-
Όταν ήμουν στην Αγγλία έφαγα στο εστιατόριο του Gordon Ramsay, maze grill και με διαφορά ΤΗΝ καλύτερη μπριζόλα που έχω φάει EVER! Επίσης εκπληκτική σαλάτα.
Ακριβούτσικο βέβαια...80 ευρώ το άτομο με κρασί, μπριζόλα των 30 ευρώ το πιάτο, σαλάτα και γλυκό στο τέλος.
Η συνολική εμπειρία ήταν αξεπέραστη. Μπριζόλα από άλλο πλανήτη, μεγάλες μερίδες, πατάτες φρεσκοκομμένες, σαλάτα εξαιρετική, σέρβις ταχύτατο, ευγενικό και άμεσο και χώρος πολύ ζεστός.
Πάντως σαν μπριζόλα δεν ήταν τόσο ακριβή...στη Ρόδο έφαγα στο Ελ Τόρο μπριζόλα με 29 ευρώ και ήταν χειρότερη κατά πολύ από του Ramsay.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.gordonramsay.com/mazegrill
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Συχωρεστε μου ενα ακομαΘυμαστε την διαφημηση που ελεγε καπως ετσι....'ξεχνιεσαι με ενα Αρλεκιν';
Και τωρα σεις μας προτρεπετε να ξεχασουμε ολα τα επερχομενα (οικονομικα κυριως) προβληματα με ενα γκουρμε γευμα αλλα σας υπενθυμιζω να μην ξεχασουμε να παρουμε και την αποδειξη μπας και γλυτωσουμε κανα φορο απο το ασπλαχνο,ακαρδο,που να το παρει ο δαιμονας κρατος.Εσείς μιλάτε κύριος?
Τότε να προσέχατε τι παραθέσατε ως υπογραφή σας :
'Αμα εχεις λεφτα και δεν τρως,πρεπει να σε δει γιατρος.' -
Θα συμφωνήσω για το Block House, και μιας και πιάσαμε το Αργεντίνικο, θα προτείνω την αλυσίδα των Gaucho στο εξωτερικό. Έχω φάει στο Άμστερνταμ και στο Λονδίνο (φίλε Thanix). Πραγματικά πολύ καλό φαγητό, και ελαφρώς τσιμπιμένες τιμές να προσθέσω. Αλλά το ευχαριστήθηκα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Θα συμφωνήσω για το Block House, και μιας και πιάσαμε το Αργεντίνικο, θα προτείνω την αλυσίδα των Gaucho στο εξωτερικό. Έχω φάει στο Άμστερνταμ και στο Λονδίνο (φίλε Thanix). Πραγματικά πολύ καλό φαγητό, και ελαφρώς τσιμπιμένες τιμές να προσθέσω. Αλλά το ευχαριστήθηκα.Gaucho το εχω σκισει στο Λονδινο...καλο φιλετο με τσιμπημενες τιμες...και χωρις να ειναι πολυ καλυτερο απο το Block house η το asado...πιο πολυ ο χωρος κανει τη διαφορα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Και ο Λιχνος ειναι αρκετα καλος...Έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το Λίχνο τελευταία; Παλιά μου άρεσε και πήγαινα, μέχρι που εντόπισα ότι είχε κάποια θέματα με το ΥΠ.ΑΝ. Σοβαρά θέματα κι όχι μόνο μία φορά.
Γενικότερα τώρα, παρακολουθώ το παρόν θέμα ωστόσο μάλλον θα συνεχίσω να συμβουλεύομαι κυρίως το tripadvisor.
-
Τα καλύτερα μου στην Αθήνα όπως τα θυμάμαι τώρα
ABREVOUAR
SCALA VINOTECA
TERRASSE (LA)
PASTA RAGUSSA
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΒΑΘΗΣ
ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ και
ΚΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΤΑ (τώρα ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)στα και όχι μόνο πρέπει να φάτε steak στο Peter Luger στην ΝΥ....
θσ επανέλθω και με άλλα που δεν θυμάμαι
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα καλύτερα μου στην Αθήνα όπως τα θυμάμαι τώραABREUVOIR
SCALA VINOTECA
TERRASSE (LA)[O Τηλέμαχος έχει χαλάσει νομίζω αρκετά]
Στο abreuvoir είχε γίνει και το σκηνικό με τους ληστές που μπήκαν και ξάφρισαν του θαμώνες Οπότε εκεί καλύτερα μόνο με πιστωτική, όχι μετρητά και κοσμήματα/ρολόγια -
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Και ο Λιχνος ειναι αρκετα καλος...
Έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το Λίχνο τελευταία; Παλιά μου άρεσε και πήγαινα, μέχρι που εντόπισα ότι είχε κάποια θέματα με το ΥΠ.ΑΝ. Σοβαρά θέματα κι όχι μόνο μία φορά.
Γενικότερα τώρα, παρακολουθώ το παρόν θέμα ωστόσο μάλλον θα συνεχίσω να συμβουλεύομαι κυρίως το tripadvisor.
Δεν ξερω κατι.
Παντως ειναι 'Επιλεγμένo Εστιατόριο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Προώθησης του Ελληνικού Τουρισμού.'
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...Παντως ειναι 'Επιλεγμένo Εστιατόριο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Προώθησης του Ελληνικού Τουρισμού.'Που σημαίνει κάτι; Μήπως πρόκειται για κάποιον οργανισμό που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και που χαίρει διεθνούς δημοτικότητας στο χώρο; Γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω.... κι αν είναι έτσι φτιάχνω κι εγώ ένα σύλλογο που τον ονομάζω Ευρωπαική Ένωση Ελληνικών Εστιατορίων που μοιάζει και πιο σχετικό και μοιράζω σχετικές πλακέτες σε φίλους μου!
Εκτός αν είναι το αντίπαλο δέος των αστεριών της Μισελέν αλλά εγώ ο άσχετος δεν το έχω πάρει χαμπάρι... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Που σημαίνει κάτι; Μήπως πρόκειται για κάποιον οργανισμό που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και που χαίρει διεθνούς δημοτικότητας στο χώρο; Γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω....Δεν γνωριζω απλα το αναφερω γιατι το παρατηρησα στο σιτε του καταστηματος.
Εδω το λινκ της Ομοσπονδιας:
http://www.best-restaurants-hotels-in-g ... &Itemid=32 -
Πολύ ωραίο θέμα
θα ανατρέξω στις σημειώσεις μου για να ποστάρω ό,τι έχω συγκρατήσει ασαπ
-
Σε beer academy ποιος εχει φαει
-
gourmet? Για μενα περισσοτερο gourmet ειναι το κατσαμακα (αθωνος) και τα βλαχικα (σοφουλη) απο το οτιδηποτε δηθεν gourmet.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
gourmet? Για μενα περισσοτερο gourmet ειναι το κατσαμακα (αθωνος) και τα βλαχικα (σοφουλη) απο το οτιδηποτε δηθεν gourmet.ήταν απλά θέμα χρόνου να πεταχτεί κάποιος και να κάνει τέτοια δήλωση
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
gourmet? Για μενα περισσοτερο gourmet ειναι το κατσαμακα (αθωνος) και τα βλαχικα (σοφουλη) απο το οτιδηποτε δηθεν gourmet.
ήταν απλά θέμα χρόνου να πεταχτεί κάποιος και να κάνει τέτοια δήλωση
+1
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σε beer academy ποιος εχει φαειΠολυ φασαριοζικο ,οχι κατι το ιδιαιτερο ,δεν θα το ελεγα ομως κακο .
-
Εχει παει κανενας στο ΑΝΕΤΟΝ στο Μαρουσι????
Το θεορω τα τελευταια 4 χρονια το καλυτερο απο αποψη τιμης ποιοτητας.
Πολυ φαντασια και menu που αλλαζει καθε βδομαδα ......πιατα ημερας SUPER -
@saxon_747
Επειδή θα πάμε σύντομα με τον leftgalan στο casa mantovani τι μας προτείνεις να τσιμπήσουμε;Επι του θέματος τώρα..
Το καλύτερο εστιατόριο που εχω φαει στην Ελλάδα (και εχω παει σε αρκετά),με διαφορά απο το δεύτερο, είναι-ήταν το sfinx στη Σαντορίνη..και λεω είναι-ήταν,γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και σε τι μορφή τώρα πια.Η πρώτη φορά που πήγα ήταν το 1994 και η τελευταία το 2001,(μεσολάβησε ακόμα μια το 2000),και πάντα ήταν ανώτερο των προσδοκιών μου..απλά απίστευτο!
Φυσικά ψάρια και θαλασσινά κυρίως και οι τότε τιμές ήταν τσουχτερές
Αν έχει παει κάποιος πρόσφατα ας ποστάρει σχετικά -
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Εχει παει κανενας στο ΑΝΕΤΟΝ στο Μαρουσι????
Το θεορω τα τελευταια 4 χρονια το καλυτερο απο αποψη τιμης ποιοτητας.
Πολυ φαντασια και menu που αλλαζει καθε βδομαδα ......πιατα ημερας SUPERΘα δοκιμασω αλλη μια φορα ,προς το παρον δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σου .
Προτιμω το ALTAMIRA .Σταθερη αξια ,ειδικα αυτο στο Μαρουσι το οποιο εχω επισκεφτει αμετρητες φορες ,επιλεγοντας παντα το ιδιο πιατο φιλετακια με μαγκο -
Block house αρκετά καλά φιλέτα και μπριζόλες για τα Ελληνικά δεδομένα
Μπυραρίες:
Μέτριο και πανάκριβο φαγητό για μπυραρία το Beer Academy
Πολύ καλύτερο φαγητό για μπυραρία το Extra Blatt (Α. Σβόλου)
Κορυφαίο φαγητό για μπυραρία το Ottο Dixx (Β.Όλγας στο ύψος της Α.Τριάδος)
Εχει ενδιαφέροντα 1- 2 πιάτα η τσέχικη μπυραρία στη ΣβώλουΤο καλύτερο φαγητό στην πόλη :
-
Οινοχόος (τρώγαμε με την και τώρα σύζυγο κάθε μέρα κάποτε εκεί )
-
Παπαρούνα
Για ουζάκι, ψαρικά κλπ
Μόλυβος στην Ι. Δραγούμη (Αστακόγαριδομακαρονάδα )
Κλασσικό 'εστιατόριο'(με μαγειρευτά αλλά και της ώρας ) του κέντρου στο οποίο έτρωγε ο παππούς μου, οι γονείς μου, τρώω και εγώ πλέον αλλά και παραγγέλνω το Τιφαννυς στην Ικτίνου ...
-
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)