-
καλα ....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καλα ....θια
-
καλα ....Ρε μλκ, σου χω πει πως δεν αρέσει να λες ένα απλό 'καλά', 'οκ', 'εντάξει', 'δεν έχω πρόβλημα'... Πρέπει να μάθεις να ανοίγεσαι, να λες αυτά που νιώθεις: δεν είναι ωραίο ο άλλος να νομίζει πως έχει έναν αμίλητο Βούδα απέναντί του, πώς θα μπορέσει να δεθεί μαζί σου;
-
Αν δεν υπαρχει θεμα χρηματων τοτε πραγματι η Μιτο ειναι
Αλλα οταν φτανεις στα 18.500€ για να παρεις την 95αρα, αρχιζεις και το ξανασκεφτεσαι (προσωπικα αυτο σκεφτηκα και τους ανυπαρκτους χωρους πισω γι 'αυτο και δεν την αγορασα)
-
Δεν ξέρω πάντως το fiesta που έχω οδηγίσει δεν μου άρεσε μοτέρ χωρίς δύναμη ούτε χαμηλά ούτε ούτε ψηλά κλασσικός αργόστροφος Ζtec 10ετίας είναι αυτό το μοτέρ ; με πολύ κοντό σασμάν και πολύ θόρυβο κοπάνιμα από τον ημιάκαμπτο πίσω , τιμόνι με αίσθηση παρόμοια με το fabia τα περιοδικά ας λένε ότι είναι από τα καλύτερα και ποιότητα εσωτερικού να μην πω καλύτερα .
-
Προτείνω το μόλις αφιχθέν
Fabia F/L Dynamic με 1.2TSi ΜΟΤΕΡ (επίτηδες τα κεφαλαία) πολύ πιο γρήγορο από Ford 1,6 ατμόσφαιρα.
Με δισκόφρενα πίσω, εξαρετικά backet καθίσματα εμπρός και σπορ ανάρτηση.
Στα συν οι πολύ καλύτεροι χώροι από το Fiesta και επιτέλους ορατότητα προς τα πίσω.
Εχει και καλή τιμούλα σήμερα τουλάχιστον.
Πριν με πείτε διαφημιστή της ΒΙΑΜΑΡ απλώς λέω ότι το φλερτάρω άγρια και μόλις ξεφορτωθώ ένα από τα δύο αμάξια της οικογένειας το έχω κτυπησει επί τόπου. -
Μη συγκρινεις το fiesta με το fabia σε θεματα στησιματος και αναρτησης και σασι.Ειναι μακραν μπροστα το fiesta.
-
Επισης σε θεμα εμφανισης
Κατα τα αλλα ο κινητηρας πρεπει να ειναι
-
τελικα μονος εγω παραμενω υπερμαχος της ατμοσφαιρας....
-
τελικα μονος εγω παραμενω υπερμαχος της ατμοσφαιρας....Μωρε και γω υπερ της ατμοσφαιρας ειμαι αλλα μολις ειδα τα 122 αλογα και τη ροπη του (Octavia) tsi αλλαξα γνωμη
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
τελικα μονος εγω παραμενω υπερμαχος της ατμοσφαιρας....
Μωρε και γω υπερ της ατμοσφαιρας ειμαι αλλα μολις ειδα τα 122 αλογα του (Octavia) tsi αλλαξα γνωμη
βαστατε τουρκοι να γεμισω....
-
Επισης σε θεμα εμφανισηςΚατα τα αλλα ο κινητηρας πρεπει να ειναι
Εκεινος ο κινητηρας δεν βγαζει 105 αλογα για κανεναν λογο....Αμα εβγαζε 105 αλογα καθαρα θα ηταν ενα τικ ποιο αργο απο το fiesta και οχι λιγο ποιο γρηγορο.
-
Ενω ατμόσφαιρα+μακρύ κιβώτιο είναι σπίρτο... Έλα ρε
-
Το καλύτερο της κατηγορίας value for money και έτσι...
Pounto evo 135
207 rallye
polo tsi / Clio tce -
Λοιπον
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 2=&m3=&m4=
Βασει εργοστασιακων μετρησεων οι επιδοσεις του Fabia και του Fiesta βγαινουν ιδιες. Ο λογος ειναι το επιπλεον βαρος του Fabia
edit: Μιλαω για 2,3 ποστ πιο πριν
-
Αν δεν υπαρχει θεμα χρηματων τοτε πραγματι η Μιτο ειναιΑλλα οταν φτανεις στα 18.500€ για να παρεις την 95αρα, αρχιζεις και το ξανασκεφτεσαι (προσωπικα αυτο σκεφτηκα και τους ανυπαρκτους χωρους πισω γι 'αυτο και δεν την αγορασα)
μια ΧΑΡΑ χώρους έχει πίσω η μιτο ...
Μεγαλύτερους Απο polo/Ibiza...Να μου πεις πορτπαγκαζ να σου πω οκ, δεν χωράει τπτ , αλλά οι πίσω θέσεις εινσι μια ΧΑΡΑ για την κατηγορία...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν δεν υπαρχει θεμα χρηματων τοτε πραγματι η Μιτο ειναι
Αλλα οταν φτανεις στα 18.500€ για να παρεις την 95αρα, αρχιζεις και το ξανασκεφτεσαι (προσωπικα αυτο σκεφτηκα και τους ανυπαρκτους χωρους πισω γι 'αυτο και δεν την αγορασα)
μια ΧΑΡΑ χώρους έχει πίσω η μιτο ...
Μεγαλύτερους Απο polo/Ibiza...Να μου πεις πορτπαγκαζ να σου πω οκ, δεν χωράει τπτ , αλλά οι πίσω θέσεις εινσι μια ΧΑΡΑ για την κατηγορία...
πορτπαγκαζ...
-
λοιπον σε σχεση με το συγκεκριμενο ibiza χαλαρα φιεστα μπροστα, αλλα αμα μου μιλατε για νεο cupra ibiza
τοτε θα πρεπει να κλεισω το στομα μου, μακραν καλυτερο το 1400 TSI.
λοιπον fiesta-polo , θα πηγαινα με τα σημερινα δεδομενα( βενζινες κ.τ.λ) στο polo λογο του κινητηρα που κουβαλαει 1200 tsi, αλλα απο εμφανιση μπροστα το fiesta και λιγο πιο γρηγορο απο πολο.
Τωρα για τα skoda τι να πω , δεν μου αρεσει κανενα, αν και φορανε ιδιους κινητητρες με τα vw.
Χαιρετω τον focusman -
Ο χρήστης fiestas87 έγραψε:
Χαιρετω τον focusman
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Επισης σε θεμα εμφανισης
Κατα τα αλλα ο κινητηρας πρεπει να ειναι
Εκεινος ο κινητηρας δεν βγαζει 105 αλογα για κανεναν λογο....Αμα εβγαζε 105 αλογα καθαρα θα ηταν ενα τικ ποιο αργο απο το fiesta και οχι λιγο ποιο γρηγορο.
Μιλάμε για 0-100 τώρα ή για ρεπρίζ? Πόσο γράφει το Fabia?
seat ibiza 1.6 sc vs ford fiesta 1.6 s