-
να υποθέσω το SUUNTO ELEMENTUM TERRA FULL STEEL ????
-
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
να υποθέσω το SUUNTO ELEMENTUM TERRA FULL STEEL ????Απεναντίας...ζαχαρώνω την σχεδόν κατάμαυρη παραλλαγή...
-
με ξεγέλασε η προηγούμενη επιλογή σου...
έχω άλλο προηγούμενο μοντέλο ειδάλλως θα το τσιμπούσα και εγώ... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Με έπιασε η βλακεία να αγοράσω κι επειδή ως γνωστόν είμαι φάσιον λάβερ αλλά και οικονόμος σε τέτοια πράγματα αφενός μεν παρήγγειλα ένα LTD, παραπλήσιο με του φίλου xtkz, το οποίο μου βγήκε στα 69 ευρώ (δεν υπολογίζω μεταφορικά διότι ψώνισα και άλλα πραγματάκια από το κατάστημα που το πήρα):
Eντυπωσεις?? Το γυρισες πισω?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Με έπιασε η βλακεία να αγοράσω κι επειδή ως γνωστόν είμαι φάσιον λάβερ αλλά και οικονόμος σε τέτοια πράγματα αφενός μεν παρήγγειλα ένα LTD, παραπλήσιο με του φίλου xtkz, το οποίο μου βγήκε στα 69 ευρώ (δεν υπολογίζω μεταφορικά διότι ψώνισα και άλλα πραγματάκια από το κατάστημα που το πήρα):
Eντυπωσεις?? Το γυρισες πισω?
Είναι πανάλαφρο, με λίγο μικρότερο καντράν από ό,τι θα ήθελα, μου λείπει η ένδειξη της ημερομηνίας των δύο άλλων ρολογιών που έχω και δεν του φαίνεται ότι είναι πλαστικό.
Μια χαρούλα είναι σε γενικές γραμμές, αν και ίσως θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο.
Τώρα μένει να πάρω και αυτό και να σταματήσω πια με τα ρολόγια.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
να υποθέσω το SUUNTO ELEMENTUM TERRA FULL STEEL ????Τιμή: 785€???
Μοιάζω?
-
Φτυστός είσαι βρε μπαγάσα....
-
Εμένα πάλι μου αρέσει αυτό
SUUNTO ELEMENTUM AQUA BLACK RUBBER
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Φτυστός είσαι βρε μπαγάσα....Πάω στον Σκορπιό για μπάνιο, άντε γεια...
-
Μου άρεσε ένα adidas ψηφιακό, έβαλα στη γκουγκλ κάτι σχετικό και μου έβγαλε:
http://cgi.ebay.co.uk/Fashion-LED-Wrist ... 2a079009c5
Αυτό στάνταρ είναι μούφα, ε? Που μπορώ να βρω online γνήσια ρολόγια adidas?
-
Ερωτηση:
Ξερει κανενας αμα υπαρχει καταστημα στην ελλαδα που να εχει τα sekonda οπως αυτο ----> http://www.watchshop.com/mens-sekonda-o ... 7659.html#
Το βρισκω μονο στο συγκεκριμενο απο αγγλια...
-
ελλαδα δεν νομιζω να το βρεις.
Αλλα στο ebay υπαρχει και αλλου. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ελλαδα δεν νομιζω να το βρεις.
Αλλα στο ebay υπαρχει και αλλου.A οκ... Απο οτι βλεπω και αυτο ειναι μαγαζι απο Αγγλια... Ευχαριστω...
-
Πρόλαβα και υλοποίησα ένα ακόμη 'απωθημένο' προτού πάρω την άγουσα για τα αποδυτήρια του ... άλλου κόσμου ! !
Mερικές φωτό :
Αν και το αρχικό σχέδιο είναι περίπου 40 ετών δίπλα στο Γκοτζίλα (που και αυτός μετράει δεκαετίες από το αρχικό σχέδιο) νομίζω δείχνει πολύ πιο μοντέρνο.
-
Δεν θέλω να ρωτήσω πόσο κοστίζει αυτό...
-
Ωραιο ειναι...το ειχα βαλει στο ματι καποια εποχη...αλλα απο κοντα δεν με εντυπωσιασε.
Ισως αποκτησει συλλεκτικη αξια καποτε. -
Καλύτερα να μη ρωτήσεις πόσο κάνει αυτό :
Που είναι και επετειακό για τα 40 χρόνια και βγήκε σε χίλια μόνο κομμάτια. Έχει την κορόνα αριστερά όπως το 'πρωτότυπο' του McQueen.
Αν και τα νούμερα παραμένουν στα μεσαία τετραψήφια. Δεν είναι δηλαδή πενταψήφια όπως π.χ. εδώ :
ή σχεδόν ανυπολόγιστα όπως εδώ :
-
Φίλε μου εγώ καθημερινά φορώ ορολόγιον των 10 Ευρώ... σιγά μη σκάσω...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ωραιο ειναι...το ειχα βαλει στο ματι καποια εποχη...αλλα απο κοντα δεν με εντυπωσιασε.
Ισως αποκτησει συλλεκτικη αξια καποτε.Ίσως δεν σου άρεσε το ότι έχει αρκετό ύψος και το κρύσταλλο προεξέχει αρκετά παρόλο που δεν είναι για μεγάλα βάθη.Εμένα όμως με γοήτευε/ει το σχήμα του και η σχετική οπτική λιτότητα παρόλο που είναι και χρονογράφος.
Συλλεκτική αξία να αποκτήσει δε νομίζω. Έπρεπε να δώσω ακόμη 2.5 χιλιαρικόπουλα για το αριθμημένο που έβαλα από πάνω. Αλλά δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Εγώ ήθελα το 'καθαρό' μπλέ.
Πάντως για συλλεκτικότητα πριν λίγο ανακάλυψα στην ντουλάπα της συζύγου τρεις μπλούζες εθελοντών από την Ολυμπιάδα του 2004 ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕΣ. Θα τις κρατήσω μερικά χρόνια ακόμη και φεύγουν για e-bay !!!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.