-
Σημερινα νεα απο πασιγνωστη ελληνικη επιχειρηση, η οποια εκανε ρεκορ τζιρου περσι και συνεχιζει ετσι και φετος, κυριως λογω της εκνευριστικης και δημοφιλεστατης διαφημιστικης της καμπανιας με αρκουδακι.
Οι νεες προσληψεις γινονται εναντι 520 ευρω ... λογω κρισης
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
προφανώς κανένας.
όταν όμως παρει η μπάλα και τον ιδιωτικό τομέα, με μαζικές απολύσεις και επαναπροσλήψεις, τότε ίσως ξυπνήσουν περισσότεροι...Οπως τα λες. και η παγιδα ειναι οτι βαλλεται πρωτα ο δημοσιος τομεας ωστε να πει ο κοσμος: 'καλα να παθουν που καθονται κ πληρωνονται' αλλα μετα θα επεκταθουν αυτα σε ολους δυστυχως... Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα μπορει να εχω αδικο και μακαρι να βγω ψευτης.
-
καμια σχεση
κανουμε αυτα που ειπε το ΔΝΤ μπας και μειωσουμε τα εξοδα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σημερινα νεα απο πασιγνωστη ελληνικη επιχειρηση, η οποια εκανε ρεκορ τζιρου περσι και συνεχιζει ετσι και φετος, κυριως λογω της εκνευριστικης και δημοφιλεστατης διαφημιστικης της καμπανιας με αρκουδακι.Οι νεες προσληψεις γινονται εναντι 520 ευρω ... λογω κρισης
Ποια;
-
gummy bear
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
gummy bearΥφαντης? Σταματησα να παιρνω αλλαντικα λογω της σπαστικης διαφημισης.
-
Καλά πέρασε απο το μυαλό μου...
Γαμώ το σπίτι τους
Κύριοι, γνώμη μου.
Να φτιάξουμε ενα thread που θα έχουμε μέσα δυο κατηγορίες.
α) τις εταιρίες ή καταστήματα που δουλεύουν με τέτοιες πρακτικες (τι και αν ειναι ¨νόμιμες¨ )
β) τισ εταιρίες ή καταστήματα που σέβονται τον υπάλληλο και τον πελάτη. -
Εντωμεταξύ στο αμέρικα, το άνδρο του καπιταλισμού, το HR πλέον αποκτά όλο και περισσότερο σημαίνοντα ρόλο (GE πχ)
Εδώ είμαστε πίσω ακόμα.
-
Δεν ξέρω αν Διαβασατε το μνημόνιο του ΔΝΤ και σια...
Δεν λέει πχ ο ΦΠΑ θα παει από 21 σε 23,
αλλά τα έσοδα από 21χ σε 23χ,
αν για τον α, β λόγο δεν τα ποιάσουμε τότε ΦΠΑ 24,25...
Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι φόροι...
Νέα μέτρα αν υπάρξουν μετά από έλεγχο τον Σεπτεμβρη... -
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Δεν ξέρω αν Διαβασατε το μνημόνιο του ΔΝΤ και σια...Δεν λέει πχ ο ΦΠΑ θα παει από 21 σε 23,
αλλά τα έσοδα από 21χ σε 23χ,
αν για τον α, β λόγο δεν τα ποιάσουμε τότε ΦΠΑ 24,25...
Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι φόροι...
Νέα μέτρα αν υπάρξουν μετά από έλεγχο τον Σεπτεμβρη...να παρουνε φορα οι του ΔΝΤ και να ...ξαναερθουν Αθηνα
-
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Για να γινει μια επανασταση θα πρεπει η πλειοψηφια των πολιτων να πειναει. Μεχρι τωρα το 10% ηταν οι πολυ πλουσιοι, ενα αλλα 10% οι ευκαταστατοι ,ενα 20% οι πολυ φτωχοι και ενα 60% η μεσαια ταξη.
Τωρα με τα νεα μετρα το 60%(μεσαια ταξη) τεινει προς την φτωχεια και γι'αυτο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για επανασταση. Εγω προσωπικα ανηκω ακομα στην μεσαια ταξη και δεν θα με πειραζε μια χρεωκοπια για αρχη και μια επανασταση μετα. Η ολοι φτωχοι ή ολοι πλουσιοι.
Δεν υπαρχουν ηθικοι κανονες απο τον Θεο. Τους κανονες τους φτιαχνουμε εμεις οι ανθρωποι. Αν ο λαος απαιτησει αναρχια θα εχουμε αναρχια. Αν ο λαος απαιτησει αιμα θα εχουμε αιμα και καμια αστυνομια δεν θα σταματησει κανενα.
-
delete
-
Di Pietro....
πριν το 95...
-
Χωρίς να είμαι κατά μιας 'επανάστασης', καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τι θα συμβεί σε περίπτωση κατάρευσης του κράτους κλπ. Έχω φίλο Σκοπιανό( ή Μακεδόνα;) ο οποίος έζησε την κατάρευση της Γιουγκοσλαβίας μετά το θάνατο του Τίτο. Μέσα σε ώρες κατέρευσε όλο το σύστημα και όλα ήταν καθοδηγούμενα. Πτώχευση θα σημαίνει πληθωρισμό μέσα σε λεπτά. Θα πηγαίνεις στο S/M και θα βλέπεις τα ράφια άδεια. Ακόμα και να έχεις λεφτά δεν θα μπορείς να αγοράσεις τίποτα γιατί δε θα υπάρχει. Θα έρχεται το ψωμί και ο πρώτος θα το παίρνει με 60 σεντς και ο τελευταίος με 2 €... Σερβιτόρος είναι το παληκάρι και μου λέει:'Καλύτερα να ζήσω με τα μισά, παρά να ξαναπεράσω ότι έγινε σε εμάς. Μην μιλάτε για επαναστάσεις, γιατί οι επαναστάσεις πληρώνονται με αίμα αθώων κυρίως'
Και αυτά δεν είναι υποθέσεις. Είναι η πραγματικότητα που έγινε δίπλα μας. Σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους. Πυροβολούσε ο γείτονας τον απέναντι με το όπλο.
Μου έλεγε ότι στην πόλη του, οι σφαγές ξεκίνησαν από μια φασαρία μεταξύ 2 οδηγών. Μάλωσε ένας Σέρβος με ένα Μουσουλμάνο. Ο δεύτερος του εδωσε μια μπουνιά και μετά ο πρώτος τον μαχαίρωσε(λέγεται ότι ήταν και στημένο). Μετά βγήκαν τα τοπικά κανάλια και ανακοίνωσαν ότι οι Μουσουλμάνοι σφάζονται. Και εντός λίγων ωρών οι οδομαχίες δεν είχαν τέλος. Και μιλάμε για ανθρώπους που ζούσαν σε διπλανά σπίτια.
Συμφωνώ ότι η κατάσταση θα είναι άσχημη(μάλλον ακόμα δεν ζήσαμε τίποτα). Αλλά θα ήθελα πρώτα να εξαντληθούν όλες οι δυνατές ειρηνικές περιπτώσεις αλλαγής του σκηνικού. -
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν υπαρχουν ηθικοι κανονες απο τον Θεο. Τους κανονες τους φτιαχνουμε εμεις οι ανθρωποι. Αν ο λαος απαιτησει αναρχια θα εχουμε αναρχια. Αν ο λαος απαιτησει αιμα θα εχουμε αιμα και καμια αστυνομια δεν θα σταματησει κανενα.
Επειδή σε αντίθεση με κάποιους θεωρητικολόγους που διαμορφώνουν γνώμη με το τι διαβάζουν-βλέπουν, εγώ έχω ζήσει ανατροπή πολιτεύματος και θα αναφέρω τα παρακάτω:
-
συμφωνώ πως για να γίνει επανάσταση πρέπει να εξαθλιωθεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
-
το μέγα ζητούμενο είναι: ΠΟΙΑ θα είναι τα αιτήματα της ανατροπής ? Δημοκρατία ? Έχουμε...Μάλιστα πριν 7 μήνες ο λαός ψήφισε ΠΑΣΟΚ !
Ανατροπή του πολιτεύματος ? Δεν βλέπω ποιό καλύτερο μπορούμε να αποκτήσουμε...
Εξωθεσμικές λύσεις του παρελθόντος (σοσιαλισμός-Στρατός) ? Δεν τα συζητάει κανείς πιστεύω.
Άρα τι μας μένει ? Η ανατροπή 'εκ των έσω'.
Η ίδρυση ενός νέου κόμματος που θα ανατρέψει τις ισορροπίες, θα επιβάλει επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στέλνοντας κάποιους στην φυλακή και θα έχει ένα σαφές σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας απ' την οικονομική κρίση και την επιτήρηση του ΔΝΤ-ΕΕ.
Απαραίτητη προϋπόθεση ?
Να είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ΑΦΘΑΡΤΑ πρόσωπα που θα εμπνεύσουν τον λαό και δεν θα μπορούν εύκολα να κτυπηθούν απ' τα υπάρχοντα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων (γιατί πίστεψέ με τα ειρωνικά γελάκια των Πρετεντερο-Τσίμηδων δεν είναι τίποτα μπροστά στον λυσσαλέο πόλεμο που θα τους κάνουν...)
Θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο δεδομένης της αφοσίωσης του Έλληνα στους 'αυτούς ξέρουμε-αυτούς εμπιστεύομαστε' ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ? Πολύ αμφιβάλλω...
Η παραπάνω είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση.
Οι αοριστολογίες του στυλ 'θα γίνει επανάσταση' και 'θα χυθεί αίμα' είναι τζάμπα μαγκιές και για συζητήσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς...Λες και θα κλάψουν στο ΔΝΤ και στην ΕΕ αν στην Ελλάδα επικρατήσει το χάος με έναν γενικευμένο κοινωνικό πόλεμο όλων έναντι όλων !
Αυτοί μπορούν χαλαρά να μας αφήσουν να χρεωκοπήσουμε με το να μην καταβάλλουν μια δόση της βοήθειας, εμείς αναγκαζόμαστε να αποχωρήσουμε απ' την ΟΝΕ και μετά φτου και απ' την αρχή με νέο νόμισμα και χτίσιμο της οικονομίας.
Μόνο που τα μέτρα που παίρνουμε τώρα (όχι όλα αλλά τα περισσότερα) θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να τα πάρουμε προκειμένου να καταστούμε ανταγωνιστικοί...Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και αυτός είναι ο πιο ενδεδειγμένος και ειρηνικός τρόπος για να γίνει κάτι σωστό για την χώρα.
Αλλά στο πολιτικό club δεν είναι εύκολο να εισχωρήσει κανένας. Για να εισχωρήσει κάποιος πρέπει πρώτα να 'βοηθηθεί' από τους ίδιους διεφθαρμένους πολιτικούς στους οποίους μετά 'χρωστάει' και όπως όλοι ξέρουμε, πλέον, όταν χρωστάς δεν είσαι ελεύθερος!
Το πρόσωπο που θα κάνει αυτό το 'νέο κόμμα' ή θα είναι ένας από αυτούς ή θα είναι κάποιο άλλο δημόσιο πρόσωπο που, ακριβώς, για να είναι δημόσιο πρόσωπο θα 'χρωστάει'.
Εαν δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, επειδή ακριβώς δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, μιας και όπως πολύ σωστά λες οι ΠρετεντεροΤζίμηδες θα το πολεμήσουν ανηλεώς, δεν θα το μάθει ο λαός και δεν θα εκλεγεί ποτέ!
Μπορεί και να υπάρχει ήδη αυτό το κόμα και όλοι να λέμε 'Α αυτοί οι ...' στις τελείες βάλτε ότι θέλετε.
Τώρα όσο για τις επαναστάσεις το πιο πιθανό είναι να αναλάβει την εξουσία ένα άλλο λόμπυ, ίσως λιγότερο ίσως περισσότερο επικίνδυνο αλλά ο λαός θα υποφέρει, μάλλον, περισσότερο.
Εγώ θα μείνω σε αυτό που είπε ένας συμφορουμίτης ότι 'έχουμε θανάτους πριν αρχίσει η πείνα ...' φανταστείτε τι έρχεται!
Ακόμη κανένα φως στον ορίζοντα, ακόμη πάμε από το κακό στο χειρότερο, με τα επεισόδια μας χτυπάνε πλέον και στην μόνη βιομηχανία που έχουμε: τον τουρισμό
Από την άλλη ο λαός δεν πρέπει να καθήσει στα αυγά του γιατί θα του πάρουν και τα αυγά και τα σώβρακα. Αλλά όχι και να καίνε και να σκοτώνουν, αυτά ίσα ίσα που καταργούν, ύποπτα , τις προσπάθειες του λαού. Άντε, το πολύ πολύ, να μπούνε στην βουλή και να ρίξουν μερικές φάπες στους πολιτικούς, για να θυμούνται ποιοί τους βάλανε εκεί, αλλά όχι να καίνε και να σκοτώνουν -
-
Ο Λαος δεν καιει και δεν σκοτωνει...... οι γνωστοι αγνωστοι..... ομως ναι....
Οι δε πολιτικοι φερουν ευθυνη για το γεγονος αυτο.... που το αφησαν να εξελιχθει... ειδικα δε τα αριστερα κομματα.... Οπως ολοι τους ηξεραν τις λαμογιες και δεν τις κατηγγειλλαν με ονοματεπονυμο.... ετσι καιτους γνωστους αγνωστους τους ηξεραν..... Την εποχη του 90 καθε δευτερη τεταρτη μαζευονταν και οργανονοωτουσαν για την δραση τους στο κτηριο Γκινη στο αμφιθεατρο.... 18 για οσους το ξερουν.... ακι οι πρυτανεις το ηξεραν και οι πολιτικες ηγεσιες.... -
Επίσης (επειδή αναφέρθηκε), ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βλέπετε Τρέμη-Πρετεντέρη-Τσίμα και λοιπά ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!
Είναι οι αμέσως επόμενοι (μετά τους πολιτικούς) που πρέπει να πάρουμε με τις πέτρες!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης (επειδή αναφέρθηκε), ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βλέπετε Τρέμη-Πρετεντέρη-Τσίμα και λοιπά ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!Είναι οι αμέσως επόμενοι (μετά τους πολιτικούς) που πρέπει να πάρουμε με τις πέτρες!
Μην σου πω και οι πρώτοι... Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: να παρανομείς ή να προσπαθείς να νομιμοποιήσεις την παρανομία στα μάτια του κόσμου.
-
είναι δυνατόν στην εξέλιξη τέτοιων στιγμών να βγάζουν στα κανάλια τους γνωστούς παραθυράκιδες να σχολιάσουν με τον ίδιο απαράδεκτο σκυλοκαβγά τα γεγονότα?????
μετά από τόσες δεκαετίες συστηματικής ρεμούλας, λαμογιάς και υποκρισίας τι περισσότερο να πουν από το να κάνουν τουλάχιστον τηλεοπτικό χαρακίρι.
όσο για τον ΓΑΠ σίγουρα έχει νωπή την λαϊκή εντολή αλλά δεν τον έβγαλε ο λαός με γνώση των δεδομένων και προοπτικών που ζούμε ημέρες μετά από τις εκλογές, άρα εκλείπει η δικαιολογία της πρόσφατης εκλογής/
το έχω γράψει πριν από πολλές σελίδες επειδή έμειναν στην μνήμη μου εικόνες των καταστάσεων που οδήγησαν στην ηγεσία την χούντα και δυστυχώς μερικώς επαναλαμβάνονται με δυναμική κλιμάκωσης.
όλα έχουν να κάνουν με το φαγητό...η στέρησή του οδηγεί τους εξαθλιωμένους ασιάτες στην λαθρομετανάστευση, η έλλειψή του θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις του έλληνες.
δεν είναι τυχαίο ότι οι Ευρωπαίοι παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των πρωτοφανών μέτρων για να προσαρμόσουν την πολιτική τους σε περίπτωση επιβολής τους στις χώρες τους λόγω πιθανής κατάρρευσης του ίδιου του €.
ακόμη δεν ξεκίνησε η αλυσιδωτή αντίδραση της αλματώδους αύξησης της ανεργίας όχι μόνο εργαζομένων αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών που λειτουργούσαν σαν μαξιλάρι σε οικονομικές κρίσεις στο παρελθόν.
εδώ μιλάμε για ισοπέδωση... και το πωλητήριο του εξοχικού ή του ίδιου του σπιτιού δεν θα προσφέρει λύση γιατί δεν θα έχει κανένας λεφτά για να το αγοράσει...την έζησα την κατάρρευση της πρώην Γιουγκοσλαβίας και το μόνο που θυμάμαι από τα πρόσωπά τους είναι θλίψη, απόγνωση, φτώχεια, χωρίς την παραμικρή ελπίδα για καλύτερο αύριο...ένα κενό
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!