-
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
ή απλα πληρωνουμε τη κακοδιαχειριση του κρατους
σωστό αυτό που λες Γιώργο
αλλα αν δεν το είχες το αμάξι δε θα πλήρωνες τίποτα (σε αυτό το κομμάτι τουλάχιστον)
Υ.Γ. Δεν μου αρέσει τίποτα από οτι γίνεται και ο τρόπος που το Ελληνικό κράτος χειρίζεται τις καταστάσεις. Απλά δε θα γίνω γραφικός να γκρινιάζω για τις καταναλωτικές επιλογές μου (δεν με ανάγκασε το κράτος να πάρω ΑΥΤΟ το αμάξι )
σταματάω εδω το
Καλή συνέχεια
ναι αλλα οταν το πηρα εγω πχ οι συνθηκες ηταν πολυ καλυτερες (τα ειχα ζυγισει , τα ειχα υπολογισει κτλ) και τωρα με αναγκαζει ή να το σκοτωσω για ενα κομματι ψωμι ή να το χρυσοπληρωνω
ε ναι λοιπον θα γινω γραφικος και θα κλαιγομαι, απο τη στιγμη που δε θελω με τιποτα να το πουλησω
@μορφεας
συμφωνω απολυτασταματω το
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
τ
και παλι αυτο δεν ειναι λογος ανησυχιας μιας και η αλλαγη του ιμαντα προβλεπεται σε απειρα χλμ (πρακτικα ποτε)
Qsis αν και λίγο offtopic γιατί λες ότι πρακτικά δεν αλλάζεται ποτέ; Δεν θέλουν αλλαγή στα 90,000χλμ ή στα 6 χρόνια, ή έχει αλλάξει κάτι το vag σε αυτό τον τομέα;
@dimgster
Σωστόςαν θυμαμαι καλα ο δικος μου ειναι στα 180.000 χλμ (αρα και τον υπολοιπνω 2λιτρων), το ειχα κοιταξει παλιοτερα και ειχα ποσταρει ακριβως θα το ξαναδω
αλλα αν ειναι τοσο , ειναι πρακτικα ποτε
το παλικαρι ομως , αν ειναι να παρει 2λιτρο να κοιταξει να παρει το καινουριο 2λιτρο της audi που ειναι με καδενα
-
Ο χρήστης konstantinos77 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και όπως μπορείτε να δείτε και από τον τίτλο βρίσκομαι σε δίλημμα ανάμεσα στην αγορα ενός καινούργιου tt 1.8 ή ενος δίλιτρου.Αρχικά η επιλογή μου ήταν το 2.0 με τα 200 άλογα ,αλλά λόγω και της αύξησης των τιμών που πλέον πλησιάζει τις 50000 ευρώ σκέφτομαι και το 1.8.Από επιδόσεις βλέπω ότι έχουν μικρή διαφορά καθώς στην επιτάχυνση το 2.0 έχει ένα -0.6sec .Bέβαια γνωρίζω ότι δεν είναι μόνο αυτό ,αλλά θα ήθελα να λάβετε υπόψη ότι δεν είμαι οδηγός που θα βάλει κόντρες ,ούτε θα τρέξω με 230 ποτέ.Γενικά όμως κάνω πολύ νευρική οδήγηση θα έλεγα ενίοτε και επιθετική .Δεν ξέρω δηλαδή αν θα άξιζε να δώσω 6-7000 ευρώ παραπάνω για να αγοράσω την δίλιτρη έκδοση .Εντωμεταξύ κάποιοι έρχονται και μου λένε ότι θα μπορούσα να κοίταζα και προς vw sciroco r αλλά νομίζω ότι εκεί πλέον πηγαίνω αλλού .Ευχαριστώ για την όποια απάντηση ...καλυτερα να τρεξεις με 230χλμ οπου σε παιρνει παρα να οδηγεις νευρικα και επιθετικα εκει που δεν σε παιρνει.............
απο μενα χωρις δευτερη σκεψη το 1,8 αφου ειναι γρηγορο με σημαντικα χαμηλοτερα παγια και λειτουργικα εξοδα -
αν στο τέλος του χρόνου, δεν σκέφτεσαι πόσα παραπάνω €€€ θα έχεις δώσει για το 2.0Τ τότε χτύπα το.
-
Αν το προηγούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσες είχε 0-100 πάνω από 10'' το 7,2'' είναι ήδη εξαιρετικό. Αν όμως είσαι μαθημένος σε κανένα 8'' τότε ναι, τα 0,6'' έχουν διαφορά αν μάλιστα τα πιάνεις συχνά. Βέβαια είπες ότι δεν κάνεις κόντρες οπότε σε νοιάζει μάλλον περισσότερο το να γεμίζει καλά από χαμηλές στροφές. Αν λοιπόν το προηγούμενο είναι ατμοσφαιρικό κάτω από 1600 κυβικά το υπερσυμπιεσμένο είτε 1,8 είτε 2,0 φανταστικό θα σου φανεί σε όλες τις στροφές λειτουργίας, με δυνατό κλώτσημα στα οπίσθια!
Μετά από αυτά και λόγω εποχής και εφόσον δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πάθος (πχ με τη Ζ4 και τον εξακύλινδρο κινητήρα της και την πίσω κίνηση, κόλλημα που μπορεί να είχα εγώ) καλύτερα να προτιμήσεις τον 1,8.
Φυσικά δεν θα πάρεις γουρούνι στο σακί αλλά να προσπαθήσεις να οδηγήσεις ό,τι μπορείς (Audi, BMW, VW, άλλα) προτού αποφασίσεις. Προσωπικά θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις και τις αυτόματες εκδόσεις. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
'Μεγάλο αυτοκίνητο' είναι το 2.0lt...?
Όχι αγαπητέ red monster, 'μεγάλο' σε ανάγκασαν κάποιοι να το βλέπεις... τα 6.000 cc είναι μεγάλο...konstantinos77 τι αυτοκίνητο είχες/οδηγούσες μέχρι τώρα...?
συγγνώμη κιόλας, αλλά...κατοικείς και εσύ στην ηλιόλουστη ελλάδα??
Κατοικώ επίσης και στην ηλιόλουστη Γλυφάδα... αυτό τί σημαίνει? Ότι οι εταιρίες αυτοκινήτων κατασκευάζουν μόνο SUV, sportscars και smart...?
Το μεγάλο/μικρό, πολύ/λίγο είναι έννοιες σχετικές και πάντα συγκριτικά με...
Αν ως σημείο αναφοράς κρατήσει ο καθένας μας τον μικρόκοσμο του (το σπίτι του, την γειτονιά του κλπ) τότε δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη με τα μεγέθη...
Μιλώντας λοιπόν καθαρά αυτοκινητιστικά (μιας και σε έναν τέτοιο χώρο βρισκόμαστε) τα 2.000cc είναι απο νορμάλ εως επιβεβλημένα σε μερικά αμαξώματα... και το θεωρώ εντελώς pathetic να τα ονομάζουμε 'μεγάλα' επειδή κάποιοι μας το επέβαλαν...
Σαφώς και για την Ελλάδα είναι 'μεγάλα'... αλλά αν μεταξύ μας τα χαρακτηρίζουμε ως τέτοια είναι απλά σαν να έχουμε δεχθεί το πινέλο στον κώλο... και δεν ξέρω για σένα, αλλά ο δικός μου δεν τα πηγάινει καλά με τις βαφές...Μάλλον εσύ κοιτάς τον μικροκοσμό σου και δεν κοιτάς παραέξω...,την ελληνική πραγματικότητα...
στη χώρα αυτή δεν είναι ο μ.ο. ούτε εσύ ούτε εγώ (πληρώνω 1500e το χρώνο μόνο για ασφάλειες αυτοκινήτου και μεγάλου κυβισμού μηχανής , και είμαι σκάρτα 22... )Στην ελλάδα λοιπόν των 700e βασικού μισθού (γιατί με βάση την τιμολόγιση κατατάσουμε τα αυτοκίνητα ) οποιοδήποτε όχημα άνω των 2000cc θεωρείται μεγάλο...
και στο δύσκολο παρόν και στο δεδομένο παρελθόνεπαναστάτης εκ του ασφαλούς (βλέπε πινέλα και κωλομέργια) δεν γίνομαι...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μπορούσε ναι, υπήρξαν περιπτώσεις και γνωρίζω.
Δεν είναι τίποτα το μαγικό, απλά κάποιοι μπόρεσαν και εξασφάλισαν επιδόματα πολύ πάνω απο
όσο φαντάζεσαι. Δεν σταμάτησαν βέβαια μόνο εκεί...και μετά έρχονται τα τεκμήρια και γρινιάζουν...
άρα πάλι στην λούμπα πέφτουν...
δεν μπορείς και βολεμένος να είσαι ,και ακριβό αυτοκίνητο να έχεις...
έχει τίμημα η σταθερή εργασία -
που κολλαει η επανασταση με το κατακρινεις το παραλογο?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έχει τίμημα η σταθερή εργασία
τι λες μωρε?
επειδη υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι που τα ξυνουν ή ειναι αχρηστοι , πρεπει να τους τσουβαλιασεις ολους?υπαρχουν και ατομα που τους βγηκε η πιστη στη δουλεια , αυτοι γιατι να παρουν τα @@ ?
τα εκλεψαν ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
έχει τίμημα η σταθερή εργασία
τι λες μωρε?
επειδη υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι που τα ξυνουν ή ειναι αχρηστοι , πρεπει να τους τσουβαλιασεις ολους?υπαρχουν και ατομα που τους βγηκε η πιστη στη δουλεια , αυτοι γιατι να παρουν τα @@ ?
τα εκλεψαν ?
είπε κανείς να πάρουν τα 3?? (τα 3 εννοούσες ή τα 2 μόνα τους?? )
απλός με την είσοδο σου στο δημόσιο γνωρίζεις οτι υπάρχει ταβάνι απολαβών...
-
ρε συ ειλικρινα δε ξερω πώς φανταζεσαι τα 2λιτρα, δεν ειναι (ή μαλλον ΗΤΑΝ) τοσο τραγικα
-
Ο χρήστης konstantinos77 έγραψε:
Τώρα πάντως σκεφτείτε μιλάμε για διαφορές μικρές φαντάζομαι .Τα 7.2 sec επιταχυνση που δίνει το 1.8 σε σχέση με το 6.6 ειναι διαφορά που την αντιλαμβάνεσαι ?Γενικά ναι.
Αλλά πες μας λίγο: τί αυτοκίνητο οδηγούσες πρίν; -
ρε συ ειλικρινα δε ξερω πώς φανταζεσαι τα 2λιτρα, δεν ειναι (ή μαλλον ΗΤΑΝ) τοσο τραγικαείχαμε παλιά 3.2 ...
αλλά δεν έχει να κάνει , δεν είμαστε στο μ.ο. εμείς... -
απλα ρε φιλε δε περιμενω να ακουω τετοιες αποψεις απο ατομο που αγαπαει το αυτοκινητο
περα απο τα οποια λαμογια ή επιδειξιες που θελουν να χτυπησουν γκομενακια με τη καμπριατζα , υπαρχουν και ατομα που απλα αγαπανε το αυτοκινητο
και μπορει να κανουν 1000 θυσιες μονο και μονο για να το βγαλουν ενα σαββατοκυριακο να κανουν το κεφι τους
αυτο το ονειρο θα επρεπε να ειναι προσιτο.. εγω ετσι το βλεπω..
2 απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις της ζωης μου (αυτοκινητο και τσιγαρο ) τις χτυπανε ανελεητα , επλιζοντας οτι επειδη τις γουσταρω (οχι μονο εγω , ο οποιος τις απολαμβανει τεσπα) δε θα τις κοψω με τιποτα
ε αυτο ειναι αδικο ρε συ πώς να το κανουμε?
εγω δεν πηρα 3.2λιτρο γιατι τοτε το θεωρουσα υπερβολικο , πηρα 2λιτρο
ερχονται σημερα να μου ζητησουν τα λεφτα του 3.2 (και περισσοτερα) γιατι τους λειπουν λεφτακαι γω πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι για τους εχοντες ή τους μη εχοντες?
στα @@ μου πραγματικαεμενα με νοιαζει οτι η βολτα μου πλεον κοστιζει χρυσαφι και ασχετα αν τα εχω ή οχι , πλεον ξενερωνω να τα χαλασω..
-
Πολλά τα 2000cc και για έχοντες...
Μάλιστα... Το μάθαμε και αυτό...
-
απλα ρε φιλε δε περιμενω να ακουω τετοιες αποψεις απο ατομο που αγαπαει το αυτοκινητοπερα απο τα οποια λαμογια ή επιδειξιες που θελουν να χτυπησουν γκομενακια με τη καμπριατζα , υπαρχουν και ατομα που απλα αγαπανε το αυτοκινητο
και μπορει να κανουν 1000 θυσιες μονο και μονο για να το βγαλουν ενα σαββατοκυριακο να κανουν το κεφι τους
αυτο το ονειρο θα επρεπε να ειναι προσιτο.. εγω ετσι το βλεπω..
2 απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις της ζωης μου (αυτοκινητο και τσιγαρο ) τις χτυπανε ανελεητα , επλιζοντας οτι επειδη τις γουσταρω (οχι μονο εγω , ο οποιος τις απολαμβανει τεσπα) δε θα τις κοψω με τιποτα
ε αυτο ειναι αδικο ρε συ πώς να το κανουμε?
εγω δεν πηρα 3.2λιτρο γιατι τοτε τα θεωρουσα υπερβολικα , πηρα 2λιτρο
ερχονται σημερα να μου ζητησουν τα λεφτα τους 3.2 (και περισσοτερα) γιατι τους λειπουν λεφτακαι γω πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι για τους εχοντες ή τους μη εχοντες?
στα @@ μου πραγματικαεμενα με νοιαζει οτι η βολτα μου πλεον κοστιζει χρυσαφι και ασχετα αν τα εχω ή οχι , πλεον ξενερωνω να τα χαλασω..
Ουσιαστικά μας έχουν κάνει τα 3 , 2.....
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ουσιαστικά μας έχουν κάνει τα 3 , 2.....Τα τρία, δύο ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, σύμφωνα με μαθηματικό μου στο γυμνάσιο (πριν σχεδόν 2 δεκαετίες)! (Βέβαια όταν κατάλαβε το τι είπε έσκασε και ο ίδιος στα γέλια... ).
-
To aυτοκινητο μου αυτην την στιγμή είναι 307cc 1600cc .Όπως καταλαβαίνετε από επιδόσεις καμία σχέση ...Νομίζω οτιδήποτε και να πάρω αυτή την στιγμή θα μου φαίνεται γρήγορο .
Πάντως εγώ απο την μεριά μου να σας πω ότι αν είναι να έχεις ενα δίλιτρο ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της αυτής κατηγορίας (πχ z4,ktl) και να το εχεις στο γκαράζ για να μην ξοδεύεις σε βενζίνες,είναι λίγο βλακεία .Τώρα τα πάγια έξοδα δεν τα αποφεύγεις και ουσιαστικά αυτό κοιτάς όταν είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε 2 κατηγορίες κυβικών.Απλά τα ζυγίζεις κατά πόσο αξίζει να δίνεις τα παραπάνω λεφτά για να έχεις ενα δίλιτρο αυτοκίνητο στους δρόμους εδώ τους μεγάλους και τους ωραίους .
Επειδή μένω και εγώ γλυφάδα να σας πω για παράδειγμα ότι για να κατέβεις τον δρόμο του παλιού αεροδρομίου θες τρακτέρ παρά ένα χαμηλό αυτοκίνητο .Για να μην μιλήσουμε για θέσεις παρκινγκ ή για δρόμους με 5 φανάρια ανά 100 μέτρα όπου η κατανάλωση της βενζίνης σε πάει στο θεό.Βλέπε Λ.Ποσειδώνος. ...
Audi tt 1.8 ή 2.0?