-
-
Λοιπόν, έβγαλα τη φωτό της χρονιάς χτες με φλουταρισμένο γρασίδι , αλλά δεν προλαβαίνω να ανεβάσω τπτ τώρα, θα επανέλθω το βράδυ
ωραία κάδρα, μήπως ήρθε η ώρα να αρχίζεις να παίζεις λίγο και με contrast κλπ σε κανα απλό προγραμματάκι?
οι φωτό σου θα δείξουν πολύ παραπάνω
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
...
Πάρα πάρα πολύ όμορφες!!!
όντως! Ειδικά η δεύτερη με τα βαγόνια
-

Aράάάάάάάζω

-
Πεντέλη;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πεντέλη;πεντελη και υμηττο
-
Θα ποσταρω και εγω απο τη μαζωξη που εγινε τη Παρασκευη!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα ποσταρω και εγω απο τη μαζωξη που εγινε τη Παρασκευη!!!Είχε meeting το Renault club ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Θα ποσταρω και εγω απο τη μαζωξη που εγινε τη Παρασκευη!!!
Είχε meeting το Renault club ;
Οχι εκει ειμαστε σαν το 4Τ forum.Eγω με τα Γερμανικα ο αλλος με τα Ιταλικα ο αλλος με τα Ιαπωνικα και ο αλλος με τα Γαλλικα.Στο μονο που συμφωνουμε ειναι στα Αμερικανικα.
-
**Επειδη το θεμα ειναι σχετικο με φωτογραφιες που εχουν καποια καλλιτεχνικη αξια θα ηταν καλυτερο τις φωτο απο συναντησεις κλπ να τις βαζετε στο viewtopic.php?f=13&t=35901 **
-

-
Διακρίνω προβληματάκια στη συναρμογή και στους αρμούς, αμάν αυτοί οι Ιταλοί!
[Πολύ ωραία, μου πήρε 2' για να καταλάβω πως είναι μάκρο]
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:

Δεν θα ηθελες να το ποσταρεις στο viewtopic.php?f=5&t=13423 ?
Ε;Τι αυτοκινητο ειναι αυτο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Δεν θα ηθελες να το ποσταρεις στο viewtopic.php?f=5&t=13423 ?
Ε;όχι, γιατί δεν χωράω μέσα
Τι αυτοκινητο ειναι αυτο;
Μινιατούρα
-
Το καταλαβα οτι ειναι μινιατουρα αλλα δεν θα ηθελες να ειχες την πραγματικη;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Διακρίνω προβληματάκια στη συναρμογή και στους αρμούς, αμάν αυτοί οι Ιταλοί![Πολύ ωραία, μου πήρε 2' για να καταλάβω πως είναι μάκρο]
Το προδίδει το χνούδι στην 'ασφαλτο' και το '156 GTA' στην πινακίδα
bill ποιος δε θα θελε;
-
Ευχαριστώ!
Αν υπάρχουν και σημεία που θα θέλατε να ασκήσετε κριτική, μην διστάσετε, χαρά μου να διαβάσω τα σχόλιά σας.
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...
@e_avgoωραία κάδρα, μήπως ήρθε η ώρα να αρχίζεις να παίζεις λίγο και με contrast κλπ σε κανα απλό προγραμματάκι?
οι φωτό σου θα δείξουν πολύ παραπάνω
Αναφέρεσαι σε κάποιο πρόγραμμα σαν το Lightroom της Adode;
Σαν linux-fanboy που είμαι δεν μου είναι διαθέσιμο σαν επιλογή και δεν έχω ψάξει κάποια Open Source εναλλακτική.Ή εννοούσες κάποιο απλό πρόγραμμα (ή όχι και τόσο απλό, όπως το Gimp για παράδειγμα) για αντίθεση κλπ. που υπάρχουν αμέτρητα;
Ανέφερα το Lightroom που περιλαμβάνει έτοιμα φίλτρα και εφέ, γιατί όταν αλλάζω κάτι μόνος μου (στο Gimp π.χ.) συνήθωςτο αποτέλεσμα δεν βλέπεταιΚαι άλλη μία, που όμως δεν μου βγήκε όπως θα ήθελα:
-
Τι ακριβως ήθελες να βγάλεις και δε σου πέτυχε?
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Σαν linux-fanboy που είμαι δεν μου είναι διαθέσιμο σαν επιλογή και δεν έχω ψάξει κάποια Open Source εναλλακτική.
Ή εννοούσες κάποιο απλό πρόγραμμα (ή όχι και τόσο απλό, όπως το Gimp για παράδειγμα) για αντίθεση κλπ. που υπάρχουν αμέτρητα;
Ανέφερα το Lightroom που περιλαμβάνει έτοιμα φίλτρα και εφέ, γιατί όταν αλλάζω κάτι μόνος μου (στο Gimp π.χ.) συνήθωςτο αποτέλεσμα δεν βλέπεταιΧρησιμοποιώντας και εγώ linux (κάτι σε linux-fangirl ) σαν κύριο λειτουργικό και μη έχοντας ταλέντο στο 'πείραγμα' φωτογραφιών με δικές μου αλλαγές, όποτε θέλω να πειραματιστώ μέσω gimp, ψάχνω έτοιμα φιλτράκια από εδώ και παίζω με αυτά.
Αν ασχολείσαι με το linux θα το γνωριζεις, αλλά ας υπάρχει και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται να πειραματιστεί με free εργαλεία, μιας και το gimp παίζει και σε windows. -
Σε OS παίζει;
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...