-
Όντως έτσι είναι, ζώδια δείχνει.... Πάντως και στο teletext λέει πως 14:45 έχει δοκιμαστικά.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ρε παιδια ανοιξα το χαζοκουτι και αντι για F1 μια χοντρη κοτα λεει τα αστρα.Τι συμβαινειΤο κάρμα σου σε οδήγησε σε βιαστικές κινήσεις!
14:45 αρχίζει η εκπομή
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Στο προγραμμα στο site τους παντως, δε λεει κατι για σαββατο......Γίωργημαν, ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που το έγραψες ε
-
Γελασα εκει που τα ψιλοεριξαν στον κακομοιρη τον Τσαντλοκ, οταν πηγε κι επεσε πανω του ο Αλγκουερσουτετοιος.
Ειπαμε, ειναι χαλιας ο Ινδος, αλλα καταντησαμε να φταιει για οτι γινεται, σαν τον Λυπηριδη ενα πραγμα. -
Παντως να συγχαρω τους συντελεστες της μεταδοσης τοσο για την περιγραφη όσο κυριως για τη διαχειριση των replay. Γεγονος που αποδεικνυει οτι ειναι σοβαροι επαγγελματιες και ανταποκρινονται σε ουσιωδεις παρατηρησεις και κριτικη που τους κανουμε απο εδω περα, αναγνωριζοντας τα οποια λαθη και προσπαθωντας να τα διορθωσουν. Το ιδιο βεβαια ΔΕΝ μπορω να πω για τους αυτοκλητους υπερασπιστες τους εδω περα που ουδεποτε εχουν βρει κατι στραβο. Και παλι μπραβο Τακη και Πανο
-
...εγώ πάντως, μιας και μέχρι τώρα ΕΧΩ υπάρξει υπερασπιστής τους, θα έλεγα πως ΦΕΤΟΣ -και μέχρι στιγμής- ΟΝΤΩΣ είναι πιο ό,τι να 'ναι. Δεν ξέρω αν φταίει καθόλου όλο αυτό το μπάχαλο με τις μεταδόσεις (ε όλο και θα φταίει), αλλά ναι, και ειδικά σε Κίνα και Ισπανία με ξενέρωσαν αρκετά.
-
Χτες δεν ήταν άσχημοι πάντως, αν εξαιρέσεις ότι 'άφησε το μονοθέσιο να ξεθυμάνει' 2 φορές...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Χτες δεν ήταν άσχημοι πάντως, αν εξαιρέσεις ότι 'άφησε το μονοθέσιο να ξεθυμάνει' 2 φορές...φασολια εφαγε αυτο το μονοθεσιο...;
-
Όντως, βελτιωμένη και κυμαινόμενη προς το καλύτερο η μετάδοση!
-
...και με λίγες διαφημίσεις.
Αν είχαμε και το παραθυράκι κατά τη διάρκεια αυτών θα ήταν ακόμα καλύτερα. -
Πράγματι τα διαφημηστικά διαλείματα διαρκούσαν πολύ λίγο.
Μακάρι να συνεχιστεί. -
εγω εβαλα με τη βοηθεια του comodo, το bbc στον υπολογιστη και δε πειραξαν οι διαφημισεις αυτή τη φορα
-
Η απευθείας μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 14:45. Την Κυριακή μπείτε στο κλίμα του αγώνα μετρώντας αντίστροφα στο «F1 Countdown» από τις 14:15. Στην παρουσίαση θα βρίσκονται οι Νίκος Κατσαρός και Τάκης Πουρναράκης και στη θέση του οδηγού, ο Γιώργος Κατσίνης που φέτος αγωνίζεται με επιτυχία στο πρωτάθλημα Formula BMW.
-
Χρόνιο πρόβλημα η τοποθέτηση 'γενικών' αθλητικών δημοσιογράφων σε αυτή τη θέση... Ουφ...
-
Η μεταδοση εχει καλυτερευσει αλλα ρε παιδια ποσες φορες ειπε σημερα οτι 'περασε φιλερ απο τις μπαριερες...'?
Δηλαδη αμα δεν ξερεις πχ απο μουζι και τι παει να πει 'φιλερ' πως θα καταλαβεις τι θελει να πει ο ποιητης?
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Η μεταδοση εχει καλυτερευσει αλλα ρε παιδια ποσες φορες ειπε σημερα οτι 'περασε φιλερ απο τις μπαριερες...'?Δηλαδη αμα δεν ξερεις πχ απο μουζι και τι παει να πει 'φιλερ' πως θα καταλαβεις τι θελει να πει ο ποιητης?
Προς ώρας το είπε πολλές φορές. Πάντως όποιος βλέπει F1 ξέρει και 5 πράγματα και καταλαβαίνει θέλω να πιστεύω.
-
Εγώ δεν ξέρω από 'μουζί'
Είναι γνωστή έκφραση νομίζω, το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι. Απεναντίας, με ενοχλεί κάπως ότι ο Πουρναράκης δείχνει να απευθύνεται ώρες ώρες σε εντελώς άσχετους με το άθλημα και επιμένει να εξηγεί κάποια στοιχειώδη πράγματα, όπως ...το πράσινο σιρίτι στα λάστιχα option. Νομίζω ότι το κοινό της F1 είναι ουσιαστικά μικρό και σταθερό, τα βασικά τουλάχιστον τα ξέρουμε όλοι όσοι μπαίνουμε στο κόπο να δούμε τη μετάδοση.
Είναι σαν να βλέπεις το Μουντιάλ και να εξηγεί ο σχολιαστής 3-4 φορές σε κάθε αγώνα τι είναι το off-side.Επίσης ένα σχόλιο για τα replay. Μερικά από αυτά είναι εντελώς περιττά, όπως αυτό από το in car του Rosberg για να δούμε τι λάστιχα είχε. Δεν κατηγορώ τον Πουρναράκη επειδή δεν το πρόσεξε με την πρώτη, πάνω στη ροή των γεγονότων (και προσπαθώντας να πεις κάτι ζωντανά στον αέρα) ανθρώπινο είναι να σου ξεφύγει και κάτι. Όμως, το replay θα μπορούσε να το δει λχ. ο Κατσαρός από το control, να του το πουν από το ακουστικό και να το επιβεβαιώσει στον αέρα, όπως άλλωστε έκαναν παλιότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διακόψουν το live feed για μια τέτοια πληροφορία που μπορεί να επιβεβαιωθεί και να μεταδοθεί στο κοινό μόνο ακουστικά.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Επίσης ένα σχόλιο για τα replay. Μερικά από αυτά είναι εντελώς περιττά, όπως αυτό από το in car του Rosberg για να δούμε τι λάστιχα είχε. Δεν κατηγορώ τον Πουρναράκη επειδή δεν το πρόσεξε με την πρώτη, πάνω στη ροή των γεγονότων (και προσπαθώντας να πεις κάτι ζωντανά στον αέρα) ανθρώπινο είναι να σου ξεφύγει και κάτι. Όμως, το replay θα μπορούσε να το δει λχ. ο Κατσαρός από το control, να του το πουν από το ακουστικό και να το επιβεβαιώσει στον αέρα, όπως άλλωστε έκαναν παλιότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διακόψουν το live feed για μια τέτοια πληροφορία που μπορεί να επιβεβαιωθεί και να μεταδοθεί στο κοινό μόνο ακουστικά.
Καλή σκέψη
-
Ο δαιμων του τυπογραφιου...
Δηλαδη αμα δεν ξερεις πχ απο μουζι ...Ερωτηση quiz: Λειπει ενα 'π' ή θελει αντικατσταση το 'ζ' με ενα 'ν'...?
-
Ο δαιμων του τυπογραφιου...Δηλαδη αμα δεν ξερεις πχ απο μουζι ...
Ερωτηση quiz: Λειπει ενα 'π' ή θελει αντικατσταση το 'ζ' με ενα 'ν'...?
αστα τα quiz
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014