-
Θα προτιμούσα το Απαράδεκτοι.
Δίνει καλύτερα το στίγμα...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Youtube Video...
-
γιατί έτσι ρε ντίνε
μας έκαψες βραδιάτικα όμως...
καλοκαίρι 2004, ετοιμάζω δώρο για την πιο γλυκειά κοπέλα που είχα ποτέ μου, μια γαλλιδούλαένα μάτσο τριαντάφυλλα απ τον κήπο σε ένα κουτί με σφουγγάρι, και το μονόγραμμα, σε ένα δέμα με κούριερ....
και μια βδομάδα μετά να διαβάζω το γραμμα της...ακόμα έχω την απόδειξη
καλό βράδυ...
-
Εγώ έχω πετάξει δώρο που δεν το πήρε...
-
Γιατι ειμαστε καταδικασμενοι να χανουμε ανθρωπους που αγαπάμε τοσο νωρις ρε γαμωτο.
Ανθρωπους που μας εδωσαν βοηθεια,αγαπη,στηριγμα σε ενα χτυπημα της ζωης.
Ερχεται η ιδια η ζωη να μας τους παρει ,έτσι, για εκδικηση.
Και παντα καποιος μενει μονος,τελειως μονος, μεσα στις αναμνησεις ,να παλευει μαζι τους να κοιτα με απορια τον κοσμο ΝΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ με τα ματια και να λέει....ΓΙΑΤΙ .
Πουτανα ζωή. -
Κι αν έχω πει κ μια κουβέντα παραπάνω για πάρτη σας, αδέλφια Αθηναίοι, νερό κι αλάτι.
Είστε ήρωες! Η Ρ Ω Ε Σ !!!
Κίνηση, νεύρα, αμάξια σταματημένα παντού - να μην μπορείς ούτε να οδηγήσεις ούτε να περπατήσεις - , να ψάχνεις χώρο να παρκάρεις το ρημάδι κ να μην υπάρχει πουθενά, το πρωί να δυσκολεύεσαι ν' αναγνωρίσεις τ' αυτοκίνητό σου κρυμμένο κάτω από ένα στρώμα κοτσιλιάς, ...
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σε ΚΑΘΕ φανάρι να πρέπει να δίνεις μάχες, με βασική αυτή του 'μην μου ξαναπλένεις το παρμπρίζ, παρακαλώ'.Νερό κι αλάτι (αλλά και ... μακριά κι αγαπημένοι)... Στην Κόρινθο το αυτοκίνητο στο μέλλον, κι αν έχει πράγματα για ξεφόρτωμα ελάτε να με (και να τα) πάρετε...
-
Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη για διακοπές. Όντας επαρχιωτάκι, έρχομαι 2-3 φορές το χρόνο, για επίσκεψη συγγενών και κανένα συνέδριο.
Φιλοξενούμαι σε συνοικία μακριά από το κέντρο, όπου πηγαίνω από την Αττική οδό, μετακινούμαι άνετα και γρήγορα με το μετρό, και ελάχιστα το αυτοκίνητο. Οι μεταφορές με τα ΜΜΜ είναι πάμφθηνες σε σχέση με την επαρχία. Μια φορά βέβαια, που χρησιμοποίησα ΙΧ ήταν ταλαιπωρία σκέτη.
Μια χαρά μου φαίνεται γενικά, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, να δεις π.χ. μια καλή έκθεση βιβλίου, θέατρο, κλπ. Στην επαρχία, αν δεν είσαι άνθρωπος που να βλέπεις τηλεόραση όλο το απόγευμα κάπου αναζητάς την Αθήνα.
Γενικά, αν δε μένεις κέντρο, αλλά σε κάποιο προάστιο κι έχεις την αυλή σου και το γκαράζ σου, μια χαρά μου φαίνεται. Με το βλέμμα ενός επισκέπτη τα παραπάνω.
Jacob
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κι αν έχω πει κ μια κουβέντα παραπάνω για πάρτη σας, αδέλφια Αθηναίοι, νερό κι αλάτι.
Είστε ήρωες! Η Ρ Ω Ε Σ !!!
Κίνηση, νεύρα, αμάξια σταματημένα παντού - να μην μπορείς ούτε να οδηγήσεις ούτε να περπατήσεις - , να ψάχνεις χώρο να παρκάρεις το ρημάδι κ να μην υπάρχει πουθενά, το πρωί να δυσκολεύεσαι ν' αναγνωρίσεις τ' αυτοκίνητό σου κρυμμένο κάτω από ένα στρώμα κοτσιλιάς, ...
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σε ΚΑΘΕ φανάρι να πρέπει να δίνεις μάχες, με βασική αυτή του 'μην μου ξαναπλένεις το παρμπρίζ, παρακαλώ'.Νερό κι αλάτι (αλλά και ... μακριά κι αγαπημένοι)... Στην Κόρινθο το αυτοκίνητο στο μέλλον, κι αν έχει πράγματα για ξεφόρτωμα ελάτε να με (και να τα) πάρετε...
σου ειπα, να παιρνεις τηλεφωνο
ερχεσαι σε μενα, παρκαρεις σε χωρο 1000τμ, και πας να κανεις τις δουλειες σουεισαι μαλλον τυχερος γιατι η κινηση εχει μειωθει το τελευταιο διαστημα! Τωρα, αν προσπαθησες να πας στο κεντρο με το αμαξι, fail.
-
Καθε φορα , σκεφτεσαι, αυτη ειναι διαφορετικη, δεν θα φερθει σκαρτα, το βλεπεις στον τροπο που (σου) μιλαει και στον τροπο που (σου) φερεται.
Οταν την ειδες να κλαιει, εχασες την γη κατω απο τα ποδια,την παρηγορησες, ενω ηξερες οτι επρεπε να φυγεις. Εκανες πραγματα που της αρεσουν, με ολη σου την καρδια, για να την δεις απλα να χαμογελαει, μοιραστηκατε σκεψεις , στιγμες, ο χρονος ετρεχε οταν ησουν μαζι της, αλλα εμενε στασιμος οταν την αποχωριζοσουν , σχετικοτητα το ονομασε ο εξυπνοτερος του 20ου αιωνα. Σοφα λογια.
Γυναικες, τι περιμενεις! Μου ειχες πει καποτε μεταξυ σοβαρου και αστειου σε ενα μηνυμα σου... Τελικα δεν ειχες αδικο, γυναικες...Ικανες να σου διαλυσουν την ψυχοσυνθεση, απλως ακυρωνοντας ενα ραντεβου μιση ωρα πρινΚαθε φορα κανεις το ιδιο λαθος...
Kαθε φορα καταληγεις να τραγουδας παρεα με τον Cash, οτι το μονο αληθινο ειναι ο πονος
Youtube VideoΔεν υπαρχει σωτηρια, απλως περιμενω την επομενη που θα κανει τα ιδια και χειροτερα, γιατι παντα υπαρχει το χειροτερο.
Καλη καρδια... -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Καθε φορα , σκεφτεσαι, αυτη ειναι διαφορετικη, δεν θα φερθει σκαρτα, το βλεπεις στον τροπο που (σου) μιλαει και στον τροπο που (σου) φερεται.
Οταν την ειδες να κλαιει, εχασες την γη κατω απο τα ποδια,την παρηγορησες, ενω ηξερες οτι επρεπε να φυγεις. Εκανες πραγματα που της αρεσουν, με ολη σου την καρδια, για να την δεις απλα να χαμογελαει, μοιραστηκατε σκεψεις , στιγμες, ο χρονος ετρεχε οταν ησουν μαζι της, αλλα εμενε στασιμος οταν την αποχωριζοσουν , σχετικοτητα το ονομασε ο εξυπνοτερος του 20ου αιωνα. Σοφα λογια.
Γυναικες, τι περιμενεις! Μου ειχες πει καποτε μεταξυ σοβαρου και αστειου σε ενα μηνυμα σου... Τελικα δεν ειχες αδικο, γυναικες...Ικανες να σου διαλυσουν την ψυχοσυνθεση, απλως ακυρωνοντας ενα ραντεβου μιση ωρα πρινΚαθε φορα κανεις το ιδιο λαθος...
Kαθε φορα καταληγεις να τραγουδας παρεα με τον Cash, οτι το μονο αληθινο ειναι ο πονος
Youtube VideoΔεν υπαρχει σωτηρια, απλως περιμενω την επομενη που θα κανει τα ιδια και χειροτερα, γιατι παντα υπαρχει το χειροτερο.
Καλη καρδια...υπάρχει μια καλή πλευρά στο θέμα:
ότι και αν βιώνεις τόσο έντονο, άσχετα αν χαίρεσαι ή λυπάσαι, είναι καλό. that's life.να βάλεις τα κλάμματα την μέρα που δεν θα μπορείς να αισθανθείς τίποτα
-
κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί απέναντι στον άλλον?
δεν έχεις λόγο να χαλιέσαι, αν δεν το εκτιμάει απλά δεν ταιριάζετε, προχωράς παρακάτω
εκτός αν θεωρείς εύκολο να βρεις κάποιον να σε καταλαβαίνει
-
Μην το βάζεις κάτω
Κάθε πίκρα, μας φέρνει πιο κοντά στην χαρά!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
να βάλεις τα κλάμματα την μέρα που δεν θα μπορείς να αισθανθείς τίποτα
ωρες ωρες ευχομαι οσο τιποτα να μου συμβει αυτο...θα ελυνε πολλα απο τα προβληματα μου..
@pierce
καποια στιγμη θα βρεις και αυτη που αξιζει , καλα ειναι τα στραπατσα που τρως με αυτα μαθαινεις
να ξερεις παντως οτι παντα φταις κι εσυ ,οσο ακριβως φταιει κι αυτη ακομα και η χειροτερη καριολα να ειναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ωρες ωρες ευχομαι οσο τιποτα να μου συμβει αυτο...θα ελυνε πολλα απο τα προβληματα μου..
δεν είναι τόσο καλό όσο ακούγεται
αποτελεσματικό μεν, αλλά όχι ωραίοtrust me
-
μα και να θελω δε μπορω και πλεον ειμαι αρκετα μεγαλος για να αλλαξω χαρακτηρα
χαιρομαι τουλαχιστον που εγινα καπως πιο σκληρος τα τελευταια χρονια, αν και το σωμα μου αλλα λεει.. τεσπα καλη καρδια που λεει και ο pierce
ή συνεχιζεις ή τιναζεις τα μυαλα σου στον αερα.. δε μπορεις να κανεις αλλιως και το να παραπονιεσαι οσο ανθρωπινο κι αν ειναι δε βγαζει πουθενα, αυτο ειναι το μεγαλυτερο μαθημα που εχω μαθει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν είναι τόσο καλό όσο ακούγεται
αποτελεσματικό μεν, αλλά όχι ωραίοtrust me
νομίζω το έθεσες πολύ σωστά
-
-
Δεν θα κερδίσω το λαχείο! ............ε........ρε .........
-
Την επόμενη φορά που θα ανακατευτούν στη ζωή μου άνθρωποι που είναι παντελώς εκτός εποχής και πραγματικότητας, θα τους πάρει ο διάολος!
Αει σιχτηρ ανθρωπάκια που μια ζωή στο δημόσιο το μόνο άγχος που είχατε ήταν τι θα φάτε το μεσημέρι. Ζώα που θα μου το παίξετε και μέντορες. ΖΩΑ!
Μονόλογοι ...