-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρε παιδια,τωρα σοβαρα.
λαμβανω κατι μειλ κ καλα απο αμερικανους φανταρους στο ιρακ κ μου λενε να μου δωσουν ενα ποσοστο
απ τα χρηματα τους αν παραλαβω το πακετο απο αγγλο διπλωματη κ γω το μονο που εχω να κανω
ειναι να πληρωσω τα εξοδα του διπλωματη να το φερει.
σας εχει συμβει κατι τετοιο?ειναι καρασκαμ το θεμα?Βρε Νασο δεν εισαι 10 χρονων παιδακι να τα πιστεψεις αυτα τα πραγματα.Θα σου πουν καταθεσε Χ € σε ενα λογαριασμο για τα εξοδα και μην τον ειδατε τον Παναή μετα!!Αν εχει ονομα στο email που σου εστειλαν βαλτο στο google να δεις ποσα αποτελεσματα για απατες θα σου βγαλει.
-
ρε παιδια,τωρα σοβαρα.
λαμβανω κατι μειλ κ καλα απο αμερικανους φανταρους στο ιρακ κ μου λενε να μου δωσουν ενα ποσοστο
απ τα χρηματα τους αν παραλαβω το πακετο απο αγγλο διπλωματη κ γω το μονο που εχω να κανω
σας εχει συμβει κατι τετοιο?ειναι καρασκαμ το θεμα?το εστειλαν και σε σενα?
εγω πληρωσα πριν 2 μηνες 12,5$ και μου εστειλαν στο paypal 453$. Μια χαρα για δουλεια 3'
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ρε παιδια,τωρα σοβαρα.
σας εχει συμβει κατι τετοιο?ειναι καρασκαμ το θεμα?το εστειλαν και σε σενα?
εγω πληρωσα πριν 2 μηνες 12,5$ και μου εστειλαν στο paypal 453$. Μια χαρα για δουλεια 3'
Πλάκα κάνεις... χαχαχαχαχαχα
-
Εψαχνα τη φωτό με τον πιθηκο που λέει WTF...!! Με πρόλαβες aserf...!
-
ρε παιδια,τωρα σοβαρα.
σας εχει συμβει κατι τετοιο?ειναι καρασκαμ το θεμα?Ρε συ...!!!!!! Κοίτα μην είναι τίποτα τέτοιο και χάσεις τίποτα καλό...!!! ΄Ντάξει τα χρόνια εκείνα γινοταν με το τηλέφωνο, τώρα η τεχνολογία λέει e-mail κι ετσι..!!! Στ΄Αγγλικά σου το στέλνουν, στ΄Αγγλικά..;;;
Πως να βγάλετε με ένα απλό τηλεφώνημα χιλιάδες μάρκα
κατσε μ@λακα Ελληνα και δουλευε εσυ
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _7884.html
-
Ελλαδα ρε, η χωρα που χαριζουν λεφτα με email & τηλεφωνηματα!!!
τρεξτε να προλαβετε πριν το ΔΝΤ μας κλεισει το μαγαζι
-
Σίγουρα το έχω ξαναβάλει, αλλά έχει πολύ γέλιο...
Lykaon Spartiatiatikos vs Philip Ukelele
Προειδοποίηση, παίρνει ώρα και έχει πολύ γέλιο...
-
Από τις λίγες φορές που κάθισα και διάβασα κάτι τόσο μακροσκελές αλλά από τις, επίσης, λίγες φορές που η γυναίκα μου ήταν έτοιμη να καλέσει είτε το 166 είτε κάποιο ευαγές ίδρυμα όπου σου φοράνε κάτι ωραία πουκαμισάκια που κλείνουν από την πλάτη, καθώς σχεδόν κυλιόμουν στο πάτωμα από τα γέλια για την ευρηματικότητα και ευφράδεια του τύπου... Απλά λοιπόν: (χωράνε χιλιάδες smileys εδώ αλλά αυτό είναι το αντιπροσωπευτικότερο).
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Από τις λίγες φορές που κάθισα και διάβασα κάτι τόσο μακροσκελές αλλά από τις, επίσης, λίγες φορές που η γυναίκα μου ήταν έτοιμη να καλέσει είτε το 166 είτε κάποιο ευαγές ίδρυμα όπου σου φοράνε κάτι ωραία πουκαμισάκια που κλείνουν από την πλάτη, καθώς σχεδόν κυλιόμουν στο πάτωμα από τα γέλια για την ευρηματικότητα και ευφράδεια του τύπου... Απλά λοιπόν: (χωράνε χιλιάδες smileys εδώ αλλά αυτό είναι το αντιπροσωπευτικότερο).Εγώ να δεις που το είχα διαβάσει σε νεκρή περίοδο, στην προηγούμενή μου δουλειά...
-
-
Κάνω νέο θέμα γιατι θέλω να το δεί οσο περισσότερος κόσμος μπορει.
πριν από 6 μήνες περίπου έρχεται ενα sms στο κινητό του πατέρα μου το οποίο εγραφε.
'Κατερίνα μου τι κάνεις? χαθήκαμε. Εγώ χώρισα πριν 4 μήνες και είμαι στις μοναξιές μου και ψάχνομαι! Πάμε για καφέ να τα πουμε απο κοντά? Τζένη'
Τοτε το θεώρησα ως τυχαίο λάθος και το προσπέρασα.
πριν απο λίγα λεπτά έρχεται ενας συνεργάτης επίσης κάποιας ηλικίας και μου λεει 'ρε συ κοιτα ενα μυνημα που μου ήρθε! '
το μύνημα αυτούσιο ίδιο μονο από διαφορετικό αριθμό.
σσ. πατέρας και συνεργάτης ουτε καν γνωρίζονται για να το θεωρήσω σύμπτωση.
υποθέτω ότι θα εχει συμβεί και σε αλλους..
?????????????
-
Σε εμένα δεν έχει συμβεί ακόμα, αλλά ναι το έχω ακούσει απο αρκετούς...
Τώρα τι παίζει, δεν ξέρω... υποθετικά πάντα, δεν πρέπει να είναι τυχαίοι οι αριθμοί αποστολής των, αλλά στοχευμένα... -
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Κάνω νέο θέμα γιατι θέλω να το δεί οσο περισσότερος κόσμος μπορει.πριν από 6 μήνες περίπου έρχεται ενα sms στο κινητό του πατέρα μου το οποίο εγραφε.
'Κατερίνα μου τι κάνεις? χαθήκαμε. Εγώ χώρισα πριν 4 μήνες και είμαι στις μοναξιές μου και ψάχνομαι! Πάμε για καφέ να τα πουμε απο κοντά? Τζένη'
Τοτε το θεώρησα ως τυχαίο λάθος και το προσπέρασα.
πριν απο λίγα λεπτά έρχεται ενας συνεργάτης επίσης κάποιας ηλικίας και μου λεει 'ρε συ κοιτα ενα μυνημα που μου ήρθε! '
το μύνημα αυτούσιο ίδιο μονο από διαφορετικό αριθμό.
σσ. πατέρας και συνεργάτης ουτε καν γνωρίζονται για να το θεωρήσω σύμπτωση.
υποθέτω ότι θα εχει συμβεί και σε αλλους..
?????????????
Αμα βαλεις το κειμενο στο ψαχτηρι θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα,σπαμ ειναι.
-
Χμ...
Σαν τα pms σου ένα πράγμα ε; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Χμ...
Σαν τα pms σου ένα πράγμα ε;http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:YVfz ... er.jpg&t=1
-
ακου φιλε.. μου σκαει μια μερα στο κινητο:
σε ειδα στο chat και θελω να σε γνωρισω απο κοντα κατερινα..
δε δινω σημασια.. σκαει μια μερα κατι αντιστοιχο και το βλεπει η γυναικα..
εγινε της πουτανας
αρχιζω και το ψαχνω το θεμα.. παιρνω τη cosmote και λεω ποιος πουστης βρηκε το κινητο μου και πώς και πώς μου στελνει μηνυματα ?
μου λενε : εμεις δεν ξερουμε τιποτα το νουμερο αυτο ανηκει στην ταδε τηλεφωνικη εταιρεια.. μου δινουν τα σταθερο τους
παιρνω μου το σηκωνει μια κατινα
λεω: γιατι μου στελνετε μηνυματα ? με ποιο δικαιωμα?? θα φατε μηνυση
μου λεει: εμεις στελνουμε μονο σε οσους γραφονται στην υπηρεσια μας.. μαλλον θα στειλατε και δε θυμαστε.. χρησιμοποιει καποιος αλλος το κινητο σας?εγω επειδη ειχα τη γυναικα διπλα και τα πραγματα μου αρχιζαν να κινδυνευουν αρχιζω τα μπινελικια και λεω οτι αμα δε σταματησουν να μου στελνουν θα γινει της που@@ας κτλ..
μου ζηταει το κινητο μου, μου λεει οτι βλεπω οτι ειστε γραμμενος στην υπηρεσια μας, αλλα τελοσπαντων θα σας σβησω
και απο τοτε δε με ξαναενοχλησαν
ομως αυτο εχει συμβει σε αρκετους γνωστους μου.. το αγνοουν , αλλα αμα τους παρεις τηλεφωνο και τους ξεχεσεις δε σε ξαναενοχλουν
ΥΓ htanso μη με κοροιδεψεις
-
ΠΡΟΣΟΧΗ με τέτοια μηνύματα να ΜΗΝ απαντάτε ή να καλείτε πίσω. Συνήθως πέφτουν σε γραμμές υψηλής χρέωσης. Έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία.
Μια αναζήτηση να κάνετε στο google (όπως έγραψε και ο BILL) βγάζει ένα σωρό αποτελέσματα με το ίδιο μήνυμα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ htanso μη με κοροιδεψειςΤα θέλει ο κώλος σου...
-
Η συγκεκριμένη κομπίνα, όπως και άλλες παρόμοιες, δουλεύουν ως εξής:
Έρχεται κάποιο μήνυμα όπου φαίνεται σαν λάθος, αλλά πολλά υποσχόμενο, πχ. μια κοπέλα που μόλις χώρισε. Όσοι απαντήσουν ή πάρουν τηλέφωνο, έστω και από περιέργεια, έστω και του στυλ 'το μήνυμά σου το έστειλες κατά λάθος σε μένα' και αρχίσει κάποια συνομιλία... διαπιστώνουν όταν έρθει ο λογαριασμός ότι χρωστάνε ένα δυαράκι το λιγότερο. Οι κλήσεις και τα μηνύματα με εκτροπές κλπ. κοστίζουν πολλαπλάσια από όσα σε κανονικές συνθήκες.
Αρκετές κομπίνες του είδους φτάσαν στον εισαγγελέα, αλλά και πολλές συνεχίζουν μιας και τα θύματα συνήθως διστάζουν να καταγγείλουν πόσο 'έξυπνοι' πιάστηκαν. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ακου φιλε.. μου σκαει μια μερα στο κινητο:σ
ΥΓ htanso μη με κοροιδεψειςΔεν χρειαζεται να εστειλες εσυ κατι.Υπαρχει ενα μπανερακι που λεει βρειτε που ειναι ο φιλος σας και ζηταει το κινητο.Οποτε μπορει καποιος/α να το εβαλε για να δει που εισαι
Άλλη μια απάτη που παίζει τελευταία