-
και νομιζω οτι στο νεο jazz ο κινητηρας καιει συμφωνα με την εταιρεια καπως λιγοτερο σε σχεση με το προηγουμενο 6.5 κυκλος πολης το παλιο, 6.3 στο νεο, 5.5 μικτος στο παλιο, 5.2 μικτος στο νεο.Και κατι αλλο απο αποσβεση και κουμπωμα ταχυτητων πως παει το νεο jazz; .Mην ξεχναμε τους ελληνικους δρομους οσο για το σασμαν το παλιο τζαζ δεν με ενθουσιασε τοσο στο κουμπωμα για ιαπωνικο κιβωτιο. Τι γινεται στο νεο
-
Γιατί στη Γερμανία το CRV κοστίζει απο 27.000€ (http://www.honda.de/content/automobile/modelle_cr-v_technische_daten.php#breadcrumb) και εδώ από 34.000€ (http://www.honda.gr/cars/)?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί στη Γερμανία το CRV κοστίζει απο 27.000€ (http://www.honda.de/content/automobile/modelle_cr-v_technische_daten.php#breadcrumb) και εδώ από 34.000€ (http://www.honda.gr/cars/)?Για κάνε σύγκριση του εξοπλισμού και θα δεις. Το ίδιο έχει γίνει και με το Accord 2.4 όπου ο Σ το έφερνε εξοπλισμένο μέχρι τα μπούνια.
-
http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=891653
για δειτε κ αυτο...
-
Μετα την αναβαθμιση του 2004 με hardtop και με spoilers...
-
αυτα ειναι...!!!
-
Για τον Ασπρουλη ενα ασπρουλι...
-
kalisperizo to forum mias kai einai to proto post pou anebazo!!!
loipon,ego exo kapoies erotiseis sxetika me to honda civic 1.4(5 thiro).
1)kathe pote thelei service(diabasa oti thelei kathe 12 mines to maximum i kathe 20.000km)
2)poso kostizoun ta service peripou
3)kathe pote thelei allagi ladion(diabasa kathe 6mines/10.000km)
4)poso kaiei se litra ana 100km(o kataskeuastis dinei mesi timi 5.9,apla thelo apo kapoion idioktiti na mou pei posa km bgazei me full to ntepozito,min arxisete tis erotiseis 'analogos pos to pas,an pas me toses strofes...gia mia normal odigisi milame kirios gia mesa stin poli.alla as einai kai gia taksidia)
k teleutaia erotisi
5)thelo na akouso pragmatikes istories apo ton 's' gia ton opoio akougontai ta pio asxima sxolia...(as mou pei kapoios kai an me tin agora tou kanan kapoia prosfora se eksoplismo i kapoio doro me tin agora)euxaristo ek ton proteron gia ton endiaferon sas,tha ithela MONO gnomes apo idioktites kai min peite pare to 1800,i to ena i to allo...mono auta pou rotisa tha ithela na matho!!!
-
Ο χρήστης loladas έγραψε:
kalisperizo to forum mias kai einai to proto post pou anebazo!!!
loipon,ego exo kapoies erotiseis sxetika me to honda civic 1.4(5 thiro).
1)kathe pote thelei service(diabasa oti thelei kathe 12 mines to maximum i kathe 20.000km)
2)poso kostizoun ta service peripou
3)kathe pote thelei allagi ladion(diabasa kathe 6mines/10.000km)
4)poso kaiei se litra ana 100km(o kataskeuastis dinei mesi timi 5.9,apla thelo apo kapoion idioktiti na mou pei posa km bgazei me full to ntepozito,min arxisete tis erotiseis 'analogos pos to pas,an pas me toses strofes...gia mia normal odigisi milame kirios gia mesa stin poli.alla as einai kai gia taksidia)
k teleutaia erotisi
5)thelo na akouso pragmatikes istories apo ton 's' gia ton opoio akougontai ta pio asxima sxolia...(as mou pei kapoios kai an me tin agora tou kanan kapoia prosfora se eksoplismo i kapoio doro me tin agora)euxaristo ek ton proteron gia ton endiaferon sas,tha ithela MONO gnomes apo idioktites kai min peite pare to 1800,i to ena i to allo...mono auta pou rotisa tha ithela na matho!!!
Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες [mod]
-
Καλησπερίζω το φόρουμ των 4τ μιας και ειναι το πρώτο μου πόστ που ανεβάζω!!!
Λοιπόν,έχω κάποιες απορίες σχετικά με το honda civic 1.4 (5 θυρο)
1)κάθε πότε θέλει σέρβις(διάβασα οτι θέλει κάθε 12 μήνες το μάξιμουμ ή κάθε 20.000κμ)
2)πόσο κοστίζουν τα σέρβις περίπου(ατομικές εμπειρίες)
3)κάθε πότε θέλει αλλαγή λαδιών(διάβασα για κάθε 6 μήνες/10.000κμ)
4)πόσο καίει σε λίτρα/100κμ (ο κατασκευαστής δίνει μέση τιμή 5.9,απλά θέλω απο κάποιον ιδιοκτήτη να μου πει ποσα κμ βγάζει με φουλ το ντεπόζιτο,μην αρχίσετε τις ερωτήσεις 'αναλόγως πως το πας,αν πας με τοσες στροφές,κλπ...για μια νορμαλ οδήγηση μιλάμε κυρίως για μέσα στην πολη,αλλά ας ειναι και για ταξίδι
κ τέλευταια ερώτηση
5)θέλω να ακούσω γνώμες για τον 'Σ' και κυρίως εμπειρίες που είχατε,είτε καλες ειτε κακες.Κ μαζι μ αυτες θα θελα να ακουσω για την αγορα αν σας καναν καποια προσφορά εξοπλισμόυ ή αν σας δώσαν καποιο δώρο με την αγορά η κατι παρόμοιο.Ευχαριστώ προκαταβολικα για τον ενδιαφέρον σας,θα ήθελα απαντήσεις στα ερωτήματα μου και μόνο,ΜΟΝΟ απο όσους ειτε ειναι ιδιοκτήτες ειτε γνωριζουν με βεβαιότητα για τις απαντήσεις τους και προς θεου μην ακούσω σχολια όπως παρε το 1.8 δε λέει το 1.4 κλπ.μιλαμε για το 1.4 5θυρο γιατι αυτο προκειται να αγορασω αν τελικα αυτο αποφασίσω
-
Ο χρήστης loladas έγραψε:
Καλησπερίζω το φόρουμ των 4τ μιας και ειναι το πρώτο μου πόστ που ανεβάζω!!!
Λοιπόν,έχω κάποιες απορίες σχετικά με το honda civic 1.4 (5 θυρο)
1)κάθε πότε θέλει σέρβις(διάβασα οτι θέλει κάθε 12 μήνες το μάξιμουμ ή κάθε 20.000κμ)
2)πόσο κοστίζουν τα σέρβις περίπου(ατομικές εμπειρίες)
3)κάθε πότε θέλει αλλαγή λαδιών(διάβασα για κάθε 6 μήνες/10.000κμ)
4)πόσο καίει σε λίτρα/100κμ (ο κατασκευαστής δίνει μέση τιμή 5.9,απλά θέλω απο κάποιον ιδιοκτήτη να μου πει ποσα κμ βγάζει με φουλ το ντεπόζιτο,μην αρχίσετε τις ερωτήσεις 'αναλόγως πως το πας,αν πας με τοσες στροφές,κλπ...για μια νορμαλ οδήγηση μιλάμε κυρίως για μέσα στην πολη,αλλά ας ειναι και για ταξίδι
κ τέλευταια ερώτηση
5)θέλω να ακούσω γνώμες για τον 'Σ' και κυρίως εμπειρίες που είχατε,είτε καλες ειτε κακες.Κ μαζι μ αυτες θα θελα να ακουσω για την αγορα αν σας καναν καποια προσφορά εξοπλισμόυ ή αν σας δώσαν καποιο δώρο με την αγορά η κατι παρόμοιο.Ευχαριστώ προκαταβολικα για τον ενδιαφέρον σας,θα ήθελα απαντήσεις στα ερωτήματα μου και μόνο,ΜΟΝΟ απο όσους ειτε ειναι ιδιοκτήτες ειτε γνωριζουν με βεβαιότητα για τις απαντήσεις τους και προς θεου μην ακούσω σχολια όπως παρε το 1.8 δε λέει το 1.4 κλπ.μιλαμε για το 1.4 5θυρο γιατι αυτο προκειται να αγορασω αν τελικα αυτο αποφασίσω
Χωρις να θελω με τιποτα να 'σνομπαρο' το εδω forum (ειμαι κι εγω γραμμενος αλλωστε) συζητησεις για ολα αυτα θα βριες στο ελληνικο κομματι του www.civinfo.com
-
Δεν ειν κακο....http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... -Z/247782/
-
Το CRZ ειναι το πρωτο υβριδικο με χειροκινητο κιβωτιο!!!
-
Βασικά είναι το τρίτο της Χόντα, προηγήθηκαν το 1999 το Ινσάιτ και το 2004 το Σίβικ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Βασικά είναι το τρίτο της Χόντα, προηγήθηκαν το 1999 το Ινσάιτ και το 2004 το Σίβικ.Απλα ειναι το πρωτο της Honda και νομιζω οχι μονο που εχει χειροκινητο κιβωτιο και ειναι και υβριδικο.
-
ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΑ
Eίναι το τρίτο χειροκίνητο υβριδικό της Χόντα, προηγήθηκαν το Ινσάιτ το 1999 και το Σίβικ το 2004. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΑ
Eίναι το τρίτο χειροκίνητο υβριδικό της Χόντα, προηγήθηκαν το Ινσάιτ το 1999 και το Σίβικ το 2004.Αυτα ηταν χειροκινητα και υβριδικα ??? Πρωτη φορα το ακουω...
-
Επειδη το εψαξα λιγο κανενα απο τα civic και inside που λες δεν ειχε χειροκινητο κιβωτιο.
Το CR Z ειναι το πρωτο γενικοτερα.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Επειδη το εψαξα λιγο κανενα απο τα civic και inside που λες δεν ειχε χειροκινητο κιβωτιο.Το CR Z ειναι το πρωτο γενικοτερα.
Ψάξε πάλι.
Καλύτερα αυτή τη φορά. -
Για Honda τουλαχιστον δεν υπαρχει αλλο υβριδικο με χειροκινητο κιβωτιο.
HONDA FORUM