-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αυτο ειναι για MKII.Εγω εχω MKI.Θα κατσω να το ψαξω οταν παω Αιγιο μπας και εχει.Αλλιως δε χαθηκε ο κοσμος!3η σελίδα του thread ρε ανοιχτομάτη
Ο Latanen το χει ψάξει για τα Focus, pm him.
-
Βασικα του Λατανη ειναι collection το focus(ειχε trip computer και αυτοματο κλιματισμο).Τον ξερω τον Αλεξανδρο.Τωρα το εχει πουλησει το τουρμπατο.
Διαβασε και εδω.
Ο χρήστης Latanen έγραψε:
Το 3πορτο, που εκατσα και το ψαξα δεν εχει τιποτα... Kαι μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν υπηρχε 3πορτο Ghia, οπου εκει υπαρχει ο φωτισμος στα ποδια (αν δεν κανω λαθος)... Το μοναδικο 3πορτο που ειχε κανονικα φωτισμο ηταν το ST.Αντιθετα στο 5πορτο, ανεξαρτητα απο τον εξοπλισμο, ειχε την καλωδιωση κανονικα (δεν ξερω τι γινεται με τα 5d ambiente, θα το ψαξω λιαν συντομως).
Εγω εχω 5d trend!
-
Είναι και αργά και μπορεί να με βάρεσαν και οι μπύρες μετά τη νίκη της ΠΑΟΚάρας
αλλά στο ποστ του λέει οτι το 5 πορτο mk1 Ford Focus έχει σε όλες τις εκδόσεις καλωδίωση με μια
επιφύλαξη για την Ambiente?Άρα, εσύ που έχεις την Trend , δεν είσαι καλυμμένος?
Άσε που ο Latanen, το έχει κάνει και σε άλλους και σε άλλα Focus όχι μόνο στο δικό του....
Τέσπα, δεν χάνεις να ρωτήσεις, πολλοί την έκαναν ήδη τη προσθήκη.
-
Κοιταξε οπως προανεφερε ειναι για focus II.Αυτο το 5θυρο που τσεκαρε ο λατ ειναι του μεμφις μπελε εκδοσεως τρεντ.Πιστευω θα υπαρχουν στο δικο μου.Δεν εχω τσεκαρει ακομα επειδη δεν ειχα προλαβει και θελω να ειναι μερα για να βλεπω καλυτερα.
-
Σαν αυτόκινητο αντικατάσταση του αγαπημένου μου Type R ,ήρθε ένα Focus mk1 ?(mod 2002) 3d 1.4cc
Το αυτοκίνητο φτάνει σιγά σιγά στα 100.000 χιλιόμετρα..
Πόσο πάει το service,και τι αλλάζετε ?(εξαιρουμένων των φρένων που έχω δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με τα φρένα των αμαξιών μου) -
Hmm νομιζω το απλο ετησιο σερβις θα κανεις λαδια φιλτρα.Τα τακακια πρεπει να αλλαζουν γυρω στα 30κ χλμ αρα του παραχρονου θα πας για τακακια και αλλα.Επισης αν δεν εχει αλλαχτει ο ιμαντας χρονισμου πρεπει να αλλαχτει οπωσδηποτε!!!
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Σαν αυτόκινητο αντικατάσταση του αγαπημένου μου Type R ,ήρθε ένα Focus mk1 ?(mod 2002) 3d 1.4cc
Πόσο πάει το service,και τι αλλάζετε ?(εξαιρουμένων των φρένων που έχω δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με τα φρένα των αμαξιών μου)Τι αμαρτίες πληρώνεις;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πόσο πάει το service,και τι αλλάζετε ?(εξαιρουμένων των φρένων που έχω δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με τα φρένα των αμαξιών μου)Τι αμαρτίες πληρώνεις;
Στρατός/ανεργία ....
@mad max geo
Γιατί κόστος μιλάμε ??
Καμιά 400αρα? -
Δεν εχει αλλαχτει ακομα στο δικο μου παντος αν πας για ετησιο θα πας γυρω στα 200Ε ξερεις λαδια ξυδια μυδια ελεγχο φιλτρα κλπ κλπ.Αν πας για ιμαντα μεσα στην εταιρια θα παει πολλα.Νομιζω παραπανω απο 400. Το καλυτερο θα ηταν να βρεις το σετ του ιμαντα και να το αγορασεις και να πας σε εναν δικον σου μηχανικο να στο φτιαξει.Θα παει σχεδον στα μισα αυτη η εργασια στους εξω. Αφου δεν εχεις εγγυηση βουρ για εκει!
-
Δεν εχει αλλαχτει ακομα στο δικο μου παντος αν πας για ετησιο θα πας γυρω στα 200Ε ξερεις λαδια ξυδια μυδια ελεγχο φιλτρα κλπ κλπ.Αν πας για ιμαντα μεσα στην εταιρια θα παει πολλα.Νομιζω παραπανω απο 400. **Το καλυτερο θα ηταν να βρεις το σετ του ιμαντα και να το αγορασεις **και να πας σε εναν δικον σου μηχανικο να στο φτιαξει.Θα παει σχεδον στα μισα αυτη η εργασια στους εξω. Αφου δεν εχεις εγγυηση βουρ για εκει!xmmm υπάρχει available Link??
-
Δεν εχει αλλαχτει ακομα στο δικο μου παντος αν πας για ετησιο θα πας γυρω στα 200Ε ξερεις λαδια ξυδια μυδια ελεγχο φιλτρα κλπ κλπ.Αν πας για ιμαντα μεσα στην εταιρια θα παει πολλα.Νομιζω παραπανω απο 400. **Το καλυτερο θα ηταν να βρεις το σετ του ιμαντα και να το αγορασεις **και να πας σε εναν δικον σου μηχανικο να στο φτιαξει.Θα παει σχεδον στα μισα αυτη η εργασια στους εξω. Αφου δεν εχεις εγγυηση βουρ για εκει!
xmmm υπάρχει available Link??
Μπα δε ξερω τιποτα αλλα ειδα στο κλαμπ φορντ ολο το σετ για το ford focus mkI πηγαινε γυρω στο 80αρι αχρησιμοποιητο απο μελος.
-
Δεν εχει αλλαχτει ακομα στο δικο μου παντος αν πας για ετησιο θα πας γυρω στα 200Ε ξερεις λαδια ξυδια μυδια ελεγχο φιλτρα κλπ κλπ.Αν πας για ιμαντα μεσα στην εταιρια θα παει πολλα.Νομιζω παραπανω απο 400. **Το καλυτερο θα ηταν να βρεις το σετ του ιμαντα και να το αγορασεις **και να πας σε εναν δικον σου μηχανικο να στο φτιαξει.Θα παει σχεδον στα μισα αυτη η εργασια στους εξω. Αφου δεν εχεις εγγυηση βουρ για εκει!
Μπα δε ξερω τιποτα αλλα ειδα στο κλαμπ φορντ ολο το σετ για το ford focus mkI πηγαινε γυρω στο 80αρι αχρησιμοποιητο απο μελος.
Επειδή πριν λίγη ώρα γράφτηκα νομίζω οτι η αγγελία είναι για 1.6,ψάχνω να την βρω αλλα δεν την βρίσκω
edit :Μπροστά στα μάτια μου ήταν ....για 1.6 γράφει,κάνει στο 1.4?
-
Ρωτά μια το μέλος θα ξέρει σίγουρα.Αλλά θα βρεις και αν πας σε κάποιο συνεργείο θα σου πει από που να το αγοράσεις.
-
Επειδή πριν λίγη ώρα γράφτηκα νομίζω οτι η αγγελία είναι για 1.6,ψάχνω να την βρω αλλα δεν την βρίσκω
edit :Μπροστά στα μάτια μου ήταν ....για 1.6 γράφει,κάνει στο 1.4?
Φιλαρακο λεει πως κανει.Τσιμπα το!
-
Καλημερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω αλλα απευθυνομαι κυριως στους οδηγους του καινουργιου ford ka,η και σε οποιον αλλο ξερει. η ερωτηση ειναι : για το ανοιγμα του πορτμπαγκαζ υπαρχει μονο απο το κλειδι του αμαξιου?η υπαρχει και μεσα στο εσωτερικου του αυτοκινητου καποιο κουμπι που να το ανοιγει.ευχαριστω.
-
Όχι δεν υπάρχει εσωτερικός διακόπτης/λεβιές για άνοιγμα! Μόνο απο το τηλεχειριστήριο.
(Το έχει μια φίλη μου και έτυχε να μου το πει). -
μεγαλη βλακεια..ειναι μπερδεμα γιατι,πρεπει να βγαλεις το κλειδι απο την μηχανη,να βγεις εξω και να το πατησεις το κουμπι για να ανοιξει το πορτμπαγκαζ.
-
Δεν πατιεται το κουμπι ενω ειναι στην μηχανη το κλειδι;
-
Στο δικο μου τουλαχιστον οχι. Oταν δουλευει ο κινητηρας αν πατησεις τα κουμπια δε γινεται απολυτως τιποτα.
-
Μα γιατί να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητο για να ανοίξεις το πορτ μπαγκάζ αφού έχει διακόπτη πάνω στο πορτ μπαγκάζ και αυτός που θέλει να βάλει κάτι μέσα απλά το πατάει και το ανοίγει.
FORD FORUM