-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Επειδή δεν ήθελε να έχει πινακίδες Θεσσαλονίκης... κόλληματα του καθενόςΘα μπορούσε να πάρει Κομοτηνής, γιατί να πληρώσει για να πάρει Βόλου?
(ίσως μια εξήγηση είναι ότι τα ΒΟΡ, όπως είδα, ήταν νέου τύπου ενώ τα ΚΟΗ παλαιού) -
χαχα έχει πλάκα η όλη συζήτηση πάντως . Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο: από το να ήθελε νέου τύπου έως να έβαλε και το χεράκι της η γυναίκα του αγοραστή . Άσχετο mjr ωραία η φώτο, τι αμάξι ειναι?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
χαχα έχει πλάκα η όλη συζήτηση πάντως . Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο: από το να ήθελε νέου τύπου έως να έβαλε και το χεράκι της η γυναίκα του αγοραστή .Άσχετο mjr ωραία η φώτο, τι αμάξι ειναι?
BMW 3 coupe E46
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...
Άσχετο mjr ωραία η φώτο, τι αμάξι ειναι?BMW 3 coupe E46
BMW M3 coupe E46. Δε με αγγίζει η κρίση (σε ότι αφορά τις φωτογραφίες)
-
Λοιπον θελω να κανω μια διορθωση!!!!
Ειχα γραψει πριν μια βδομαδα ενα ΚΙΖ 9008 το οποιο ηταν σε Polo.. Συγγνωμη αλλα τελικα ηταν ΚΙΖ 9009 και το πλαισιο ηταν Κιλκις (προς επιλυση της αποριας του www2000)
Επισης εχουμε ΚΚΜ 688 σε ενα Beverly
Και κατι που μαλλον θα συζητηθει
ΕΕΕ 2905 σε Pt Cruiser με πλαισιο.... ΓερμανιαςΝα σημειωθει οτι και την προηγουμενη Δευτερα ειδα ΕΕΕ αλλα ηταν πολυ μακρια το αυτοκινητο και δεν μπορουσα να δω
-
offtopic :
Αφιερωμένο στον mjr (ΒΜW M3 CSL με κάποιες 'αλλαγούλες' στην εξαγωγή)
http://www.youtube.com/watch?v=qju9iEFq ... re=relatedΓια μένα η καλύτερη σύγχρονη Μ
-
Και μετα απ'αυτο ανοιξαν οι πυλες της κολασης!!!
-
ΙΟΡ-9181 σε Mitsubishi L200
-
Γρηγορουτσικη για την εποχη η Δραμα: ΡΜΤ6315 ενω στις μηχανες ειδα ΡΜΒ 89*
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΑΗΜ-5912, σε δίκυκλο ΗΟΑ 824 με 68 χλμ στο οδόμετρο.ΙΟΡ 6176 σε BMW X1 ( εκτρωμα )
Ας αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς στο τόπικ αυτό.
ΙΝΙ 9969
Να πούμε μεγειά;
Ναι!!!
-
τι αμάξι πήρες φίλε 147_gtm? με γεια κιόλας, καλοτάξιδο
-
ΚΟΜ 4777 σε ενα ακομα Smart εισαγωγης
ΗΜΧ 8654 σε Corolla
Και ΕΕΒ σε μαυρο καινουργιο C4
-
HKT 958* Punto νοικιάρικο με ημερομηνία στην ασφάλεια 17/5
HKO 490* Corsa παλιό diesel. -
Δε ξερω που βρισκεται ο συνδυασμος αλλα ενα ΑΡΜ-99** που ειδα μου φανηκε πολυ καινουργιο σε 3πορτο Fiesta!
-
Μήπως το είδες από πειραιά? γιατί είδα ένα 9999 στον πειραιά και νομίζω ότι πράγματι ήταν fiesta. Είναι εκτός σειράς και το έχω δει εδώ και πολύ καιρό
-
Οχι.....Ν. Ψυχικο το ειδα αλλα οχι 9999.......γυρω στη τελευταια 50αδα παντως αν θυμαμαι καλα! Fiesta ηταν σιγουρα παντως.
-
Εγώ πάντως είδα ΑΡΜ-9601
Επίσης ΙΚΑ 8403 σε DS3
και ΝΙΟ 6622 σε λευκό golfΟ χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και κατι που μαλλον θα συζητηθει
ΕΕΕ 2905 σε Pt Cruiser με πλαισιο.... ΓερμανιαςΑν δεις και κανένα άλλο 29**, μάλλον είναι Κομοτηνής!
-
Πάντως είναι εκτός σειράς, δεδομένου ότι πριν το καλοκαίρι δεν θα εμφανιστεί η τελευταία 100δα
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Αν δεις και κανένα άλλο 29**, μάλλον είναι Κομοτηνής!
Θα σας κρατω ενημερους
-
ANK 766* σε παλια ΒΜW
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010