-
δεν φοβαμαι ,απλως χρειαζονται 150 ευρω για το ΚΤΕΟ.
το αμαξι εχει καινουρια λαστιχα,αμορτισερ,δεν εχει τζογους πουθενα,τα φρενα του ειναι επαρκη ,τα φωτα δουλευουν εκτος απο μια λαμπα της μεγαλης σκαλας. -
??? 35e είναι το πρόστιμο για την όποια καθυστέρηση και άλλα τόσα για τον έλεγχο.
-
εχει και κατι παραβολα
-
τα παράβολα είναι για τα 35e της καθυστέρησης.
-
italakia πανε περασε το γιατι θα εξαντληθει η τυχη σου σε εποχες που 'θυμηθηκαν' να γραφουν αβερτα για ρευστο...δες θες τοσα λεφτα οσα θες και ακομα και χρεπι να ναι το αμαξι παλι θα περασει...
οποτε δεν εχεις προβλημα και αδραξε την ευκαιρια, φαντασου να πρεπε να πας να σκασεις τωρα και το προστιμο
-
Φτάσαμε στο σημείο ο αστυνομικός που κάνει καλά τη δουλειά του και κόβει τις απαραίτητες κλήσεις να χαρακτηρίζεται μπάτσος και αυτός που είναι χαλαρός και χαρίζεται στους παραβάτες να θεωρείτει ίδαλμα!!!
Απλά έλεος!!!
-
To να σου κόβει κάποια χλμ από την παράβαση είναι οκ, αλλά το να αφήνει τους χάρους να κυκλοφορούν είναι...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
To να σου κόβει κάποια χλμ από την παράβαση είναι οκ,Όχι δεν είναι ΟΚ, OK είναι ότι λέει ο νόμος τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Εάν ο νόμος είναι μούφα, πρέπει να αναθεωρηθεί. Δεν είναι στο χέρι του κάθε λειτουργού.
Οι εξαιρέσεις μας έχουν φάει.
-
Μηπως τωρα που σε κατεγραψαν για την παραβαση αυτη αν σε ξαναπιασουν θα ειναι δυσκολο να μην σου βαλλουν προστιμο... πιστευω οτι θα πρεπει να το περασεις...... για το δικο σου συμφερον πρωτα πρωτα.... Μεταξυ μας αλλο η παραβαση του ΚΤΕΟ και αλλη το σφαζω κοκκινο..... στη δευτερη περιπτωση δεν νομιζω να κανουν χαρες..... ειναι εγκληματικη ενεργεια ειδικα οταν γινεται εν γνωσει σου..... γκαζονοντας για να προλαβεις τους αλλους....
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μια χαρα εκαναν την δουλεια τους οι αστυνομικοι.
αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ολες αυτες οι κλησεις που δινονται ειναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και δεν εχουν σκοπο να συμμορφωσουν τον ελληνα οδηγο προς το καλυτερο.εαν ολοι οι οδηγοι ειχαμε την καταλληλη παιδεια ,και σαυτο δεν φταινε οι οδηγοι αλλα το κρατος,δεν θα υπηρχαν παρανομοι οδηγοι αρα δεν θα υπηρχαν κλησεις οι οποιες ξαναλεω ειναι εισπρακτικες.
η αντιληψη περναω ΚΤΕΟ ,δεν περναω με κοκκινο ,δεν υπερβαινω το οριο ταχυτητας κτλ επειδη φοβαμαι το προστιμο δεν βοηθαει στο να μειωθουν οι αριθμοι των νεκρων .
ειναι υποκριτικο και βλακεια να πιστευει καποιος οτι μια κληση θα κανει τον οδηγο καλυτερο αφου οι κλησεις υπαρχουν και καλα να συμορφωσουν τον οδηγοδεν ειμαι ο πολυ καλος οδηγος ,ουτε και ο νομιμος αλλα εγραψα πριν οτι η συμπεριφορα των αστυνομικων με εκανε να υποχρεωθω να περασω ΚΤΕΟ.
αν αυριο με πιασουν και περασω με κοκκινο και δεν με γραψουν,τιμωρησουν,παλι θα αισθανθω την υποχρεωση να μην ξαναπερασω με κοκκινο.Με το σκεπτικό σου αυτό θα έπρεπε οι χώρες που φρόντισαν από πριν να δώσουν την κατάλληλη παιδεία στους οδηγούς είτε από την παιδική ηλικία και το σχολείο είτε από την ίδια την εκπαίδευση τους σαν οδηγοί να έχουν καταργήσει τα πρόστιμα και τους τροχονόμους.
Αφού λόγο παιδείας οι οδηγοί δεν θα έκαναν παραβάσεις τότε δεν θα υπήρχαν πρόστιμα σε π.χ. Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία, Ελβετία, Αγγλία κλπ.Παρόλα αυτά και πρόστιμα υπάρχουν και πολύ τσουχτερά είναι και εισπράτωνται επί τόπου και σε πιάνουν αμέσως απαξ και την κάνεις...
Και δεν είναι καθόλου εισπρακτικού χαρακτήρα αφού για πολλές χώρες δεν υπάρχει και λόγος...Απλά αναρωτήσου γιατί οι άναρχοι έλληνες οδηγοί μόλις περάσουν τα σύνορα μετατρέπονται αυτόματα σε παναγίες και υποδείγματα οδηγών...
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
To να σου κόβει κάποια χλμ από την παράβαση είναι οκ,
Όχι δεν είναι ΟΚ, OK είναι ότι λέει ο νόμος τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Εάν ο νόμος είναι μούφα, πρέπει να αναθεωρηθεί. Δεν είναι στο χέρι του κάθε λειτουργού.
Οι εξαιρέσεις μας έχουν φάει.
Μην μου φωνάζεις εμένα!
Αφού δεν αλλάζουν τα όρια, αλλάζουν τις πραγματικές τιμές.
-
Τραλαλό.
Δύο φορές με σταμάτησαν σήμερα!
Η πρώτη, ήταν κάτι μηχανόβιοι ασφαλίτες συνοδείας, όχι ένστολοι, με τα μπλε φωτάκια.
Χώθηκαν μπροστά μου και μετά με έκλεισαν και με έκαναν να μείνω στη μέση κεντρικής διασταύρωσης. Τους κόρναρα, τους τραβούσα και βιντεάκι, και με φώναξαν να πάω στην άκρη. Ζήτησα ταυτότητα για να επιβεβαιώσω ότι ήταν αστυνομικοί... Μετά με ρώτησαν αν είχα πρόβλημα με τη συνοδεία. Μετά ζήτησαν αυτοί ταυτότητα, ευγενικότατοι δε λέω, με έβαλαν να σβήσω το βιντεάκι που τράβηξα, και έφυγα στο δρόμο μου.
Στη δεύτερη, έλεγχος για χαρτιά ΚΤΕΟ στο κλασικό μπλόκο στο χίλτον... Μια χαρά κι εκεί, κανένα πρόβλημα...
Καλημέρα μας!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τραλαλό.Δύο φορές με σταμάτησαν σήμερα!
Η πρώτη, ήταν κάτι μηχανόβιοι ασφαλίτες συνοδείας, όχι ένστολοι, με τα μπλε φωτάκια.
Χώθηκαν μπροστά μου και μετά με έκλεισαν και με έκαναν να μείνω στη μέση κεντρικής διασταύρωσης. Τους κόρναρα, τους τραβούσα και βιντεάκι, και με φώναξαν να πάω στην άκρη. Ζήτησα ταυτότητα για να επιβεβαιώσω ότι ήταν αστυνομικοί... Μετά με ρώτησαν αν είχα πρόβλημα με τη συνοδεία. Μετά ζήτησαν αυτοί ταυτότητα, ευγενικότατοι δε λέω, με έβαλαν να σβήσω το βιντεάκι που τράβηξα, και έφυγα στο δρόμο μου.
Στη δεύτερη, έλεγχος για χαρτιά ΚΤΕΟ στο κλασικό μπλόκο στο χίλτον... Μια χαρά κι εκεί, κανένα πρόβλημα...
Καλημέρα μας!!!
To βιντεακι κακως το εσβησες. Κανονικα θα επρεπε να το κανεις upload στο youtube.
-
σε εβαλαν να σβυσεις το βιντεακι?
-
Ναι, με την πρόφαση ότι έγραψα προσωπικά δεδομένα or something. (Πινακίδες του αυτοκινήτου που συνόδευαν; Who f'ing knows)
Δεν είχα όρεξη για μπλέξιμο και ομολογουμένως ίσως να παρα-αντέδρασα κι εγώ για τη συμπεριφορά τους στο δρόμο.
Αραγε να συγκράτησαν τα στοιχεία από την ταυτότητά μου και θα έχω τίποτε 'περίεργα' στο μέλλον;
-
Όχι βέβαια.
Στο Γκουαντάναμο έχεις ξαναπάει;
-
Avel πρεπει να κανουμε παρεα εμεις να μαθεις νεα κολπα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Avel πρεπει να κανουμε παρεα εμεις να μαθεις νεα κολπα...Διδαξε και τους υπολοιπους
-
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...
Αυτα οταν εχουμε δικιο, οταν εχουμε κανει μλκια, κανουμε τον μλκα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...Αυτα οταν εχουμε δικιο, οταν εχουμε κανει μλκια, κανουμε τον μλκα.
Ειρωνια κολλαει πουθενα??
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4