-
Πραγματικά έπερεπε να λάβουμε μέρος σε αυτή τη διοργάνωση για να δούμε τις πραγματικές ικανότητες και αρετές των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Για λοιπόν φανταστήτε ότι ο Χαριστέας που μπόρεσε να περνά μέσα απο τις Ισπανικές και μετά Γαλλικές και τέλος τις Πορτογαλικές άμυνες και να ξεφτυλίζει διεθνούς φήμης τερματοφύλακες όπως ο Καστίγιας, ο Μπαρτέζ και τέλος ο Ρικάρντο, ναι λοιπόν αυτός ο παίκτης κάποτε δεν έκανε ούτε στον ΑΡΗ αλλά ακόμη-ακόμη ούτε και στον Αθηναικό. Ακούστε Έλληνες φίλαθλοι, του είχαν μάλιστα δώσει και το παρατσούκλι 'Αχριστέας'.
Επρεπε λοιπόν να έλθουν έτσι τα πράγματα για να καταλάβουμε το τι κοροιδιλίκη μας πουλάνε εδώ. Ετσι οι ικανότατοι Ελληνες παίκτες αναγκάζονται να ξενιτεύονται και απο την άλλη οι διάφοροι απίθανοι παράγοντες να μας φέρνουν όλους τους απίθανους και ανάπηρους Κροάτες, Σέρβους όπως επίσης και κάτι κουτσά Νοτιοαμερικάνικα άλογα με ωραία και ηχηρά ονόματα όπως 'Mανουέλ' ή 'Γκονζάλες' ή 'Ζιοβάνι', κλπ. παρουσιάζοντάς τους σαν ότι θέλεις. Ηγέτες, Επιτελικούς ή κλασικά πεντάρια, δεκάρια και κολοκύθια τούμπανα. Κύριοι οπαδοί όλων των συλλόγων τρεχάτε δώστε τα χρήματά σας για να αγοράσετε τα διαρκείας σας και χειροκροτήστε τον κάθε 'ΙΤΣ' στην προσπάθειά του με τη ψυχή στο στόμα να κερδίσει τον Εργοτέλη τον Πανηλειακό και την Χαλκηδόνα ομάδες που ως επι το πλέιστον αποτελούνται απο Ελληνες παίκταράδες!
Τελειώνοντας θα είθελα να ξέρω που βρίσκονται σήμερα κάποιοι σαν τον κύριο Γεωργίου, κύριο Αλέφαντο (καλώς τα παιδιά! καλως τα 3-0), τον κύριο Καραγιαννίδη κλπ. που ποτέ δεν πίστεψαν στην ικανότητα των Ελλήνων παικτών της Εθνικής μας! -
Τα μεγάλα πνεύματα συναντωνται!! ιδιο post την ιδια ώρα nass!!
-
Ποιος είναι αυτός ο ΜπεικινΠαουντερ?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ποιος είναι αυτός ο ΜπεικινΠαουντερ?Πιάσε μού δύο...φακελάκια!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πιάσε μού δύο...φακελάκια!!!Tώρα μπορώ να σας αποκαλύψω ότι αιτία της νίκης μας στον τελικό ήταν.....ο HUNTER.
Κατόπιν οδηγιών που του έδωσα στο Πάπιγκο το Σάββατο το βράδυ και αφού τις ακολούθησε κατά γράμμα, καταφέραμε να κερδίσουμε και να υποτάξουμε τους Πορτογάλους.Μπράβο Αντρέα....
-
Δεν το κλείνουμε αυτό το thread? Νομίζω οτι αρκετά το αναλύσαμε το θέμα!
-
είχα την εντύπωση πως τα θέματα κλείνουν (φθίνουν μάλλον) όταν όσοι είχαν να πουν κάτι το έχουν πεί..υπάρχει κάποιος λόγος να επιταχύνουμε την διαδικασία? είναι κομματάκι άκομψο κατά τη γνώμη μου να έχουμε ολοκληρώσει όσα θέλαμε να πούμε και να θέλουμε να τελειώνει η κουβέντα
ίσως να μην είναι σχετικό με την αυτοκίνηση αλλά γιατί να σας προκαλεί τέτοια αγανάκτηση όταν για την επαναλαμβανόμενη γερμανο-ιταλικο-γαλλο-ιαπωνική διαμάχη έχουν δαπανηθεί τόνοι pixels και τόσες αρθρώσεις έχουν δεχθεί τόσες καταπονήσεις από το πάτημα των πλήκτρων?
υ.γ. δεν γίνεται για προσωπικούς λόγους η δημοσίευση..εγώ όντως όσα είχα να πω τα είπα..το συγκεκριμένο θέμα δεν με αφορά τόσο πολύ αλλά είναι θέμα αρχής νομίζω
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δεν το κλείνουμε αυτό το thread? Νομίζω οτι αρκετά το αναλύσαμε το θέμα!Ώπα! ακόμα και bold??
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δεν το κλείνουμε αυτό το thread? Νομίζω οτι αρκετά το αναλύσαμε το θέμα!τα threads ατονούν από μόνα τους, όταν έρχεται η ώρα. δεν βρίσκω κάποιον λόγο να το κλείσουμε με το ζόρι, ειδικά όταν πρόκειται για ένα thread που εμείς επιμείναμε να ξεκλειδωθεί, και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων κυμάνθηκε σε πολιτισμένο επίπεδο (και σίγουρα πιο πολιτισμένο από τις επικές ιταλο-ιαπωνικο-γαλλο-γερμανικές μάχες) και δικαιώσαμε τους mods που το ξεκλείδωσαν. γιατί τέτοια βιασύνη τώρα;
εν ολίγοις, καταπόνησα τις αρθρώσεις μου και τα μάτια σας για να πω ότι συμφωνώ με τον θείο (τον οποίο και ευχαριστώ για τις σοφές συμβουλές που μου έδωσε 3-4 σελίδες πριν )
-
Prosopiki apopsi:
Grafo apo Gallia, sory gia ta greeklish,
to euro 2004 einai sthmeno.
ksekabalhste to kalami. oute mpala kseroume oute kantenatsio.
deite prosektika ola ta gkol ths ethnikis. tous afhnoun!!kalh h ellada alla paizontai polla: diafhmiseis, books, olympiada klp
mexri kai to eurobasket tou 87 ksanablepontas tvra, blepo to epithetiko
tou kampouri prin tis voles, kai to 89 me thn ussr o galis eixe pathsei ekso prin to 3ponto tou xristodoulou, o stankovits omos hthele ellada.ta idia kai sto podosfairo, theloun na to sproksoun, ta idia kai sto pagkosmio me thn korea...
as mhn eimaste afeleis. apla skefthte to.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Prosopiki apopsi:
deite prosektika ola ta gkol ths ethnikis. tous afhnoun!!kalh h ellada alla paizontai polla: diafhmiseis, books, olympiada klp
tou kampouri prin tis voles, kai to 89 me thn ussr o galis eixe pathsei ekso prin to 3ponto tou xristodoulou, o stankovits omos hthele ellada.ta idia kai sto podosfairo, theloun na to sproksoun, ta idia kai sto pagkosmio me thn korea...
ΕΛΕΟΣ!!!
-
Prosopiki apopsi:
Κάτσε στη Γαλλία καλύτερα,μην έρθεις στη Ελλάδα...
-
Prosopiki apopsi:
Καλά σας λέει. Εδώ έχουμε δώσει τόσα και τόσα για τα φορέματα της Γιάννας, το ποδόσφαιρο δε θα στήναμε? Αφού φάνηκε ξεκάθαρα, οι άνθρωποι ήταν άσχετοι και τους άφηναν οι αντίπαλοι να περνούν ανενόχλητοι...
-
το σκεφτήκαμε. εσύ το σκέφτηκες καθόλου;
-
Prosopiki apopsi:
Τι λέει το άτομο? Αμάν με αυτές τις θεωρείες συνομοσίας! Έλεος!
-
Αν καί δέν είδα κανέναν αγώνα,θά ρωτήσω ένα πράγμα:
-Τά στοιχήματα μέ τά ποσοστά πού 'παίζανε'' τήν Ελλάδα,δείχνανε μέ κάποιο τρόπο,ότι θά μπορούσε νά είναι 'στημένο' τό ΕΥΡΟ;
Ξαναλέω πώς δέν ασχολήθηκα καθόλου μέ τή διοργάνωση(δέν βλέπω ποτέ ποδόσφαιρο),καί πώς από εκεί πού 'στήνεται' ο τζόγος,από εκεί θά πρέπει νά ξεκινήσουμε τό ψάξιμο!!!Αυτοί θά είναι οι πρώτοι πού θά γνωρίζανε,δέν νομίζετε; -
Παίδες ρίχτε κανένα γκόλ να ηρεμήσετε!!!!
-
Prosopiki apopsi:
Aγαπητέ Πανο,
ενώ soccer στη ζωή μου έχω δει 2-3 φορές και ούτε τους κανόνες του δεν γνωρίζω , προσωπικά τον τελικό κάθισα να τον δώ.
Επειδή δεν έχω ιδέα για βασικούς κανόνες δεν μπορώ να πώ άν ήταν στημένο.
Αλλά άν εσύ εντόπισες κινήσεις του διαιτητή που ευνοούσαν την Ελλάδα, αντιστοιχες κινήσεις απο ΛΑθΟΣ του διαιτητή δεν γίνονται και για την αντίπαλη όμαδα; Για τον ίδιο λόγο που είναι πιθανό απο ένα λάθος του να σε αδικήσει. Επομένος στατιστικά όσο ευννοείσαι η αδικείσαι το ίδιο συμβαίνει και στους αντιπάλους.
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι και για το καλύτερο πράγμα στον κόσμο, άν κάποιος το ψάχνει προκατειλειμένα και αναζητάει μόνο αρνητικά, θα τα βρεί! Για τον ίδιο λόγο που και ο φανατικός βρίσκει μόνο θετικά. Και θα υποθέσω οτι πραγματικά αναζητάς μόνο αρνητικά, διαβάζοντας οτι ανατρέχεις σε τόσους παλιούς αγώνες να κάνεις τέτοιες παρατηρήσεις.
Η Ελλάδα κέρδισε και είναι ένα γεγονός..
**Συγχαρητήρια ** στην Εθνική Ελλάδος. -
ΈΛΕΟΣ!
Στο ματς με τη Ρωσία γλυτώσαμε το 3-1 στο 90 παρά. Αν έμπαινε αυτό το γκολ θα ήμασταν έξω από τη διοργάνωση. Οι Τσέχοι χάσανε κλασικές ευκαιρίες. Ο Νικοπολίδης στον τελικό έκανε πολλές αποκρούσεις. Τόσο στημένο πιά;
-
Καλα , αφου ολοι ξερατε τον τελικο νικητη του EURO 2004 ποσα κερδισατε στο στοιχημα ;Γιατι η παρουσια της Ελλαδας στον τελικο εδινε 80/1.Παντως αυτο που λεει ο DIMITRIOS 2004 ειναι αληθεια :αν εισαι προκατειλημενος τοτε ολα σου φαινονται στημενα.Μετα λεμε για αυτα που γραφουν τα ξενα ΜΜΕ για εμας,αφου βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας δεν τους χρειαζομαστε.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)