-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γι αυτό και θα κρατήσουμε τα τουτου μας μερικά χρονάκια.... όσπου να αλλάξουν τα πράγματα.Ακριβώς. Πλέον από 2λτ και πάνω το παντρεύεσαι.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Την καινουρια Ζ4 δεν την χωνεψα ακομη...θα παρει καιρο να ξεπερασω την Z4coupe μαλλον
+1
ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα...Ελπίζω να μην είστε απο αυτούς που έκραζαν τον bangle πριν μερικά χρόνια...
Ακριβώς. Πλέον από 2λτ και πάνω το παντρεύεσαι.
Χμμμ... I can live with it...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Την καινουρια Ζ4 δεν την χωνεψα ακομη...θα παρει καιρο να ξεπερασω την Z4coupe μαλλον
+1
ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα...Ελπίζω να μην είστε απο αυτούς που έκραζαν τον bangle πριν μερικά χρόνια...
Eιχα πει προς μπεμβεδακιδες που εκραζαν...''bangle θα λετε και θα κλαιτε σε λιγο''
Υπερμαχος του -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σωστά σκέφτεσαι. Όχι σαν κάτι άλλους που σφάζουν κάτι Μ3 Ε46 ή δε τα κουνάνε λόγω κατανάλωσης ή πηγαίνουν στη δεξιά με 10.- Diesel...
Αυτοί με diesel τα πατάνε τώρα.....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Σωστά σκέφτεσαι. Όχι σαν κάτι άλλους που σφάζουν κάτι Μ3 Ε46 ή δε τα κουνάνε λόγω κατανάλωσης ή πηγαίνουν στη δεξιά με 10.
- Diesel...
Αυτοί με diesel τα πατάνε τώρα.....
Μπα Μάριε κι αυτοί κλαίνε...μη νομίζεις.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
+1
Eιχα πει προς μπεμβεδακιδες που εκραζαν...''bangle θα λετε και θα κλαιτε σε λιγο''
Υπερμαχος τουΗ μόνες ωράιες Μπεμπες του Μπανγκλ είναι η Ε60 και η προηγούμενη Ζ4. Όλα τα άλλα χάλια...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
.....Μπα Μάριε κι αυτοί κλαίνε...μη νομίζεις.Αυτοί είναι οι **πραγματικοί **Scroutz Νίκο και όχι εγώ τότε.....αν είναι να παραπονιούνται και για τα 6-7 λίτρα που καίει το αμάξι τους, ας πάνε με παπάκι τότε ή με το λεωφορείο....
ΥΓ: Λες γιαυτό να έπαψαν να με ακολουθούν κάτι TFSi (και λοιπά) στην Εγνατία, πάνω από τα 200Km/h??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
.....Μπα Μάριε κι αυτοί κλαίνε...μη νομίζεις.
Αυτοί είναι οι **πραγματικοί **Scroutz Νίκο και όχι εγώ τότε.....αν είναι να παραπονιούνται και για τα 6-7 λίτρα που καίει το αμάξι τους, ας πάνε με παπάκι τότε ή με το λεωφορείο....
ΥΓ: Λες γιαυτό να έπαψαν να με ακολουθούν κάτι TFSi (και λοιπά) στην Εγνατία, πάνω από τα 200Km/h??
To θέμα δεν είναι τόσο στη κατανάλωση όσο στη μεταπώληση που πιάνουν ΠΟΛΥ λίγα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
+1
Υπερμαχος τουΗ μόνες ωράιες Μπεμπες του Μπανγκλ είναι η Ε60 και η προηγούμενη Ζ4. Όλα τα άλλα χάλια...
E92,E63,X5???ηταν ασχημα?
Εμενα και η Χ6 μαρεσε και η 1 τριθυρη και η 1κουπε -
Η Ε90-92-93 δεν θεωρώ ότι πειράχτηκαν υπό δαχτύλου Μπανγκ. Αλλά ναι, είναι ωραιες (οι κουπέ μόνο βασικα). Η 1 όχι (και ας με συγχωρέσει ο Νικος και ο Γρηγόρης - η 3θυρη 1 όμως είναι καλούτσικη). Για τα φορτηγά θα εκφραστώ στο TIR...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι αν και οι coupe φαίνεται να είναι το καλύτερο deal γιατί έχουν το καλύτερο μοτέρ με λίγα χλμ και αρκετά χαμηλή τιμή. Έχοντας τσεκάρει τέλη, ασφάλειες κλπ αν τελικά προχωρήσω θα είναι για 2,2 που νομίζω ότι είναι η χρυσή τομή για αυτό που θέλω.
Αν είχα μεγαλύτερη οικονομική άνεση αυτό το Ζ4Μ που λιγουρεύεται ο Thanix θα ήταν λουκούμι, αλλά τέλη και ασφάλεια 3λιτρου είναι απαγορευτικά για μένα.Η χρυσή τομή πάντως στα Ζ4 θεωρώ πως είναι το Μ54 2.5λτ. Μοτέρ αλεξίσφαιρο, χαμηλό βάρος, καλή κατανάλωση κ επιδόσεις που σπάνια θα ζητήσεις κάτι παραπάνω ( σε λογικά πλαίσια πάντα ) . Ένα sound generator θές κ τέλος.
-
Η Ε90-92-93 δεν θεωρώ ότι πειράχτηκαν υπό δαχτύλου Μπανγκ. Αλλά ναι, είναι ωραιες (οι κουπέ μόνο βασικα). Η 1 όχι (και ας με συγχωρέσει ο Νικος και ο Γρηγόρης - η 3θυρη 1 όμως είναι καλούτσικη). Για τα φορτηγά θα εκφραστώ στο TIR...να υποθεσω πως το οτι μου αρεσει η Ε90 εχει να κανει με το οτι ειμαι ᾽᾽ἀμπαλος..᾽᾽
-
Η Ε90-92-93 δεν θεωρώ ότι πειράχτηκαν υπό δαχτύλου Μπανγκ. Αλλά ναι, είναι ωραιες (οι κουπέ μόνο βασικα). Η 1 όχι (και ας με συγχωρέσει ο Νικος και ο Γρηγόρης - η 3θυρη 1 όμως είναι καλούτσικη). Για τα φορτηγά θα εκφραστώ στο TIR...Κανένα πρόβλημα βρε συ εννοείται...απόψεις είναι αυτές και απολύτως δεκτές
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η Ε90-92-93 δεν θεωρώ ότι πειράχτηκαν υπό δαχτύλου Μπανγκ. Αλλά ναι, είναι ωραιες (οι κουπέ μόνο βασικα). Η 1 όχι (και ας με συγχωρέσει ο Νικος και ο Γρηγόρης - η 3θυρη 1 όμως είναι καλούτσικη). Για τα φορτηγά θα εκφραστώ στο TIR...
να υποθεσω πως το οτι μου αρεσει η Ε90 εχει να κανει με το οτι ειμαι ᾽᾽ἀμπαλος..᾽᾽
Ξέρεις ότι σε αγαπάω ρε άμπαλε μπαγάσα!
Νίκο, η 3θυρη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η 5θυρη όμως...
-
να υποθεσω πως το οτι μου αρεσει η Ε90 εχει να κανει με το οτι ειμαι ᾽᾽ἀμπαλος..᾽᾽
Ξέρεις ότι σε αγαπάω ρε άμπαλε μπαγάσα!
Νίκο, η 3θυρη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η 5θυρη όμως...
Ναι η 5θυρη είναι λίγο breadvan όπως λένε και στην Αγγλία
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εμενα και η Χ6 μαρεσε και η 1 τριθυρη και η 1κουπεΚαι πήρες mercedes...?
Design-wise πάντως η προηγούμενη Ζ4 μου άρεσε απο την αρχή... η αλήτισσα coupe ακόμα περισσότερο (με το εσωτερικό τους μόνο είχα ένα θέμα, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό)...
Όμως η νέα κατ'εμέ είναι πολύ πιο όμορφη απο την προηγούμενη 'ανοιχτή' αδελφούλα της, μέσα - έξω...ΥΓ: Πρίν λίγο, σε άνοιγμα απο φανάρι, μια Μ6 παραλίγο να με φιλήσει στο πλάι... (με 500 άλογα στη βουλιαγμένης πρώτα έχουμε το νου μας δεξια - αριστερά και μετά ευθεία ) ευτυχώς το πήρε χαμπάρι έγκαιρα και άφησε... μ'αυτά και μ'αυτά την πάτησα την Μ6...
-
Μορφεα ακομα σε περιμενω...
Τωρα , με την εμπειρια που εχεις με 300 αλογα στον πισω αξονα, τι γνωμη εχεις για τα δυνατοτερα πισωκινητα και για τα τετρακινητα ?
Τελικα για ελλαδα απο 270-300 αλογα και πανω σε πισω κινηση ειναι θεμα...
Το λαμπακι του DTC ειναι αναμενο μονιμα οταν το γκζωνεις τερμα.. πρεπει να πηγαινεις συνεχως με μια σχεση πανω... αυτα μεχρι τα 100.. απο κει και πανω σπιναρεις δυσκολοτερα αλλα και παλι προσφυση απο τα 100 ?ξενερα..
Θελουν καλυτερη μεταδοση τετοια μοτερ..
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Θελουν καλυτερο οδόστρωμα τετοια μοτερ..fixed
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Εμενα και η Χ6 μαρεσε και η 1 τριθυρη και η 1κουπεΚαι πήρες mercedes...?
Δεν ειμαι κολλημενος...θα ερθει και η ωρα που θα παρω και Honda και BMW και οτι αλλο με ικανοποιει εκεινη τη στιγμη
-
....Για τα φορτηγά θα εκφραστώ στο TIR...
BMW FORUM