-
edit mod
-
Διπλοεγγραφή μέλους?
-
Παρότι την έκραξα , αντιλαμβάνομαι πλήρως τον ρόλο της ύπαρξης της.
Στα σοβαρά τώρα ...
Έχω , φίλε την αίσθηση ότι και η Μ3 θα σε κουράσει, και μάλιστα πολύ
Ρώτησε καλύτερα κάνα φίλο σου που έχει 3θυρο και παιδί .
Πόσο θα κοπιάζεις μετά το 3μηνο να το βάζεις πίσω.
Πόσο θα κοψομεσιάζεσαι όσο περνάν οι μήνες και παίρνει βάρος .
και χώρο πίσω δεν έχει .
Επίσης να ξέρεις ότι το καθισματάκι θα μείνει μόνιμα αν νομίζεις ότι θα το βάζεις - βγάζεις ...... κάνεις λάθος.Ειδικά αν με το καλό έρθει και το 2ο τότε ......άσταααααααα .
Κοίτα το σε 4πορτο καλύτερα . 535 ή Μ5 αν σε παίρνει .
Καλή επιλογή και ασφαλή χιλιόμετρα σε ότι και αν καταλήξεις
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Παρότι την έκραξα , αντιλαμβάνομαι πλήρως τον ρόλο της ύπαρξης της.Στα σοβαρά τώρα ...
Έχω , φίλε την αίσθηση ότι και η Μ3 θα σε κουράσει, και μάλιστα πολύ
Ρώτησε καλύτερα κάνα φίλο σου που έχει 3θυρο και παιδί .
Πόσο θα κοπιάζεις μετά το 3μηνο να το βάζεις πίσω.
Πόσο θα κοψομεσιάζεσαι όσο περνάν οι μήνες και παίρνει βάρος .
και χώρο πίσω δεν έχει .
Επίσης να ξέρεις ότι το καθισματάκι θα μείνει μόνιμα αν νομίζεις ότι θα το βάζεις - βγάζεις ...... κάνεις λάθος.Ειδικά αν με το καλό έρθει και το 2ο τότε ......άσταααααααα .
Κοίτα το σε 4πορτο καλύτερα . 535 ή Μ5 αν σε παίρνει .
Καλή επιλογή και ασφαλή χιλιόμετρα σε ότι και αν καταλήξεις
- Η Μ3 Coupe είναι 2θυρη και όχι 3θυρη.
- Βγαίνει και σε saloon (4θυρη).
-
Μην αφήσεις κάτι να πέσει κάτω....
αλλά αφού είσαι έτσι τώρα θα δείς ........
Δεν χρειάζεται Quote όταν απαντάς στο προηγούμενο μήνυμα .
-
↲πάντως η αλήθεια είναι ότι και εμένα δεν μου αρεζε να είμαι ψηλά απ τον δρόμο . αλλά έχοντας επιλέξει ένα suv σαν το q5 τώρα πραγματικά δεν το αλλάζω για την αίσθηση που μου δίνει στο ελληνικό οδοστρώμα . οι χώροι είναι εκπληκτικόι και το μέγεθος είναι πολύ ok για την ελληνική πραγματικότητα. θεωρώ τα Καγιεν χ5 χ6 πολύ πλατιά για τους δρόμους της αθήνας . αυτό που σίγουρα έχουν είναι περισσότερο πουλ μουρ. πάντως με την εμπειρία που έχω τώρα σαν οικογένειαρχης με 2 παιδιά . δεν θα έπαιρνα πότε χαμηλό αυτοκίνητο . εκτός της m5 !
-
δοκιμασα πριν 2μερουλες την χ6...απλα καταπληκτικο..την ειδα και διπλα στην χ5 και ακομα μου αρεσει παρα πολυ και περισσοτερο απο πριν...εχει κυριολεκτικα τα παντα και ειναι αρκετα σβελτη...η θεση οδηγησης ειναι σαν να βρισκεσαι σε τανκ,οι χωροι πολυ καλοι...απλα καταπληκτικο...οποτε κατεληξα οπως καταλαβαινετε...ερωτευτηκα..βεβαια μου ειπαν και για faceliftχ5 με μονο τουρμπο και 300 αλογα που περιμενουν με χαμηλη καταναλωση αλλα λογω σουλουπιου θα προτιμησω την πιο σπορτιφ τουλαχιστον στο ματι χ6...αυτα απο μενα...ευχαριστω τους φιλους γι ατην βοηθεια να στε καλα...
-
Καλοτάξιδο να είναι !!!!
Αντιο στο 350Ζ τωρα τι? m3 η Χ6?