-
έχει και την αντίθετη κατεύθυνση.....
(ανεβάζω το βίντεο) -
Ορίστε και η κάθοδος...μια και η ζωή έχει 2 δρόμους!!
Youtube Video -
πολυ καλος
επρεπε να του πεις του καμεραμαν να τραβηξει και λιγο απο το καντραν ,να βλεπουμε στροφες και χλμ.
-
( λίγο : Το πλάνο κουνάει πολύύ..)
Είχατε ανοιχτά παράθυρο/α; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολυ καλοςεπρεπε να του πεις του καμεραμαν να τραβηξει και λιγο απο το καντραν ,να βλεπουμε στροφες και χλμ.
Πρώτη απόπειρα βιντεοσκόπησης ήταν φίλε Ιταλάκια...την επόμενη θα είμαστε πιο οργανωμένοι...
(ένα'μπιιπ' που ακούγεται είναι προειδοποίηση ότι περνάς τα...30) -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
( λίγο : Το πλάνο κουνάει πολύύ..)
Είχατε ανοιχτά παράθυρο/α;Δεν είναι σταθερή η κάμερα (δεν ειναι καν βιντεοκάμερα , φωτογραφική είναι) , στα χέρια την κρατούσε ο φίλος.
Όχι , παράθυρα κλειστα. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
πολυ καλος
επρεπε να του πεις του καμεραμαν να τραβηξει και λιγο απο το καντραν ,να βλεπουμε στροφες και χλμ.
Πρώτη απόπειρα βιντεοσκόπησης ήταν φίλε Ιταλάκια...την επόμενη θα είμαστε πιο οργανωμένοι...
(ένα'μπιιπ' που ακούγεται είναι προειδοποίηση ότι περνάς τα...30) -
Ας γράφουν ότι θέλουν!!! ..εμείς ξέρουμε! (βάλτε ότι εικονίδιο θέλετε)
Το παρακάτω αφιερωμένο σε κάποιον που έκανε τη διαδρομή πρόσφατα και ανακάλυψε ότι το Fiatάκι του κρατάει.....
Youtube Videoδεν πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερα να εμενες στο αντιθετο για λιγοτερη ωρα..?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Το παρακάτω αφιερωμένο σε κάποιον που έκανε τη διαδρομή πρόσφατα και ανακάλυψε ότι το Fiatάκι του κρατάει.....
Youtube Videoδεν πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερα να εμενες στο αντιθετο για λιγοτερη ωρα..?
Σίγουρα δεν είναι και η πλέον 'πολιτικά ορθή' (ή αν θέλεις οδηγικά) οδήγηση , αλλά επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι δεν έθεσα κανέναν άλλο χρήστη του δρόμου σε κίνδυνο.
-
Όχι , παράθυρα κλειστα.
Αισθητός ο θόρυβος της μηχανής, έτσι; Δε λέω ότι είναι κακό.
Μήπως είχατε ανοιχτή ηλιοροφή; ( δεν ξέρω αν ανοιχτή ηλιοροφή μπορεί να εισάγει engine noise, αλλά λέω τώρα..)Η βολτούλα 'ζωντανή' .
Σημαντική 'Ασυδοσία' δεν είδα. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Όχι , παράθυρα κλειστα.
Αισθητός ο θόρυβος της μηχανής, έτσι; Δε λέω ότι είναι κακό.
Μήπως είχατε ανοιχτή ηλιοροφή; ( δεν ξέρω αν ανοιχτή ηλιοροφή μπορεί να εισάγει engine noise, αλλά λέω τώρα..)Η βολτούλα 'ζωντανή' .
Σημαντική 'Ασυδοσία' δεν είδα.Οχι δεν έχω ηλιοροφή.
Ναι , το λέω και στους άλλους κατόχους Bravo , το μοτέρ βγάζει θόρυβο.
Ούτε εγω είδα ασυδοσία , μια σχετικά απλά γρήγορη κατάβαση ήταν. -
Σίγουρα δεν είναι και η πλέον 'πολιτικά ορθή' (ή αν θέλεις οδηγικά) οδήγηση , αλλά επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι δεν έθεσα κανέναν άλλο χρήστη του δρόμου σε κίνδυνο.
ενταξει, αλλα ισιωνοντας τις στροφες μειωνεις και τις πλευρικες επιταχυνσεις, αρα μειωνεις και τη διασκεδαη σου
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ενταξει, αλλα ισιωνοντας τις στροφες μειωνεις και τις πλευρικες επιταχυνσεις, αρα μειωνεις και τη διασκεδαη σου
Πας όμως λίγο πιο αργά έτσι...είναι ζήτημα οδηγικού στυλ κυρίως.
-
Ο Κωνσταντίνος μου θύμισε την διαδρομή προς Ταξιάρχη (και γύρω χωριά) στον Χολομώντα της Χακιδικής που είχα κάνει το καλοκαίρι. Βέβαια εγώ δεν είχα το άγχος ενός συνοδηγού και ο ρυθμός μου ήταν απλά δαιμονισμένος.. Σε μια διαδρομή πιο κλειστή, με λιγότερη κίνηση, με άσφαλτο χαλι και με τοπίο μοναδικής ομορφιάς (η Χαλκιδική δεν είναι μόνο παραλίες για όσους ξέρουν..)
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Ο Κωνσταντίνος μου θύμισε την διαδρομή προς Ταξιάρχη (και γύρω χωριά) στον Χολομώντα της Χακιδικής που είχα κάνει το καλοκαίρι. Βέβαια εγώ δεν είχα το άγχος ενός συνοδηγού και ο ρυθμός μου ήταν απλά δαιμονισμένος.. Σε μια **διαδρομή πιο κλειστή, με λιγότερη κίνηση, με άσφαλτο χαλι και με τοπίο μοναδικής ομορφιάς **(η Χαλκιδική δεν είναι μόνο παραλίες για όσους ξέρουν..)Αναζητούνται τέτοιες διαδρομές!!!
Όποιος έχει πληροφορίες ας τις παραθέτει....
Έχω και μια πιο 'κλειστή' απ αυτή...επιφυλλάσομαι για την επόμενη φορά. -
Όλος ο Χολομώντας γεμάτος τέτοιες διαδρομές είναι.
-
Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με τέτοιες διαδρομές !! Όρεξη να έχεις
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με τέτοιες διαδρομές !! Όρεξη να έχειςΠόσες έμειναν????....
-
Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με τέτοιες διαδρομές !! Όρεξη να έχεις
Πόσες έμειναν????....
Σύμφωνα με τους Ιταλούς φορουμίστες, οι παραγγελίες που έγιναν 15-20/3 έχουν παραδοθεί. Εγώ που την έκανα 01/04 κανονικά θα πρέπει να έχει παραχθεί και να περιμένει να μπει στο καράβι.....
15 ??? πολλές λέω...
Και έχω μια λιγούρα.....
και για να μην είμαι offtopic.... και φωτο απο τα MY2010
Και φυσικά απο τα νεα MA 140
-
velissarios...δεν κρατιέσαι ε?!!
(απόλυτα κατανοητό συναίσθημα!)
'Μαυρομάτικο' το ΜΥ2010....φαντάζομαι ο 140άρης να είναι και πιο οικονομικός.
Fiat Bravο 2007