-
Δίκιο έχετε...τόσο αμάξωμα μου να το κουβαλήσει ο 1,4? Ο turbo ok αλλά ξεφεύγουμε στην τιμή... Άρα που καταλύγουμε? P O L O και ότι βγει... Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και το γκαζάκι του μετράει...Αύριο το παραγκέλνω...
-
Ο χρήστης orfeas2007 έγραψε:
το astra 1.4 100hp? -
Αύριο το παραγκέλνω...Αντε με το καλο φιλε μου
-
P O L O και ότι βγει... Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και το γκαζάκι του μετράει...Αύριο το παραγκέλνω...Καλή επιλογή. Θα το ερωτευθείς. Κι όσο περνάει ο καιρός τόσο θα δυναμώνει ο έρωτας. Το γιάρις θα ήταν σαν συνοικέσιο.
Βέβαια μην ξεχνιόμαστε: Kalo koyragio (με προφορά Όλι Ρεν). -
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
τραγικη η συγκριση που επιχειρεις για πικαρισμα salogarako μου αν και το ατος μου δεν σβηνει ουτε στο ρελαντι και δεν εχει μπει για επισκευει ΠΟΤΕ!!!
αν στο αντάλλαζαν με polo θα έλεγες όχι.. δεν συγκρίνω τίποτα απλά κατηγορείς συνεχώς τεχνολογίες και αυτοκίνητα που αμφιβάλλω αν ποτέ έχεις τεστάρει και δεν πιστεύω να σε χάλαγε ένα πασατακι τσι στην θέση του 6αριου κ ένα πολάκι στην θέση του atos
πηρα το 6 αν και κοστιζε πιο πολλα απο το πασατ.......αρα δεν παιζει το δεν μπορουσα αλλα το οτι με χαλουσε.......και βασικα ποτε δεν περασε απο το μυαλο μου να παρω κατι το οποιο ειναι καλυτερο απο την επιλογη μου μονο στα τυποποιημενα γκαζια
οταν το πασατ καταφερει να ταξιδευει με 160χλμ και 7,6λ/100
οταν αποκτησει αεροδυναμικο συντ Cx=0.27
οταν θα κανει σερβις με 200ευρω(πανακριβη συντηρηση η μαζντα)
οταν θα βρεχει και θα εχει κατεβασμενα τα παραθυρα γιατι η αεροδυναμικη σχεδιαση εξωθει τα νερα,ενα ειναι σιγουρο.....................
εμεις δεν θα ζουμε -
Καλοτάξιδο φίλε μου με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Τελευταίο offtopic μιας και αναφέρθηκε ο σαλίγκαρος σε μένα, σε σχέση με πασσάτ και mazda 6. Ο πατέρας μου έχει το πασσατ 2,0 τελευταίας γενιάς και ο θείος μου μαζντα 6 1,8. Το μαζντα είναι πιο οικονομικό αλλά το πασσάτ πιο γρήγορο (λόγω κυβικών) και πιο ήσυχο με καλύτερους χώρους. Δεν έχω οδηγήσει το μαζντα αλλά ίσως είναι πιο οδηγοκεντρικό απ όσα διαβάζω, απλά όταν καποιος αγοράζει αυτοκίνητα αυτού του segment και είναι άτομα συνήθως με οικογένεια χωρίς σπορ απαιτήσεις κλπ, πιστεύω οτι μετράνε πραγματα σε πρωτο βαθμό, όπως χώροι πχ, άνεση στο δρόμο, να μην κουραζουν οι αναρτήσεις, ηχομόνωση κλπ. Ξαναλέω, συνήθως συμβαίνει αυτο (οπως στη περιπτωση του πατέρα μου), όχι παντα. Για ανήσυχους που θέλουν σπορ αίσθηση υπάρχει η 159 με την απαραίτητη θυσία στους χώρους.
σορρυ για το
Επίσης είπαμε να ευλογάμε τα γένια μας αλλά οχι και καίει το μαζντα στα 160 χλμ 7,6 λιτρα. Είπαμε.
-
Koubeast... θεωρείς σωστή την σύγκριση του 6 1.8 με το Passat 2.0? Και όχι μόνο αυτό αλλά να λες ότι τα Passat είναι ταχύτερα από τα 6αρια λόγω αυτής της σύγκρισης... Υπάρχει και δίλιτρο 6άρι...
-
Όχι, σαφώς και είναι άδικη. Απλά συνέκρινα αυτά που είχα μπροστά μου και σκοπός μου ήταν να δείξω ότι μάλλον απευιθυνονται σε ελαφρώς διαφορετικό κοινό με διαφορετικές απαιτήσεις. Δεν είπα κάτι κακο για το μαζντα εξάλλου. Όλα είναι θέμα ιεράρχησης αναγκών και προτιμήσεων, δε συμφωνείς; Απλά στα οικογενειακά , για τον μεσο οικογενειάρχη, σπορ τιμόνι, σπορ κιβώτιο κλπ δεν υφίστανται θεωρω. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Koubeast... θεωρείς σωστή την σύγκριση του 6 1.8 με το Passat 2.0? Και όχι μόνο αυτό αλλά να λες ότι τα Passat είναι ταχύτερα από τα 6αρια λόγω αυτής της σύγκρισης... Υπάρχει και δίλιτρο 6άρι...και με τον 1.4 πιο γρήγορο είναι το πασσατ άσχετο που τώρα ο κουμπ έχει το 2λιτρο (τελίκα τι κιβώτιο έχει το 6άρι?)
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τόσα καις με 160; Πολλά είναι ρε συ...
-
Koubeast... θεωρείς σωστή την σύγκριση του 6 1.8 με το Passat 2.0? Και όχι μόνο αυτό αλλά να λες ότι τα Passat είναι ταχύτερα από τα 6αρια λόγω αυτής της σύγκρισης... Υπάρχει και δίλιτρο 6άρι...
και με τον 1.4 πιο γρήγορο είναι το πασσατ άσχετο που τώρα ο κουμπ έχει το 2λιτρο (τελίκα τι κιβώτιο έχει το 6άρι?)
σαλιγκάρι ποιον βαγγέλη έχεις??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τόσα καις με 160; Πολλά είναι ρε συ...
Με το μπαμπάκι σε λέω, με το μπαμπάκι......
-
γκολφω
-
γκολφωσαλιγκαρατο ...;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γκολφω
σαλιγκαρατο ...;
μικρούλι..
-
Νεο polo 1.2 TSI 105hp ή Yaris 1.3 101hp