-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η Κέρκυρα το Πάσχα θα είναι θαυμάσια φαντάζομαι (δεν έχω πάει), αλλά προσωπικά αδυνατώ να κατανοόησω πως περνά κάποιος όμορφα με τόση πολυκοσμία...
Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που την απολαμβάνουν !
Είναι πολύ ωραία! Το παίρνουν πολύ ζεστά (και τουριστικά το θέμα) και δίνουν πολύ καλό θέαμα με τους άπειρους επιταφίους και τις ένα σωρό στάμνες που πετάνε. Φάγαμε τρελή ταλαιπωρία με την κίνηση και τον κόσμο μέσα στην πόλη της Κέρκυρας... είναι χειρότερα από καλοκαίρι. Τέσπα για νταβαντούρι ήρθα δεν το αρνούμαι
EDIT: Συνταγή ενάντια στην οικονομική κρίση: Γεύμα 2 ατόμων με αστακομακαρονάδες, μια σαλάτα και χύμα κρασί = 88€ (τα ήθελε ο κώλος μου)
-
Ελα βρε παιδί!
Εδω στο Αγρίνιο, στο Κρυονέρι πιο συγκεκριμένα μια τσιπούρα 1,2 (μολις την ειχα διαλέξει απο το καίκι) δυό μπαρμπούνια ,μια παντζάρια,μια κολοκυθάκια ,μιά μοσχαρίσια 60 ευρώ! -
-
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ!!! Καλή διασκέδαση και προσεχτικά στους δρόμους για να βρεθούμε πάλι όλοι εδω, δεν θέλω ούτε έναν απόντα!!!
Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται (απίθανο ), εγώ θα περάσω το Πάσχα εις την Οικεία του Σπιτιού μου (sic)...
-
Καλή Ανάσταση και από εμένα παιδία
Εύχομαι υγεία ευτυχία και οικογενειακή γαλήνηΥ.Γ
Προσοχή με τα βεγγαλικά -
Καλή Ανάσταση!
Εδώ υπάρχει μαγειρίτσα, τηγανητό συκωτάκι, κρασί και σπιτικό τσουρέκι (πρώτη φορά). Το τελευταίο ξεκίνησε καλά, αλλά στο τέλος...
σαλάμι!
Πολύ νόστιμο όμως, ειδικά με μερέντα.
-
Καλη Ανασταση και καλο Πασχα!!
-
Χρονια πολλα σε ολους και με το μαλακο στη μασα
-
Χριστος Ανεστη!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλή Ανάσταση!Εδώ υπάρχει μαγειρίτσα, τηγανητό συκωτάκι, κρασί και σπιτικό τσουρέκι (πρώτη φορά). Το τελευταίο ξεκίνησε καλά, αλλά στο τέλος...
σαλάμι!
Μοιαζει σαν πιροσκί
-
Χρόνια πολλά σε όλους και Καλό Πάσχα με υγεία για όλους!
Κατσίκια, τζιγεροσαρμάδες, κοκορέτσια, μαγειρίτσες, κρασιά, ρετσίνες, τσίπουρα, τσουρέκια, αυγά ... με ρέγουλα! Δεν τρώμε για τελευταία φορά στη ζωη μας! -
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη Υγεία και χαρά!
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους και Καλό Πάσχα με υγεία για όλους!
Κατσίκια, τζιγεροσαρμάδες, κοκορέτσια, μαγειρίτσες, κρασιά, ρετσίνες, τσίπουρα, τσουρέκια, αυγά ... με ρέγουλα! Δεν τρώμε για τελευταία φορά στη ζωη μας! -
Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία πάνω από όλα να'χουμε, και όλα τα άλλα θα έρθουν.
-
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία, Χαρά και Προκοπή.
Ρασιδάκης Μιχάλης και Συνεργάτες
Εκδότης Περιοδικου Classic Century.
www.classiccentury.gr -
Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλο το κόσμο.
ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ!!!Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εγώ είμαι στη δουλειά. Θα φάω αρνάκι το βράδυ. Ας είναι καλά ο φούρνος μικροκυμάτων. Μια χαρά ζεσταίνει το αρνάκι!!!
-
Χριστος Ανεστη !
Ευχομαι ο Θεος να μας έχει καλά .Πάνω απ'όλα! -
Χρόνια Πολλά και του χρόνου με Υγεία!!!!για όλους!
(Πολύ εγκράτεια δείξαμε σήμερα...απ αυτό το κατσίκι θα έχουμε να τρώμε καμιά 10αριά μέρες1) -
delete
ΠΑΣΧΑ 2010.Ευχές,προορισμοί.