Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σαφέστατα αν δεν υπάρχει εγχώρια τεχνογνωσία και αντίστοιχη παραγωγή αυτό είναι το καλύτερο απ το να το κάνεις απ ευθείας εισαγωγή να το κατασκευάζει ο εισαγωγέας εδώ, αλλά αν υπρχει αντίστοιχα εξίσου ανταγωνιστικό προιόν εδώ και προτιμάει κάποιος τα εισαγώμενα είναι απλά κομπλεξικός επιδειξιομανής και μ@λ@κ@ς.
Αν δηλαδή τα εγχώρια είναι είτε υποδεέστερα είτε όχι του γούστου μου, γιατί να τα προτιμήσω;;; Προσωπικά, όπως είπα, μόνο αν τα ανταγωνιστικά προϊόντα τα θεωρώ στο ίδιο (πάνω κάτω) επίπεδο θα κοιτάξω εντοπιότητα.
Έχω την εντύπωση ότι τίθεται ένα θέμα αντικανονικών πρακτικών, αλλά δεν παίρνω όρκο...
Όταν λες αντικανονικές πρακτικές τι ακριβώς εννοείς;
Πρακτικές που θα έκαναν την επιτροπή ανταγωνισμού να ρίξει πρόστιμα. Δηλαδή παράνομες, εκμετάλλευση δεσπόζουσας θέσης, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Αν είναι νόμιμοι, καλά κάνουν ότι κάνουν.
Απλά έχω την εντύπωση ότι οι δραστηριότητες των συγκεκριμένων εταιρειών (καθώς και των άλλων με τις κόλες) εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.