-
http://www.youtube.com/watch?v=yBEDlYrW ... re=related
Ένα άλλο βίντεο με εξίσου πολλές αλήθειες για την ελληνική κοινωνία...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είμαι λίγο μακρυά προς το παρόν (είχα και την φορτωτική για τον αδερφό , χωρίς κοτσαδόρο )
κανας BEAMS θα έσκασε μύτηαυτό το βίντεο είναι απ τα πιο συγκλονιστικά που έχω δει...
εδιτ: κι αυτός αβένσις έχει
Κι αυτός;
Μη μου πεις πως κι αυτός ο BEAMS έχει ασημί Avensis και κάνει παρέα με κάτι κομμουνιστάς (sic);Χωρίς κοτσαδόρο είσαι ακόμη; Θα 'χει πλάκα να μην έχεις αγοράσει καν τρέιλερ!
-
είμαι λίγο μακρυά προς το παρόν (είχα και την φορτωτική για τον αδερφό , χωρίς κοτσαδόρο )
κανας BEAMS θα έσκασε μύτηαυτό το βίντεο είναι απ τα πιο συγκλονιστικά που έχω δει...
εδιτ: κι αυτός αβένσις έχει
Εσύ ρε παπάρα θα έπρεπε να έχεις μιραζ 2000, όχι avensis για να με επισκευτείς το απόγευμα
-
mirage εχω πάντως
-
Λοιπόν ρε σεις δεν ξέρω τι νομίζετε, αλλά μια και λέμε για κομμουνιστές....δεν ξέρω ....όσο διαβάζω τα σχόλια του σύντροφου Μανόσκυ τον φαντάζομαι σε λίγα χρόνια σαν τον Διαμαντόπουλο στην γνωστή επική ταινία (Aπό τo 0.50 και μετά )
Youtube Video -
mirage εχω πάντωςΟπωσδήποτε έχεις αλλά αν τον χρησιμοποιήσεις ως μεταφορικό μέσον θα πιείς καφέ μαζί μου τον κόκκινο μάη
-
mirage εχω πάντως -
we dont want pap I dont want pap .pap is a killer pap is a killer
Youtube Video -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
we dont want pap I dont want pap .pap is a killer pap is a killer -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Λοιπόν ρε σεις δεν ξέρω τι νομίζετε, αλλά μια και λέμε για κομμουνιστές....δεν ξέρω ....όσο διαβάζω τα σχόλια του σύντροφου Μανόσκυ τον φαντάζομαι σε λίγα χρόνια σαν τον Διαμαντόπουλο στην γνωστή επική ταινία (Aπό τo 0.50 και μετά )
Youtube VideoΔεν μασάω από τέτοια κύριε Μπιμ.
Τουλάχιστον περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που διαβάζουν από μικροί 'σωστά' βιβλία και μελετούν την κομμουνιστικήν ιστορίαν για ξεκάρφωμα ενώ διαβιούν άκρως καπιταλιστικά γιατί τους αναγκάζει 'το σύστημα'. -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Youtube VideoΔεν νομίζω, ο μάνος έχει αποδείξει (τώρα τελευταία) πως διαθέτει την ευελιξία της προσαρμογής όταν το επιβάλλουν οι καταστάσεις
-
αλλά τί νόημα έχει το όνειρο χωρίς μικρές νοθείες
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τουλάχιστον περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που διαβάζουν από μικροί 'σωστά' βιβλία και μελετούν την κομμουνιστικήν ιστορίαν για ξεκάρφωμα ενώ διαβιούν άκρως καπιταλιστικά γιατί τους αναγκάζει 'το σύστημα'.Τι δε μασάς κύριε Μανόκ; (μου έφαγες ένα σίγμα σου τρώω και εγώ ένα )
Θα του φέρνεις λίγο σε κάποια χρόνια ή όχι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τουλάχιστον περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που διαβάζουν από μικροί 'σωστά' βιβλία και μελετούν την κομμουνιστικήν ιστορίαν για ξεκάρφωμα ενώ διαβιούν άκρως καπιταλιστικά γιατί τους αναγκάζει 'το σύστημα'.Μάνο μου, πώς ακριβώς ορίζεται η κομμουνιστική διαβίωση, εντός του καπιταλιστικού συστήματος;
Γιατί το ψάχνω το ψάχνω, και όλο αμαρτάνω Μάνο μου...
-Να τρώω καλά πχ, ή να την βγάζω με ψωμί και τυρί;
-Να κοιμάμαι, ή ν' αγρυπνώ μην με πετύχει κοιμώμενο η επανάσταστη (όταν έρθει, μην ταράζεσαι... ).
-Να πηδάω όμορφες, ή μπαζάκια (μιας και ένας σοβαρός κομμουνιστής νοιάζεται για το πνεύμα πάνω απ' όλα , σωστά ; )
-Να πάω διακοπές, ή να κάνω επαναστατική γυμναστική μόνον όταν έχω χρόνο;
-Να έχω καλό αυτοκίνητο, ή μόνον Lada μου επιτρέπεται;Για πες μας μερικούς κανόνες συμπεριφοράς, για να μπούμε στον σωστό δρόμο όλοι εμείς , τ' απολωλότα πρόβατα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τουλάχιστον περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που διαβάζουν από μικροί 'σωστά' βιβλία και μελετούν την κομμουνιστικήν ιστορίαν για ξεκάρφωμα ενώ διαβιούν άκρως καπιταλιστικά γιατί τους αναγκάζει 'το σύστημα'. -
-
** Ευελιξία. Ωραία λέξη. Για να δούμε τι μπορεί να σημαίνει: **
-
αν παρακολούθησες το βιντεάκι μανόσκυ, κάποιοι έγιναν κομουνιστές επειδή έχουμε το χειρότερο σοσιαλιστικό κόμμα της ευρώπης
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τουλάχιστον περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που διαβάζουν από μικροί 'σωστά' βιβλία και μελετούν την κομμουνιστικήν ιστορίαν για ξεκάρφωμα ενώ διαβιούν άκρως καπιταλιστικά γιατί τους αναγκάζει 'το σύστημα'.Μάνο μου, πώς ακριβώς ορίζεται η κομμουνιστική διαβίωση, εντός του καπιταλιστικού συστήματος;
Γιατί το ψάχνω το ψάχνω, και όλο αμαρτάνω Μάνο μου...
-Να τρώω καλά πχ, ή να την βγάζω με ψωμί και τυρί;
-Να κοιμάμαι, ή ν' αγρυπνώ μην με πετύχει κοιμώμενο η επανάσταστη (όταν έρθει, μην ταράζεσαι... ).
-Να πηδάω όμορφες, ή μπαζάκια (μιας και ένας σοβαρός κομμουνιστής νοιάζεται για το πνεύμα πάνω απ' όλα , σωστά ; )
-Να πάω διακοπές, ή να κάνω επαναστατική γυμναστική μόνον όταν έχω χρόνο;
-Να έχω καλό αυτοκίνητο, ή μόνον Lada μου επιτρέπεται;Για πες μας μερικούς κανόνες συμπεριφοράς, για να μπούμε στον σωστό δρόμο όλοι εμείς , τ' απολωλότα πρόβατα...
Γιατί να μπείτε στο 'σωστό δρόμο'; Αφού σ' αυτόν είστε και το ξέρετε ότι είστε.
Το τι λέτε είναι άλλο θέμα και το πόσο πείθετε εμφανίζεται κατηγορηματικά και κατακριτικά στα εκλογικά αποτελέσματα.
Α, ειδικά για εσένα Χάη, να τονίσω ότι το Σοσιαλιστικό σου Κίνημα ΔΕΝ έχει σχέση με τα τσιτάτα που πετάει μεταξύ τύρου και αχλάδου η παρέα σου.Τα πας μια χαρά και καλά κάνεις. Μόνο μη βάζεις το μπερέ του Τσε και τη σαγιονάρα του Φιντέλ όταν γράφεις στο φόρουμ, έλεοc.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, ειδικά για εσένα Χάη, να τονίσω ότι το Σοσιαλιστικό σου Κίνημα ΔΕΝ έχει σχέση με τα τσιτάτα που πετάει μεταξύ τύρου και αχλάδου η παρέα σου.
Τα πας μια χαρά και καλά κάνεις. Μόνο μη βάζεις το μπερέ του Τσε και τη σαγιονάρα του Φιντέλ όταν γράφεις στο φόρουμ, έλεοc.
Τελικά έκλεισε, είμαι ΠΑΣΟΚάρα, ε;
-Τι εννοείς πως τα πάω μια χαρά; Σε ποιον τομέα; Ή μήπως τα πάω καλά επειδή είμαι...ΠΑΣΟΚάρα;-Μπερέ σαν του Τσε ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω , αν βρεις πες μου πού, είναι ό,τι πρέπει για το χειμώνα, να αλλάζω λίγο, όχι με...σκούφο συνέχεια! Σαγιονάρα, έχω ένα ωραίο ζευγάρι που αγόρασα πέρσι, δεν είναι Φιντέλ όμως, άλλη μάρκα, καπιταλιστική είναι, αλλά δεν θυμάμαι!
Και μεταξύ μας Μάνο, έχεις δίκιο που με διαχωρίζεις από τα άλλα παιδιά: εγώ είμαι τεμπέλης, κηφήνας και παρτάκιας, όσο δεν παίρνει. Το μόνο που με ένοιαξε μια ζωή , είναι τα ωραία γκομενάκια. Καμία σχέση με ΠΑΣΟΚ και οποιοδήποτε άλλο κόμμα... Αλλά, ξέρεις, επειδή τα ωραία γκομενάκια ΠΑΝΤΑ θα τα πηδάν κάποιοι άλλοι, ανεξαρτήτως συστήματος, για ποιο λόγο να σκοτωνόμαστε στην δουλειά;
Είμαι σε κρίση ταυτότητας, ειλικρινά...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]