-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Popolare δωσε πισω τον λογαριασμό στον μιραγκέ. Ήμαρτον με το φτιασιδωμένο φόκους...
Το σωστό να λέγεται φίλε το σωστό να λέγεται, ας αφήσουμε τους οπαδισμούς και ας το παραδεχτούμε όλοι πως είναι αμαξάρα
Εννοείς το Volvo η το ford?
-
Volvo φυσικα
-
Αλλο κ@λο να ειχε το επερνα αυριο, εινια χαλια σαν νεκροφορα...
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Αλλο κ@λο να ειχε το επερνα αυριο, εινια χαλια σαν νεκροφορα...Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στην ζωή. Και στην τελική τι σε νοιάζει; Σάμπως θα τον βλέπεις όταν οδηγάς;
-
Σωστός η πιο έξυπνη απάντηση που έλαβα απο όσους ρώτησα...
Το θέμα είναι ότι θα με βλέπουν οι άλλοι και θα φτύνουν τον κόρφο τους...
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
:lol:Σωστός η πιο έξυπνη απάντηση που έλαβα απο όσους ρώτησα...
Το θέμα είναι ότι θα με βλέπουν οι άλλοι και θα φτύνουν τον κόρφο τους...
Ναι αλλα θα μπορείς να ρίξεις πιο ευκολα έτσι γκόμενα
-
Όχι ρε συ δεν θα μπαίνουν μέσα τα γκομενάκια...
-
peugeot 308 1400 or
?
γιατί 'όχι'...? σε δικίνητο. -
Δεν καθολου κακη ιδεα βασικα..Αλλα στα ποσα ξεκιναει..?
-
13990,00€
-
μιραγκε αν δεν σταματήσεις να τρολλάρεις θα σου πάρω το πληκτρολόγιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μιραγκε αν δεν σταματήσεις να τρολλάρεις θα σου πάρω το πληκτρολόγιο.Δεν τρολλάρω
Λέω αλήθειες -
Είσαι ο πάπας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι ο πάπας;To σκέφτομαι σοβαρά
-
Watch out for that back door...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είσαι ο πάπας;
To σκέφτομαι σοβαρά
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ενας φιλος πριν σου εγραψε να παρεις το cruze. Το σκεφτηκες???Mε λιγοτερα απο 15.000 εχεις καινουριο μικρομεσαιο, πολυ ωραιο μεσα-εξω με επαρκεστατο εξοπλισμο στη βασικη εκδοση.
+1 επίσης απίστευτη οδική συμπεριφορά ,χώροι,εμφάνιση , βασικός εξοπλισμός που σε άλλα θα πληρώσεις τα μαλιοκέφαλα σου
-
Την τσίμπησες την Βολβοδιά ή ακόμα το ταλαιπωρείς;
-
Όχι το σκέφτομε ακόμα γιατί είναι 1.600 και περιμένω λίγο να ξεκαθαρίσουν τα τεκμήρια και η φορολόγια... θα μου πείτε ότι δεν με πιάνει... αλλά εγώ θα σας πω πως με τα νέα μέτρα που έρχονται μπορεί και να με πιάνει...
Πάντως αυτό που έμαθα σήμερα έχει να κάνει με την φορολόγιση των ίππων, για αυτό και απέριψα ένα scirocco 1.400 160...
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Όχι το σκέφτομε ακόμα γιατί είναι 1.600 και περιμένω λίγο να ξεκαθαρίσουν τα τεκμήρια και η φορολόγια... θα μου πείτε ότι δεν με πιάνει... αλλά εγώ θα σας πω πως με τα νέα μέτρα που έρχονται μπορεί και να με πιάνει...Πάντως αυτό που έμαθα** σήμερα** έχει να κάνει με την φορολόγιση των ίππων, για αυτό και απέριψα ένα scirocco 1.400 160...
τι έμαθες σήμερα ?
peugeot 308 1400 or ?