-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3897046,00.htmlναι και? λιγα τους εκαναν στους **ΠΕΙΡΑΤΕΣ **
-
Έχει BAttle 360 στον ΣΚΑΙ.
Nα κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα; -
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3897046,00.htmlΠάει φλώρεψαν και οι Ισραηλινές επίλεκτες δυνάμεις
-
delete
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μιά χαρά ήταν το παράδειγμά μου (Ωωωωχ...!!! Δικό σου ηταν το παράδειγμα..;; Ανασκευάζω..... Αν και δόθηκαν παραδείγματα του ΚΩΛΟΥ, θα προσπαθήσω κι εγω....... )θα σου απαντήσει εφόσον τους επιτέθηκαν οι τούρκοι (αφού κάνανε μπούκα στο καράβι, δεν έχει καμία σημασία ) τί να έκαναν, να τις τρώγανε? ( )
βουρ στο ψαχνό
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
μιά χαρά ήταν το παράδειγμά μου
θα σου απαντήσει εφόσον τους επιτέθηκαν οι τούρκοι (αφού κάνανε μπούκα στο καράβι, δεν έχει καμία σημασία ) τί να έκαναν, να τις τρώγανε?
βουρ στο ψαχνό
Αν νομίζεις ότι θα καθίσουν στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων να τρώνε ξύλο και να μην αντιδρούν, τότε προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, ή είσαι οπαδός του Σημίτη που ερωτούσε το 1996 τους στρατιωτικούς για το αν θα μπορούσαν να 'συλληφθούν' απ' τις Ε.Δ οι Τούρκοι βατραχάνθρωποι που είχαν αποβιβαστεί στα Ίμια...
παρακαλαω να στειλουν ενα ελληνικο φορτηγο πλοιο με ενα αγημα απο βατραχια επανω..
να δουμε θα υποστηριζεις ακομη την idf? -
Αν ακολουθήσει τους κανόνες εμπλοκής ναι
-
Νozomi, το θέμα μας δεν είναι καν αυτό...!!!
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
μιά χαρά ήταν το παράδειγμά μου
θα σου απαντήσει εφόσον τους επιτέθηκαν οι τούρκοι (αφού κάνανε μπούκα στο καράβι, δεν έχει καμία σημασία ) τί να έκαναν, να τις τρώγανε?
βουρ στο ψαχνό
Αν νομίζεις ότι θα καθίσουν στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων να τρώνε ξύλο και να μην αντιδρούν, τότε προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, ή είσαι οπαδός του Σημίτη που ερωτούσε το 1996 τους στρατιωτικούς για το αν θα μπορούσαν να 'συλληφθούν' απ' τις Ε.Δ οι Τούρκοι βατραχάνθρωποι που είχαν αποβιβαστεί στα Ίμια...
ειδικες δυναμεις με αοπλους???μην τρελαθουμε κιολας.αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να σκοτωνουμε καμμια 15αρια καθε φορα για να ειμαστε ΚΟΜΑΝΤΑ που στεκοντε στο υψος τους μαλλον δεν εχεις ιδεα για τι μιλας η εισαι οπαδος του παπαδοπουλου (του γνωστου)
-
delete
-
Για ενημερωστε και τον ασχετο ποια η δικαιολογια των Ισραηλινων για την ολη φαση;Μετεφεραν οπλα ; Υπαρχει εμπαργκο προς την περιοχη;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι και? λιγα τους εκαναν στους **ΠΕΙΡΑΤΕΣ **
10τοσοι νεκροι και ποσοι τραυματιες...τα λοσταρια πρεπει να ταν τα ιδια με του 96 στη κυπρο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάει φλώρεψαν και οι Ισραηλινές επίλεκτες δυνάμεις
οντως...ενας ενας ωστε να φανε ξυλο μεχρι και απο οπαδους του πικπα..
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
ειδικες δυναμεις με αοπλους???μην τρελαθουμε κιολας.αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να σκοτωνουμε καμμια 15αρια καθε φορα για να ειμαστε ΚΟΜΑΝΤΑ που στεκοντε στο υψος τους μαλλον δεν εχεις ιδεα για τι μιλας η εισαι οπαδος του παπαδοπουλου (του γνωστου)
Δεν είναι θέμα γοήτρου των 'κομμάντων'.
Άοπλοι ?
http://www.youtube.com/watch?v=buzOWKxN ... r_embeddedΑν πηγαίνει κάποιος να σε μαχαιρώσει, εσύ πως αντιδράς ?
Μιλάμε για Ειδικές Δυνάμεις και όχι για ΜΑΤ, αν και οι Ισραηλινοί έφεραν και μη-θανατηφόρα όπλα...εγω πιστευω οτι αν μια κατασταση φυγει εκτος ελεγχου μπορει να γινει οτιδηποτε.αρα μπορει καποιοι στρατιωτες πανω στο πανικο τους να προκαλεσαν αυτο το χαμο. το λαθος για μενα ειναι οτι βρεθηκαν εκει πραγμα που σημαινει οτι κατα 99% θα εχουμε νεκρους. το ισραηλ εχει δειξει επανηλλειμενα οτι ειναι φασιστικο καθεστως και απορω(που λεει ο λογος) που ολα τα κρατη του κοσμου το κανουν αβαβα.
τα ματ που κολλανε? -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αν πηγαίνει κάποιος να σε μαχαιρώσει, εσύ πως αντιδράς ?Ξανά...!! Αν είμαι πλήρωμα Ελληνικού πλοίου σε Διεθνή χωρικά υδατα και συ Τούρκος commando που κάνεις απόβαση, εγω πώς αντιδράω...;; Σε πλακώνω με καδρόνια, ή αμα λάχει σε ξεκοιλιάζω με κανα κουζινομάχαιρο...;;
EDIT....Ή λέω 'καλώς τους λεβέντες...!! '
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αν πηγαίνει κάποιος να σε μαχαιρώσει, εσύ πως αντιδράς ?
Ξανά...!! Αν είμαι πλήρωμα Ελληνικού πλοίου σε Διεθνή χωρικά υδατα και συ Τούρκος commando που κάνεις απόβαση, εγω πώς αντιδράω...;; Σε πλακώνω με καδρόνια, ή αμα λάχει σε ξεκοιλιάζω με κανα κουζινομάχαιρο...;;
+1000 (ειτε ειναι τουρκος κομμαντο ειτε ελληνας ειτε οτι θελει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για ενημερωστε και τον ασχετο ποια η δικαιολογια των Ισραηλινων για την ολη φαση;Μετεφεραν οπλα ; Υπαρχει εμπαργκο προς την περιοχη;υπαρχει αποκλεισμος ναυτικος και χερσαιος...η χαμας που ελεγχει τη γαζα ειναι ανεπιθυμητη απο τους εβραιους...
οι εβραιοι ειχαν προειδοποιησει οτι δε θα ανεχθουν να σπασει ο αποκλεισμος και οτι η βοηθεια θα επρεπε να ελεγχθει απο αυτους...
για το οτι η επιχειρηση εγινε σε διεθνη υδατα δεν υπηρξε απαντηση (βασικα μαλλον υποδειξανε τα @@ τους) -
καλα το 2ο πιο αστειο μετα το ρεσαλτο σε διεθνη υδατα και το τι επακολουθησε (γιατι κανεις δε ξερει απο αυτους που δεν ηταν εκει) ειναι η Τουρκια να μιλαει για διεθνες δικαιο και ελευθερια....
καλοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ετσι ειναι οταν μας τσουζει γινομαστε ξαφνικα 'δικαιοι'. Οπως και να'χει ομως δε δικαιολογειται η επιθεση σε τετοια αποστολη.
αλλο βλακειες που γινονται καθημερινα στο αιγαιο και αλλο να σκοτωνουν τουρκους πολιτες σε διεθνη υδατα εγω ειμαι 100% μαζι τους απο περισυ κιολας
Δε λεω για βλακειουλες, την Κυπρο ειχα στο νου μου, οπως και την καταρριψη του ελληνικου F-16 το 2007.
-
10τοσοι νεκροι και ποσοι τραυματιες...τα λοσταρια πρεπει να ταν τα ιδια με του 96 στη κυπρο...
και η μαλακια η ιδια ομως
σορρυ κιολας αλλα καποτε πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει ειρηνικη ειρηνη.. -
και η μαλακια η ιδια ομως
σορρυ κιολας αλλα καποτε πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει ειρηνικη ειρηνη..καντο λιγο πιο λιανα
Επιθεση κατα της ανθρωπιστικης αποστολης στη Γαζα