-
αχαρνών-κηφισός-μεσογείων μέχρι balux...
ακολουθόντας την ροή της κίνησης (με προσπάθεια να κινηθώ οικονομικά) και φουλ 2ζωνικό κλιματισμό...
-
http://www.velocity.gr/Δο�% ... -mito-14tb
-
Παιδια ισχυει οτι βγαινει το Μιτο με τα 135 αλογα με το νεο κιβωτιο TCT και πωλειται κανονικα στο ελλαντα ?
Γνωριζει κανενας με σιγουρια τι παιζει ? Με τρωει το κωλαρακι μου να τα σκασω η για μιτο η για τζουλιετα με διπλοσυμπλεκτο.... ΄πολυ ομως..
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παιδια ισχυει οτι βγαινει το Μιτο με τα 135 αλογα με το νεο κιβωτιο TCT και πωλειται κανονικα στο ελλαντα ?Γνωριζει κανενας με σιγουρια τι παιζει ? Με τρωει το κωλαρακι μου να τα σκασω η για μιτο η για τζουλιετα με διπλοσυμπλεκτο.... ΄πολυ ομως..
ακόμα το διπλοσύμπλεκτο δεν έχει βγεί ούτε στη μέν ούτε στη δέ ...(η τζουλιέτα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα,και από ότι ακούγεται θα αργήσει λίγο ακόμα)
-
Κάτι λέγατε για beta testers
-
-
κοιταγα τον καταλογο με τις τιμες στο τελευταιο car και top gear και σε ενα απο τα δυο επεσε το ματι μου σε τετοια εκδοση Μιτο(TCT) γιαυτο ρωταω.
Επισης και τα 2 τα δοκιμαζαν και μπορω να πω οτι το Τζουλιετα φαινεται ωραιο φρεσκο και σε τιμη αινιγμα για αυτα που αναμενεται να προσφερει
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτι λέγατε για beta testersάλλαξε τουρμπίνα καμία μίτο και δεν το μάθαμε??
έσβηνε στα φανάρια κανένας μουλτιαιρ???τουμπεκί...
-
@mango
εισαι παντως και beta tester του διπλοσυμπλεκτου της bmw, ποσο ρισκο ακομα? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
άλλαξε τουρμπίνα καμία μίτο και δεν το μάθαμε??
οπως εχω ξαναπει αλλαξε τουρμπινα μιτο πολυ καλου μου φιλου αμεσως μετα το στρωσιμο..
αυτο ομως μπορει να το παθει ο καθενας, δεν εχει να κανει με τους beta testers
οι beta testers μπορει να την παθουν απο παντου
εγω τη σκαπουλαρα με πολλη τυχη
-
Καλύτερο.
Εξέλιξη επί 5 χρόνια για να επεμβαίνει κόφτης θορύβου/συντονισμού στα 130χλμ/ώρα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οπως εχω ξαναπει αλλαξε τουρμπινα μιτο πολυ καλου μου φιλου αμεσως μετα το στρωσιμο..
αυτο ομως μπορει να το παθει ο καθενας, δεν εχει να κανει με τους beta testers
οι beta testers μπορει να την παθουν απο παντου
εγω τη σκαπουλαρα με πολλη τυχη
έχεις ακούσει για άλλη??
σε μια έγινε αυτό...
πόσα polo σβήνουν??
μην το γενικεύουμε χωρίς λόγο ...
βέβαια τα πόλο είναι μπουρδέλ@ οπότε... -
μην το γενικευουμε , γιατι δε συμφερει κανενα απο τους 2 μας
ας κραξουμε τα γαλλικα
επισης μη συγκρινεις ποσα πολο κυκλοφορουν και ποσες αλφα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλύτερο.
Εξέλιξη επί 5 χρόνια για να επεμβαίνει κόφτης θορύβου/συντονισμού στα 130χλμ/ώρα.
ενημερωμένο σε βλέπω...
είνια που δεν σου αρέσουν...ακόμα δοκιμάζεσαι στον ιερο χώρο ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ... όχι στα φανάρια της κατεχάκης...
-
έχεις ακούσει για άλλη??
σε μια έγινε αυτό...
πόσα polo σβήνουν??
μην το γενικεύουμε χωρίς λόγο ...
βέβαια τα πόλο είναι μπουρδέλ@ οπότε...Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω και σε αυτό.
Τα περισσότερα Polo Tsi θεωρώ πως έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Ίσως να είναι συγκεκριμένη παρτίδα αλλά είναι μεγάλος ο αριθμός αυτών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με το ρελαντί. Βλακεία του εργοστασίου που έφυγαν έτσι τα αυτοκίνητα για να παραδοθούν στον κάθε πελάτη και που καθυστερούν να βγάλουν κάποια διορθωτική ενέργεια.
Αυτά για να μην νομίζεις πως ως καταναλωτές δεν πρέπει να λέμε τα στραβά και να απαιτούμε τα αυτονόητα.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παιδια ισχυει οτι βγαινει το Μιτο με τα 135 αλογα με το νεο κιβωτιο TCT και πωλειται κανονικα στο ελλαντα ?Γνωριζει κανενας με σιγουρια τι παιζει ? Με τρωει το κωλαρακι μου να τα σκασω η για μιτο η για τζουλιετα με διπλοσυμπλεκτο.... ΄πολυ ομως..
Το Alfa TCT θα πωλείται σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα!
Εδώ τα τζαπόνια ήδη το έχουν βάλει στο home page της επίσημης ιστοσελίδας τους
http://www.alfaromeo-jp.com/ (αριστερά λέει Alfa TCT...)και κάνοντας κλικ σε αυτό ανοίγει το microsite της MiTo
http://jp.alfaromeo-jp.com/mito/
(όπου έχει φωτό στο κάτω μέρος)
http://jp.alfaromeo-jp.com/mito/performance.htmlΘα είναι διαθέσιμο από το Q4.
-
Για το **Alfa TCT **δες και εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=h0223sXnvb0
(λίγο μετά την αρχή)http://www.youtube.com/watch?v=A1cofrfzmHo
(μετά το 3:00) -
βέβαια τα πόλο είναι μπουρδέλ@ οπότε...
Βέβαια αν πει κάποιος κακη κουβέντα για τη mito πέφτετε να τον φάτε
Τέσπα δε θα μπω σ αυτο το τρυπάκι, αλλα redmonster οπως πολλάκις λες σε πολλούς πως γενικεύουν για την αλφα ρομέο όταν λενε διάφορες ασυναρτησίες, το ίδιο θα μπορούσα να πω και γω για σένα τώρα που κρίνεις το καινουριο polo απ τους προκατόχους του ή δε ξέρω και γω απο πού.
Τέσπα τέλος το offtopic,φιλικά πάντα
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
βέβαια τα πόλο είναι μπουρδέλ@ οπότε...
Βέβαια αν πει κάποιος κακη κουβέντα για τη mito πέφτετε να τον φάτε
Τέσπα δε θα μπω σ αυτο το τρυπάκι, αλλα redmonster οπως πολλάκις λες σε πολλούς πως γενικεύουν για την αλφα ρομέο όταν λενε διάφορες ασυναρτησίες, το ίδιο θα μπορούσα να πω και γω για σένα τώρα που κρίνεις το καινουριο polo απ τους προκατόχους του ή δε ξέρω και γω απο πού.
Τέσπα τέλος το offtopic,φιλικά πάντα
αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες οτι τα ποστ έγιναν μεταξύ σοβαρού και αστείου...
και η μίτο είναι το ιερό ζώο των σούπερ μίνι...
είναι βλασφημία να την θίγεται... -
Redmonster
OK, αν παρεξήγησα ζητώ συγγνώμη Απλά γενικότερα στο φόρουμ πολλοί το κάνουν αυτό (να γενικεύουν χωρίς λογο κι αιτία, ενώ αν κάποιος πει κάτι αρνητικό για την επιλογή τους, αμέσως να την υποστηρίξουν).Τέσπα, για να είμαστε και ontopic, η Αlba εδώ viewtopic.php?f=8&t=12338&start=4755#p1862038 αναφέρει τα εξής
'Η υπόθεση του χρώματος είναι άλλης τάξης.Δεδομένου ότι το χρώμα ήταν ήδη διαθέσιμο στη MiTo,εδώ και δύο χρόνια,αυτό σημαίνει δύο τινά (με το πρώτο να είναι και το πλεόν πιθανό) :
α)Υπήρχε όντως πρόβλημα με το χρώμα, στο οποίο αυτή τη φορά αποφάσισαν να μην κλείσουν τα μάτια.Και αν είναι έτσι.... πολύ καλά έκαναν.
β)Βρήκαν άλλον προμηθευτή,πετυχαίνοντας καλύτερη τιμή,προκειμένου να εξοικονομήσουν μερικές χιλιάδες ευρώ.
Είτε έτσι είτε αλλιώς όμως,όλα αυτά αποφασίστηκαν δύο εβδομάδες πριν το λανσάρισμα, με τραγελαφικά αποτελέσματα'Αυτό πρακτικά σημαίνει κάτι για τους κατόχους rosso ή απλά βρέθηκαν διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου χρώματος;
edit:
και η μίτο είναι το ιερό ζώο των σούπερ μίνι...
είναι βλασφημία να την θίγετε..
Alfa Romeo Mi.Τo 2008