-
Uploaded with ImageShack.us
πεταξες 20€ ??
-
Εδω δεν εδωσα για την τζουλια ρε θα εδινα για το μπαζο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εδω δεν εδωσα για την τζουλια ρε θα εδινα για το μπαζοΑυτο εχει 3 μεροι ειναι ποιο σπεσιαλ...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αυτο εχει χοιρομερι ειναι ποιο σπεσιαλ...
fixed
-
Μπον φιλε
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτο εχει χοιρομερι ειναι ποιο σπεσιαλ...
fixed
-
Κούκλα η Aston Martin! Τι λέει το DVD; Έχουν και μετρήσεις;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κούκλα η Aston Martin! Τι λέει το DVD; Έχουν και μετρήσεις;
0-100 με σπεσιαλ ντακουνακι...
-
Η Βιβιαν μπορει να εξελιχθει και φυσικα να γινει αυτο που προσπαθουν οι αλλες δυο λογω της καποιας φημης τους.
Αν θυμαμαι καλα η Ντουβλη ειχε πει πως δεν θα επαιζε σε ταινια σαν της Τζουλιας(μαλιστα ειχε αποριψει και προταση) αλλα σε ταινια με πλοκη.Επειδη ομως βιαζομουν σημερα και την ειδα στο FF η πλοκη ποια ηταν??? -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η Βιβιαν μπορει να εξελιχθει και φυσικα να γινει αυτο που προσπαθουν οι αλλες δυο λογω της καποιας φημης τους.
Αν θυμαμαι καλα η Ντουβλη ειχε πει πως δεν θα επαιζε σε ταινια σαν της Τζουλιας(μαλιστα ειχε αποριψει και προταση) αλλα σε ταινια με πλοκη.Επειδη ομως βιαζομουν σημερα και την ειδα στο FF η πλοκη ποια ηταν???Υπηρχε πλοκη?? Ηταν η Ντουβλη με 4 φιλες της και ελεγαν ολη κιολη αυτη ηταν η υποθεση
-
εγώ γιατί δεν έχω λάβει ακόμα πμ ?
-
Εγώ να κάνω μια αφελέστατη ερώτηση; Ποιά στο διάολο είναι αυτή η Ντούβλη; (Πέραν του προφανούς, ότι δηλαδή πρόκειται για μέγα πορνίδιο...). Θα έπρεπε να την ξέρω;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ γιατί δεν έχω λάβει ακόμα πμ ?+1!!!!
-
Εγώ να κάνω μια αφελέστατη ερώτηση; Ποιά στο διάολο είναι αυτή η Ντούβλη; (Πέραν του προφανούς, ότι δηλαδή πρόκειται για μέγα πορνίδιο...). Θα έπρεπε να την ξέρω;ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Δε ξερει τη Ντουβλη...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγώ να κάνω μια αφελέστατη ερώτηση; Ποιά στο διάολο είναι αυτή η Ντούβλη; (Πέραν του προφανούς, ότι δηλαδή πρόκειται για μέγα πορνίδιο...). Θα έπρεπε να την ξέρω;
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Δε ξερει τη Ντουβλη...
Γιωργάκη θα μου πεις ποιά είναι τελικά;
-
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Δε ξερει τη Ντουβλη...
Γιωργάκη θα μου πεις ποιά είναι τελικά;
Ειναι μια που πριν λιγα χρονια ηθελε να παρει τη θεση της Μενεγακη. Γενικα ενας απο τους αμετρητους τηλεμαιντανους που πεταγονται κατα καιρους στην ελληνικη thrash tv και επειδη αρχισε να ξεχνιεται ειπε να γυρισει την εκπαιδευτικη ταινια οχι γι ααυτη αλλα για τη ψυχη των τεκνων της.
-
Σε ευχαριστώ ρε Θωμά. Αλλά έτσι είναι... είμαστε στην 4η δεκαετία της ζωης και ο Γιωργάκης μας κάνει πλάκα επειδή δεν ξέρουμε τα τσόλια...
-
Σε ευχαριστώ ρε Θωμά. Αλλά έτσι είναι... είμαστε στην 4η δεκαετία της ζωης και ο Γιωργάκης μας κάνει πλάκα επειδή δεν ξέρουμε τα τσόλια...να πω οτι ειναι και καμια ωραια παει στα κομματια
-
Ελα ντε,απορω πως την διαλεξαν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ελα ντε,απορω πως την διαλεξαν.Με αξιοκρατικά κριτήρια Πάνο...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]