-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Στη γενια που εφτιαξε τα παντα, αλλα και κατεστρεψε τα παντα!Το τραβάει ο οργανισμός σου μάλλον.....
Αφού λοιπόν η γενιά αυτή τα έχει κάνει μπάχαλο κατ εσένα (βλέπω έχεις εύκαιρους τους χαρακτηρισμούς) περιέγραψέ μας τι σκοπεύεις να κάνεις εσύ για να βελτιωθούν τα πράγματα -΄δεν αναφέρομαι στη γενιά σου , γιατί σίγουρα δεν την εκπροσωπείς-...από περιέργεια και μόνο. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
τι σκοπεύεις να κάνεις εσύ για να βελτιωθούν τα πράγματα...θα παμε μεταναστες μπας και δουμε ασπρη μερα
πραγματικα , παντως μου κανει εντυπωση οτι ακομα και σημερα η γενια του πολυτεχνειου πιστευει οτι αλλαξε τον κοσμο και δε βλεπουν το κακο που εκαναν οι διαφοροι εθνοσωτηρες της εποχης τους
-
Ειπα που εφτιαξε τα παντα, αλλα και κατεστρεψε τα παντα!
Λογικο αν το πεις, μιας και για να φτιαξεις και για να δημιουργησεις...πρεπει κατι να χαλασεις (τις περισσοτερες φορες)
Δεν ειμαι πολιτικος να σου πω τι θα κανω εγω ή η γενια μου! Αυτο θα το κρινουν αλλοι οταν περασουμε και μεις καποια ηλικια!
Επισης οχι δεν εχω ορεξη να μαλωσω και ουτε προκειτε να ζητω την αδεια να γραφω αυτο που σκεφτομαι, οταν δεν προσβαλω κανεναν προσωπικα! Το οτι θυγονται καποια ατομα σεβαστο, γι αυτο και υπαρχει και ο αντιλογος για να μπορεσουν, αν μπορουν δλδ, να απαντησουν με τροπο που δε χρειαζεται να μου επιτιθονται προσωπικα, μιας και προσωπικα σε καποιον δεν επιτεθηκα!
Αν θελετε να πειτε για την γενια μου κτλ, ΣΕΒΑΣΤΟΤΑ ΤΟ και να κατσω να το συζητησουμε...αλλα προσωπικες επιθεσεις δε νομιζω να χορουν σε ολα αυτα!Πολυ φιλικα!
Καμία διάθεση δεν υπάρχει από την πλευρά μου για δημιουργία άσχημου κλίματος.Το δικαίωμα στην έκφραση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων (ημέρα κι αυτή σήμερα...21/04/1967 )
Παρ όλα αυτά υπάρχουν άγραφοι κανόνες ακόμα και για τον τρόπο έκφρασης όπως η ευγένεια , ο σεβασμός , η κομψότητα , η αναγνώριση των προσπαθειών αλλά και η συγκαταβατικότητα στα λάθη των άλλων.
Προσωπική επίθεση πάντως δεν νομίζω να σου έκανε κανείς. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι σκοπεύεις να κάνεις εσύ για να βελτιωθούν τα πράγματα...
θα παμε μεταναστες μπας και δουμε ασπρη μερα
πραγματικα , παντως μου κανει εντυπωση οτι ακομα και σημερα η γενια του πολυτεχνειου πιστευει οτι αλλαξε τον κοσμο και δε βλεπουν το κακο που εκαναν οι διαφοροι εθνοσωτηρες της εποχης τους
Και άλλες γενιές πήγαν μετανάστες. Αυτός ο λαός έχει τη μετανάστευση στο DNA του.
-
(ημέρα κι αυτή σήμερα...21/04/1967 )
Το χα ξεχασει! Γι αυτο μας εχει πιασει σημερα???
Σε λιγο θα παει για αλλαγη το θεμα, σε χασμα γενεων!Μπα...μάλλον κανένα ban θα εισπράξουμε!
-
Το λες εκ του ασφαλους γιατι εγω θα ειμαι ο πρωτος! χαχαΕ...εντάξει , εσάς αντέχει περισσότερο το τομάρι σας!
(μπα..δεν νομίζω , αλλά κι εσύ 'συγκρατήσου' λίγο , δεν έχεις να χάσεις τίποτα ) -
....**φιλε **Κωσταντινε, τοτε θα ειμασταν ακομα στην εποχη των λιθων!Αυτο δεν ειναι το λογικο? Αν ο 20αρης-30αρης ειχε το μυαλο του 60αρη-70αρη, τοτε οχι δε θα πηγαιναμε μπροστα, αλλα πολυ πισω! Οποτε βγαινει και κατι θετικο απ ολο αυτο το χασμα πιστευω!
Το πρώτο μου αρκεί....
Το θέμα είναι να υπερ-πηδήσεις το χάσμα και να μήν πέσεις μέσα στην άβυσο. -
Αφιερωμένο στη γενιά που είναι στα πρόθυρα να διαβεί την είσοδο του καφενείου...
Youtube VideoΜαλλον φαίνεται οτι δεν ξερεις απο νεοτητα αλλα και απο γεράματα.Μια ζωη αυτο κανω .Απο τα 5α χρονια μου και συνεχιζω μεχρι να παψω να εχω την δυναμη να κρατάω τα χερούλια.Οσο αντλείς ζωη δεν γερνας ποτέ.Το ειπε ο πρύτανης coupeas. ,,,,,,
Ξαναπροσπάθησε. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αφιερωμένο στη γενιά που είναι στα πρόθυρα να διαβεί την είσοδο του καφενείου...
Youtube VideoΜαλλον φαίνεται οτι δεν ξερεις απο νεοτητα αλλα και απο γεράματα.Μια ζωη αυτο κανω .Απο τα 5α χρονια μου και συνεχιζω μεχρι να παψω να εχω την δυναμη να κρατάω τα χερούλια.Οσο αντλείς ζωη δεν γερνας ποτέ.Το ειπε ο πρύτανης coupeas. ,,,,,,
Ξαναπροσπάθησε.Πες το ξανά....λόγω γήρατος δεν το πιασα!!!
-
Οπως και γω με τη σειρα μου δε μπορω να καθομαι να παιζω playstation ολημερης!
Playstation πηρα στο λυκειο και φυσικα το παρατησα γρηγορα! Δε σημαινει ομως οτι επειδη δεν το χα θα μου βγει τωρα και θα πρεπει να παιζω με τα pokemon!Έχουν κατι κακό το playstation και τα pokemon;
-
Ξαναπροσπάθησε.Πες το ξανά....λόγω γήρατος δεν το πιασα!!!
Κι εσύ 'Χατζηθωμάς'.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κι εσύ 'Χατζηφώτης'.
-
Κι εσύ 'Χατζηφώτης'.
Καλά τι Φωτης τι Θωμάς. Στα ,,,,,,,,,και μας αν πέθανε ο Θωμάς.
-
Άλλαξα κατηγορία στην ψήφο μου μια και 41 πλέον!!! Να ανοίξω σε λίγα χρόνια καφενείο; Βλέπω να έχω εξασφαλισμένη πελατεία!!!
-
Από πρεσβυωπία πως πάμε;
(Θυμάσαι μια βραδινή μας κουβεντούλα πριν χρόνια;)
-
Εγω στα 40 σημερα επαιξα μπασκετ και στο πρωτο ματς με τους 16ρηδες βγηκα οφ.
Απο τωρα,,,μου ειπαν.Δε λες που σας εβαλα και 10 ποντους αγορινα . ,, -
32 παρά 4 μήνες...
-
Να προσθέσετε και τις κατηγορίες 50-55 , 55-60 , 60-65 , 65-70 , 70+ , τότε που θα πάρουμε σύνταξη .
Αντε που έχετε βάλει τον 51 και τον 81 στο ίδιο τσουβάλι .
Από την ζήλια το κάνετε γιατί οι χωρισμένοι 50άρηδες είναι περιζήτητοι από ΟΛΕΣ τις γυναίκες
Και γιά τους παντρεμένους ισχύει το ίδιο , αλλά είναι εγκρατείς
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.