-
Το μπαλκονι ειναι χαμηλο ! Εχει και χορτα.
Τωρα πραγματικα ετσι ειναι .Εγω βαζω μονο φυσικη κατάσταση και αφηνω τα περι παιχτων γενικά.Πιστευω σε αυτο και δεν ειμαι αισιόδοξος. -
Μπηκα στο site της Marca και ειδα το προγραμμα του Μουντιαλ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Δειτε το οπωσδηποτε. Επαθα πλακα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μπηκα στο site της Marca και ειδα το προγραμμα του Μουντιαλ.ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Δειτε το οπωσδηποτε. Επαθα πλακα.
Στο πρώτο ποστ του θέματος το έχω!!!
Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!! -
Eγω πάντως έχω το προαίσθημα οτι το σκηνικό θα εξελιχθεί όπως και την προηγούμενη φορά που συμμετείχαμε στο Μουντιαλ....!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Έχουμε ίδια ώρα με την Ν.Αφρική, στο site έχουν ώρα Ισπανίας, δηλαδή κάνουμε +1 και έχουμε ώρα Ελλάδος!!Είμαστε στο ίδιο timezone με Ν. Αφρική, αλλά αυτοί δεν έχουν θερινή ώρα, εξ ου και η διαφορά της μίας ώρας. [δες και στο http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html οταν πατάς αλλαγή από local time σε your time]
Όντως ωραίο το marca ! Αν και τα μπλέκει κάπου κάπου με τα gifάκια για τις σημαίες, και βγάζει ό,τι να 'ναι
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έχουμε ίδια ώρα με την Ν.Αφρική, στο site έχουν ώρα Ισπανίας, δηλαδή κάνουμε +1 και έχουμε ώρα Ελλάδος!!
Είμαστε στο ίδιο timezone με Ν. Αφρική, αλλά αυτοί δεν έχουν θερινή ώρα, εξ ου και η διαφορά της μίας ώρας. [δες και στο http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html οταν πατάς αλλαγή από local time σε your time]
Όντως ωραίο το marca ! Αν και τα μπλέκει κάπου κάπου με τα gifάκια για τις σημαίες, και βγάζει ό,τι να 'ναι
'θερινή ώρα' για αυτούς χειμερινή για μας!
Στο marca νόμιζω πως έχουν ώρα Ισπανίας... Πάνω από την ώρα έναρξης λέει 'LOCAL TIME'Καλό και της FIFA, αλλά προτιμώ MARCA !!!!
-
local time εννοείται της Ν. Αφρικής συνήθως Τέσπα δεν ξέρω αν το merca έχει ισπανίας ή Ν. Αφρικής -που ταυτίζονται αυτή την περίοδο-, απλώς ήθελα να πω ότι με Ν. Αφρική έχουμε μια ώρα διαφορά αυτή την περίοδο, όχι λόγω timezone αλλά λόγω θερινής/χειμερινής -εξ ου και το link στο fifa site που με το local εννοεί του χώρου διοργάνωσης.
-
Ναι, πρέπει να έχεις δίκιο...
-
ρεπορταζ του τσιμα σημερα στις 23:30 για την κατασταση στη νοτιο αφρικη
-
Αυτο που πιστευω πως θα μας σπασει τα νευρα ειναι εκεινες οι μακριες καραμουζες που τοσο αγαπουν οι Αφρικανοι και μονο αυτοι.
-
νομίζω τις απαγόρευσαν Κάτι τέτοιο άκουσα...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αυτο που πιστευω πως θα μας σπασει τα νευρα ειναι εκεινες οι μακριες καραμουζες που τοσο αγαπουν οι Αφρικανοι και μονο αυτοι.Βουβουζέλες λέγονται και από λίγο που άκουσα δεν νομίζω να είναι χειρότερες από τις δικές μας κόρνες.
Κανένα ωραίο εξελάκι για το μουντιάλ έχει πάρει ο μάτης σας;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αυτο που πιστευω πως θα μας σπασει τα νευρα ειναι εκεινες οι μακριες καραμουζες που τοσο αγαπουν οι Αφρικανοι και μονο αυτοι.
Βουβουζέλες λέγονται και από λίγο που άκουσα δεν νομίζω να είναι χειρότερες από τις δικές μας κόρνες.
Κανένα ωραίο εξελάκι για το μουντιάλ έχει πάρει ο μάτης σας;
Tι ακριβώς ψάχνεις;
-
Εκλεψαν 4.500 ευρώ από την ελληνική αποστολή στο Ντέρμπαν
http://sports.in.gr/football/worldcup/a ... 1231048158Τρεις δημοσιογράφοι θύματα ένοπλης ληστείας στη Νότια Αφρική
http://news.in.gr/print/?aid=1231048052Διαλέξτε emoticon...!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Tι ακριβώς ψάχνεις;Ένα excel αρχείο το οποίο του βάζεις τα αποτελέσματα και υπολογίζει βαθμολογίες, ποιος περνάει κτλ.
Αλλά εντάξει βρήκα ένα τελικά. -
Δεν ξερω αν βρηκες αυτο, που ειναι πολυ καλο:
http://www.excely.com/football/2010-fif ... dule.shtml
Στο κάτω μέρος της σελίδας ==> Schedule in Excel (1015Kb)
-
Παντως αν πιστευετε στις συμπτωσεις και το '94 ειχαν κλεψει την αποστολη μας και θυμαστε τι καλα που τα ειχαμε παει..
Τυχαιο? Δε νομιζω..
-
#1 ..... εάν αρπάξουμε τρείς 3άρες , θα είναι πρόοδος ?
#2 ..... άκουγε εχθές στην ΕΡΑ ότι το Manager 'δίνει' 1-1 , 2-0 , 2-0 ... τελικό Ισπανία - Βραζιλία και την κούπα στους Ίβηρες
Λέμε τωρα .... ( μην ορμηξετε να με φάτε ... για κουβέντα το πετάω)
-
Η πιθανότητα διεξαγωγής τελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Βραζιλία νομίζω πως είναι πολύ μικρή. Η Βραζιλία πιθανότατα θα είναι εκεί, η Ισπανία όχι.
Κατ' αρχάς, με βάση τη προσέγγιση της Fifa στις διεθνής διοργανώσεις, θεωρώ πως είναι αδύνατον η Βραζιλία να κερδίσει δύο συνεχής διοργανώσεις. Ας μην παραβλέπουμε το γεγονός, πως η επόμενη διοργάνωση θα γίνει στη Βραζιλία και το κίνητρο θα είναι σαφώς μεγαλύτερο.
Δεύτερον, η Ισπανία δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος του φαβορί της διοργάνωσης και κάπου στα μισά θα κλατάρει. Αν δε, η Χιλή περάσει πρώτη τότε...
Τρίτον, η Αργεντινή του Μαραντόνα έχει ελπίδες μόνο ως σενάριο ταινίας, όπου ο Αργεντίνος παίρνει την εκδίκησή του και γίνεται ήρωας και εκπρόσωπος ενός ολόκληρου έθνους.
Εν κατακλείδι, φρονώ πως στον τελικό θα βρεθεί σίγουρα η Αγγλία. Ενώ πιθανολογώ, πως θα μας απασχολήσουν έντονα με 'μικρά' θαύματα η Ουρουγουάη και η Χιλή .
Υ.Γ. Εκφράζοντας τις προσωπικές μου απόψεις λέω, πως πολύς λόγος γίνεται τελυταία και για την Ολλανδία , προσωπικά θα κρατήσω μικρό καλάθι! -
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Η πιθανότητα διεξαγωγής τελικού ανάμεσα στην Ισπανία και τη Βραζιλία νομίζω πως είναι πολύ μικρή. Η Βραζιλία πιθανότατα θα είναι εκεί, η Ισπανία όχι.... πάντως ο 1ος του ομίλου της Ισπανίας και ο 1ος του ομίλου της Βραζιλίας έρχονται αντίπαλοι μονο στον τελικό ...
Mundial 2010 - South Africa