-
συγνωμη, γιατι η 320d 52.250€ ειναι φθηνη?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συγνωμη, γιατι η 320d 52.250€ ειναι φθηνη?8.000 ευρώ διαφορά! Άλλο ένα αυτοκίνητο πόλης δηλαδή!
Και 4λτ να καίει το diesel με τέτοια διαφορά πρέπει να κάνεις πάνω από 30.000κμ το χρόνο για να συμφέρει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
8.000 ευρώ διαφορά! Άλλο ένα αυτοκίνητο πόλης δηλαδή!
Και 4λτ να καίει το diesel με τέτοια διαφορά πρέπει να κάνεις πάνω από 30.000κμ το χρόνο για να συμφέρει.
δε το λεω σε συγκριση με την 320 βενζινη, το λεω σαν απολυτο νουμερο!
μαζι με 2-3 εξτρα, εχεις φθασει ανετα τα 55-58Κ για ενα 2λιτρο bmw, τρελο νουμερο! -
E, μια στιγμή βρε Νίκο, δεν υπολογίζεις όλες τις παραμέτρους!
-Την υπέροχη μυρωδιά του diesel, που θα ποτίζει τα ρούχα σου, τον κήπο, τον αέρα, τα στριγκάκια της γυναίκας σου, τα πάντα όλα;
-Τον ήχο τράτας στο ρελαντί; Φήμες λένε πως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, αυτό τον ήχο είχε στο μυαλό του όταν έγραψε το ομώνυμο κομμάτι.
-Τα μικροσωματίδια που θα ρίχνεις στους κακούς γείτονες, να πάθουν καρκίνο όλοι;
-Την αιθάλη και την κάπνα όταν θα ζορίζεται σε ανηφόρα καίγοντας το VSOP ελληνικό πετρέλαιο, έξτρα παρθένο με μπόλικο από μαζούτ και μπόλικο θείο (όχι από την Κορώνη, κατευθείαν από την θάλασσα έρχεται...).
-Το ότι θα έχεις αυτονομία να ξεκινήσεις από την Αθήνα και να βάλεις καύσιμα στην Βουλγαρία (και μακριά κιόλας, στην Σόφια και βάλε... ); Βέβαια, πρέπει να κρατιέσαι, γιατί αν χρειαστείς κατούρημα χάνεις και το πλεονέκτημα. Με ένα μπουκάλι όμως, το λύνεις κι αυτό...
-Το ότι θα μπορείς να να μπεις στο Nürburgring και να κάνεις ΕΥΚΟΛΑ μέση κατανάλωση 9,6 λίτρα/100 και μέση ταχύτητα 67 χλμ (τα νούμερα είναι ενδεικτικά... ). ΚΑΝΕΝΑ βενζινοκίνητο δεν μπορεί να ονειρευτεί τέτοια κατανάλωση, και ειδικά η 159 TBi (ενδεικτικό παράδειγμα, τυχαία αναφέρθηκε.)
-Το ότι θα μπορείς να μπαίνεις σε φόρουμ και να πρήζεις τους υπόλοιπους χωρίς έλεος για την κατανάλωση; Ανεκτίμητο.Μετά από όλα τα παραπάνω, καθίσταται σαφές νομίζω, πως ΑΞΙΖΕΙ η 320d τα παραπάνω χρήματα από την 320i. Καλά δεν συζητάμε για κάτι κουβάδες άλλους, που θα τρίζουν μόλις βγεις από την αντιπροσωπεία... Μην λέμε ονόματα, καταλαβαίνετε όλοι για ποια τετράπορτη Alfa Romeo που το όνομά της καταλήγει σε 59 και έχει και 200 άλογα μιλάμε...
Κάτι αστείες μεθόδους υπολογισμού NPV , κάτι άλλους για κόστος επενδεδυμένου κεφαλαίου, προφανώς και μπορούμε να τις γράψουμε στα @@ μας, μπροστά στους παραπάνω λόγους (και ειδικά στον τελευταίο, που ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι ο σημαντικότερος λόγος αγοράς...).
Γι' αυτό, ας σταματήσει η άθλια προπαγάνδα! Τα 8Κ € παραπάνω, είναι ΛΙΓΑ χρήματα. Και 20Κ να ζητούσε παραπάνω, θα άξιζε! Μιλάμε για αυτοκίνητο αναφοράς!
Case closed! -
τα στριγκάκια της γυναίκας σου,
Τη στέλνεις ξεβράκωτη να σου βάζει βενζίνη;
Νίκο, θα έπαιρνες μια 159 και θα έληγε το θέμα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νίκο, θα έπαιρνες μια 159 και θα έληγε το θέμα...Μπα...πάλι σε κάτι μτχ θα κατέληγα ...είναι κόλλημα η πίσω κίνηση...δε πας 'μπροστά' αν μάθεις στη πίσω.
Όταν το πάρεις (και στο εύχομαι από τη καρδιά μου ) και το μάθεις θα καταλάβεις τι εννοώ και τι έχανες τόσο καιρό και πες μου αν θα άλλαζες σε εμπρός πάλι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε το λεω σε συγκριση με την 320 βενζινη, το λεω σαν απολυτο νουμερο!
μαζι με 2-3 εξτρα, εχεις φθασει ανετα τα 55-58Κ για ενα 2λιτρο bmw, τρελο νουμερο!ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο είναι. Μ5 μεταχειρισμένο παίρνεις στα χρήματα αυτά!
-
.....Τσάμπα η 316i ε?Είναι τρελοί μάλλον...όποιος δώσει 40.000 για 316i είναι για κρέμασμα...τέλος!
Κι όμως θα βρεθεί......
Πωπω!!! Φαντάζομαι ο puntolord θα χαρεί βλέποντας και πόσο πιο premium είναι το diesel από τη βενζίνη!!....
Καρφί δεν μου καίγεται.....όποιος πρόλαβε, πρόλαβε....
Νομίζω πως ξέχασες να αναφέρεις και κάποιες άλλες παραμέτρους Νίκο που αξίζει να πάρεις τη βενζινοκίνητη έκδοση....
-
μόλις σκέφτηκα έναν τομέα στον οποίο θα μπορούσες να κάνεις καριέρα με τρομακτική επιτυχία, αλλά θα κρατηθώ, θα κρατηθώ
είσαι πολύ σίγουρος για τον μπαμπά του hf πάντως. γνωρίζεστε;
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
ΥΓ: Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο πρόσωπό σου Νίκο!!
ευτυχώς υπήρξε και η διευκρίνηση γιατί είχα μπερδευτεί
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μόλις σκέφτηκα έναν τομέα στον οποίο θα μπορούσες να κάνεις καριέρα με τρομακτική επιτυχία, αλλά θα κρατηθώ, θα κρατηθώΚρατήσου, κρατήσου....
είσαι πολύ σίγουρος για τον μπαμπά του hf πάντως. γνωρίζεστε;
ΥΓ: Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο πρόσωπό σου Νίκο!!
ευτυχώς υπήρξε και η διευκρίνηση γιατί είχα μπερδευτεί
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα, γενικώς και αορίστως ομιλώ ......
-
Τι παραλήρημα ήταν αυτό!
PuntoLord δε νομίζω πως κάποιος που μπαίνει στο bmw forum ενδιαφέρεται να διαβάσει αυτές τις ασυναρτησίες.. -
puntolord φιλικη συμβουλη ακολουθει!
αν δε σου αρεσει οπως γραφει καποιος, υπαρχει το block στο forum, το πατας και γλυτωνεις απο ενα καρο μ@λακιες...επειδη εχεις βαλθει να χασεις και τα δικια σου τελευταια, χρησιμοποιησε το και θα δεις τι ωραιο θα ναι το φορουμ χωρις αυτους που σε εκνευριζουν!
τελος και σορυ για το οφτοπικ!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι παραλήρημα ήταν αυτό!
PuntoLord δε νομίζω πως κάποιος που μπαίνει σε αυτό το forum ενδιαφέρεται να διαβάσει τις ασυναρτησίες σου..edit
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μόλις σκέφτηκα έναν τομέα στον οποίο θα μπορούσες να κάνεις καριέρα με τρομακτική επιτυχία
Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία, σε όλα μέσα έπεσε!
-
Επειδή έκατσα και διάβασα όλο το discovery του HF ( ) μια παρατήρηση.
Το (δ) αναιρεί κάθε αναφορά σε daddy. Άμα δουλεύει ο άλλος που κολάει ο πατέρας του από πίσω; Εκτός αν δουλεύει part time πωλητής στα ZARA, οπότε πάω πάσο.puntolord επειδή το προσωπικό που ανοίγεις με τον οποιοδήποτε φυσικά και δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο forum, θα σου πω τη δική μου (και νομίζω των περισσοτέρων εδώ) για το diesel.
Diesel=πρακτικότητα, οικονομία. Αυτά τα στοιχεία κάποιοι δεν θέλουν να τα συνδυάσουν με μια BMW γιατί προτιμούν να ακούν τον ήχο του κινητήρα και να γουστάρουν αντί για ένα χουρ χουρ χουρ χουρ χουρ. Όπως επίσης κάποιοι προτιμούν το στροφάρισμα ψηλά παρά το άμεσο γέμισμα από χαμηλά.
Δεν ακυρώνω την επιλογή σου. Αν ήμουνα στη θέση σου και είχα τις δικές σου ανάγκες μετακίνησης είναι πιθανό να έκανα την επιλογή σου. Από εκεί και πέρα το να κράζεις όλους τους άλλους με το πρόσχημα της χαμηλότερης συγκριτικά κατανάλωσης είναι τουλάχιστον αστείο.
Σου αφιερώνω κι ένα βιντεάκι για να μη λες...
Youtube Video -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή έκατσα και διάβασα όλο το discovery του HF ( ) μια παρατήρηση.Είσαι μεγάλη μαζόχα τελικά Eddie, δεν είναι τυχαίο που συμφωνείς μ' αυτά που γράφει ο μανόσκυ, τώρα διαβάζεις και φανατικά την ...βιογραφία μου!
Η αλήθεια είναι πως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, πλέον ξέρεις τα πάντα για μένα, οπότε δεν πήγε τσάμπα ο κόπος σου...
-
Πω μλκ, τι χολή είναι αυτή για τις μπιτζίνες;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πω μλκ, τι χολή είναι αυτή για τις μπιτζίνες;Τι να κάνω, έχω πρασινίσει από την ζήλια μου που δεν μου πήρε ο μπαμπάς πετρέλαιο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πω μλκ, τι χολή είναι αυτή για τις μπιτζίνες;
Τι να κάνω, έχω πρασινίσει από την ζήλια μου που δεν μου πήρε ο μπαμπάς πετρέλαιο...
Μη λες ψεματα!!! Σου πηρε το παρακατω diesel!!!
http://www.nauticnews.com/wp-content/up ... ft-105.jpg
-
Και όλο αυτό το σύμπλεγμα επειδή κάποιοι βαρέθηκαν να ακούνε πόσο πολύ καίει το μπρίκι τους...?
Που να γίνει και τίποτα σοβαρό δηλαδή...
BMW FORUM