-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Υ.Γ.Μαλλον ο χρηστης Κάβουρας εχει υψηλοτερο i.q.
απλώς μάλλον πιο νέος από τους άλλους...παππούδες.
-
Υπάρχει και πιο νέος ακόμα.....
-
Παππουδια ειστε και οι δυο σας αφου εχετε audi...
-
Σωστά...ο μικρότερος πάντα έχει δίκιο!(Λέμε τώρα...)
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Σωστά...ο μικρότερος πάντα έχει δίκιο!(Λέμε τώρα...)Κανεις λαθος κυριε... Ο γιατρος σας εχει πει να του λετε μονο ναι.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Υπάρχει και πιο νέος ακόμα.....Και ακομα πιο νεος...
@καβουρας respect το διατυπωσες πολυ ωραια...
-
Αν το είπε ο γιατρός....
Πάντως ο Κάβουρας έχει δίκιο.Και εμένα πριν πάρουμε το Α4 μου λέγανε όλο προβλήματα τα Audi θα τρέχετε στο συνεργείο,κακόμοιροι κλπ....φυσικά και δεν άκουσα κανέναν! -
Eγω ειμαι λιγο επιφυλακτικος για τα 14αρια επειδη στην αρχη δεν ειχαν παει καλα....Τωρα εχω αναθεωρησει!Παντος τον 1.8 τον παω με 1000!!!
-
Παντος τον 1.8 τον παω με 1000!!!Χωρίς υπερβολές, για μένα είναι η χρυσή τομή (όπως έγραψα και το 2008 εδώ όταν πήρα το αμάξι ) ανάμεσα στις επιδόσεις, την κατανάλωση και την χωρητικότητα του κινητήρα ώστε:
-να πας όσο γρήγορα θες (και με ένα πρόγραμμα ακόμα πιο γρήγορα )
-χωρίς να λυπάσαι την βενζίνη που καίει την ώρα που το πατάς
-και χωρίς να σε σκίζει η εφορία και το κράτος με τις έκτακτες εισφορές κτλ επειδή...απλώς είναι 2000 κυβικά εκατόστα ( )ΥΓ: ίσως το βλέπω κι έτσι γιατί...αν δεν ευλογήσουμε εμείς τα γένια μας,τότε... ποιός θα το κάνει?
-
Εμένα στην οικογένεια τα ξαδέρφια μου έχουν ένα Golf TSI 140 άλογα και το νέο A4 με τα 160 άλογα...και τα δύο απροβλημάτιστα και αμφότερα με καμιά 30000χλμ στο κοντέρ...μάλιστα το Golf το χρησιμοποιεί η ξαδέρφη μου αποκλειστικά για τη δουλειά-σπίτι οπότε φαντάσου πως τα περισσότερα χλμ τα έχει κάνει μέσα στην πόλη..
Ο καινούργιος 1.8T και εμένα με έχει εντυπωσιάσει και συμφωνώ με τον Κάβουρα σε όλα! -
Εμενα ο πατερας μου θελει τον 1.8Τ με το οκταβια.Αλλα συμπαθει παραπανω mondeo. Παντος εβγαινε παμφτηνο και με πολυ καλο κινητηρα.
-
Και εγώ είχα τρέλα με τα Ford....αλλά μετά την απέκτησα και με τους 4 κύκλους!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Και εγώ είχα τρέλα με τα Ford....αλλά μετά την απέκτησα και με τους 4 κύκλους!Καλα εισαι...Αμα ειχε και ο πατερας μου λεφτα για τη συντηρηση και την αγορα τοτε audi θα αγοραζε. Αλλα σκεψου και το αλλο...Σε εναν με εναμισι χρονο θα παω εγω φοιτητης οτι και αν περασω τελοσπαντων και θα υπαρχουν 2 αυτοκινητα στην οικογενεια(focus,πιθανοτατα mondeo).Δεν το συμφερει να παρει audi δεν ειναι θεμα να ξεπουληθουμε αλλα να παρει ενα αλλο αυτοκινητο που πολλοι λενε πως ειναι εξισου καλο με ενα audi.Παντος αμα το τσιμπισει θα το τσιμπισει 1.6Τ απο του χρονου. Θα δειξει.Παντος οι 4 κυκλοι ειναι και γ@μω τα αυτοκινητα δε παιζονται!
-
Παντως(τασος) εγω απο την πλευρα μου λεω να γραφετε audi απο το 4 κυκλοι...πιο πολυ ωρα σας παιρνει
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παντως(τασος) εγω απο την πλευρα μου λεω να γραφετε audi απο το 4 κυκλοι...πιο πολυ ωρα σας παιρνειΣε αποσυγχρονιζει μωρε το shift+alt και μετα παλι το ιδιο για να το ξαναγυρισεις.
-
Thanix έγραψε:
Παντως(τασος)Nα που βρήκα και συνονόματο!
Γιώργο έχεις δίκιο δεν χρειάζεται να ξεπουληθεί...εμάς το Α4 έτσι και αλλιώς είναι εταιρικό οπότε μόνο το Citroen είναι δικό μας! -
Ε εσυ εισαι τυχερος! Παντος εμενα μου αρεσει πολυ το Α5.Αλλα πανακριβο...
-
Εγώ να σου πω αυτό που ήθελα το πήραμε...το επόμενο αυτοκίνητο τους έχω πει να διαλέξουν ότι θέλουν αυτοί εγώ δεν θα ασχοληθώ καθόλου!Πολύ ωραίο είναι το Α5 αλλά όπως και εσύ είπες τώρα πια πανάκριβο!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Εγώ να σου πω αυτό που ήθελα το πήραμε...το επόμενο αυτοκίνητο τους έχω πει να διαλέξουν ότι θέλουν αυτοί εγώ δεν θα ασχοληθώ καθόλου!Πολύ ωραίο είναι το Α5 αλλά όπως και εσύ είπες τώρα πια πανάκριβο!Παρε κατι αλλο ετσι για το καλο!
-
Τελικα τα R8 φουντωσανε η οχι?Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως με φουντώσανε...
Παντως(τασος) εγω απο την πλευρα μου λεω να γραφετε audi απο το 4 κυκλοι...πιο πολυ ωρα σας παιρνει
ΟΟΟΟ ...
AUDI FORUM