-
ANK 763* παλιό Yaris
Ψιλοάσχετο. Είδα πινακίδες ΞΑ νέου τύπου με πέντα ψηφία 200** ή κάτι τέτοιο σε Audi 1.8T
-
To ΞΑ είναι ξένες αποστολές. Λογικά είχε και κίτρινο χρώμα
-
χρονια πολλα παιδια.
ΥΝΡ 2178 corolla -
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
Αποθέματα της Καστοριάς σε ΚΤΖ δίνονται σε Κοζάνη;
Κατα τ'άλλα
ΚΤΖ - 10** (ίσως εκτός σειράς)
ΡΑΖ - 111* -
Eιδα κι εγω ενα ΚΤΖ 10 στη Θεσσαλονικη αλλα δεν το ανεφερα γιατι το ειδα βιαστικα και φοβηθηκα μην το μπερδεψα με το ΚΤΖ 40 που οντως ειδα
-
NIM 728* κάτι σε RANGER αν είδα καλά. Εντάξει δεν είναι πολύ φρέσκο αλλά η απόσταση που βρέθηκε απο τη βάση του δεν είναι μικρη, άσε που ήταν καλογυαλισμένο.
-
ΙΟΕ-648*
-
AZE-6571 Scirocco
YPX-4658
AIN-4933
KPN-7418
IOE-4616
INI-9633
Είδα το EEE-1752 της πρώτης σελίδας, ένα Audi TT
ΟΙΖ 45 στην Αμφιλοχία -
Μετα απο 6 μερες στο εξοχικο μου σας φερνω νεο πραμα
ΚΡΝ 7165 σε ενα καγκουροποιημενο Navara
ΚΡΝ 7108 σε νεο Astra
XAI 5289 σε BMW σειρα 3 προ fl (αρα ειναι εισαγωγης)
ΙΟΡ 9893 σε Navara στη ΔΕΗ στο Καμαρι (ενα χωριο πριν το Ξυλοκαστρο)
AZE 7777 σε ενα λευκο Insignia με τα φοβερα led (ενα απογευμα παραλιγο να τρακαρω τον μπροστινο μου επειδη τα κοιτουσα )Και γυρνωντας στην Αθηνα ενα ΡΖΗ 8433 σε ενα Qashqai προ fl
Χριστος Ανεστη κι απο μενα!!! -
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους! Καλή επιστροφή στους ταξιδεύοντες.
IOE-4799, σε επαγγελματικό ΙΟΡ-905* ενώ παλιότερα επαγγελματικά είδα με ΙΟΟ-80** και 81**. Επίσης είδα
επιβατικό ΙΜΟ-412* άρα περιορίζεται ακόμα πιο πολύ ο τρέχων κλάδος επαγγελματικών Χολαργού, το πολύ
μέχρι ΙΜΟ-4100.ΖΧΜ-2501 επιβατικό, επιβεβαιώνει την παρατήρηση του rafi, το 2510 που είδε δεν ήταν προχωρημένο και
μάλλον ΖΧΜ-2001/2500 είναι νέος κλάδος επαγγελματικών.Ο χρήστης samatistas έγραψε:
MHB 1565 σε αγροτικό Mitsubishi ολοκαίνουριο στη Λαμία με πλαίσιο από τη τοπική αντιπροσωπεία της Λαμίας! Κουλό???...Οπωσδήποτε! Πάντως είναι λογικό σαν παρατήρηση Λήμνου και στη Λαμία το απόθεμα τελειώνει μεν αλλά
δίνονται ακόμα ΜΙΤ. Ανακατανομή από Λήμνο σε Λαμία δε μοιάζει τόσο λογική, αν και τώρα που βλέπω το
χάρτη δεν απέχουν και τόσο. Όταν όμως έχεις δίπλα το απόθεμα του Καρπενησίου... Εντωμεταξύ πρέπει
να κοντεύει και ο κλάδος της Αταλάντης, ίσως έχουμε ανώμαλες παρατηρήσεις στο νομό....>
...HAP-1001 SL 63 AMG
Αν δεν είναι πρωταπριλιάτικο είναι πολύ εκτός σειράς και καθόλου κολακευτικό για τη διεύθυνση του
Πύργου. Σηκώνει καταγγελία...Είναι όντως πρωταπριλιάτικο, (λόγω της ημέρας), γι' αυτό και είναι πολύ εκτός σειράς. Αλλά αν ήταν αληθινό, τι είδους καταγγελία θα μπορούσε να κάνει κάποιος;
Οι διευθύνσεις συγκοινωνιών είναι υποχρεωμένες να δίνουν τα νούμερα στη σειρά και κανονικά θα
έπρεπε να ελέγχονται γι'αυτό από ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου στις οποίες και μπορεί κανείς
άνετα να κάνει σχετική καταγγελία....>...@edmond: ναι! Σκέψου πως τα πρώτα ΗΑΡ εντός σειράς δύσκολα θα φανούν πριν το 2012.
Αν ακολουθήσουν τις παρτίδες των δικύκλων, είναι πολύ πιθανό η Αμαλιάδα μετά το ΗΑΜ-6000 να δώσει ΗΑΡ...
Αν όταν φτάσει η Αμαλιάδα στο ΗΑΜ-6000 δεν έχει ακόμα προκύψει νέα παρτίδα για την Ηλεία, το
τωρινό απόθεμα μέχρι ΗΑΡ-1999 δεν της φτάνει αν ξεκινήσει από ΗΑΡ-1000* και βλέπω πιθανότερο κάτι σε
ΗΑΝ-8001 ή 9001. Αν όμως το απόθεμα αυξηθεί, αυτό που εικάζεις είναι όντως πιθανό.*γιατί ο Πύργος θα βρίσκεται στο ΗΑΝ-45 περίπου, σκέψου την αναλογία Πύργος:Αμαλιάδα στο 2:1
χοντρικά... -
ΖΧΜ-2001/2500 είναι νέος κλάδος επαγγελματικών.
Νομιζω πως ειδα στο χωριο μου ΖΧΜ 2465 σε SX4 αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια (καθοτι δεν το ειχα σημειωσει)
-
Πρωί πρωί, έρχομαι στη δουλειά οδηγόντας με μισό μάτι ανοιχτό, με προσπέρασε σαν σίφουνας ένα ΗΚΤ 899* Ford Transit.
-
ΙΚΑ 7556 σε Hyundai Matrix.
-
ΤΚΡ 5504 σε Opel Astra (το νέο και μου φαίνεται ότι πουλά αρκετά καλά) στην διπλανή πυλωτή !
-
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
φρεσκα κουλουρια.. φιατ παντα καινουργιο 3 ημερων ΚΒΡ 740*
ΡΜΤ 612*
ΑΒΗ 13* μοτοσυκλετα
αυτα τα ολιγα...... πολυ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΡΡΑ γεματο -
HKO 487* Hilux καρά-λασπωμένο.
-
Ερώτηση προς φίλτατο Megane98hp :
Ο στόλος των rent κάθε πότε ανανεώνεται , και κατά μέσο όρο πόσα km κάνουν μέχρι να αποσυρθούν? Να υποθέσω δεν πάνε για σκράπ αυτά που αποσύρονται λογικά? -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ερώτηση προς φίλτατο Megane98hp :
Ο στόλος των rent κάθε πότε ανανεώνεται , και κατά μέσο όρο πόσα km κάνουν μέχρι να αποσυρθούν? Να υποθέσω δεν πάνε για σκράπ αυτά που αποσύρονται λογικά?Aνάλογα την εταιρία. Υπάρχει νόμος που λέει ότι δεν μπορεί να ενοικιάζεται αυτοκίνητα πάνω απο 6 χρονών. Αν το λέει η...τσέπη τους οι πιο πολλές rent a car αλλάζουν κατά μέσο όρο τα αμάξια τους κάθε 3 χρόνια. Κάποιες τα αλλάζουν κάθε 2 χρόνια, κάποιες κάθε 5 χρόνια και πάει λέγοντας. Θυμάμαι μια χρονιά, είχαμε πάρει Yaris καινούργια τον Απρίλιο και τα είχαμε επιστρέψει στην Toyota τον Αύγουστο την ίδια χρονιά. Ήταν πολύ πρίν τη κρίση, τα πείραμε σε καλή τιμή μεν αλλά και η Toyota τα μοσχοπούλησε όταν τα πήρε πίσω.
Αν δεν κατάλαβες το νόημα όλων αυτών που σου λέω να το πώ πιο καθαρά. Το 80% των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που βλέπεις στις μάντρες - για να μην πώ το 90% - είναι απο rent a car.
Σπάνια - σπανιότατα ένα αμάξι πάει για σκράπ. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ. Υπάρχει στην εταιρία μας αυτη τη στιγμη ένα Scudo μοντ 2001 το οποίο όσο και να προσπαθήσαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια να το πουλήσουμε δεν τα έχουμε καταφέρει. Αλλά και πάλι το βλέπω χλωμό να πάει για σκραπ. Το χρησιμιποιούμε για μεταφορές προσωπικού και γενικά για...εσωτερική χρήση. Κάααααααααααποια στιγμη θα το 'σκοτώσουμε' για κανένα χιλιάρικο. -
@Megane98hp : Με κάλυψες πλήρως , αυτό με τις μάντρες πάντως ομολογώ ότι μου έκατσε κάπως βαρύ
Φαντάζομαι την ατάκα του μαντρά στην περίπτωση των Yaris :
Φίλε 6μηνών είναι το αυτοκίνητο καινούργιο ούτε το πρώτο σέρβις δεν έχει κάνει ακόμη ... -
ΚΧΕ 7025
ΜΥΗ 5285
ΜΤΗ 218
ΚΧΥ 9808 και ΚΧΥ 9830Ο χρήστης greo έγραψε:
Eιδα κι εγω ενα ΚΤΖ 10 στη Θεσσαλονικη αλλα δεν το ανεφερα γιατι το ειδα βιαστικα και φοβηθηκα μην το μπερδεψα με το ΚΤΖ 40 που οντως ειδαΑν τα ΚΤΖ-10** που έχετε δει, είναι σωστά και είναι 2 διαφορετικά, μήπως δείχνει νέο κλάδο Κοζάνης?
Αν έχω κάνει σωστά τους υπολογισμούς, η Κοζάνη πρέπει να δίνει γύρω στα 300 αυτοκίνητα το μήνα και η Πτολεμαϊδα 90. Έλλειψη πρέπει να είχαν τέλη Ιανουαρίου η Κοζάνη και λίγο αργότερα η Πτολεμαίδα. Άρα η Κοζάνη αν ξεκίνησε από το ΚΤΖ3801, μπορεί να έχει φτάσει στο ΚΤΖ4400, ίσως και στο ΚΤΖ4500, από όπου ξεκίνησε η Πτολεμαίδα 10/2 και πρέπει να έχει φτάσει γύρω στο ΚΤΖ4650. Τι λέτε;Είδα το EEE-1752 της πρώτης σελίδας, ένα Audi TT
Το είχα δει στην Αθήνα! Audi είναι
@Megane98hp αυτό με τα 6 χρόνια τηρείται καθολικά; Πώς ελέγχεται; Ή μόνο αααααααν σε πιάσουν; Γιατί στη Ρόδο κυκλοφορούν rent a car τύπου suzuki maruti (ή όπως λεγόταν) ...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010