-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑ E-MAIL ΣΤΗ Guardian ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ....ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!
-
Περήφανος που είμαι Έλληνας!!!
-
Πως πάει η Ελλάδα στο euro?
Μήπως ξέρει κανείς να με ενημερώσει?
Τα πάμε καλά ή όχι??(Θέλω να το ακούω ρε σεις!! Τι γελάτε??)
Λοιπόν?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το θεμα αυτο ανοιχτηκε στης 13 Ιουνιου. Θυμαστε πως ειχε διαμορφωθει η ψηφοφορια στην αρχη?
Αληθεια ποιος ηταν αυτος που ψηφησε πρωτος οτι η Ελλαδαρα μας θα βγει πρωτη η εστω δυτερη? Σιγουρα πολλοι ελεγαν οτι 'μαλλον πλακα μας κανει'.
Φανερωσου λοιπον και πες μας αν οντως το πιστευες η απλα εκανες καλαμπουρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ????
-
ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!
-
O ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ :
Mirror
GREEK GODS STUN CZECHS TO REACH FINAL
SHEFFIELD UNITED reject Traianos Dellas gave Euro 2004 the most unlikely finalists of all time last night.Τhe Guardian
Dellas fires the silver bullet
Greece have come from 35th place in the world to the summit of the European Championship.Independent
Dellas silver strike ends final dream for wasteful Czechs
The prospects of the Olympic Games sites being ready on time sharply diminished last night as Traianos Dellas launched three days of celebrations across the Pan-Hellenic world.Telegraph
Greek tragedy for Czechs
Greece reached the final of Euro 2004 after scoring an extra-time silver goal to beat the Czech Republic 1-0.Times
Dellas heads for final as silver goal proves golden for Greece
A frenzy of flares, manic dancing and a jumbled heap of players greeted the headed silver goal of Traianos Dellas that carried Greece into the final of Euro 2004Deutsche Welle
Greece in Final After Sensational Victory over Czechs
The blue and white army are in Portugal for the durationLa Repubblica
La Grecia sorprende ancora
battuta la Repubblica Ceca[/u]
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Έχω πάθει την πλάκα μου!!!!!!! Αν πάρουμε και την κούπα θα βγώ γυμνός στο Putney!!!!!!Κανονισε να αρπάξεις καμμια πούντα.
ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΕΞΩ. ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ. -
ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΣ 8:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΟΛΕ. ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΙΚΟΘΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
-
Εξηγήστε μου για ποιο λόγο οι ίδιοι πάνω-κάτω
παίκτες τρώνε πεντάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ.. -
Δεν είναι οι ίδιοι πάνω-κάτω. Είναι αυτοί οι παίκτες, σε συνδυασμό με άλλους, αλλά σε ένα περιβάλλον διαφορετικής νοοτροπίας.
-
Με μεγαλη χαρα διαβαζουμε τον ξενο τυπο τωρα.Οταν αναφερουν κατι αρνητικο για την χωρα μας,τους χαρακτηριζουμε κομπλεξικους,ανθελληνες κτλ.
Οσον αφορα τον τουρκικο τυπο,καμμια σχεση με τα δικα μας δημοσιευματα στην δικη τους επιτυχια στο Mundial του '02.Τοτε ειχαμε μια αναγκαστικη αναφορα ενω σημερα ειδα πρωτοσελιδα.
Καποιες διαπιστωσεις...
-
Μπαίνει το γκολ και αρχίζω να τσιρίζω. Με ησυχάζει η κοπέλα μου: Θα μας κάνουν έξωση!!
Μα καλά λέω, είναι ΣΟΒΑΡΟΙ;;; Τώρα θα δούνε!!
Και παίρνουμε τη σημαία και αρχίζουμε να πηγαίνουμε πάνω κάτω κορνάροντας, τσιρίζοντας! Δυστυχώς ήμασταν μόνοι σε ολόκληρη την πόλη, κι ας μην ήταν καν μεσάνυχτα ακόμα... (διαφορά της ώρας με Ελλάδα...) Τι να κάνω, για να βρω κόσμο βγαίνω στον αυτοκινητόδρομο... Έ, μόνο ένας Ελβετός και ένας Ιταλός απάντησαν με κόρνες... Πίκρα... Νύσταξα και πήγα για ύπνο. Άλλωστε φαντάζομαι αυτό είναι το εγχώριο προϊόν διασκέδασης στην Ελβετία... (και σαν εισαγώμενο τα ναρκωτικά.)Πάντως έπρεπε να ακούσετε τον γερμανό εκφωνητή του ZDF!! Ναι, ξέρω, ο Έλληνας θα τρελλάθηκε, αλλά ο γερμανός κραύγαζε για 1 λεπτό μετά το γκολ (γκολ, Δελλας, γκολ, γκολ, Δελλας, γκολ), και μετά άρχισε για 2-3 λεπτά (όπου και έκανε πάσα σε άλλον το μικρόφωνο να ΦΩΝΑΖΕΙ για την Ελλάδα και τους καλούς του Ρεχάγκελ και και και και και!!!
Και σκέφτηκα: ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΝΙΚΟΥΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;;;Πραγματικά, μας χαίρονται πιο πολύ και από αυτούς (πάλι καλά που δεν τους νικήσαμε, γιατί αμφιβαλλω για τη χαρά τους!! )
-
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Και κάτι που πιθανώς δεν θα ακούσατε:
Το ZDF πάλι είχε ψηφοφορία για το ποιον θέλετε προπονητή της Εθ. Γερμανίας τώρα που μας τελείωσε ο παλιός, και σαν πρώτη επιλογή έβαζαν τον Ρεχάγκελ (δεν είδα ποιος κέρδισε τελικά...)
Και με το που τελειώνει ο αγώνας παίρνουν αποκλειστική συνέντευξη από τον Ρεχάγκελ στο κανάλι τους (στο όρθιο). Μετά τις μπλα μπλα ερωτήσεις φτάνουν στην τελευταία:
Κύριε Ρεχάγκελ, τώρα που ψάχνουμε για προπονητή στην Εθ. Γερμανίας, τι θα λέγατε αν σας ζητούσαν να έρθετε να κοουτσάρετε την ομάδα; Κάναμε και γκάλοπ και πήρατε πολλές ψήφους.Και η απάντηση;
Με ρωτάτε 2 λεπτά (τον διορθώνει ο δημοσιογράφος '5 λεπτά'), καλά, 5 λεπτά μετά τον αγώνα κάτι τέτοιο;
Και δε θυμάμαι τα ακριβή του λόγια μετά από αυτό, αλλά το νόημα ήταν: Είμαι προπονητής της Ελλάδος, και δεν νομίζω οι παίκτες μου να έχουν καμία όρεξη να ακούσουν πως ο προπονητής τους σκέφτεται κάτι άλλο από το επόμενο παιχνίδι. Και μετά έφυγε σφαίρα!Ελεύθερη μετάφραση; ΑΕΙ ΚΟΥΡΕΨΟΥ!! Και άμα τελειώσει η Γιούρω βλέπουμε τι κάνουμε!!
Λες να πουλήσω την ντηζελίτσα μου και να ξαναγυρίσω στον ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΟΤΤΟ;;;;; Βενζίνη και πάλι βενζίνη, ζήτω η ντηζελοαπαγόρευση!!!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Με μεγαλη χαρα διαβαζουμε τον ξενο τυπο τωρα.Οταν αναφερουν κατι αρνητικο για την χωρα μας,τους χαρακτηριζουμε κομπλεξικους,ανθελληνες κτλ.Οσον αφορα τον τουρκικο τυπο,καμμια σχεση με τα δικα μας δημοσιευματα στην δικη τους επιτυχια στο Mundial του '02.Τοτε ειχαμε μια αναγκαστικη αναφορα ενω σημερα ειδα πρωτοσελιδα.
Καποιες διαπιστωσεις...
Και οι Τσέχοι έγραψαν πολύ όμορφα πράγματα. Μπορεί να πικράθηκαν, αλλά ούτε για το πέναλτι που δεν τους δόθηκε κραύγαζαν (το τράβηγμα στην φανέλα του Κέλερ), αντιθέτως αναγνώριζαν ότι η Ελλάδα έπαιξε έξυπνα και ότι της αξίζουν συγχαρητήρια.
Αναρρωτιέμαι τι θα έγραφαν οι δικοί μας χουλιγκανορεπόρτερ σε αντίστοιχη περίπτωση.... -
Η αλήθεια είναι ότι από το 87 έχω να δω τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο και ίσως δεν ήταν τόσες τότε. Διψάμε για επιτυχίες. Δεν έχουμε και συχνά τι να κάνουμε. Μην στεναχωριέστε για τους όψιμους υποστηριχτές της Εθνικής μας. Έτσι έγινε και τότε. Πόσοι ήξεραν τι θα πει μπάσκετ ή μπορούσαν να ξεχωρίσουν τι χρώμα έχει η μπάλα του. Έφερε όμως χιλιάδες παιδάκια στα γήπεδα του μπάσκετ και το έκανε για λίγο εθνικό άθλημα. Άσχετα αν οι άρχοντες του σπορ τα έκαναν μαντάρα με αποτέλεσμα να χαθεί μια ακόμα ευκαιρία. Ας δουν τα παλιά λάθη και ας τα αποφύγουν οι ταγοί του Ελληνικού ποδοσφαίρου αξιοποιώντας αυτή την χρυσή ευκαιρία.
Αν τόσοι πολλοί άνθρωποι δίνουν το είναι τους για να γίνει κάτι τότε το σύμπαν ολόκληρο συνηγορεί στο να γίνει.
Όλοι μαζί για τη νίκη και την κούπα. Κάντε αυτό που μπορείτε και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς τι ώρα φτάνει τη Δευτέρα η πτήση της εθνικής? Έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο???
-
Δείτε τα σχόλια του Πλατινί. Δεν αναφέρει καθόλου κάτι για την Ελλάδα! Έστω μια καλή κουβέντα,κάτι.... Θα πόνεσε ΠΟΛΥ φαίνεται εκείνο το 1-0....
-
Να κανω μια ασχετη διαπιστωση;;; Γιατι να ειναι μονο η μπαλα που να κανει τοσα και τοσα εκατομμυρια ελληνικες ψυχες να ενωνονται;;
Μπραβο στα παιδια μας και την κυριακη με την κουπα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σούπα το έκαναν οι Άγγλοι, ούτε Ιταλοί του 60 να ήταν (πως και ξέφυγε από τους Ιταλούς αυτός ο Έρικσον; ). Ευτυχώς που είδαμε μισή ώρα μπαλίτσα αφού το έβαλαν οι Πορτογάλοι.
Με το αποτέλεσμα αυτό παίρνει μεγαλύτερη αξία και η νίκη μας κατά των Πορτογάλων. Αν τον έπιναν θα έβγαιναν οι καλοθελητές και θα έλεγαν ότι νικήσαμε ψοφίμια.Σήμερα πίτσα, μπύρα και στο τέλος ελπίζω ν'ανοίξω μια γαλλική σαμπάνια που μου έχει περισσέψει
Έφαγα τις πίτσες, ήπια τις μπύρες, άνοιξα και τη γαλλική σαμπάνια αλλά είχε γίνει ξύδι
ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!!
Συνέχισα τα γούρια. Πήρα μια εξάδα τσέχικες μπύρες και τις ήπια στον αγώνα με την Τσεχία.
Σήμερα αγόρασα ένα μπουκάλι Πορτ και το έβαλα ήδη να δροσερέψει.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)