-
Οτιδήποτε έχει να κάνει με την σειρά 3 της BMW!
Καθώς σε μερικές μέρες θα έχω στα χέρια μου μια 318Ci, ανοίγω αυτό το θέμα για να συζυτήσουμε διάφορες απορίες.
Ξεκινώ λοιπόν:
-
Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με το BMW Business CD + Harman Kardon Hi-Fi. Μπορώ να εγκαταστήσω τηλεώραση χωρίς να αλλάξω κάτι από τον υπάρχων εξοπλισμό; Αν ναι, ποιο είναι το συνολικό κόστος και σε πόσο καιρό γίνεται η εγκατάσταση;
-
Πρόκειται για μοντέλο του 2001 με κινητήρα 1895κ.ε. και 118 ίππους. Υπάρχει καμία βελτίωση χωρίς να χαθεί η εγγύηση της BMW;
-
Θέλω να βάλω δερμάτινα σαλόνι. Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι ασημί μεταλλικό. Τι χρώμα προτείνετε και που μπορώ να το βάλω (εκτός από την αντιπροσωποία της BMW);
Αυτα τα λίγα για αρχή,
Μιχάλης -
-
Καθώς σε μερικές μέρες θα έχω στα χέρια μου μια 318Ci, ανοίγω αυτό το θέμα για να συζυτήσουμε διάφορες απορίες.
Ξεκινώ λοιπόν:
-
Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με το BMW Business CD + Harman Kardon Hi-Fi. Μπορώ να εγκαταστήσω τηλεώραση χωρίς να αλλάξω κάτι από τον υπάρχων εξοπλισμό; Αν ναι, ποιο είναι το συνολικό κόστος και σε πόσο καιρό γίνεται η εγκατάσταση;
-
Πρόκειται για μοντέλο του 2001 με κινητήρα 1895κ.ε. και 118 ίππους. Υπάρχει καμία βελτίωση χωρίς να χαθεί η εγγύηση της BMW;
-
Θέλω να βάλω δερμάτινα σαλόνι. Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι ασημί μεταλλικό. Τι χρώμα προτείνετε και που μπορώ να το βάλω (εκτός από την αντιπροσωποία της BMW);
Αυτα τα λίγα για αρχή,
Μιχάλης -
-
Ξεκινώ λοιπόν:
-
-
-
Αυτα τα λίγα για αρχή,
Μιχάλης -
-
ΦΙΛΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ!ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟ!ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΤΙΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ!ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ 318ΙS Ε36 ΤΟΥ 1997 ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΛΟΥΚ Μ3 180ΗΡ!!!
-
Ο χρήστης dotnet έγραψε:
Οτιδήποτε έχει να κάνει με την σειρά 3 της BMW!Καθώς σε μερικές μέρες θα έχω στα χέρια μου μια 318Ci, ανοίγω αυτό το θέμα για να συζυτήσουμε διάφορες απορίες.
Ξεκινώ λοιπόν:
-
-
-
Αυτα τα λίγα για αρχή,
ΜιχάληςTi na ti kaneis tin tileorasi stin BMW? Asto opws einai me to HK.
Gia beltiwsi rwta se Schnitzer alla kalytera na to afiseis opws einai gia merika xronia (ka8ws 8a to plirwseis diplo).
To kalytero xrwma gia dermatina ka8ismata einai bordw h kerameidi (exw dei polla BMWs pou to exoun). Min baleis mauro giati kaiei poly to kalokairi.
-
-
Το χρωματιστό δέρμα από το εργοστάσιο συχνά συνδυάζεται και με χρωματιστή επένδυση στο ταμπλώ. Το έχω δει και στο μπορντώ και στο μπλε. Το αγαπημένο μου δέρμα είναι το μπεζ, δεδομένου όμως οτι το αυτοκίνητο είναι ασημί, πιστεύω ότι μόνο το μαύρο είναι το καλύτερο. Για το κόκκινο-μπορντώ δεν τρελαίνομαι, αν και το έχω δει σε αρκετά. Για πιο ασυνήθιστες επιλογές το μπλε σκούρο και το κυπαρισσί.
Αν το αυτοκινητό σου έχει τα 'σπορ' καθίσματα, είναι πολύ ωραίος και ο δίχρωμος συνδυασμός. Το Compact μου έχει δερματίνη-ύφασμα, αλλά το έχω δει σε Z3 σε δύο τόνους δέρματος. Με το ασημί θα πήγαινε μαύρο γύρω-γύρω και γκρι μέσα.
To BMW Individual έχει μερικά ιδιόρρυθμα σετ, αν θές να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Παίξε λίγο στο:
http://www.bmw.com/bmwe/products/individual2/configurator.htm?0Όμως είσαι σίγουρος για το δέρμα; Υπέροχο στο μάτι, αλλά θέλει φροντίδα... Και θα κοστίσει αρκετά.
Το Business CD είναι αρκετά καλό, το έχω εγώ. Έχω ακούσει και το HK και είναι ακόμα καλύτερο! Αλλά η τηλεόραση μάλλον θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη μονάδα.
Όσον αφορά τον κινητήρα, νομίζω ότι ο AC-Schnitzer έχει μετατροπή για 2,1 λίτρα. Ο compressor του προορίζεται για τους εξακύλινδρους και δεν ξέρω αν μπαίνει στον τετρακύλινδρο.
-
Παιδιά ποιο θεωρείτε το καλύτερο σέρβις για BMW στην Αθήνα?
-
Ξέρει κανένας άμα υπάρχει Α-C Schnitzer στην Θεσσαλονίκη? Που μπορώ να μάθω?
-
AC-Schnitzer:
Τεχνολογία Sport Αυτοκινήτων, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του AC Schnitzer στην Ελλάδα
(Λ. Συγγρού 192, Tηλ.: 210 9572022-3,
e-mail: info@ac-schnitzer.gr)http://www.spanosbmw.gr/ac-schnitzer/
Σπανός Α.Ε.
Έκθεση αυτοκινήτων BMW
Λεωφόρος Συγγρού 299
Ν. Σμύρνη 171 22
Τηλ: 210 9424 491-3-7
Τηλ:210 9424 449
Τηλ:210 9430 710
Fax:210 9426 346Για Θεσσαλονίκη ρωτήστε τα 2 επίσημα μέλη του δικτύου BMW Hellas:
-
ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε.
Διεύθυνση: 4ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας,
Θεσσαλονίκη 57009, Τ.Θ. 171
Τηλέφωνο: 2310 753.615 Telefax: 752.262
http://www.adamidis.gr/home/ -
Α.Γ. ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ AE
Διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 10,
57001 Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310 475871
Φαξ 2310 475973
Μέλη του επίσημου δικτύου BMW Hellas:
http://www.bmw.com.gr/gr/network/ -
-
Προτείνω μαύρο δέρμα, αφού το χρώμα εξωτερικά είναι ασημί.
Μπορντώ δέρμα μέσα με ασημί έξω, μου ξινίζει λίγοΓια δέρμα μπορείς να απευθυνθείς στην ''CARRERA''
-
κι εμενα σε οποιαδηποτε αποχρωση του γκρι(απο λευκο μεχρι μαυρο) μου αρεσει το κοκκινο/μπορντω/κεραμιδι δερμα...
Αν ομως δε 8ες κατι τοσο τρανταχτο κ απο την αλλη το μαυρο σου φαινεται πολυ μονοτονο, 8α μπορουσες να βαλεις διχρωμια(μαυρο/γκρι, μαυρο/κοκκινο, μαυρο δερμα/μαυρο-γκρι alcadara) οπως προτα8ηκε κ παραπανω, η εναλλακτικα μαυρο δερμα με γκρι ραφες...
Τα connolly δε 8εωρουνται επισης κορυφη στα δερματα? απο τιμες δεν 3ερω... -
Καλημερα
παρε στο 210-5541386 ζητησε το Μιλτο και ρωτα τον αν εχει κανενα σετ σπορ δερματινα κλπ για το αυτοκινητο σου.Ειναι κατ'ευθειαν εισαγωγη απο Γερμανια ελαφρα μεταχειρισμενα.Εγω εχω παρει απο εκει τα δικα μου σπορ θερμενομενα -ηλεκτρικα με μνημη μαζι με το πισω κουρτινακι και τα πλαινα μαζι μπρος πισω περισυ και εδωσα κατω απο 2000 ευρω.Το δικο μου ειναι ασημι και τα πηρα γκρι και του πανε πολυ χωρια που μεσα ειναι πιο φωτεινο και το καλοκαιρι δεν καιγομαι.
Bimmer -
technik, xtkz και bimmer, το ερώτημα του φίλου μας για τα δέρματα είναι πολύ παλιό. Πιο συγκεκριμένα δημοσιεύτηκε το Σαβ 27/07/02.
Σε 4,5 μήνες κλείνει 2 χρόνια!!!!
Άλλωστε αν δείτε στις αγγελίες..... την πουλάει...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6556 -
Με ασημί αυτοκίνητο μαύρα δέρματα. Τα μπλέ ή μπορντώ σαν πιο ειδικές επιλογές για αημί αυτοκίνητο. Βασικά ό,τι σου αρέσει εσένα αλλά όταν θα θελήσεις να το πουλήσεις είναι πιο εύκολα με μαύρα.
Αν το δέρμα είναι αρίστης ποιότητας ούτε λερώνει ούτε θέλει περιποίηση και κρατάει για πάντα. Διαθέτουμε Mercedes >30 ετών με τα αυθεντικά της δέρματα και είναι μια χαρά!
Όντως τα σκούρα χρώματα φυσικά ζεσταίνονται περισσότερο...Σέρβις πολύ καλό με λογικές τιμές και άψογους επαγγελματίες στο Δημάκη περιοχή Μεταμόρφωσης (σχεδόν κάτω από την εθνική οδό)
Επίσης άριστα σχόλια έχω ακούσει για κάποιον Μέλιο στα νότια προάστεια.
Μακριά από τον Κουλούρη (περιοχή Ν Ψυχικού), κακή εμπειρία και κακά σχόλια από άλλους. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
technik, xtkz και bimmer, το ερώτημα του φίλου μας για τα δέρματα είναι πολύ παλιό. Πιο συγκεκριμένα δημοσιεύτηκε το Σαβ 27/07/02.
Σε 4,5 μήνες κλείνει 2 χρόνια!!!!
Άλλωστε αν δείτε στις αγγελίες..... την πουλάει...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6556 -
oups!
την πουλαει με δερματα η χωρις?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
oups!την πουλαει με δερματα η χωρις?
Αν διαβάσεις την αγγελία θα δεις ότι δεν αναφέρει τίποτα για δερμάτινο σαλόνι...
BMW σειρά 3