-
Eγώ μάλλον ή μου έχει τύχει παρόμοιο: σκάει μύτη στο συνεργείο ένα 106 με τα μπροστινά φτερά κομμένα/σκισμένα λες και τα είχες κόψει με ψαλίδι και μας λέει η κοπέλα που το είχε ότι έγινε από σκυλιά που κυνηγούσαν γάτα που ήταν στο μηχανοστάσιο. Απίστευτο θέαμα.
-
Όχι, άλλο αμάξι ήταν.
Το είδε το πρωί η γυναίκα του και τον ρώτησε αν το είχε τρακάρει. -
Αυτό το γατάκι είχε μπει στον χώρο του κινητήρα και κάθησε πάνω από την μπαταρία για την διαδρομή Γουδή - Βριλήσσια. Νιαούριζε συνέχεια, αλλά νομίζαμε ότι είναι κάποιος ιμάντας Τελικά το πήραμε χαμπάρι, αλλά είχε φοβιθεί τόσο πολύ που δεν κουνιόνταν με τίποτα! Μετά από 30 λεπτά το έπιασα και το τράβηξα με δύναμη για να ξεγαντζωθεί.
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Αυτό το γατάκι είχε μπει στον χώρο του κινητήρα και κάθησε πάνω από την μπαταρία για την διαδρομή Γουδή - Βριλήσσια. Νιαούριζε συνέχεια, αλλά νομίζαμε ότι είναι κάποιος ιμάντας Τελικά το πήραμε χαμπάρι, αλλά είχε φοβιθεί τόσο πολύ που δεν κουνιόνταν με τίποτα! Μετά από 30 λεπτά το έπιασα και το τράβηξα με δύναμη για να ξεγαντζωθεί.Το κακόμοιρο,κρίμα!
-
Κάποτε αγόρασα ένα καινούργιο Civic και μετά από μια εβδομάδα ανοίγοντας τη μηχανή διαπίστωσα ότι ένα **ποντίκι **είχε μασήσει τις λαστιχένιες πίπες από τα μπουζί. Επειδή το γκαράζ ήταν στον κήπο,άνοιξα μια τρύπα για να μπαίνουν οι **γάτες **και να κοιμούνται πάνω στο αυτοκίνητο, όπως συνηθίζουν, για να γλυτώσω από τα ποντίκια...Όμως μια μέρα, βγάζοντας το αυτοκίνητο από το γκαράζ το βρήκα τρακαρισμένο!.. Είχε σπάσει το αριστερό φανάρι και είχε ένα βούλιαγμα πάνω στο καπό. Τι είχε συμβεί; Η γάτα!!!..., έσπρωξε ένα κουτί και έφραξε τη τρύπα που έμπαινε , κλείστηκε μέσα και την έπιασε υστερία.. Ανέβηκε σε ένα ράφι για να φτάσει στη σκεπή, από εκεί σε ένα κιβώτιο ξύλινο, έσπρωξε τα κεραμίδια, αλλά και το κιβώτιο, το οποίο έσκασε πάνω στο αυτοκίνητο και έκανε τη ζημιά.
Μετά πήγα στο συνεργείο, έφτιαξα τη ζημιά και αγοράσαμε καινούργιες πίπες. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο, πήγαμε για δοκιμή και βόλτα μέχρι το Λαύριο. Στο γυρισμό και κάπου στη Κερατέα, βγαίνει ένας τεράστιος **σκύλος **τρέχοντας από ένα σπίτι και πριν προλάβω να τον αποφύγω, μου δίνει μια κουτουλιά στο αριστερό φτερό και 'ω του θαύματος' κάνει μεταβολή και ξαναμπαίνει στο σπίτι... Αποτέλεσμα; Φτερό για άλλαγμα και σπασμένο ψυγείο. Πάω ξανά το αυτοκίνητο στο συνεργείο για φτιάξιμο και φεύγω με ένα Starlet της μάνας μου να αγοράσω ένα ψυγείο από την Κατεχάκη... Όμως στο ύψος του Ερυθρού Σταυρού και χωρίς να τρέχω, πετάγεται μπροστά μου μια γριούλα, με ένα παιδάκι στο ένα χέρι και ένα σκυλάκι στο άλλο για να διασχίσει το δρόμο... Τους ξαπλώνω όλους πάνω στο καπώ και ο σκύλος βρίσκεται πάνω στο παρμπρίζ να μου γαυγίζει... Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε μετά, είχαν μόνο κάτι μώλωπες.
Μετά από τρεις μέρες που πήρα το Civic από το συνεργείο, πήρα και μια φιλεναδούλα και πήγα μια βόλτα και δοκιμή στο Κάλαμο... Εκεί αράξαμε σε μια παραλιούλα κοντά στη θάλασσα και πίναμε καφέ στα χαρτοπότηρα... Σε μια στιγμή άρχισε το αυτοκίνητο να κουνιέται, σα να γίνεται σεισμός! Έντρομοι και οι δύο, πιστεύοντας ότι κάποιος μας έχει πλησιάσει κυτάμε δεξιά κι αριστερά... Τι βλέπουμε; Ένα μικρό γαϊδουράκι, που είχε φύγει από τη μαμά του που βόσκαγε δεμένη πιο ΄κει, είχε κολήσει και ξυνόταν πάνω στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. -Τι κάνουμε, της λέω; -Βάλε μπρος τη μηχανή να φοβηθεί, να φύγει μου λέει!... Τι ήταν να το πεί! Τι ακούω, τις γυναίκες... Μόλις έβαλα μπρος και άκουσε την εξάτμιση το γαϊδουράκι τρόμαξε, άφησε ένα χλιμίντρισμα γαϊδουρινό, στηρίχτηκε στα μπροστινά του πόδια, σήκωσε τα πίσω και με δύναμη κλώτσησε το αυτοκίνητο... Ακούστηκε ένα κρακ και μεταλικός ήχος... Όταν βγήκα έξω διαπίστωσα ότι έσπασε το αριστερό φανάρι και έξυσε το φτερό και τον προφυλακτήρα από κάτω!...
Το Civic αν και έχουν περάσει 21 χρόνια, το έχω ακόμα σε άψογη κατάσταση.
**Βόδια, κατσίκια, πρόβατα, αρκούδες, ακόμα και κροταλίες **είναι καλοδεχούμενα για το μέλλον!!..
Κατά τα άλλα τι κάνουμε; -
Aν δεν μας κάνεις πλάκα μάλλον πρέπει να την ψάξεις μήπως έχεις καμια συγγενεια με τον........
-
Ο χρήστης yanmilos έγραψε:
Κατά τα άλλα τι κάνουμε;
Αγιασμό;;;
Ευχέλαιο;;;
Εξορκισμό;;; -
Χεχεχε,μου θυμησες την περιπτωση ενος θειου μου.Βρηκε μια αγελαδα να ειναι ξαπλωμενη μεσα στη μεση ενος χωματοδρομου,στην περιοχη που σημερα περναει η Εγνατια,καπου πάνω απο τη Μεγαλη Βολβη.
Ο Θειος μου οδηγουσε τοτε ενα Renault 4L (κατρελ).Η αγελαδα,εντελως ακινητη,ακομα και μετα απο αρκετα κορναρισματα,και την πλησιαζει ο θειός μου να την ακουμπήσει ελαφρα με τον προφυλαχτηρα,ωστα να καταλαβει το ζωο και να φυγει.
Με το που ακουμπάει την αγελαδα,του καρφωνει τα κερατα στη μασκα του κατρελ,τη ξηλωνει,και φευγει τρεχοντας με τη μασκα περασμενη στα κερατα. -
Ο χρήστης yanmilos έγραψε:
Κάποτε αγόρασα ένα καινούργιο Civic και μετά από μια εβδομάδα ανοίγοντας τη μηχανή διαπίστωσα ότι ένα **ποντίκι **είχε μασήσει τις λαστιχένιες πίπες από τα μπουζί. Επειδή το γκαράζ ήταν στον κήπο,άνοιξα μια τρύπα για να μπαίνουν οι **γάτες **και να κοιμούνται πάνω στο αυτοκίνητο, όπως συνηθίζουν, για να γλυτώσω από τα ποντίκια...Όμως μια μέρα, βγάζοντας το αυτοκίνητο από το γκαράζ το βρήκα τρακαρισμένο!.. Είχε σπάσει το αριστερό φανάρι και είχε ένα βούλιαγμα πάνω στο καπό. Τι είχε συμβεί; Η γάτα!!!..., έσπρωξε ένα κουτί και έφραξε τη τρύπα που έμπαινε , κλείστηκε μέσα και την έπιασε υστερία.. Ανέβηκε σε ένα ράφι για να φτάσει στη σκεπή, από εκεί σε ένα κιβώτιο ξύλινο, έσπρωξε τα κεραμίδια, αλλά και το κιβώτιο, το οποίο έσκασε πάνω στο αυτοκίνητο και έκανε τη ζημιά.
Μετά πήγα στο συνεργείο, έφτιαξα τη ζημιά και αγοράσαμε καινούργιες πίπες. Όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο, πήγαμε για δοκιμή και βόλτα μέχρι το Λαύριο. Στο γυρισμό και κάπου στη Κερατέα, βγαίνει ένας τεράστιος **σκύλος **τρέχοντας από ένα σπίτι και πριν προλάβω να τον αποφύγω, μου δίνει μια κουτουλιά στο αριστερό φτερό και 'ω του θαύματος' κάνει μεταβολή και ξαναμπαίνει στο σπίτι... Αποτέλεσμα; Φτερό για άλλαγμα και σπασμένο ψυγείο. Πάω ξανά το αυτοκίνητο στο συνεργείο για φτιάξιμο και φεύγω με ένα Starlet της μάνας μου να αγοράσω ένα ψυγείο από την Κατεχάκη... Όμως στο ύψος του Ερυθρού Σταυρού και χωρίς να τρέχω, πετάγεται μπροστά μου μια γριούλα, με ένα παιδάκι στο ένα χέρι και ένα σκυλάκι στο άλλο για να διασχίσει το δρόμο... Τους ξαπλώνω όλους πάνω στο καπώ και ο σκύλος βρίσκεται πάνω στο παρμπρίζ να μου γαυγίζει... Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε μετά, είχαν μόνο κάτι μώλωπες.
Μετά από τρεις μέρες που πήρα το Civic από το συνεργείο, πήρα και μια φιλεναδούλα και πήγα μια βόλτα και δοκιμή στο Κάλαμο... Εκεί αράξαμε σε μια παραλιούλα κοντά στη θάλασσα και πίναμε καφέ στα χαρτοπότηρα... Σε μια στιγμή άρχισε το αυτοκίνητο να κουνιέται, σα να γίνεται σεισμός! Έντρομοι και οι δύο, πιστεύοντας ότι κάποιος μας έχει πλησιάσει κυτάμε δεξιά κι αριστερά... Τι βλέπουμε; Ένα μικρό γαϊδουράκι, που είχε φύγει από τη μαμά του που βόσκαγε δεμένη πιο ΄κει, είχε κολήσει και ξυνόταν πάνω στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. -Τι κάνουμε, της λέω; -Βάλε μπρος τη μηχανή να φοβηθεί, να φύγει μου λέει!... Τι ήταν να το πεί! Τι ακούω, τις γυναίκες... Μόλις έβαλα μπρος και άκουσε την εξάτμιση το γαϊδουράκι τρόμαξε, άφησε ένα χλιμίντρισμα γαϊδουρινό, στηρίχτηκε στα μπροστινά του πόδια, σήκωσε τα πίσω και με δύναμη κλώτσησε το αυτοκίνητο... Ακούστηκε ένα κρακ και μεταλικός ήχος... Όταν βγήκα έξω διαπίστωσα ότι έσπασε το αριστερό φανάρι και έξυσε το φτερό και τον προφυλακτήρα από κάτω!...
Το Civic αν και έχουν περάσει 21 χρόνια, το έχω ακόμα σε άψογη κατάσταση.
**Βόδια, κατσίκια, πρόβατα, αρκούδες, ακόμα και κροταλίες **είναι καλοδεχούμενα για το μέλλον!!..
Κατά τα άλλα τι κάνουμε; -
Εγώ έχω άλλο θέμα με τις γάτες. Ανεβαίνουν στην κουκούλα γιατί είναι μαλακή κ με το που ανεβαίνουν χτυπάει ο συναγερμός. Από την μία αυτό είναι καλό γιατί εξαφανίζονται άμεσα, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά με αποτέλεσμα να με βρίζουν όλοι! Τις προάλλες χτυπούσε στις 4 το πρωί. Πάνω στην κουκούλα βρίσκω κ τρίχες (γάτα λέω εγώ ) που επιβεβαιώνουν το γεγονός!
Μία φορά που το είχα πλύνει (γλύψει καλύτερα) κ περίμενα να στεγνώσει η κουκούλα για να το κουκουλώσω γενικά ακούω συναγερμό (κλασσικά). Κατεβαίνω κ μια γάτα είχε ανέβει και έκανε την διαδρομή εμπρός καπώ => παρμπρίζ => κουκούλα => πόρτα πορτ μπαγκάζ => πίσω φτερό με τα λερωμένα, από χώμα, πόδια της! Χαλαρά την έσκιζα την γάτα!
-
λιγη φολα δεν βλαπτει
βρωμογατες
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
λιγη φολα δεν βλαπτειβρωμογατες
-
-
-
[mod mode on] Φρόνιμα.... [mod mode off]
Οι γάτες όντως έχουν λατρεία σε μαλακές οροφές, όλο εκεί πάνε και κάθονται γιατί είναι ζεστές και μαλακές. Για το λόγο αυτό συνιστάται και κάλυψη με κουκούλα. Θυμάμαι άτιμη γάτα είχε μπουκάρει σε κλειστό γκαράζ με πολλά αυτοκίνητα και όλο πάνω στο δικό μου την έβρισκα.... και οι πατουσίτσες φαίνονται πολύ πάνω σε μαύρο αυτοκίνητο...
Κανονικά όμως δεν θα περίμενα να ενεργοποιείται ο συναγερμός σου αν είναι από αυτούς που κάνουν για ανοιχτά αυτοκίνητα (με μικροκύματα και όχι με υπερήχους ή κάτι τέτοιο). -
πριν 2 χρονια που ειχα σχεση με μια κοπελα απο την Καρδιτσα,ειχαμε παει σπιτι της για σ/κ.πηραμε το αμαξι της μανας της ενα daewoo lanos σαββατο βραδυ να παμε λαρισα.στον δρομο δεν ακουσαμε τπτ λογω μουσικης.οταν ομως πηγα να παρκαρω στην λαρισα ακουγα το νιαουρισμα.ανοιξα το καπω κ ηταν μια γατα χεσμενη πανω της κ χωμενη αναμεσα σε ενα κενο στον χωρο του κινητηρα!παλι καλα που ηταν χειμωνας κ εκανε ψοφοκρυο αλλιως θα ειχε αποδοιμησει εις κυριον!!!
αλλο παλι με τις κωλογατες ειναι αυτο που ανεφερε ο προλαλησαντας.εχω το αμαξι στο παρκινγκ μου με κουκουλα κ ανεβαινουν και καθονται εκει.με αποτελεσμα να μου την σκισουν με τα νυχια τους,εχε χαρη που τις λυπαμαι αλλιως θα τις ειχα φωλιασει πολυ καιροι πριν!!! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
λιγη φολα δεν βλαπτειβρωμογατες
Συμφωνώ.
Αλλά ποιος να βρεθεί να στη ρίξει.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κανονικά όμως δεν θα περίμενα να ενεργοποιείται ο συναγερμός σου αν είναι από αυτούς που κάνουν για ανοιχτά αυτοκίνητα (με μικροκύματα και όχι με υπερήχους ή κάτι τέτοιο).
Ισως ειναι ρυθμισμενος στο πολυ ευαισθητο.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω,περναγε μηχανακι ή φορτηγο που ταρακουνουσε την κουκουλα και αρχιζε να φωναζει.Τελικα τον ρυθμισα στο λιιιιγο πιο αναισθητο και δεν εχει ξαναχτυπησει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανονικά όμως δεν θα περίμενα να ενεργοποιείται ο συναγερμός σου αν είναι από αυτούς που κάνουν για ανοιχτά αυτοκίνητα (με μικροκύματα και όχι με υπερήχους ή κάτι τέτοιο).
Ισως ειναι ρυθμισμενος στο πολυ ευαισθητο.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω,περναγε μηχανακι ή φορτηγο που ταρακουνουσε την κουκουλα και αρχιζε να φωναζει.Τελικα τον ρυθμισα στο λιιιιγο πιο αναισθητο και δεν εχει ξαναχτυπησει.
Ήταν στο πολύ ευαίσθητο και μείωσα την ευαισθησία. Δεν χτυπάει σχετικά εύκολα, αλλά όταν ανεβαίνει γάτα στην κουκούλα χτυπάει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
σκάει μύτη στο συνεργείο ένα 106 με τα μπροστινά φτερά κομμένα/σκισμένα λες και τα είχες κόψει με ψαλίδι και μας λέει η κοπέλα που το είχε ότι έγινε από σκυλιά που κυνηγούσαν γάτα που ήταν στο μηχανοστάσιο. Απίστευτο θέαμα.
Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;