-
Ο χρήστης jdc έγραψε:
με αφορμή ένος βενζινάδικου στα άνω πετράλωνα γνωστού πρώην ραλλίστα έχω παρατηρήσει πώς υπάρχουν αρκετές bmw 2002 προφανώς στην κατοχή του με πινακίδες ι.ο οι οποίες όσον αφορά την καταστασή τους μόνο για το τί ισχύει για να είναι ιστορικό αυτοκίνητο δέν διαθέτουν, μιάς και είναι σχεδόν σε κατάσταση εγκατάλειψης κάποια απο αυτά.
Κάποια είναι παρκαρισμένα στον χώρο του βενζινάδικου αλλά αρκετα απο αυτά είναι εκτός και παρκαρισμένα στα διπλανά πεζοδρόμια, αυτό δεν είναι παράνομο όσον αφορά τον χώρο που κρατάει απο άλλα αυτοκίνητα που πληρώνουν κανονικά τα τέλη τους ?
Ίσως λόγω τής φήμης του οι γύρω κάτοικοι να μήν λένε τίποτα, αλλά θεωρώ οτι προσβάλλει όλους τους υπόλοιπους εσάς και στην τελική την στιγμή που απολαμβάνει κάποια benefits ας σεβαστεί τους υπολοίπους.Ο γνωστός πρώην ραλίστας έχει στην κατοχή του το εξής ενα αυτοκίνητο, το αγωνιστικό του, το οποίο έχει κρατικές πινακίδες.Και δεν είναι και πρώην...
Τα αυτοκίνητα που ανεφέρετε είναι του γιού του, από όσο γνωρίζω έχει 2 bmw 2002 με ΙΟ, ενα άσπρο και ενα βυσσινί, το άσπρο σε κακή κατάσταση και το βυσσινί σε μέτρια. Οταν είχε πάρει πινακίδες το βυσσινί ήταν άριστο και το άσπρο ήταν τρις χειρότερο αλλα είχε δεσμευτεί πως θα το επαναφέρει.Πράγματι κάποια στιγμή ξεκίνησε να το φτιάχνει αλλά σταμάτησε. Επίσης έχει και ενα αγωνιστικό 2002 σε άριστη κατάσταση, μονίμως εντός του βενζινάδικου.
Για το ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι στην ιδανική κατάσταση και για την κατάληψη των χώρων κλπ ο πρώτος που το έχει επισημάνει είναι ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος για όσους τον γνωρίζουν μόνο στην κατηγορία του Ελληνάρα δεν ανήκει. -
ενημερώστε τον πελάτη σας κύριε κουγια ότι δεν αρκεί η μόνο η επισήμανση.
-
Δεν αντιλαμβάνομαι το ύφος σου.
Δεν είμαι δικηγόρος κανενός αγαπητέ, επισημαίνω πως τα αυτοκίνητα δεν είναι του Νίκου αλλά του γιού του, και πως η κατασταση του όντως δεν είναι ιδανική.
Ο σκοπός του πόστ μου ήταν να ξεκαθαρίσω το σε ποιόν ανήκουν ώστε ο χαρακτηρισμός που έσπευσες να αποδώσεις, να μην 'πέσει' εκει που δεν πρέπει.
Από εκεί και πέρα, δεν είμαι υπεύθυνος για το που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους οι φίλοι και οι γνωστοί μου, ούτε για το αν κάνουν καλή χρήση των προνομίων τους. -
ποιος σου είπε ότι είσαι υπεύθυνος για πράξεις άλλων,μην τρελαθούμε.
και αδιάφορο σε ποιον ανήκουν τα αυτοκίνητα, σε όποιον και να ανήκουν να φροντίσει να απαλλάξει τους γείτονες του (και πιθανό πελάτες του) από τα πεταμένα στον δρομο αυτοκίνητα και μια που οι καιροί είναι πονηροί και δύσκολοι οι έχοντες αυτοκίνητα με ειδικά προνόμια καλά θα κάνουν να μην προκαλούν.
διαφωνείς. -
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λές τώρα. Δεν αντιλαμβάνομαι όμως το ύφος σου και κατα συνέπεια και τον χαρακτηρισμό 'Κούγιας'.
Παρόλα αυτά επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη των αυτοκινήτων και εκανα το μόνο που μπορώ να κάνω ως Γιάννης. Του επισήμανα πως ενοχλεί και προκαλεί.
Αν δεν εξετέλεσα τα δικηγορικά μου καθήκοντα σωστά, παρακαλώ να μου το επισημανετε. Για εμένα αρκεί. -
σωστός ως προς τα δικηγορικά σου καθήκοντα.
-
Σιφή σαν να μπερδευεσε....!!!άμα έλεγαν για έναν γνωστό σου δεν θα έλεγες την άποψη σου??
-
ναι θα έκανα και εγώ τον δικηγόρο του αλλά θα έπεφτε και το ανάλογο χέσιμο για να μην προκαλεί, και αν ήταν και φίλος το χέσιμο θα ήταν ποιο γερο να είσαι σίγουρος.
και αυτά τα λέω γιατί η περιοχή μου έχει γεμίσει ξαφνικά με πινακίδες ΙΟ και ακουω τα διάφορα σχόλια που δεν είναι καθόλου κολακευτικά (να μην τα γράψω) -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
σωστός ως προς τα δικηγορικά σου καθήκοντα.ναι θα έκανα και εγώ τον δικηγόρο του αλλά θα έπεφτε και το ανάλογο χέσιμο για να μην προκαλεί, και αν ήταν και φίλος το χέσιμο θα ήταν ποιο γερο να είσαι σίγουρος.
και αυτά τα λέω γιατί η περιοχή μου έχει γεμίσει ξαφνικά με πινακίδες ΙΟ και ακουω τα διάφορα σχόλια που δεν είναι καθόλου κολακευτικά (να μην τα γράψω)Εδω υπάρχει ενα πρόβλημα. Ή εγω δεν γράφω σωστά Ελληνικά, ή εσυ δεν διαβάζεις σωστά αυτά που γράφω. Το ξαναγράφω λοιπόν, δεν διαφωνώ με την ουσία του θέματος. Αυτό που έγραψα είναι πως τα αυτοκίνητα δεν ανήκουν στον γνωστό πρώην αγωνιζόμενο αλλά στον γιό του.
Από εκεί και πέρα, συγνώμη αλλά δεν σκοπεύω ούτε να σου ανταποδώσω την ειρωνία, ούτε να συνεχίσω πάνω στο ίδιο θέμα. -
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
'Ενος φιλου μου απο την Θηβα ειναι το αυτοκινητο και ολη την μετατροπη-ανακατασκευη την εχει κανει ο ιδιος!
toyota celica του 1975 και κατω απο το καπω εχει βαλει rb25dett απο SKYLINE!'Aπό άλλο φόρουμ...
Κριμα για το αμαξι
Μηπως θα επρεπε καθε πχ 2 χρονια να ελενχουν τα αμαξια που εχουν τετοιες πινακιδες;
-
Υποτιθεται οτι περνανε καθε χρονο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Υποτιθεται οτι περνανε καθε χρονοΕιχα την εντυπωση οτι δεν τα ελενχουν,λαθος μου.
Αλλα πως περνανε τετοιες μετατροπες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλα πως περνανε τετοιες μετατροπες;
οκ
-
Καταλαβα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Υποτιθεται οτι περνανε καθε χρονοΦυσικά και δεν τα ελέγχει κανείς μετά.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Υποτιθεται οτι περνανε καθε χρονο
Φυσικά και δεν τα ελέγχει κανείς μετά.
Υποτίθεται ότι επέβαλλαν μια παρουσία το χρόνο στις εκδηλώσεις ακριβώς για αυτό το λόγο.
Αφού πλέον οι καταγγελίες μας συνοδεύονται από όμορφες φωτογραφίες, γιατί δεν τις στέλνουμε στους αντίστοιχους φορείς; Μπορεί να μη γίνει τίποτα αλλά καλό είναι να ξέρουν και αυτοί ότι ο κόσμος δεν κοιμάται και ενοχλείται. -
Δηλαδή μπορώ να στείλω e-mail στην ΕΟΟΕ και να μη με γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δηλαδή μπορώ να στείλω e-mail στην ΕΟΟΕ και να μη με γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι?Μια, δύο φορές σίγουρα...Έννοια σου, όμως και θα θορυβηθούν αρκετά αν αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι οι μαλακίες τους δεν περνούν απαρατήρητες από αρκετό κόσμο...
-
Τότε πολύ ευχαρίστως να τους τα ζαλίσω.
Όχι απλά το Celica είναι καγκουρεμένο, αλλά φοράει όλο το μπροστινό τροπέτο από Skyline.
Το αμάξι απλά δεν σώζεται, και σίγουρα δεν αξίζει να έχει τις εκπτώσεις ενός ιστορικού οχήματος.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες