-
Service σήμερα, λάδια + φίλτρο + κάρτα καυσαερίων => 93 ευρώ. Ήταν το πρώτο service (κλείσιμο χρόνου) στα 10,000 Km. Τα λάδια που έβαλαν ήταν τα Shell Helix ULTRA AT-L. Γενικά, πόσο σας κόστισε το πρώτο service ?
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Service σήμερα, λάδια + φίλτρο + κάρτα καυσαερίων => 93 ευρώ. Ήταν το πρώτο service (κλείσιμο χρόνου) στα 10,000 Km. Τα λάδια που έβαλαν ήταν τα Shell Helix ULTRA AT-L. Γενικά, πόσο σας κόστισε το πρώτο service ?Ακριβώς το ίδιο ποσό.
Να τα 100στήσεις! -
Πολύ ησυχία στο τοπικό μας.......
(ούτε ένας τόσο δα τριγμός βρε?!).... -
αφου θελει κουβεντες ο Κωσταντινος ας πουμε...
πριν λιγες μερες ειχα την τιμη να καθισω στο πισω καθισμα του Bravo μου και να με πανε βολτα! Συγκεκριμενα με πηγε βολτα ο σεβασμιος του φορουμ, πατηρ Funky και εχω να κανω τις εξης 2 παρατηρησεις:
-
καθημενος πισω απο τον οδηγο υψους 1,82 με κανικες ρυθμισεις καθισματος (οχι κανας που παει ξαπλωτος) πισω ημουν πολυ καλα... με αποσταση πλατης και γονατων πλεον των 5 εκατοστων.... απορω που την ειδαν την στεναχωρια μερικοι, εκτος ποια και αν εχουμε να κανοτμε με διμετρους.
-
η αναρτηση στα 120αρια ειναι σαφως ποιο μαλακη απο τα 150αρια. Σε 150αρι πισω ειχα γινει κουρκουτι απο το κουνημα, και με εκπληξη μου διαπιστωσα πως στο 120αρι τα πραγματα ηταν πολυ ποιο μαλακα. Ποιο πολυ μου θυμισε η ενδοτικοτητα της αναρτησης 308 η Delta παρα το 150αρι!!!!
ps: πολυ βεντουζα η μουρη.... για να την ξεκολλησεις θελει προσπαθεια.... φταινε και τα sportcontακτ 3 φυσικα!
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πριν λιγες μερες ειχα την τιμη να καθισω στο πισω καθισμα του Bravo μου και να με πανε βολτα! Συγκεκριμενα με πηγε βολτα ο σεβασμιος του φορουμ, πατηρ Funky και εχω να κανω τις εξης 2 παρατηρησεις:
-
καθημενος πισω απο τον οδηγο υψους 1,82 με κανικες ρυθμισεις καθισματος (οχι κανας που παει ξαπλωτος) πισω ημουν πολυ καλα... με αποσταση πλατης και γονατων πλεον των 5 εκατοστων.... απορω που την ειδαν την στεναχωρια μερικοι, εκτος ποια και αν εχουμε να κανοτμε με διμετρους.
-
η αναρτηση στα 120αρια ειναι σαφως ποιο μαλακη απο τα 150αρια. Σε 150αρι πισω ειχα γινει κουρκουτι απο το κουνημα, και με εκπληξη μου διαπιστωσα πως στο 120αρι τα πραγματα ηταν πολυ ποιο μαλακα. Ποιο πολυ μου θυμισε η ενδοτικοτητα της αναρτησης 308 η Delta παρα το 150αρι!!!!
ps: πολυ βεντουζα η μουρη.... για να την ξεκολλησεις θελει προσπαθεια.... φταινε και τα sportcontακτ 3 φυσικα!
....οδήγησε άλλος το Bravo??????....(φρίκη....αυτοκίνητο και γυναίκα δεν παραχωρούνται ούτε για ...δοκιμή).
1)βρε μήπως είσαι πολύ κοντός???? .Εχω ακριβώς το ίδιο ύψος με τον φίλο σου που οδήγησε και όσες φορές (2 τω αριθμώ) έκατσα πίσω από το κάθισμά μου για να ελέγξω αυτή την υπόθεση με το χώρο και τα γόνατα, διαπίστωσα ότι ο χώρος είναι 'στριμόκ@λος' , τα γόνατά μου βυθίζονταν στην πλάτη του καθίσματος.Και δεν οδηγώ ξαπλωτός.Βέβαια το κάθισμα είναι τελείως πίσω και η πλάτη του στην πιο κάθετη θέση.
2)κανένα σχόλιο..δεν έχω εμπειρία από 120αρι.
3)συμφωνώ για τη μούρη.
4)Καμιά φωτογραφία από το τουτού σου θα βάλεις ή -
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Service σήμερα, λάδια + φίλτρο + κάρτα καυσαερίων => 93 ευρώ. Ήταν το πρώτο service (κλείσιμο χρόνου) στα 10,000 Km. Τα λάδια που έβαλαν ήταν τα Shell Helix ULTRA AT-L. Γενικά, πόσο σας κόστισε το πρώτο service ?και εγω ετοιμαζομαι για μια aπο τα ιδια. αλλα εχω μια απορια. λετε να μου ζητησουν παραπανω χρηματα επειδη εχω το m-jet?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
-
-
....οδήγησε άλλος το Bravo??????....(φρίκη....αυτοκίνητο και γυναίκα δεν παραχωρούνται ούτε για ...δοκιμή).
1)βρε μήπως είσαι πολύ κοντός???? .Εχω ακριβώς το ίδιο ύψος με τον φίλο σου που οδήγησε και όσες φορές (2 τω αριθμώ) έκατσα πίσω από το κάθισμά μου για να ελέγξω αυτή την υπόθεση με το χώρο με τα γόνατα διαπίστωσα ότι ο χώρος είναι 'στριμόκ@λος' , τα γόνατά μου βυθίζονταν στην πλάτη του καθίσματος.Και δεν οδηγό ξαπλωτός.Βέβαι το κάθισμα είναι τελείως πίσω και η πλάτη του στην πιο κάθετη θέση.
2)κανένα σχόλιο..δεν έχω εμπειρία από 120αρι.
3)συμφωνώ για τη μούρη.
4)Καμιά φωτογραφία από το τουτού σου θα βάλεις ή1.8 ειμαι και γω.... κοντο δεν με λες
Καποια μερα θα βγαλω φωτος καθημενος μπροστα και μετα πισω για να δειξω με χειροπιαστα στοιχεια... -
-
1.8 ειμαι και γω.... κοντο δεν με λες
Καποια μερα θα βγαλω φωτος καθημενος μπροστα και μετα πισω για να δειξω με χειροπιαστα στοιχεια...Ε τότε μάλλον εγώ είμα μακρυπόδης!!!
Σίγουρα παίζει ρόλο και το πως κάθεται ο οδηγός.
Θυμάσαι τον λεγόμενο 'Ιταλοπίθηκο' ?.... -
Μεγάλη διαφορά είδα με το κάθισμα του οδηγού όχι τέρμα κάτω αλλά λίγο σηκωμένο. Αλλάζει πολύ η γωνία που σχηματίζεται πίσω και χωράνε πιο άνετα τα γόνατα του πίσω.
Εγώ (190+) πάντως που κάθομαι και σχετικά κοντά με ένα 'κλικ' πιο πάνω το κάθισμα, βολεύομαι και πίσω αρκεί να μην υπάρχει ηλιοροφή. -
10 κάτοχοι Bravo - 11 διαφορετικές θέσεις οδήγησης!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μια τεχνική ερώτηση. Έχει κανείς πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά? περίεργες αυξομειώσεις της τάσης, Blue&Me που δεν δουλεύει καλά, μειωμένη απόδοση χωρίς προφανή λόγο, ασταθές ρελαντί ότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση τάσης, κλπ κλπ ???
Πρόβλημα στο Blue&Me είχα (δες τα post μου), λύθηκε από την Lamda όπου μου είπαν να μη βάζω usb με περισσότερα από 512 MB σε mp3!
-
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Μια τεχνική ερώτηση. Έχει κανείς πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά? περίεργες αυξομειώσεις της τάσης, Blue&Me που δεν δουλεύει καλά, μειωμένη απόδοση χωρίς προφανή λόγο, ασταθές ρελαντί ότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση τάσης, κλπ κλπ ???
Πρόβλημα στο Blue&Me είχα (δες τα post μου), λύθηκε από την Lamda όπου μου είπαν να μη βάζω usb με περισσότερα από 512 MB σε mp3!
περιεργο!!! εχω βαλει απο απλο 2αρι στικακι μεχρι και σκληρο με 80GB μουσικης... Δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα...
-
περιεργο!!! εχω βαλει απο απλο 2αρι στικακι μεχρι και σκληρο με 80GB μουσικης... Δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα...
Πολύ μου άρεσε αυτό! Ελπίζω όντως να μην υπάρχει πρόβλημα, γιατί τα 512Mb είναι πλέον πολύ λίγα...
Αλήθεια, τον 80άρη σε πόσο χρόνο σου τον φόρτωσε; Επίσης, μπορείς να 'πλοηγηθείς' μέσα σε folders και αν ναι, σε πόσα επίπεδα; (με ενδιαφέρει να μπορείς να μπεις τουλάχιστον σε 1 φάκελο και από εκεί σε 1 υπο-φάκελο).
Σε 1,5 μήνα έ-έ-έρχεται!!!
-
Πρόταση (που μάλλον θα πάει 'άπατη' . αλλά εγώ θα την κάνω...) : Συνάντηση κατόχων Bravo του Φόρουμ , την Κυριακή 18/04/2010 σε σημείο που να βολεύει τους περισσότερους.
Για να δω αντιδράσεις..... -
Πρόταση (που μάλλον θα πάει 'άπατη' . αλλά εγώ θα την κάνω...) : Συνάντηση κατόχων Bravo του Φόρουμ , την Κυριακή 18/04/2010 σε σημείο που να βολεύει τους περισσότερους.
Για να δω αντιδράσεις.....Θέλουμε και φωτογραφίες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
......Θέλουμε **και φωτογραφίες **:rtfm:
...να το εκλάβω ως 'ψιλό γαζί'....
-
Λευκό Bravo 150αρι Sport με φυμέ τζάμια στις πίσω πόρτες και πινακίδες του νομού μας , σήμερα το απόγευμα 18:15 από τα φανάρια στην έξοδο για Κεφαλόβρυσο έως τα φανάρια της Porsel...ήταν κανένας από εδώ?
-
Για να δω αντιδράσεις.....Εγω μεσα ειμαι αλλα που να συναντηθουμε;Παραλια Κατερινης;Λαρισα;Βολο;
-
......Θέλουμε **και φωτογραφίες **:rtfm:
...να το εκλάβω ως 'ψιλό γαζί'....
μπορεις να το εκλαβεις ως χοντρο γαζι αφου προερχεται απο τον Μιραγκε. Εννοια του ομως... και εχω ραμματα για την καμπουρα του...
-
Αν ανέβει κανείς Αθηναίος ίσως του πέσει κάπως μακρυά η Κατερίνη.
Βόλος ακούγεται ok.
Fiat Bravο 2007