f=6&t=44079 το ζορισα στην ανηφορα, αλλα ρε γ@μ@το ποτε δεν ζορισα αυτοκινητο ωστε να καψει δισκο,πως την ''πατησα'' ετσι με το καινουριο ??!!!
Παντως αλλο προβλημα δεν ειχε το αμαξι.Διαβάζω το παρακάτω που έγραψες την 9/6/2010:
Φίλοι γεια σας.Την 9-6-2010 θα την θυμαμαι για την ταλαιπωρία που τράβηξα και εγώ και το κρουζακι μου,αλλα και το αυτοκινητο της δουλειας!!
Ειμαστε δυο αυτοκινητα ( chevy cruze + scoda roomster ) για δουλεια σε χωριο του ψηλορειτη, οπου αναγκαστηκαμε να κατεβουμε απο εναν κακοτραχαλο ''δρομο'', βλεπωντας οτι η κλιση του δεν θα μας εμποδιζε στην επιστροφη!
Ελαμου ομως που καναμε λαθος!! Δεν ηθελα να ζορισω το αμαξι, και ετσι δεν επελεξα να τρεξω για να μην το ρημαξω απο κατω με τις πετρες, αλλα ουτε και να ανεβασω ''τρελες'' στροφες....
Ετσι με 4,000-4,5000 και με μαλακο δουλεμα του συμπλεκτη προσπαθησα να το ανεβασω.Η κλιση ομως, οι πετρες, και το ''οργωμενο' απο τα 4χ4 εδαφος δεν με αφησαν να κανω ουτε 5μετρα.Τοτε αρχισε να μυριζει ο ΔΙΣΚΟΣ και αναγκαστικα το γυρισα να ανεβει με την οπιστεν.Αφου εκανα περιπου 10μετρα και στο τελος αφηνα τον συμπλεκτη και δεν πηγαινε το αμαξι, αρχησε να βγαζει καπνους Ετσι ανοιξα το καπο και ειδα απο το σαζμαν να βγαινουν εντονοι καπνοι και να μυριζει καμενος δισκος (μονο φωτια που δεν πηρε ..)Μετα απο τηλεφωνηματα σε μηχανικο, και στην αντιπροσωπεια και αφου το αφησα να κρυωσει καλα, το ανεβασα τελικα στην ασφαλτο Ευτυχως με πρηκα..μονο την μυρωδια του καμενου ( για καμια εβδομαδα ).Κατα τα αλλα το τσεκαρα και δεν εχει το παραμικρο προβλημα,ουτε πατιναρει ουτε τιποτα...Για πιο σιγουρα το πηγα και στην αντιπροσωπεια οπου το βρηκαν και αυτοι ο.κ
Το scoda επαθε τα ιδια ...με την διαφορα οτι αυτο ΕΜΕΙΝΕ στην μεση της ανηφορας απο δισκο!! οπου το ρυμουλκησε ενα 4χ4 μεχρι επανω, και μετα το ανελαβε...η ΕΛΠΑ... Δυστυχως οσο και να προσεχεις καποια στιγμη η στραβη( Μ@Λ@ΚΙΑ ) θα γινει...
Το μαθημα μου το πηρα ( ευτυχως χωρις σοβαρες συνεπειες για το cruzaki μου ) ...αλλα απο εδω και περα... ουτε σε χωμα!!!!Κακή χρήση σε άστρωτο αυτοκίνητο.
Όταν από το αυτοκίνητο βγαίνουν καπνοί και μυρίζει ο δίσκος τόσο πολύ... και ειδικά σε 'άστρωτο' αυτοκίνητο, προσωπικά θα μου φαινόταν αδιανόητο να πληρώσει την οποιαδήποτε ζημιά η τοπική αντιπροσωπεία... Μπορεί εκείνη την στιγμή να μην φαινόταν ότι έχει κάτι αλλά με τη χρήση τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια...Ελπίζω τελικά η ζημιά να επιδιορθωθεί πλήρως στο χαμηλότερο δυνατό κόστος...
-
cruzakia προσπαθησε τουλαχιστον να σουν κανουν μια καλη τιμη .
-
Κομένες οι ανηφοριές ...ή θα πέρνεις φόρα
Εύχομαι το μικρότερο δυνατό κόστος -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παντως αλλο προβλημα δεν ειχε το αμαξι.Διαβάζω το παρακάτω που έγραψες την 9/6/2010:
Φίλοι γεια σας.Την 9-6-2010 θα την θυμαμαι για την ταλαιπωρία που τράβηξα και εγώ και το κρουζακι μου,αλλα και το αυτοκινητο της δουλειας!!
Ειμαστε δυο αυτοκινητα ( chevy cruze + scoda roomster ) για δουλεια σε χωριο του ψηλορειτη, οπου αναγκαστηκαμε να κατεβουμε απο εναν κακοτραχαλο ''δρομο'', βλεπωντας οτι η κλιση του δεν θα μας εμποδιζε στην επιστροφη!
Ελαμου ομως που καναμε λαθος!! Δεν ηθελα να ζορισω το αμαξι, και ετσι δεν επελεξα να τρεξω για να μην το ρημαξω απο κατω με τις πετρες, αλλα ουτε και να ανεβασω ''τρελες'' στροφες....
Ετσι με 4,000-4,5000 και με μαλακο δουλεμα του συμπλεκτη προσπαθησα να το ανεβασω.Η κλιση ομως, οι πετρες, και το ''οργωμενο' απο τα 4χ4 εδαφος δεν με αφησαν να κανω ουτε 5μετρα.Τοτε αρχισε να μυριζει ο ΔΙΣΚΟΣ και αναγκαστικα το γυρισα να ανεβει με την οπιστεν.Αφου εκανα περιπου 10μετρα και στο τελος αφηνα τον συμπλεκτη και δεν πηγαινε το αμαξι, αρχησε να βγαζει καπνους Ετσι ανοιξα το καπο και ειδα απο το σαζμαν να βγαινουν εντονοι καπνοι και να μυριζει καμενος δισκος (μονο φωτια που δεν πηρε ..)Μετα απο τηλεφωνηματα σε μηχανικο, και στην αντιπροσωπεια και αφου το αφησα να κρυωσει καλα, το ανεβασα τελικα στην ασφαλτο Ευτυχως με πρηκα..μονο την μυρωδια του καμενου ( για καμια εβδομαδα ).Κατα τα αλλα το τσεκαρα και δεν εχει το παραμικρο προβλημα,ουτε πατιναρει ουτε τιποτα...Για πιο σιγουρα το πηγα και στην αντιπροσωπεια οπου το βρηκαν και αυτοι ο.κ
Το scoda επαθε τα ιδια ...με την διαφορα οτι αυτο ΕΜΕΙΝΕ στην μεση της ανηφορας απο δισκο!! οπου το ρυμουλκησε ενα 4χ4 μεχρι επανω, και μετα το ανελαβε...η ΕΛΠΑ... Δυστυχως οσο και να προσεχεις καποια στιγμη η στραβη( Μ@Λ@ΚΙΑ ) θα γινει...
Το μαθημα μου το πηρα ( ευτυχως χωρις σοβαρες συνεπειες για το cruzaki μου ) ...αλλα απο εδω και περα... ουτε σε χωμα!!!!Κακή χρήση σε άστρωτο αυτοκίνητο.
Όταν από το αυτοκίνητο βγαίνουν καπνοί και μυρίζει ο δίσκος τόσο πολύ... και ειδικά σε 'άστρωτο' αυτοκίνητο, προσωπικά θα μου φαινόταν αδιανόητο να πληρώσει την οποιαδήποτε ζημιά η τοπική αντιπροσωπεία... Μπορεί εκείνη την στιγμή να μην φαινόταν ότι έχει κάτι αλλά με τη χρήση τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια...Ελπίζω τελικά η ζημιά να επιδιορθωθεί πλήρως στο χαμηλότερο δυνατό κόστος...
Το γεγονος οτι δεν μου εδωσε καμια ενδειξη π.χ θερμοκρασια .Απολυτως τιποτα μονο καπνοι ,λεει κατι?
Chevrolet Cruze