-
Πολύ καλό το βιντεάκι!!! Ακόμα καλύτερο το πλήρες (8άλεπτο). Ειδικά την προσπάθεια με 4 άτομα και χωρίς ESP πρέπει να την δουν όσοι δεν το εκτιμούν ιδιαίτερα....
Αντώνη, το έχω ήδη βάλει μπροστά/τσεκάρει, εμεινες πίσω.... Αν πρέπει να περιμένει την απόσυρση υπολόγισε την επόμενη Πεμπτη-Παρασκευή....
Αλλά θα σου γράφω εγώ εντυπώσεις.....
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Σιγα μωρε .....Εγω το παω καλυτερα απο τον Αλονσο...
Και σε πιο 'κλειστή' διαδρομή , με πολύ περισότερα χιλιόμετρα , η παρέμβαση του esp αποδεικνύεται αποτελεσματικότατη!(μπορώ να σας το επιβεβαιώσω άφοβα... ).
-
link απο το βιντεο του αλονσο (8λεπτο) παρακαλω...
Velli, κουφαλα θα το παρεις πρωτος ε??
Στα ελεγα εγω για την υποχρεωτικη ασφαλιση (ειναι και 260 ευρω) αλλα δεν με ακουγες...
-
link απο το βιντεο του αλονσο (8λεπτο) παρακαλω...Velli, κουφαλα θα το παρεις πρωτος ε??
Στα ελεγα εγω για την υποχρεωτικη ασφαλιση (ειναι και 260 ευρω) αλλα δεν με ακουγες...
Αλονσος, : http://www.youtube.com/watch?v=vwC5PG-P960&feature=fvw
Για την ασφάλεια, σίγουρα είναι καρα παράνομο αυτό που κάνουν! Δεν παίζει να έχουν τέτοιο δικαίωμα και μπορείς να τους τρέξεις, ακόμα και αν στο είπαν απο την αρχή και έχεις συμφωνήσει (κάτι που εγώ δεν έκανα).
Για την Αθήνα μου είπαν 350 ή 360 δεν θυμάμαι, και για μικτή που θέλω εγώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είναι 516€ στον Φοίνικα το εξάμηνο.....
510€ θα έδινα στην Εθνική με λίγο καλύτερες καλύψεις όμως......Βασικά δεν έχω όρεξη να τους τρέξω..... περνάω μια εβδομάδα χάλια τρέχοντας στα νοσοκομεία.... θα την γλιτώσουν για την ώρα και με την προυπόθεση ότι θα τελειώσουμε αύριο.... γιατι διαφορετικά θα έχω χρόνο να το ξανασκεφτώ....
-
Βελλισάριε , νοσοκομεία?...
Ελπίζω και εύχομαι να πάνε ολα καλά! -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
link απο το βιντεο του αλονσο (8λεπτο) παρακαλω...
Velli, κουφαλα θα το παρεις πρωτος ε??
Αλονσος, : http://www.youtube.com/watch?v=vwC5PG-P960&feature=fvw
Για την ασφάλεια, σίγουρα είναι καρα παράνομο αυτό που κάνουν! Δεν παίζει να έχουν τέτοιο δικαίωμα και μπορείς να τους τρέξεις, ακόμα και αν στο είπαν απο την αρχή και έχεις συμφωνήσει (κάτι που εγώ δεν έκανα).
Για την Αθήνα μου είπαν 350 ή 360 δεν θυμάμαι, και για μικτή που θέλω εγώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είναι 516€ στον Φοίνικα το εξάμηνο.....
510€ θα έδινα στην Εθνική με λίγο καλύτερες καλύψεις όμως......Βασικά δεν έχω όρεξη να τους τρέξω..... περνάω μια εβδομάδα χάλια τρέχοντας στα νοσοκομεία.... θα την γλιτώσουν για την ώρα και με την προυπόθεση ότι θα τελειώσουμε αύριο.... γιατι διαφορετικά θα έχω χρόνο να το ξανασκεφτώ....
Ελπιζω ολα να ειναι καλα με την υγεια σου. Παντως, αν χρειαστεις καποιον να σου φροντισει την Μονικα για καποιο λογο, ειμαι διαθεσιμος
-
..... Παντως, **αν χρειαστεις καποιον να σου φροντισει την Μονικα για καποιο λογο, ειμαι διαθεσιμος **
...είπαμε γυναίκες και αυτοκίνητα δεν δανείζονται -ούτε για δοκιμή ή φροντίδα- πόσο μάλλον οι θελκτικές Monica!!!
-
Σίγουρα θα τα έχετε δει....αλλά δείτε τα ξανά μέχρι να παραλάβετε τα δικά σας...
http://www.youtube.com/watch?v=CXtc4AlQIYQ&feature=related
Για να ξέρετε ποιον να βρίζετε αν τρίζει τίποτα!...
http://www.youtube.com/watch?v=5jzIy5essGA&feature=related
Ακόμα και με στοιχειώδη λογική καταλαβαίνει κάποιος ποιο είναι πιο ελκυστικό...
Youtube Video -
ΜΟΝΙΚΑ ιζ χιαρ !!!!!!
Σήμερα το απόγευμα έρχεται στην Κομοτηνή μελαχρινή ΘΕΑ με το όνομα Μόνικα. Αύριο πάω για την προκαταβολή και απ'οτι μου είπαν, τετάρτη θα την έχω στα χέρια μου!!
...άντε γιατί είμαι με ένα Γιαρις 1000αρι εδω και μερικές μέρες και με φαγουριζει το πόδι μου!! Πάντως το σκυλί το μαύρο, όσο και να το τεντώσω, η μέση κατανάλωση είναι κολλημένη στα 6λτ/100χλμ!!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...
Ακόμα και με στοιχειώδη λογική καταλαβαίνει κάποιος ποιο είναι πιο ελκυστικό...
Youtube VideoΤι απίστευτη ιδέα για διαφήμιση είναι αυτή !!!!
Ποιος θα αμφισβητήσει το ζώο !!!Κωνσταντίνε !! Μήπως έχεις αυτό το τεύχος??? Έχω παλαιότερα, μεταγενέστερα, αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω!
-
ΜΟΝΙΚΑ ιζ χιαρ !!!!!!Σήμερα το απόγευμα έρχεται στην Κομοτηνή μελαχρινή ΘΕΑ με το όνομα Μόνικα. Αύριο πάω για την προκαταβολή και απ'οτι μου είπαν, τετάρτη θα την έχω στα χέρια μου!!
...άντε γιατί είμαι με ένα Γιαρις 1000αρι εδω και μερικές μέρες και με φαγουριζει το πόδι μου!! Πάντως το σκυλί το μαύρο, όσο και να το τεντώσω, η μέση κατανάλωση είναι κολλημένη στα 6λτ/100χλμ!!!!
Άντε,με το καλό! Αααχ,αυτή η καινουργιλα,ωραίο πράγμα!
Πάντως,θα σου λείψει η κατανάλωση του yaris: με βαρύ πόδι αντί για 6 μάλλον θα βλέπεις...άλλο τόσο! Αλλα δε θα σου λείπει καθόλου που κάθε επιτάχυνση θα την κανείς στο μισό χρόνο! -
ΜΟΝΙΚΑ ιζ χιαρ !!!!!!Σήμερα το απόγευμα έρχεται στην Κομοτηνή μελαχρινή ΘΕΑ με το όνομα Μόνικα. Αύριο πάω για την προκαταβολή και απ'οτι μου είπαν, τετάρτη θα την έχω στα χέρια μου!!
Καλά τώρα....**για μισό αυτοκίνητο **δεν είναι και πολύ καλά...
Άντε με το καλό..και να της φερθείς μαλακά στο 1ο ραντεβού! -
.............
Μήπως έχεις αυτό το τεύχος??? Έχω παλαιότερα, μεταγενέστερα, αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω!Αχ τι μου κάνεις τώρα.....
(σταμάτησα να το αγοράζω κάπου στο 2005 , φάνταζε αστείο να ξοδεύω 20τόσα € για ένα τόσο ειδικό περιοδικό στην μη-αυτοκινητιστική Ελλάδα).
Αν το βρεις πουθενά , το θέλω και εγώ!!!
(δίνω έως 50,00€!!!) -
ΗΡΘΕ!!!!!!!
Πηγα και την ειδα. Κουκλαρα απο εξω (γουσταρω που δεν εχει κοκκινα πιστονια στα φρενα αλλα ασημι) αλλά γιαπι απο μεσα !! Καλωδια παντου και τιποτα δεν λειτουργει αλλα δεν πειραζει. Ακουσα το μοτορι να κελαηδαει και γουσταρα!!! (αν και η ηχομονωση κανει... υπερβολικα καλα την δουλεια της!!). Ρε παιδια, η σκαστρα δεν ακουγεται καθολου!! Μαλον θα αλλαχτεί αμεσα!
Μονο για δυο πραγματα ξενερωσα, αλλα φταίω εγω. Ειχα την εντυπωση οτι το blue and me με το usb ειναι στανταρ αλλα τελικα δεν ειναι! Επισεις ειχα την εντυπωση οτι το καθισμα του οδηγου ρυθμίζεται ηλεκτρονικα στανταρ αλλα ουτε αυτο ισχυειΕχω και φωτο αλλα δεν ξερω που να την ανεβασω για να σας την δείξω!!
Τέλος πάντων, υπομονή μεχρι την τεταρτη (καταραμενες αργιες!!)
-
ΗΡΘΕ!!!!!!!Πηγα και την ειδα. Κουκλαρα απο εξω (γουσταρω που δεν εχει κοκκινα πιστονια στα φρενα αλλα ασημι) αλλά γιαπι απο μεσα !! Καλωδια παντου και τιποτα δεν λειτουργει αλλα δεν πειραζει. Ακουσα το μοτορι να κελαηδαει και γουσταρα!!! (αν και η ηχομονωση κανει... υπερβολικα καλα την δουλεια της!!). Ρε παιδια, η σκαστρα δεν ακουγεται καθολου!! Μαλον θα αλλαχτεί αμεσα!
Μονο για δυο πραγματα ξενερωσα, αλλα φταίω εγω. Ειχα την εντυπωση οτι το blue and me με το usb ειναι στανταρ αλλα τελικα δεν ειναι! Επισεις ειχα την εντυπωση οτι το καθισμα του οδηγου ρυθμίζεται ηλεκτρονικα στανταρ αλλα ουτε αυτο ισχυει
Εχω και φωτο αλλα δεν ξερω που να την ανεβασω για να σας την δείξω!!
Τέλος πάντων, υπομονή μεχρι την τεταρτη (καταραμενες αργιες!!)Αντε - άντε!!!
Γιαπί από μέσα?....
Καλωδια παντου και τιποτα δεν λειτουργει.....
Δεν κατάλαβα τίποτα!
Καλά με την ηχομόνωση....κάνε καμιά τσιτωμένη βόλτα και έλα να μας το ξαναπείς!!!
Φωτό ανεβάζεις μέσω του http://www.imageshack.com
Άντε να δούμε ένα νέο μωρό! -
Παραλαμβάνω Παρασκευή (καλώς εχόντων των πραγμάτων)....Μου την έφεραν σήμερα λέγοντας μου ότι τελικά θα πρέπει να αρκεστό στην δική τους ασφάλεια για τουλάχιστον 6 μήνες.... Πράγμα καρα παράνομο.... Αλλά... 'με αυτό το επιτόκιο κλπ κλπ κλπ'... Βαριεμαι τρέλα να κάνω φασαρία...
Ας μην το έχουν έτοιμο, πινακιδωμένο πρωί πρωί Παρασκευή και θα διαβάσετε πολλές πικάντικες ιστορίες...
Και εγώ ασφάλεια μέσω της FGA έκανα (συνεργάζονται με το πρακτορείο Σαραντόπουλος - τουλάχιστον στην Αθήνα), το ασφαλιστήριο είναι της Groupama ΦΟΙΝΙΞ, μικτή, 500 ευρώ το 6μηνο.
-
Από ότι μου είπαν το 'γιαπί' είναι γιατί ο χώρος της ασφαλειοθήκης (αριστερά) είναι αποσυνδεδεμένος για να ρυθμιστεί ο εγκέφαλος υποχρεωτικά εδώ.
Το έβαλες μπροστά σε safemode Αντώνη, αμφιβάλλω αν δούλεψε η τουρμπίνα. Μην ανησυχείς έχει μπόλικο θόρυβο στην συνέχεια... -
Μετά από σχεδόν 40.000 χιλιόμετρα...
Το Bravaki πάει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πριν μία βδομάδα μόνο και χωρίς να καταλάβω πως έγινε έφυγε απο μπροστά το καπάκι που έχουμε για την υποδοχή για ρυμούλκηση. Απο το δεξί φανάρι κάτω αριστερά δηλαδή.
Το έχασα στο δρόμο, αλλά θα το παραγγείλω σύντομα.Τα λάστιχα τελικά που έβαλα πριν κανένα τρίμηνο (Michelin Sport Pilot 3) δεν με έχουν αφήσει τόσο ικανοποιημένο αφού μου φαίνεται ότι 'σαπουνιάζουν'. Σε ζεστές μέρες δε μπορώ να κυκλοφορήσω μέσα στη Θεσσαλονίκη. Πολύ γλίστρα.
Τελικά τα Bridgestone Potenza είναι μακράν το καλύτερο για μένα σε σχέση με τα παραπάνω και τα ContiSportContact 3.Απορία: Η ηλιοροφή γιατί δε κλείνει απο έξω με το τηλεχειριστήριο όπως και τα παράθυρα?
Έχουν πρόβλημα εκεί στη Fiat και το έκαναν έτσι ή μόνο στο δικό μου αυτοκίνητο συμβαίνει αυτό?Επίσης LED LIGHTS έχετε βρει για το Bravo? Εννοώ σαν της Delta το στυλ.
Η μέση κατανάλωση παραμένει στο 9l/100km.
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να βάλω υγραέριο και να είμαι το πρώτο 'υβριδικό' Bravo, να σας πω και τις εντυπώσεις μου. -
Ειδα ενα μπλε Bravo ΜΥ 2010 χθες στην Κομοτηνη. Blash πρεπει να εισαι ο δευτερος που θα εχει το καινουργιο ΜΥ 2010 εδω πανω!!! Εσυ τι χρωμα το εχεις παρει??
-
Το δικο μου ειναι το σκουρο γκρι. Ποιο μπλε ειδες? Μονο ενα νομιζω εχει η Κομοτηνη και αυτο ειναι με πινακιδες αθηνας. (Μαλιστα, ηταν τεστ ντραηβ στην Αθηνα πριν το αγορασει το παιδι και το ειχαν κρυφα τσιπαρισμενο για να ψαρωνει ο κοσμος οταν το εκανε τεστ. Λαμογιες... ).
Α!!
Αλλη μια διαφορα του ΜΥ2010 απο τα προηγουμενα ειναι οτι τα αλουμινενια σπορ πενταλ που εχει, εχουν το λογοτυπο της Φιατ πανω ενω τα παλια δεν το ειχαν! ΓΟΥΑΟΥ!!
Fiat Bravο 2007