-
Αυτό που λες είναι το πιο απλό. Απλά μερικές φορές ή ώρες που κολλάει άσχημα συμφέρει πολύ σε χρόνο να πας από Αττική Οδό και να βγεις είτε στον Κηφισό-Αχαρνών...Αλεξάνδρας είτε στην Κηφισίας-Αλεξάνδρας. Το κακό είναι ότι όλα μπορεί να κολλήσουν και δεν ξέρω να σου πω πότε μπορεί να συμφέρει η μία διαδρομή ή η άλλη....
-
Θα προσπαθησω να φυγω οσο πιο νωρις μπορω ωστε να εχω αρκετο χρονο οταν φτασω Αθηνα για ολα τα ενδεχομενα.
Την προπροηγουμενη φορα το δικαστηριο αναβληθηκε γιατι αργησαμε 5 λεπτα οταν κολλησαμε εξω απο το χρηματιστηριο οταν εσκασε η βομβα.
-
Mήπως είχε προηγηθεί διάλογος με τον κατσικοπόδαρο? --------------> pasxos
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτό που λες είναι το πιο απλό. Απλά μερικές φορές ή ώρες που κολλάει άσχημα συμφέρει πολύ σε χρόνο να πας από Αττική Οδό και να βγεις είτε στον Κηφισό-Αχαρνών...Αλεξάνδρας είτε στην Κηφισίας-Αλεξάνδρας. Το κακό είναι ότι όλα μπορεί να κολλήσουν και δεν ξέρω να σου πω πότε μπορεί να συμφέρει η μία διαδρομή ή η άλλη....Κατά την άποψη μου, παρά τα επιπλέον χλμ, σχεδόν πάντα συμφέρει να πάει από αττική οδό - Κηφισίας - Αλεξάνδρας, παρά να διασχίσει το δυτικό κέντρο.
Επίσης, υπάρχει η διαδρομή μέσω Αττικής οδού, έξοδο στη Λ. Κύμης - Πρωτοπαπαδάκη - Άλσος Γαλατσίου - Μητροπέτροβα και να προσεγγίσεις τα δικαστήρια από την πίσω πλευρά και δεν πήζει ποτέ.
Σε πιο απλό να ακολουθήσεις την Αττική Οδό/Περιφερειακή Υμηττού μέχρι την έξοδο της Κατεχάκη, να βγεις στην Κατεχάκη, να στρίψεις αριστερά την Κηφισίας, δεξιά στην Αλεξάνδρας. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρεπει να παω σε ενα δικαστηριο στην Λ.Αλεξανδρας (Κύριλλου Λουκάρεως) το αμαξι ειναι με ζυγο νουμερο και η γυναικα ειναι με ναρθηκα στο ποδι
H Aλεξάνδρας και τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, είναι εκτός δακτυλίου
Αν θες σχεδιάγραμμα... ρίξε πμ.Αν θυμαμαι καλα τους δρομους:**Πλατεια Καραισκακη,Καρολου,Μαρνη,Πατησιων και μετα στριβουμε Αλεξανδρας;
**
εντιτΕυχαριστω για τον χαρτη Χριστο!!
Για την ώρα που λες ότι θα φτάσεις, αυτό το δρομολόγιο που γράφεις είναι το καλύτερο. Τσεκαρισμένο συνεχώς, τους τελευταίους οκτώ μήνες.
-
Υπαρχει και ο ηλεκτρικος που κανει σταση στην Πλ. Βικτωριας και ενας γυμνασμενος το ριχνει στο ελαφρο τρεξιμο.ενας πιο λιγο παιρνει απο την Αλεξανδρας το τρολευ και ενας παχυδερμος παιρνει ταξι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Υπαρχει και ο ηλεκτρικος που κανει σταση στην Πλ. Βικτωριας και ενας γυμνασμενος το ριχνει στο ελαφρο τρεξιμο.ενας πιο λιγο παιρνει απο την Αλεξανδρας το τρολευ και ενας παχυδερμος παιρνει ταξι.Και ο φραγκάτος στέλνει τον βοηθό με εξουσιοδότηση .
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Με το ζόρι χωράνε οι εργαζόμενοι κλπ. Οπότε σε πρωινή ώρα ούτε να το σκεφτείς να πάρεις αυτοκίνητο αν μπορείς να πας αλλιώς. Για απόγευμα έχεις καλύτερες πιθανότητες είτε να βρεις είτε να σε αφήσουν.... (ανάλογα και με το πως θα το χειριστείς).
Απογευμα ΜΠΟΡΕΙ να βρεις στους γυρω δρομους,το πρωι σπανιοτατα.
Μην παρκαρεις (ουτε στο πεζοδρομιο) στο καθετο δρομο απο το φαναρι προς ΚΑΤ σε ολο το πρωτο τετραγωνο.Περνουν πολυ πολυ συχνα πινακιδες.
1000% πιο ξεαγχωτικο,αν και οχι τοσο γρηγορο οσο παλια, ειναι το τραινο.έχω 10 το πρωί ραντεβού. βολεύει ο ΗΣΑΠ? φτάνει μέχρι εκεί γιατί έχω ακούσει για έργα που κάνουν στις γραμμές.
Προχθες,Τεταρτη,ο σταθμος του ΚΑΤ δουλευε κανονικοτατα.
Παντως για να'σαι εγκαιρως στο ραντεβου σου φροντισε να εισαι στο σταθμο επιβιβασης αφου εισαι και νοτιος καμια ωριτσα πιο πριν.άλλοι μου λένε ότι έχει μεγάλο πάρκινγ το νοσοκομείο κι ό,τι μπορώ να το βάλω εκεί. δεν υπάρχει γύρω περιοχή άλλωστε που να επιτρέπεται ?
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Is it dangerous to wear sunglasses if your airbag deploys?Το είχα απορία αυτές τις ημέρες, γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς γυαλιά ηλίου την μέρα και σκεφτόμουν με το airbag τι παίζει.
Από ότι καταλαβαίνω, δεν είναι επικίνδυνο.Απο προσωπικες εμπειριες ο θειος μου εχει χασει το ματι του απο γυαλια ηλιου rayban
Εγω μια τουμπα που ειχα με ενα lada απλα ειχε στραβωσει ο σκελετος
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Is it dangerous to wear sunglasses if your airbag deploys?
Το είχα απορία αυτές τις ημέρες, γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς γυαλιά ηλίου την μέρα και σκεφτόμουν με το airbag τι παίζει.
Από ότι καταλαβαίνω, δεν είναι επικίνδυνο.Απο προσωπικες εμπειριες ο θειος μου εχει χασει το ματι του απο γυαλια ηλιου rayban
Κι εμείς με γυαλιά μυωπίας;;;
-
Αόμματος... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Is it dangerous to wear sunglasses if your airbag deploys?
Το είχα απορία αυτές τις ημέρες, γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς γυαλιά ηλίου την μέρα και σκεφτόμουν με το airbag τι παίζει.
Κι εμείς με γυαλιά μυωπίας;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
http://www.dpi.wa.gov.au/mediaFiles/lic_airbags.pdf -
Αν κάνω πίσω το αμάξι μου έτσι:
θα έχω πρόβλημα σε κανέναν έλεγχο;
ΚΤΕΟ θα περνάω; -
Εννοείς να βγάλεις καθίσματα + θολόμπαρα;
-
Ναι.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αόμματος...Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν κάνεις πλάκα με αυτή την λέξη φίλε zorz!
-
Φορτηγό με ρουμάνικες πινακίδες αλλά με (γνωστό) Έλληνα οδηγό/ιδιοκτήτη παρκάρει συστηματικά και με θράσος πάνω σε πεζοδρόμιο πλάτους 80 εκ., ενίοτε κλείνοντας εξώπορτα σπιτιού. Καλείται η τροχαία, η , οποία και πράττει τα δέοντα (κλησούλα ). Ο τυπάκος, που σίγουρα δεν θα πληρώσει την κλήση λόγω γνωστής γαϊδουριάς και διασυνδέσεων, κινδυνεύει καθόλου, π.χ. κατά την επόμενη είσοδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα να υποχρεωθεί να την πληρώσει αλλιώς δεν μπαίνει (λέμε τώρα );
-
Όχι, απαγόρευση εισόδου στη χώρα για τέτοια πράγματα δεν υπάρχει...και το πιθανότερο είναι ότι στα σημεία εισόδου της χώρας δεν σε ελέγχουν για τπτ εκτός από ενδεχόμενες εκκρεμότητες ποινικού δικαίου..
-
Κάποια στιγμή που έτυχε να ταξιδέψω στα ανατολικά κ συγκεκριμένα στην Βουλγαρία με έγραψαν για Όριο ταχύτητας κ μου σφραγίσαν το διαβατήριο με μια κόκκινη σφραγίδα.
Όταν έφτασα στα σύνορα έπρεπε να πληρώσω το πρόστιμο για να πραγματοποιήσω διέλευση το οποίο κ έκανα.
Τώρα για την χώρα μας ίσως να γίνεται κάτι αντίστοιχο. -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Κάποια στιγμή που έτυχε να ταξιδέψω στα ανατολικά κ συγκεκριμένα στην Βουλγαρία με έγραψαν για Όριο ταχύτητας κ μου σφραγίσαν το διαβατήριο με μια κόκκινη σφραγίδα.
Όταν έφτασα στα σύνορα έπρεπε να πληρώσω το πρόστιμο για να πραγματοποιήσω διέλευση το οποίο κ έκανα.
Τώρα για την χώρα μας ίσως να γίνεται κάτι αντίστοιχο.Δεν γινεται κατι τετοιο πλεον.ΕΕ και δεν ειναι απαραιτητο το διαβατήριο .
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο