Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ok ! Επειδή συζητιέται πολύ τι είναι γκουρμε και τι δεν ειναι ..... Εάν θέλετε γκουρμε γκουρμε .... Δηλαδή καρα γκουρμε .... Τότε προτείνω : alain ducasse στο μόντε κάρλο 500 ευρουλακια το ζευγάρι χωρίς κρασακι αλλά τρως στου ναμπερ ουάν οφ δι γορλντ !!!
Εχει άλλα 2 τριάστερα ο εν λόγω σέφ που απο πολλούς θεωρείται και ο τοπ σύγχρονος Γάλλος σέφ. Μεγάλη μορφή και φυσικά όταν ένας σέφ λέει οτι το πιο δύσκολο πράγμα για να μαγειρευτεί σωστά είναι ένα καλό τηγανητό αυγό καταλαβαίνεις οτι στο εστιατόριο του θα φάς καλά