-
Αντε το ξανασκεφτηκα. Αν και ειμαι κατα των αυτοκολητων θα το βαλω στο πισω παραθυρο.
Τωρα υπομονη ποτε θα ξανακατεβω για να παρω αυτοκολητο
Αντε και να δω μελος εδω στο Αμερικα. Θα τον/την κυνηγησω να του μιλησω/συστηθω.
Οταν ημουν Ελλαδα ειχα ακουσει κατι για επισημο Κλαμπ; Με μελη;
Γινεται τιποτα για αυτο η απλως συζητιεται. Και σε αυτο θα ενδιαφερομουν.Νικος
-
Θα εβαζα ευχαριστως αρκει να το εβρισκα
Μεγαρα δυστυχως δεν μπορω να κατεβω
Ατιμη επαρχια -
Λοιπόν.
Οσοι θέλετε αυτοκόλλητο (εκτός Αθηνών..εκτός Ελλάδος κλπ!! ) στείλτε μου pm με διεύθυνση!
Θα φροντίσω να πάρω αυτοκόλλητα και να σας τα στείλω!!
Παράκληση:Οι των Αθηνών,μπορούν να πάρουν είτε σε μια συγκέντρωση είτε απο τα γραφεία των Τ.Ε.!!!Σωστά?
-
Αξιεπαινος ο Kouk
ΜΠΡΑΒΟ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν.Οσοι θέλετε αυτοκόλλητο (εκτός Αθηνών..εκτός Ελλάδος κλπ!! ) στείλτε μου pm με διεύθυνση!
Θα φροντίσω να πάρω αυτοκόλλητα και να σας τα στείλω!!
Παράκληση:Οι των Αθηνών,μπορούν να πάρουν είτε σε μια συγκέντρωση είτε απο τα γραφεία των Τ.Ε.!!!Σωστά?
Νίκο,εμένα θά μού τά στείλεις μέ τά παιδιά έτσι;
Υπ'όψιν,ότι θέλω πέντε κομμάτια. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδω έχουμε την νηφαλιότητα και την εξυπνάδα να μην κάνουμε ταρζανιές γενικώς και οπουδήποτε!Αλλωστε δεν νομίζω ότι με το να δηλώνουμε (μέσω του αυτοκόλλητου) μέλη του 4TF πρέπει αυτόματα να γίνουμε και 'καλόγριες'!!
Το έχω ήδη βάλει και στα δύο αυτοκίνητα!!
Krusenstern....συχνά τις Κυριακές πίνουμε καφέ στο Αλεξάνδρειο (στο Πασαλιμάνι)...περνάς και το παίρνεις...ή στείλε pm με διεύθυνση να στο στείλω!!
Καλημέρα,
Σε ζηλεύω γιατί έχω μεγαλώσει Πειραιά και μου ξύπνησες παλιές αναμνήσεις, αλλά τώρα μένω Αθήνα. Σχετικά με τα αυτοκόλλητα, αν δεν σε βάζω σε κόπο και αν υπάρχουν, θα ήθελα δύο.
Σε περίπτωση που μπορείς και υπάρχουν η διευθυνση μου είναι:Σε ευχαριστώ.
Φιλικά,Γιώργος Λογοθέτης
ΟΚ,πήρες pm!
-
Δεν εχω ξεχάσει!! (αν και δικαιολογούμαι λόγω ηλικίας!! )
Και οι 2 Φορουμάδες που ηδη εχουν ζητήσει αλλά και ο Γιώργος που τώρα αναφέρθηκε θα πάρουν αυτοκόλλητα με Ταχυδρομείο!! -
Krusenstern
vagemm
GEORGE LOGOTHETIS
GFONΘα προσπαθήσω πριν το τέλος του μήνα να σας στείλω μερικα αυτοκόλλητα του Φόρουμ!!
Sorry για την καθυστέρηση Krusenstern και vagemm!!
-
Θα μπορούσα να ειχα ενα αυτοκολλητάκι και εγω Pleassseeeee
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Θα μπορούσα να ειχα ενα αυτοκολλητάκι και εγω PleassseeeeeΣτείλε διεύθυνση με pm!!!
-
Μπορώ να ζητήσω και εγώ ένα;
-
Ο χρήστης billf έγραψε:
Μπορώ να ζητήσω και εγώ ένα;βεβαίως!Στείλε διεύθυνση με pm!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Krusenstern
vagemm
GEORGE LOGOTHETIS
GFONΘα προσπαθήσω πριν το τέλος του μήνα να σας στείλω μερικα αυτοκόλλητα του Φόρουμ!!
Sorry για την καθυστέρηση Krusenstern και vagemm!!
no problem
τα περιμένω εναγωνίως
Σπύρος
-
Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει κανέναν με αυτοκόλλητο.
Και μάλλον δεν μ' έχει πετύχει κανένας από το Forum! -
Το ίδιο ισχύει και για μένα. Εδώ στο Ηράκλειο είμαστε φυσικά πολύ λιγότεροι, άσε που εγώ δουλεύω 70 χιλιόμετρα μακριά και οι μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη είναι ελάχιστες.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει κανέναν με αυτοκόλλητο.
Και μάλλον δεν μ' έχει πετύχει κανένας από το Forum!Ούτε εγώ, και Μανώλη, μην το λες, εγώ κινούμαι σε όλη την Αττική και από τόσα μέλη έχω πετύχει μια μόνο φορά τον DAP με το ΖΧ του στην Αττική Οδό (μόνο που δεν τον πρόλαβα για να τον χαιρετίσω! )
-
Αλήθεια πόσοι ήμαστε που έχουμε βάλει αυτοκόλλητα στο αμάξι μας;
Δεν νομίζω να είμαστε πολλοί γι αυτό και είναι φυσικό να μην τυχαίνουν συχνά συναντήσεις.
Αλήθεια τι θα λέγατε να εμπλουτίζαμε τα αυτοκόλλητα μας με νέα που θα είχαν και τα ψευδώνυμα μας επάνω; Κάτι σαν τα μπλουζάκια δηλαδή. Εξάλλου αυτά που έχουμε είναι αρκετά διακριτικά με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα ορατά.
Περιμένω απόψεις. -
Αυτό με τα μλουζάκια τα οποία θα φέρουν το host και τα nicknames είναι μια καλή ιδέα. Φοτιούνται σε ειδικές περιστάσεις όπως για συναντήσεις του φορουμ.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αλήθεια πόσοι ήμαστε που έχουμε βάλει αυτοκόλλητα στο αμάξι μας;
Δεν νομίζω να είμαστε πολλοί γι αυτό και είναι φυσικό να μην τυχαίνουν συχνά συναντήσεις.
Αλήθεια τι θα λέγατε να εμπλουτίζαμε τα αυτοκόλλητα μας με νέα που θα είχαν και τα ψευδώνυμα μας επάνω; Κάτι σαν τα μπλουζάκια δηλαδή. Εξάλλου αυτά που έχουμε είναι αρκετά διακριτικά με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα ορατά.
Περιμένω απόψεις.Καλημέρα Μανώλη,
τέτοιου είδους αυτοκόλλητα , μοναδικά δηλαδή , θα είναι όμορφα , έστω και εάν θα είναι ακριβά .
Ακούει ο kouk ???????????? ( μάλλον θα έμεινε απο μπαταρία το laptop και στην παραλία δεν έχει ....ρεύμα )Αποστόλης.
-
Εδω είμαι βρε...γύρισα!!!
Μπλουζάκια είχαμε φτιάξει...με το user-id του καθενός!!
Αν είναι μπορούμε να ξαναφτιάξουμε!!
Για τα αυτοκόλλητα μπορούμε να στε'ιλουμε σε όποιον θέλει το σήμα του Φόρουμ ώστε να βάλει απο κάτω το ID του!!!
Αφήστε να περάσει το καλοκαίρι και θα τα φτιάξουμε όλα!!
Διακριτικο Αυτοκολλητο του Φορουμ