-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από περιέργεια...
Ανκόνα-Μιλάνο-Νίκαια οδικώς τι λέει; Δρόμοι, χρόνος, μπεζίνα; Βγαίνει η διαδρομή ή θες και το Λούκι Λουκ να σε φυλάει από τους Ντάλτον;δρομοι πολυ καλοι μεχρι μιλανο (πιο μετα δεν ξερω). ως οδηγος τριτοκοσμικης χωρας δε θα εχεις φυσικα το παραμικρο προβλημα να προσαρμοστεις στην ιταλια μετα απο 2-3 χλμ. η μπεζινα πιο φθηνη πλεον απο ελλαδα.
εχε υπ οψιν σου ομως
α. τα διοδια ειναι ακριβα (εκτος αν πας απο σουπερστραντα που δεν εχει διοδια αλλα νταξ..)
β. στο μιλανο μπορει να βρεις ΦΟΒΕΡΗ κινηση στην εισοδο της πολης, αναλογως ωρα/μερα. -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Διακοπες ? Αντιπαραγωγικη συνηθεια
Αν σας παρει χαμπαρι ο μανοσκ (και καποιοι αλλοι) ...Συνέχισε την προσπάθεια ν' αποκτήσεις χιούμορ.
-
@εντι: αναλόγως τις μέρες θα συναντήσεις πολύ κίνηση, οι δρόμοι προφ είναι μια χαρά.
θα περάσεις από La spezia, ακριβά διόδια, αλλά η διαδρομή είναι μόνο τούνελ κοιλαδογέφυρες
μγιακοβε, κοίτα να φας ξύλο με αυτά που ανεβάζεις
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από περιέργεια...
Ανκόνα-Μιλάνο-Νίκαια οδικώς τι λέει; Δρόμοι, χρόνος, μπεζίνα; Βγαίνει η διαδρομή ή θες και το Λούκι Λουκ να σε φυλάει από τους Ντάλτον;@εντι: αναλόγως τις μέρες θα συναντήσεις πολύ κίνηση, οι δρόμοι προφ είναι μια χαρά. θα περάσεις από La spezia, ακριβά διόδια, αλλά η διαδρομή είναι μόνο τούνελ κοιλαδογέφυρες.........
Εφόσον προτίθεται να πάει και Μilano, δεν πάει απο La Spezia, που συμφωνώ οτι ειναι όντως όμορφη διαδρομή και ως εκ τούτου,** η επιστροφή προτείνεται μέσω Pisa-Firenze**. Λεπτομέρειες για τη διαδρομή, εδώ , επιλέγοντας οικονομική -sightseeing κλπ.
Κατά τα λοιπά (και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο ταξίδι):
Διαδρομή με Superfast ή MINOAN, ANEK κλπ, με εσωτερική καμπίνα 2κλινη (δεν βγαίνει κατάστρωμα-καρέκλες, ειναι πολλές οι ώρες, περίπου 20 και γίνεται χαμός απο μέσα Ιουνίου μεχρι αρχές Σεπτεμβρίου), 2 άτομα με αυτοκίνητο : περίπου 550 ευρώ, μετ' επιστροφής.
Βενζίνη Ανκόνα -Νίκαια -Ανκόνα : 200 ευρω και 90 διόδια / 8 ωρες στη κάθε διαδρομή, με χαλαρή οδήγηση (120 χλμ/ωρα). Μέσω Mιλάνου, υπολόγισε +70 ευρω σύνολο στο πήγαινε-ελα και ενα 2ωρο επιπλέον στη κάθε διαδρομή.
Ουτε συζήτηση για ανησυχία περί οδηγικής συμπεριφοράς και κλοπών, ισχύει οτι ειπε ο Scotch, προσοχή όσο και στην Ελλάδα.
Τέλος για ξενοδοχείο στη Νίκαια, συνιστώvται αυτά της αλυσίδας Accor, με τιμή 185 ευρώ το 2κλινο για 3 ημέρες, αλλά reservation ακόμα και απο σήμερα. 2 φορές εχω πάει και τις 2 ηταν Ιούλιος και γινόταν χαμός , όπως ειπε και ο mirage. Την 1η φορά ηταν 2-6 Ιουλ 2003 και 'παλευόταν', τη δεύτερη όμως που ήταν τέλος Ιουλίου 2008 (22-26), έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Τον Αύγουστο.....
Με έδρα τη Νίκαια, σε 20 λεπτά εισαι Monaco, σε 25 λεπτά Cannes και σε 90 στο Saint Tropez. -
έχεις δίκιο, μιλάνο λέει
αν δεν έχει σκοπό να επισκευθεί φλωρεντία στρίβει από la spezia για πάνω πάντως
ο ντρίφτερ 11-19 ιουλίου θα αρμενίζει στις ολλανδικές θάλασσες (όχι με τη μαούνα του ) και στις 20 αρχίζει ο κάθοδος με την εύα.
Πρώτη στάση Brno στη συγκάτοικο, εν συνεχεία 2-3 μέρες Βελιγράδι στον κολλητό, Δράμα να δώ τα ξαδέρφια, μετά αθήνα για αριστερώσεις και σέρβις στην εύα:yesiibb:Το υπόλοιπο Λευκάδα, όπου θα μου ρθουν διάφοροι φέτος, έκανα καλό προμότιον
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μγιακοβε, κοίτα να φας ξύλο με αυτά που ανεβάζειςας είμαι εγώ εκεί... και έλα να μου ρίξεις όσο θες
[Για το navigation στην ΕΥΑ] -
σαλπάρω ασαπ
άντε με το καλό και με πολλές φωτό
Ζακ Υβ κουστώ speaking
-
Καλο ταξιδι!!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[Για το navigation στην ΕΥΑ]
Καλα η ΕΥΑ εκεί φτάνει χαλλλαρά...
-
ρε πστ ζημιά είναι το μέρος
Και πάνω που έλεγα να περάσω το καλοκαιράκι στη μαγευτική Αθήνα
We'll see -
είναι απίστευτο...
αν δυσκολευεσαι σε πετάω εγώ μεχρι εκεί, με βολεύουν και οι ημερομηνίες
-
Μια γωνιά σε ένα τέτοιο μέρος χρειάζομαι, για ένα δύο 24ωρα, όχι παραπάνω. Να κλείσω κινητά, μπλε δόντια, wifi, λαπτοπ, μειλ, να ξεχάσω οικοδομές και υπηρεσίες και να γεμίσω μπαταρίες...
απίστευτο μέρος!
-
εγώ στη θέση σου θα απέφευγα παραλίες, είναι επίφοβες
-
θα παω στα βαθειά ρε μη φοβάσαι...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μια γωνιά σε ένα τέτοιο μέρος χρειάζομαι, για ένα δύο 24ωρα, όχι παραπάνω. Να κλείσω κινητά, μπλε δόντια, wifi, λαπτοπ, μειλ, να ξεχάσω οικοδομές και υπηρεσίες και να γεμίσω μπαταρίες...απίστευτο μέρος!
...και άντε μετά να βρεις το κουράγιο να πάρεις το δρόμο του γυρισμού
-
νταξ μη βιαστείς, δε θα μας λείψεις
-
relaxing and diving in the pacific
back home trolling with drifter
sure dude, δεν ξέρεις πόσο θα βιαζόμουν να γυρίσω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διακοπες ? Αντιπαραγωγικη συνηθεια
Αν σας παρει χαμπαρι ο μανοσκ (και καποιοι αλλοι) ...Συνέχισε την προσπάθεια ν' αποκτήσεις χιούμορ.
Μπα, δε γινεται τιποτα , εχω απογοητευθει . Κατα γενικη ομολογια οσων με ξερουν καλα εχω διαφορα ελαττωματα και ενα απ' αυτα ειναι η ελλειψη της αισθησης του χιουμορ.
-
Το γράφω εδώ γιατι με εντυπωσίασε. Ξενοδοχείο Grand Melia, λίγο μετά τον Άγιο Νικόλαο προς Ιεράπετρα. Ιδιοκτησία - απο ότι μου είπαν - του ιδιοκτήτη των 'Πλαστικών Μακεδονίας' (Ακούγεται ότι πίσω του είναι Ισπανοί)
Ίσως το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο που έχω πάει στη ζωή μου. Μία τεράστια έκταση απο ανεξάρτητα δωμάτια - 'μπάγκαλόουνς' με θέα μια μικρή παραλία κρυμένη καλά απο βράχους στις άκρες. Όπως έχει χτιστεί το ξενοδοχείο μόνο οι πελάτες μπορούν να κολυμπήσουν εκει. Απίστευτοι χώροι, απίστευτη διακόσμηση του 'λόμπι'. Το πιο εντυπωσιακό δε απο όλα είναι ένα απο τα ασανσέρ που δεν κινείται κάθετα αλλά διαγώνια απο ρεσεψιόν προς την... παραλία. Είναι απο γυαλί φυσικά και μπορείς να δείς απο μέσα τί γίνεται έξω. -
Αλυσίδα βλέπω οτι είναι.
http://www.gran-melia.com/en/#__utma=1. ... 76567836.1#__utmb=1.3.9.1276568187593#__utmc=1#__utmx=-#__utmz=1.1276567836.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)#__utmv=-#__utmk=220997400?__utmz0=__utmz0%3Dutmcsr%3D%28direct%29%7Cutmccn%3D%28direct%29%7Cutmcmd%3D%28none%29%7Cexpires%3DThu%2015%20Jul%202010%2002%3A10%3A36%20UTC
Διακοπες 2010/2011