-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Τελικά μεταχειρισμένο shiroco (αν είναι καλό το συγκεκριμένο) και τα μυαλά στα κάγκελα...Με το καλό η παραλαβή του Scirocco λοιπόν και άνετα, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Τελικά μεταχειρισμένο shiroco (αν είναι καλό το συγκεκριμένο) και τα μυαλά στα κάγκελα...με ποσά;;
-
Μην βιάζεστε παιδία ακόμα δεν το παράγγειλα, αν το συγκεκριμένο είναι καλό που ανέφερα παραπάνω θα το πάρω... αν όχι πάλι από την αρχή...
Το συγκεκριμένο φιλική τιμή στα 15.000, έχω όμως πολλές επιφυλάξεις...
-
Ο χρήστης zedeor έγραψε:
Το συγκεκριμένο φιλική τιμή στα 15.000, έχω όμως πολλές επιφυλάξεις...
ευκαιρια ειναι, αλογα πολλα, οικονομικο και με λιγα χιλιομετρα...εχει και ηλεκτρονικο γκαζι, ρυθμιζεις τη ταχυτητα και παει στην εθνικη ανετα ταξιδια
-
Τελικά δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις ότι στο βάθος του μυαλού του έχει ένα VW , οτι μοντέλο και αν είναι....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τελικά δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις ότι στο βάθος του μυαλού του έχει ένα VW , οτι μοντέλο και αν είναι....κωνσταντίνε είναι λίγο κουραστικό να αναφέρεσαι συνέχεια στην φαουβε...
το κάνεις τόσο έντονα που δίνεται η εντύπωση οτι έχεις απωθημένα με τον συγκεκριμένο κατασκευαστή...τελείως φιλικά...
-
Ρε τι έχασα σήμερα!
-
Κάνεις μεγάλο λάθος, αν είχα τα λεφτά και την ελευθερία της επιλογής suzuki grand vitara θα έπερνα. Εντελώς άλλο αυτοκίνητο δυστηχώς το συγκεκριμένο δεν μπορεί να είναι λειτουργικό για εμένα...
Το polo που ήταν στην κατηγορία που μπορώ να ανταποκριθώ δεν θα το αγόραζα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τελικά δεν είναι δύσκολο να μαντέψεις ότι στο βάθος του μυαλού του έχει ένα VW , οτι μοντέλο και αν είναι....
κωνσταντίνε είναι λίγο κουραστικό να αναφέρεσαι συνέχεια στην φαουβε...
το κάνεις τόσο έντονα που δίνεται η εντύπωση οτι έχεις απωθημένα με τον συγκεκριμένο κατασκευαστή...τελείως φιλικά...
Εγω????
Δεν ξεκίνησα εγω να πάρω 308 αλλά κατέληξα σε VW Schirocco....άλλοι έχουν απωθημένα...
Φυσικά , ενδιάμεσα κάνουμε και λίγο πλάκα , δεν είδα και καμιά 'επιστημονική' ανάλυση και αντιμετώπιση του όλου 'προβληματισμού' σε ολα τα προηγούμενα postαρίσματα .... -
Ένα θέμα που ξεκινά με το 307 1,4 ατμοσφαιρικό με τα απλώς επαρκή 95 άλογα και τις διαστάσεις και τους χώρους (ακόμα και το 3θυρο) σχεδόν πολυμορφικού και φτανει η επιλογή premium 3θυρου χαμηλοτάβανου 2+2 κουπέ 1,4 τούρμπο με 160 άλογα ... τι 'επιστημονική ανάλυση και αντιμετώπιση του όλου 'προβληματισμού' σε ολα τα προηγούμενα postαρίσματα' μπορεί να γίνει!!!
Να βάλω και εγώ ενα δίλημμα ... Eos 1,4 ή Qashqai 2,0 4χ4 αλλά μάλλον τελικά ... Avensis 1,6 sedan! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να βάλω και εγώ ενα δίλημμα ... **Eos 1,4 ή Qashqai 2,0 4χ4 αλλά μάλλον τελικά ... Avensis 1,6 sedan! **

Αυτό και αν είναι θέμα!!!
(αν και κατι μου λέει οτι στο τέλος σε vw θα καταλήξουμε.... -έχω απωθημένα είπαμε!!! -)... -
Δεν περνάτε από ένα παραπλήσιο θρεντ όπου ο ερωτών θέλει να πάρει ένα Άστρα GTC? Έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν οι πλέον ετερόκλητες προτάσεις.
-
...καλό!!!!
-
Το παιδί ήρθε εδώ χωρίς ιδιαίτερες προτάσεις ή σκέψεις και χωρίς απαιτήσεις ,ανάγκες ή περιορισμούς(πλην του οικονομικού) που να αποκλείουν κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινητων .. Μπήκε δηλαδή για να βρει αμάξι, έτσι γενικά... Να κάνει κουβεντούλα.. Μετά του κάτσε μια πολύ καλή περίπτωση σε πολύ καλή τιμή και τον έβαλε σε σκέψεις.. Που δηλαδή είναι το πρόβλημα?
@ κωσταντίνος Έτσι είναι τα φαουβε αν δεν τα αποκτήσεις... σου μένουν απωθημένα
-
Το 207 1400cc το είχα ενοικιάσει πολλές φορές και εξαιτίας του αγόρασα peugeot έστω και το ψωφίμι 307 με τα 75 αλογάκια!Εξαιρετικό αμάξι.Είχα πάει 5 φορές στην Μεσσηνία και άλλες 2 στην Κερατέα.Στην Ε.Ο άψογο,στις στροφές θαύμα!Το 308 δεν το έχω οδηγήσει αλλά μου αρέσει πολύ,αλλά αν δεν σου βγαίνουν τα χρήματα,πάρε το 207.Αξίζει.Και επειδή με ένα test drive δε θα βγάλεις συμπέρασμα,ενοικίασε το μια ημέρα και κάνε τη διαδρομή που θα κάνεις και δες αν σε εξυπηρετεί.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
@zedeor: φίλε μου δεν ξέρεις ούτε κι εσύ ο ίδιος τις ανάγκες σου, πόσο δε μάλλον τι αυτοκίνητο σου ταιριάζει. Απολύτως φιλικά.κβοτ.
-
Καλά ρε παιδία δουλευόμαστε... το topic λέιει 308 or? Εκτός και αν δεν το καταλάβατε, εσείς μου είπατε ότι το 1.400 δεν αξίζει για αυτό άχρησα να κοιτάω σε μεταχειρισμένα... το μεταχειρισμένο το ψάχνεις σε μια γενικότερη κατηγορία δεν έρχετε όπως το θες... από το να δώσω 15.000 για το 308 για καλύτερο κινητήρα γιατί να μην πάρω το VW στην ίδια τιμή???
Πέρα από την πλάκα αρχίζω να πιστεύω ότι είτε δεν ξέρετε με τι να ασχοληθείτε είτε η μηχανή είναι 1.400 με 60 άλογα και δεν...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Το 207 1400cc το είχα ενοικιάσει πολλές φορές και εξαιτίας του αγόρασα peugeot έστω και το ψωφίμι 307 με τα 75 αλογάκια!Εξαιρετικό αμάξι.Είχα πάει 5 φορές στην Μεσσηνία και άλλες 2 στην Κερατέα.Στην Ε.Ο άψογο,στις στροφές θαύμα!Το 308 δεν το έχω οδηγήσει αλλά μου αρέσει πολύ,αλλά αν δεν σου βγαίνουν τα χρήματα,πάρε το 207.Αξίζει.Και επειδή με ένα test drive δε θα βγάλεις συμπέρασμα,ενοικίασε το μια ημέρα και κάνε τη διαδρομή που θα κάνεις και δες αν σε εξυπηρετεί.Σε αυτό δεν έχεις άδικο... αν δεν κάτσει το shirocco τότε αναγκαστικά θα το ξανακοιτάξω... ΑΝ και προτιμώ το 308 σε 1.400 μπορεί να μην είναι γρήγηρο αλλά θα είναι περισσότερο λειτουργικό...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ένα θέμα που ξεκινά με το 307 1,4 ατμοσφαιρικό με τα απλώς επαρκή 95 άλογα και τις διαστάσεις και τους χώρους (ακόμα και το 3θυρο) σχεδόν πολυμορφικού και φτανει η επιλογή premium 3θυρου χαμηλοτάβανου 2+2 κουπέ 1,4 τούρμπο με 160 άλογα ... τι 'επιστημονική ανάλυση και αντιμετώπιση του όλου 'προβληματισμού' σε ολα τα προηγούμενα postαρίσματα' μπορεί να γίνει!!!
Να βάλω και εγώ ενα δίλημμα ... Eos 1,4 ή Qashqai 2,0 4χ4 αλλά μάλλον τελικά ... Avensis 1,6 sedan!Το θέμα δεν ξεκίνησε επειδή *ήθελε *να πάρει το 308 1.4, αλλά επειδή 'έπεσε' στο 1.4 λόγω οικονομικού. Αμάν πια.
Αφού ο περιορισμός είναι το χρήμα, τί σε παραξενεύει;
Το σιρόκο που αναφέρεται ο zedeo είναι ασφαλώς το μικρό tsi.@Κωσταντίνος: Να σημειωθεί ότι δε βοήθησες και πολύ στην κουβέντα γι'αυτό το τόπικ. Ότι είχες λόγους να το κάνεις, είναι άλλο θέμα.
@zedeo: Επειδή πολλά πράγματα δεν ειπώθηκαν καθαρά, παρόλο που θα έπρεπε να τα ακούσεις, θα προσπαθήσω να τα μαζέψω λίγο εγώ:
- Το Punto evo δεν είναι κουβάς. Για όνομα του θεού δηλαδή. Και στο τονίζω και εγώ: 1.4 Multiair Dynamic 105ps @ 14.700€
- Το scirocco είναι τρομερά καλοστημένο αυτοκίνητο. Από τις καλύτερες επιλογές, αν αφήσεις την τιμή πώλησης στο πλάι.. Ακριβά service. ( Σοβαρά αυτό το τελευταίο, πως και δεν το ανέφερε κανένας; ) Και ναι, αν η κατάσταση του είναι καλή, είναι 'ευκαιρία'. Αν σου κοστίσει 18.000€ ( με εκτελωνισμό), δεν είναι.
- Μην απορρίπτεις bravo/ leon. Κοντά στο rocco σε αίσθηση, χαμηλότερη τιμή, ανθρώπινες τιμές service ( καλά για το leon δεν παίρνω και όρκο..)
-
Άρη σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου πραγματικά αυτό με τα service είναι πολύ σημαντικό, όσο για το punto έχεις δίκιο ανέφερα πολλές φορές ότι μάλλον κάνω λάθος αλλά αυτή η άποψη μου δημιουργήθηκε λανθασμένα η μη. Στην περίπτωση αυτή καλό θα είναι να προβάλονται επιχειρήματα για να αποδείξουν το αντίθετο σε κάποιον που δεν τα γνωρίζει. Εγώ ανέφερα τις εντυπώσεις μου και το τι με οδήγησε στο να πιστέψω αυτό.
Βέβαια, δεν το έχω οδηγήσει καν (πέρα από το 2006 που είναι άλλο αυτοκίνητο, όπως κατάλαβα).
Δεν αποκλείω κανένα μοντέλο, άλλωστε δεν είναι τελεσίδικη η αγορά του chirocco.
peugeot 308 1400 or ?