-
παντως πλάκα πλάκα εγω με την τζουλιετα εχω μπεί σε πειρασμό!! και ας το λατρέυω τρελλα το μπραβακι μου!
το θεμα ειναι πως και το μπραβο δε το εχω χαρει οπως πρέπει, μια οι καμερες που πολλαπλασιαζονται, μια η βενζινη που ακριβαινει, μια η καθημερινοτήτα που σε κουράζει, μια το αίσθημα που ζαλίζεται ευκολα.. αστα να παν..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
παντως πλάκα πλάκα εγω με την τζουλιετα εχω μπεί σε πειρασμό!! και ας το λατρέυω τρελλα το μπραβακι μου!το θεμα ειναι πως και το μπραβο δε το εχω χαρει οπως πρέπει, μια οι καμερες που πολλαπλασιαζονται, μια η βενζινη που ακριβαινει, μια η καθημερινοτήτα που σε κουράζει, μια το αίσθημα που ζαλίζεται ευκολα.. αστα να παν..
ειναι και αυτα τα αισθηματα στη μεση χαχα ασε σε νοιωθω
-
Πράγματι , κι εγώ αν σήμερα βρισκόμουν σε φάση αναζήτησης αντικαταστάτη ή νεόυ μοντέλου , η Giulieta θα αποτελούσε μία από τις πρώτες επιλογές.
Όλα αυτά (κάμερες , τιμές καυσίμων , καθημερινότητα , συμβίες ή αισθήματα που ζαλίζονται ,και πολλά άλλα) προδιαγράφουν ένα ζοφερό αυτοκινητιστικό μέλλον .
Αλήθεια , πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει από την ημέρα που πρωτοοδηγήσατε το Bravo σας? -
θες να σου απαντησω εγω που εων το GP ABARTHμ από 11/2008...μόλις 9.600 χλμ ( υπαρχει μοτο για καθημερινη χρηση οποτε το αμαξι κυκλοφορει ΠΣΚ.
-
εγω 12ος/2008 25.100χλμ
δυσκολα τα πράγματα για μας στις πόλεις.. οσο εμενα εξω απο αθήνα χαιρόμουν πολυ περισσότερο το 106 μου.. βέβαια ημουν και μικρότερος και τα μυαλα στα κάγκελα!
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
εγω 12ος/2008 25.100χλμδυσκολα τα πράγματα για μας στις πόλεις.. οσο εμενα εξω απο αθήνα χαιρόμουν πολυ περισσότερο το 106 μου.. βέβαια ημουν και μικρότερος και τα μυαλα στα κάγκελα!
μια χαρα ρε συ 25.000 χλμ εγω ουτε καν 10.000 ασε μεγάή ηττα η Αθηνα αμα δεν κανεις και κανενα ταξιδι να απολαυσει το αμαξι σου αστα μεγα δραμα. Υπομονή και ελπιδα να πεσει η βενζινη αν και το καλοκαιρι ειδικα στα νησια θα αγγιζει το 2ευρο αν δεν μπει οριστικο πλαφον.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
μια χαρα ρε συ 25.000 χλμ εγω ουτε καν 10.000 ασε μεγάή ηττα η Αθηνα αμα δεν κανεις και κανενα ταξιδι να απολαυσει το αμαξι σου αστα μεγα δραμα. Υπομονή και ελπιδα να πεσει η βενζινη αν και το καλοκαιρι ειδικα στα νησια θα αγγιζει το 2ευρο αν δεν μπει οριστικο πλαφον.
τι να το κάνεις φίλε μου αφου η πλειοψηφία είναι σπίτι δουλεια, ευτυχώς παίξαν και κάτι ταξιδάκια πηλιο,κρήτη,μονομβασια,καλαματα αλλιως μεγάλη πίκρα
καλα το καλοκαίρι η βενζίνη δε θα παλέυετε στα νησια, το βλέπω να κουβαλάμε και κανα μπιτόνι μαζι με τις αποσκευες!!
-
Σωστος....χα χα χ
εγω σου λεω μοτο για καθε μερα μονο με τα ταξιδακια γινονται χλμ καθαρα και ευχαριστα αλλιως στην αθηνα και σε καθημερινη χρηση ταλαιπωρεις εσενα την τσεπη σου και το ιδιο το πολυαγαπημενο σου αυτοκινητο. -
Από 23/07/2009 έως σήμερα 24300 χλμ.
Όλα σε επαρχιακούς δρόμους και περί τα 5000 στην ΕΟ.
Πάντως η αύξηση της τιμής της βενζίνης μας..τσάκισε ψυχολογικά! -
η λυση για την βενζινη ειναι μπουκοταζ στα ακριβα βενζιναδικα δεν μπορει να βαζεις € 20 και να κουνιεται ελαχιστα ο δεικτης έλεος μόνο 14 λίτρα!!!!
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Σωστος....χα χα χ
εγω σου λεω μοτο για καθε μερα μονο με τα ταξιδακια γινονται χλμ καθαρα και ευχαριστα αλλιως στην αθηνα και σε καθημερινη χρηση ταλαιπωρεις εσενα την τσεπη σου και το ιδιο το πολυαγαπημενο σου αυτοκινητο.δε παίζει μότο γιατι παίρνω και αλλα 3 ατομα για τη δουλεια... αλλιως είσαι σωστός 1000%.. τσαμπα το ταλαιπωρω το καήμενο στις κολολακουβες του ασπροπυργο (πριν 2 μηνες αλλαξα λαστιχα γι'αυτο το λόγο)
αλήθεια πόσο σου βγάζει κατανάλωση του abarth? εγω είμαι στα 9.1λ..
αλλα παω πολυυυ ηρεμα το τελευταίο καιρο.. ειδικα με την βενζινη οντως σε τσακιζει ψυχολογικα να πατας το γκάζι,σπασιμοοοοο -
Εβδομαδιαίως (με μια μικρή εξόρμηση την Κυριακή) ξοδεύω 50,00€. Η πιο φθηνή που βρίσκουμε εδώ είναι 1.398€.
-
Αυτή η αύξηση της βενζίνης εμένα μου έχει κόψει σχεδόν κάθε όρεξη για ταρζανιές. Από την αρχή του έτους που μαζεύω και τιμολόγια/αποδείξεις για τη βενζίνη έχω πάθει πλάκα με το ποσά λεφτά φεύγουν σε βενζίνες. Οσον αφορά τα στρουμφακια, είναι και αυτά μεγάλος βραχνάς.
Όπως και νά´χει, από 01-2009 έχω 26500 χλμ παρέα με τη Μόνικα. Εδω στην επαρχία είναι ευτυχώς πιο χαλαρά τα πράγματα με την κίνηση. Να φανταστείτε, με το 150άρι και έχω μέση με αστική-περιαστικη χρήση...8.1 λιτρα! Βέβαια , με οδήγηση .@τοξοτη: χαρά στο κουράγιο σου. Να έχεις το θηρίο και να το αφήνεις δεμένο στο σπίτι, πως το αντεχεις, ακαρδε...
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
....τσαμπα το ταλαιπωρω το καήμενο στις κολολακουβες του ασπροπυργο (πριν 2 μηνες αλλαξα λαστιχα γι'αυτο το λόγο)
Ακόμα δεν διορθώθηκε αυτή η Λ.ΝΑΤΟ?
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
@τοξοτη: χαρά στο κουράγιο σου. Να έχεις το θηρίο και να το αφήνεις δεμένο στο σπίτι, πως το αντεχεις, ακαρδε...
λοιπον το abartrhaki me νορμαλ οδηγηση 9 - 9,5, σπασμένο χτυπάει 12 κάτι
Καθε φορα που πεφτω σε λακουβα νοιωθω μαχαιριες στην καρδια...
Βενζίνη η πιο φθηνή που βρισκω Αθήνα 1,34 (απλή αμόλυβδη).
Αγαπητέ φίλε δεν ξέρεις πόσες φορε΄ς μου έχουν κολήσει και σκέφτομαι ωχ πάει η βενζίνη χα χα χα.....ξέρεις τι έιναι να έχει ένα κουμπάκι poy leei SPORT BOOST και να ξερεις μολις το πατησεις πας στον οδηγικο παραδεισο αλλα και πιο γρηγορα στο βενζιναδικο χα χα χα.... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
....τσαμπα το ταλαιπωρω το καήμενο στις κολολακουβες του ασπροπυργο (πριν 2 μηνες αλλαξα λαστιχα γι'αυτο το λόγο)
Ακόμα δεν διορθώθηκε αυτή η Λ.ΝΑΤΟ?
και που να μπείς νεοκτιστα ή στα διυλιστήρια πισω που δουλευω εγω κοντα.. εκει να δεις ταφρους.. με πιανει κρυος ιδρωτας να μην ξεχαστω και παω και το διαλυσω το κακομοιρο!
εν τω μεταξυ συχνα πυκνα πετυχαίνω εκει τα πρωινα και ενα μπλε μπραβο σπορ ο οποίος πηγαίνει σα παλαβος!
λοιπον το θεμα ειναι πως το αμαξι δε μασαει, δε τριζει τίποτα πραγματικα... προσωπικα περίμενα πολυ χειρότερα! μονο ενα θορυβο εκανε το καλοκαιρι αλλα το αφησα και σταματησε..
Υ.Γ.
συμφωνω απόλυτα με τον toxoti...αφου εχω σκεφτει σοβαρα να βρω ενα χρεπι με 1000€ για το καθημερινο πήγαινελα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/680043/ my 1st car -
Δεν έχεις άδικο. Η Αθήνα είναι σκέτη καταστροφή για τα αυτοκίνητα. Πρεπει να είναι και κουτσουρο το gpa (εδώ κοπαναει το bravo ), τραγική φθορά για αυτοκίνητα με ξερές αναρτήσεις. Το σπίτι-δουλειά είναι κρίμα για τα αμαξακια μας. Αν ήμουν Αθήνα σίγουρα θα είχα ακολουθήσει το πταδειγμα σου, τοξοτη.
-
Στην γυάλινη προθήκη πλέον τα Bravάκια!..με επιγραφή :Μην αγγίζετε!!!
-
οχι ακριβως κουτσουρο αλλα οτι κοπαναει κοπαναει αφου πολλες φορες λεω παει πηρα την αναρτηση στο χερι
-
Μέση κατανάλωση: 10,5 lt/100 km, με διαδρομές κυρίως μέσα στη πόλη (μέση ταχύτητα 21 km/h), οδήγηση κυρίως οικονομική (τουλάχιστον έτσι νομίζω!)
Το αμάξι έχει 3.500 χλμ. μόνο, οπότε περιμένω βελτίωση. Επίσης, κατανάλωση λαδιού: έχει φάει γύρω στα 500 ml (αν υποθέσουμε ότι το παρέλαβα σχεδόν γεμάτο).
Fiat Bravο 2007