-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Φιλε Olympia γιατι χαλας τη ζαχαρενια σου (και εκτιθεσαι και απο πανω?)Διαβασε αυτο: http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_AE86
Το Corollaκι του 1983 ή 84 που εβγαλε τα χαρτια του πριν την 31/12/2009 οταν ισχυε η 25ετια μια χαρα ειναι. Τι προβλημα εχετε ρε παιδια? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
ΥΓ: Αλλο αν μας αρεσει ενα αμαξι και δικαιουται να λεγεται κλασσικο και αλλο αν παιρνει νομιμα πινακιδες!
εμενα μου αρεσει και μακαρι να το ειχα και μπραβω του και το εχω δει σε διαφορες πιστες και να μπουν κιαλλα και εχω τουοτα και ξερω απο μακρια να τα ξεχωριζω.θα ειναι λαθος να του της παρουν γιατι εχει δουλεια το αμαξι.αλλα να ειμαστε αντικιμενικοι.κυριακη κοντο γιορτη θα βγει η αποφαση και βλεπουμε εγω δεν ξαναγραφω ΤΕΛΟΣ
-
Κύριε Καρίπη επειδή με αυτά που γράφετε ανατρίχιασα, και πραγματικά αναρωτιέμαι τόση αυτοέκθεση αν εξυπηρετεί κάτι ή αν τα κάνει όλα χειρότερα για όλους, ας μου επιτρέψετε μια ερώτηση...
η 75 που αναφέρετε πιο πάνω, είναι αυτή η οποία είχε τρέξει τον Δεκέμβρη στα Μέγαρα χωρίς πινακίδες?
αν ναι, ξέρετε αν ήρθε με πινακίδες στην εκδήλωση? με τι πινακίδες?
και ποιός-οι την οδήγησαν? -
Τωρα που το θεμα εληξε και ειμαστε ολοι μια αγαπημενη οικογενεια επισυναπτω μερος της υπευθυνης δηλωσης που υπογραφουν οσοι παραλαμβανουν πινακιδες απο την ΕοΦιλπα. Φανταζομαι οτι κατι παρομοιο ισχυει και για τις αλλες πινακιδες. Ετσι... για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι!
2. Αποδέχομαι ότι οι υπ΄όψιν πινακίδες αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.
3. Θα κάνω χρήση των πινακίδων όπως ορίζει η σχετική υπουργική απόφαση υπ΄αριθμόν ΣΤ/1831/1978, ΦΕΚ 1512 της 9-11-2001 της οποίας φωτοαντίγραφο παρέλαβα.
4. Δε θα κάνω χρήση των συγκεκριμένων πινακίδων σε άλλο αυτοκίνητο από αυτό για το οποίο έχουν δοθεί.
5. Υποχρεούμαι να διατηρώ εν ισχύ ασφαλιστήριο του ανωτέρω αυτοκινήτου σε Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρεία.
6. Θα επιστρέψω τις πινακίδες μόλις μου ζητηθούν από την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ
7. Οι εν λόγω πινακίδες δεν αποτελούν πινακίδες κυκλοφορίας καθημερινής χρήσης ή άλλης εκτός των οριζομένων στην σχετική υπουργική απόφαση.
8. Γνωρίζω πως για κάθε κακή χρήση των πινακίδων η ΕΟ.ΦΙΛΠΑ δικαιούται να τις αποσύρει και εγώ οφείλω να τις παραδώσω αμέσως.
9. Σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου, οι πινακίδες επιστρέφονται στην ΕΟ.ΦΙΛΠΑ.
10. Σε περίπτωση αλλαγής της διεύθυνσης μου ή των τηλεφωνικών μου αριθμών, θα ενημερώσω πάραυτα την ΕΟ.ΦΙΛΠΑ. -
Αν παντως ψαχνετε για 75αρα με πινακιδες εοοε υπαρχει στη Ραφηνα και μαλιστα ο ιδιοκτητης της καθε Κυριακη την παρκαρει πανω στη Λεωφορο μαραθωνος στην διασταυρωση Ραφηνας πανω στο πεζοδρομιο μαλιστα.
Επισης τον εχω δει πολλες φορες να την κινει σαν καθημερινο αυτοκινητο.
Αν θελετε μπορω να επισηναψω και φωτο.Αρτέμης.
-
Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση.Οταν ο Θεοχάρης μάζευε τις 'μαούνες' τις ασκόνες και τα καντετάκια,ήταν μια χαρά.Τώρα που οι Φιλπαίοι κι οι Ελπαίοι κατέβηκαν από τον θρόνο τους γιατί μυρίστηκαν άφθονο μετρητό,σας κακοπέφτει ο Κυρ-Κώστας.
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
VELOCE 1800cc δεν υπηρχε ποτε.Κι οι 1750 Gtv,Veloce ήταν κ.Καρύπη,1800 cc παρά κάτι.1779cc για την ακρίβεια.Εσείς έπρεπε να το γνωρίζετε.
-
Μην εκνευριζεστε κυριοι...Κυριακη κοντη γιορτη λεγανε καποτε.Μεσα στο καλοκαιρι ψηφηζεται ο νομος περι καταργησης των τελων κυκλοφοριας,οποτε οσοι εχουν ενα αυτοκινητο αντικα ,με κανονικες πινακιδες κατατεθειμενες λογω ακινησιας η τεκμηριου και χρησιμοποιουν πινακιδες ΕΛΠΑ-ΦΙΛΠΑ-ΕΟΟΕ,θα ξαναπαρουν τις συμβατικες τους πινακιδουλες,θα τις βιδωσουν επανω και θα ληξει αυτο το θεμα..Για να δουμε μετα απο αυτο,οι Φιλπαιοι,οι Ελπαιοι και οι Κωσταιοι,οπως τους πριγραφει ο φιλος Junk-Dealer πιο πανω τι θα κανουνε μολις χασουνε το ΑΦΘΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΟ....
ΜΑΚΗΣ
-
Τωρα γιατι θα πρεπει εγω να απολογηθω για το αν το συγκεκριμενο αυτοκινητο ετρεξε στα ΜΕΓΑΡΑ τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ χωρις πινακιδες ,ποιος η ποιοι το οδηγησαν και στο τελος να δουμε οτι τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ δεν ειχαμε εκδηλωση στα ΜΕΓΑΡΑ και επειδη δεν του εκατσε του Γιαννη να γυρισει και να πει οτι δεν ηταν στα ΜΕΓΑΡΑ ηταν στο ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ και επειδη θα του μοστραρω τα αποτελεσματα θα γυρισει παλι και θα πει οτι ηταν τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ και θα του ξαναμοστραρω τα αποτελεσματα και επειδη ετσι δεν θα βρουμε ακρη καποιος απο τους δυο μας θα πει οτι τελικα εγινε λαθος,και λυπαμαι που δυστυχως εχθες στις 16.00 δεν μπορεσα να σταματησω μια 911 με πινακιδες ΙΟ που κινιοταν στην ΑΤΤΙΚΗ οδο προς ΕΛΕΥΣΙΝΑ ωστε να τις ξεβιδωσω τις πινακιδες και λυπαμαι που σημερα το πρωι ενα SEAT κινιοταν στην ΑΤΤΙΚΗ οδο (μοντελο μετα το 2000) με πινακιδες ΙΟ αλλα και παλι δεν τις ξεβιδωσα .
Ποιος τωρα μπορει να με πεισει οτι ειπαν στον 911 οτι κυκλοφορει κανονικα η ποιος ειπε στον SEAT παρε τις πινακιδες του ιστορικου σου και βαλτες στο SEAT για να κυκλοφορησεις ? Θελω να πιστευω οτι ουτε η ΕΛΠΑ ειπε στον 911κυκλοφορα κανονικα ουτε εδωσε πινακιδες στο SEAT,ουτε η ΕΟΟΕ στην 75,ουτε η ΦΙΛΠΑ στο Corolla (μοντελο 86 και μετα -η 25ετια δεν εληξε 31-12-2009,πιο πριν).Ναι οι φορεις εχουν κανει λαθη ,εμεις ομως ειμαστε αγιοι με τον σταυρο στο χερι παμε ολοι, οι αλλοι φταινε .
Τα VELOCE αγαπητε μου ηταν 1750 &2000 και δηλωνοντουσαν ετσι στην αδεια ,οχι 1800.
Αγαπητε κ.ΛΑΓΕ απο την στιγμη που μεσα στο forum γραψαται για λαθη του συλλογου μου και ισως καποιοι εχουν ερωτηματικα ,δημιουργησαται καποιες εντυπωσεις ,σας παρακαλω λοιπον να εξηγησεται ποια ειναι τα λαθη του συλλογου μου ,αν βλαπτουν το συνολο και οχι τον συλλογο μονο,ωστε να ξεκαθαρισουν τα λεγομενα σας και να καταλαβουν ολοι τι εννοειται.Ειμαι πολυ καλοπροαιρετος για σοβαρη συζητηση,και πιστευω οτι θα την κανουμε.
Εαν ομως εσεις δεν εχετε την προθεση για συζητηση μαλλον θα πρεπει να ανακαλεσετε οτι γραψατε για τον συλλογο μου.
Παντως πραγματι αν καταργηθουν τα τελη κυκλοφοριας πιστευω οτι χωρις να το θελει το κρατος θα δωσει λυση στον χωρο των ιστορικων αυτοκινητων ,οσο αφορα τις πινακιδες,και ετσι ο καθε κατεργαρης στο παγκο του -
κανετε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ κυριε καριπη, η κορολλα αε86, ξεκινησε την παραγωγη της το 1983
ασχετα με την ΤΡΑΓΙΚΗ η οχι καταληξη, της συγκεκριμενης -
MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!
-
Πολυ σωστα τα λετε κ.καριπη αλλα ο ιδιοκτητης της 911 και του seat δεν ειναι ταμιας στο alfa club που επρεπε λογω θεσης να ηταν τυπικοτατος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για την 75 κατι δεν μου αρεσει βγαλατε τις πινακιδες με το ζορι αλλα ετρεξε σε αγωνα της λεσχης σας αλλα δεν συμφωνειται που εβαλε της πινακιδες απο το αλλο αυτοκινητο αλλα στον αγωνα τις εβγαλε ντροπιαζομαστε!!!!!!!!!!!!!!το ξαναειπα!!!!!!!κπ κανονισε καφεδακι γρηγορα!!!!!!
οσο για τα τελη πολυ σωστα λετε οτι πολυ θα ανακτησουν πισω τις πινακιδες τους αλλα ισως και να 'ξεβρωμισουμε'απο αυτους που θελουν μονο να γλυτωσουν απο τα τελη απο τα δηθεν ιστορικα τους αν και δεν νομιζω μια και θα εχουν το εξτρα εξοδο των ασφαλειων και του ΚΤΕΟ .Ασε που το 2012 μπορει να ξαναβαλουν τελη (και θα εχουμε και 2 ευρω βενζινη και τελη)οποτε οι ιδιοκτητες αυτων των αυτοκινητων να χρειαστει να δωσουν αλλα 200 περιπου ευρω για να τις ξαναπαρουν.
Εγω παντως δεν εχω σκοπο να παρω πινακιδες υπουργειου για κανενα απο τα ιστορικα μου !!!!(αν μεινουν ετσι τα πραγματα) -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!Nίκο εγώ που θέλω να κάνω μεταβίβαση σε δύο αυτοκίνητα μου (τρία βασικά, αλλά στο τελευταίο δεν την γλιτώνω αν θέλω να σταματήσω να παίρνω το λεωφορείο...) τι μου προτείνεις?
Να δώσω τώρα 352Ε για το 1600κε και κανένα χιλιάρικο για το δίλιτρο, ή να περιμένω με την προοπτική να καταργηθούν τα τέλη?
Υπάρχει περίπτωση, έστω και μείωσης τους?
-
Για την συγκεκριμένη κορόλλα μιλάς ή γενικά? Γιατί στην συγκεκριμένη αναφέρεται νόμίζω.
Τελικά διαβαζοντας τα τελευταία θέματα και από κάτι άλλα που έχω ακουσει απο εδω και εκει στην προσπάθεια μου για να μάθω για ιστορικές πινακίδες , έχω καταλάβει ότι υπάρχει πολύ χρήμα που κάποιοι θέλουν να καρπωθούν , 2-3 ανθρωποι που προσπαθουν να κάνουν κάτι σοβαρό έχουν μπει στην μάυρη λίστα και γενικά είναι μια λυπητερή κατάσταση όπως σε κάθε τι άλλο έχει να κάνει γενικά και με το Δημόσιο. Χώρια που κάποιοι με ακρες εχουν βγάλει ενα σωρο πινακίδες σε κολλητους και φίλους και τώρα ζητάνε να γίνει ελιτίστικο το θέμα ώστε να μην μπορεί άλλος να βγάλει ευκολα ώστε ή να το παιζουν μούρη ή να μπορούν όπως σε βλέπουμε σε κάτι αγγελίες να πουλάνε το σαράβαλο για χρυσάφι.
Κρίμα , πολύ κρίμα.
-
Πρόδρομε περίμενε. Αν και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και όλα τα σενάρια εξετάζονται, αυτό που τουλάχιστον φαίνεται πολύ πιθανό είναι το 'πράσινο¨καπέλο των 150 ευρώ να μειωθεί πολύ από του χρόνου. Ίσως και να το βάλουν 50 ευρώ. Οπότε θα σου στοιχίσει πιο φτηνά να κάνεις την μεταβίβαση του χρόνου
-
Σε ευχαριστώ Νίκο.
-
Επίσης προτείνω να πάρεις ένα ποδήλατο, γιατί δεν θα μπορείς να πληρώνεις τις βενζίνες!
-
και εγω στεναχωριεμαι που 200 -1000 ατομα εχουν περασει τετοια εντυπωση και που δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα!!!!!!!
-
Έχω πάρει ήδη.
Και κάνω προπονήσεις για να καταφέρω να πηγαίνω στη δουλειά με αυτό.Έτσι και αλλιώς τα αυτοκίνητα μου είναι διακοσμητικά. Ένα γκαράζ ψάχνω να βρω, να τα βάλω μέσα και να τα κοιτάω.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
κανετε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ κυριε καριπη, η κορολλα αε86, ξεκινησε την παραγωγη της το 1983
ασχετα με την ΤΡΑΓΙΚΗ η οχι καταληξη, της συγκεκριμενηςhttp://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Seri ... _1982-1994 ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η Μ3 ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΜΠΡΑΒΩ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΜΕ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
-
Kαλά η συγκεκριμένη έχει πολλά λάθη για να είναι ιστορικό όχημα.
Ντριφτάδικη είναι.Πάντως εγώ θα την ήθελα με χίλια όπως είναι. Απλά με κανονικές πινακίδες, ώστε να μπορώ να την χαρώ κιόλας.
-
Ο χρήστης OLYMPIA έγραψε:
Αυτα που λεγονται στα παραπανω ποστ ειναι κουραστικα ,εμμετικα θα ελεγα και ισως το χειροτερο κομματι της ενασχολησης μου με τα ιστορικα (θυμιζουν εικονες εντευκτηριου ΕΟΟΕ πριν απο αρκετα χρονια και μενα να φωναζω δεν ειμαστε δικομανεις-ειμαστε εραστες) ... δινουν ομως μια εικονα σε εμας που συνεχως προσπαθουμε να απεχουμε, των σκοπιμοτητων , των 'χειρισμων', της εμπα8ειας , της 'στρατηγικης',της τρικλοποδιας, της μιζεριας αυτου του χωρου!
Λιγη λογικη χρειαζεται και μπορει ο καθενας να καταλαβει τι ακριβως γινεται , ωστε να επιλεξει το καλυτερο γι αυτον και το αντικειμενο του ποθου του! Ο ρομαντικος θα επελεγε ισως αναλογα με την παρεα του,ο τσιπης με το φθηνοτερο πιστοποιητικο,ο ψειρας με το πιο εγγυρο κατα την γνωμη του κι ο ελληναρας με το σε ποιο φορεα εχει γνωστο για να του φερει πινακιδες και χαρτια στο σπιτι ! Κι ο φιλος που ανεφερε ο GR8 προηγουμενως , δια της ατοπου απαγωγης ...κατεληξε να πληρωσει χοντρα ωστε να βγαλει πινακιδες με τον σταυρο στο χερι, μιας και σε καποιους ξυνιζε το βανακι του με το original χρωμα και μοτερ κι ας εχουν πιστοποιησει χειροτερα...
Η ΕΟΟΕ εκανε πολλα καλα στο χωρο! Ανοιξε πορτες, εσπασε την ελιτιστικη νοοτροπια της φιλπα ! Εκανε και τους υπολοιπους δηλαδη να ασχοληθουν μ ενα γνησιο alfa sud για παραδειγμα και να καταλαβουν πως το 'ψωμι' δεν ειναι στα pre war οχηματα αλλα ισως στα λαικα bianci και fiat.
Δεν θα μπω στη διαμαχη για το ποιες ειναι νομιμες και ποιες παρανομες πινακιδες ,ουτε στο ποιες μπορουν πχ να ταξιδεψουν στο εξωτερικο...(Ισως και καμια!!!).Απο τα παραπανω εχετε βγαλει πιστευω τα συμπερασματα σας. Θα πω για alfa75 του 90 με πινακιδες ΕΟΟΕ στην κανζα , θα πω για mercendes με πινακιδες ΙΟ που ψωνιζει καθημερινα στο super market στην ηλιουπολη, θα πω για την μονιμη απαντηση μου στο εκνευριστικο ερωτημα 'ρε φιλε πως γινεται να βγαλω κι εγω τετοιες πινακιδες να μην πληρωνω'.Οτι δεν γινεται !!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κανουμε καταχρηση των δικαιωματων που εχουμε αποκτησει , δεν γινεται να δινουμε την εντυπωση οτι ειμαστε λαμογια τσαμπατζηδες , δεν γινεται να προκαλουμε εμεις οι εραστες και να εχουμε απαιτησεις απο τον ασχετο και τον αδαη !
Καλο το αγγλικο συστημα,ισως και το πιο ομορφο για μενα αλλα εδω ειναι ελλαδα! Εδω εχουμε αυτους τους τρεις...ε με αυτους πρεπει να κανουμε δουλεια !!! Θελουν δεν θελουν!!!Μας εχουν αναγκη περισσοτερο απο οσο τους εχουμε(και δεν ενοω να τους αλλαζουμε αντι να πχ να αλλαξουμε ενα σωστο προφυλακτηρα!) Εμεις ειμαστε τα club,οι ομοσπονδιες,οι συλογοι,οι παρεες ! Εμεις πρεπει να περιχαρακωσουμε τον χωρο που αγαπαμε και να δωσουμε με την συμπεριφορα μας το μηνυμα! Εμεις ομορφα κι ωραια μπορουμε οταν βρεθουμε αντιμετωποι με τον κυριο που χει φορτωσει μπαζα το 'ιστορικο' του ,να του επισημανουμε πως δεν ειναι σωστος ... εε τον πρωτο μας μπορει και να τον βρισει, τον δευτερο ομως???200% ΣΩΣΤΟΣ
110 σελιδες ο ενας βγαζει το ματι του αλλου με αυτο πρεπει να κλειση το θεμα
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες