-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:hmmm:
Έχω την εντύπωση ότι το προβάλλουν ιδιαίτερα ως γυναικείο αυτοκίνητο ή κάνω λάθος;
Κάτι από γυναικείο αξεσουάρ...Την ίδια διαπίστωση έχω κάνει και εγώ!
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=34758&start=120#p1799250 -
Το θυμόμουν φίλε Cosneo που το είχες πει!...
Νομίζω όμως ότι το έχουν παρατραβήξει λίγο... Δεν θέλει και πολύ σε λίγο να 'γελάμε' με τους άντρες που παίρνουν Spark 'Το απόλυτο αξεσουάρ' ...
-
83 άλογα μετρημένα είναι καλά για 900 κιλα
κάνα χαμήλωμα παίζει;Καλό Πάσχα
-
δεν μου αρεσει εμενα, σαν κουραδοτσουφλο ειναι!
Μεγαλη μουρη και απο πισω σαν να το φυστικωσε καποιο αλλο αμάξι!(κοιτοντας απο πλαγια)
Φυσικα δεν ειναι το μονο με τετοιες γραμμες, χαρην της ασφαλειας (?) αλλα δεν διεκδικει και πρωτεια σχεδιασμου.
Μεσα ειναι αρκετα φουτουριστικ και αρκετα νεανικο-σε σκουρα χρωματα ( και λοιπες 'βελτιωσεις ) γινετε πιστολερο (για αρσενικα που μολις απογαλακτιστηκαν)!Επισης πολύ βολικο το extra συστημα-βοήθημα, παρκαρισματος και με πλευρικους αισθητηρες για ενα αυτοκινητο με μεγαλο αμαξωμα σαν και αυτο! Ιδανικο για νεους και νεες ( κυριως) οδηγους!
Καλοταξιδο!ΥΣ. καθολου συντηριτικο με εξαιρεση τις ζαντες! Μήπως είναι τάσια?
-
στο LS είναι ζάντες.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ΥΣ. καθολου συντηριτικο με εξαιρεση τις ζαντες! Μήπως είναι τάσια?Οι ζάντες καλές για το Matiz ... 10 χρόνια πριν!
Ίσως καλύτερα να ήταν με τα τασια ... θα υπήρχε και λόγος να μπουν καλόγουστες aftermarket ζαντες!Αισθητικά πάντως έχοντας το δει στο δρόμο σε άσπρο, άσπρο, άσπρο, άσπρο, άσπρο (ίσως και παραπάνω απο 5 άσπρα με διαφορετικές πινακίδες), μαυρο και πράσινο ... είναι από τα όμορφα μικρά!!!
-
Νικο πραγματικα μην το αγορασεις.Δεν εχω ξαναδει ποτε ποιο ασχημο αμαξι απο αυτο.
-
Φίλε George μην είσαι υπερβολικός!...
Το SPARK είναι ένα σύγχρονο μίνι αυτοκίνητο με ιδιαίτερη σχεδίαση μέσα-έξω που σίγουρα έχει και θετικά αλλά και αρνητικά ανάλογα ποιος το βλέπει και από ποια οπτική γωνία το βλέπει.
Προσωπικά βλέπω ότι η Chevrolet (παρόλο που είναι κάτω από τα βλέμματα της GM/Opel) έχει ξεκινήσει και βγάζει αυτοκίνητα με ιδιαίτερες σχεδιάσεις και μοντέρνας φιλοσοφίας. Διαφοροποιείται και αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη...
-
Nα το παρεις ειναι ωραιο αμαξακι
-
Σε αυτοματο δεν βγαινει ε?
Παντως μια επεμβαση που θα ηθελα να κανω, θα ηταν να βαψω τα πισω φωτα (τους 'καθρεπτες') στο χρωμα του αμαξωματος
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Νικο πραγματικα μην το αγορασεις.Δεν εχω ξαναδει ποτε ποιο ασχημο αμαξι απο αυτο.To είδες αληθινό; δεν σηκώνει φτιάξιμο;
-
Φτιαξιμο= goes to εδω
-
Κουκλάκι είναι
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Νικο πραγματικα μην το αγορασεις.Δεν εχω ξαναδει ποτε ποιο ασχημο αμαξι απο αυτο.
To είδες αληθινό; δεν σηκώνει φτιάξιμο;
Το εχω δει απο κοντα και πραγματικα δε παιζει να εχω δει ποιο ασχημο αυτοκινητο.Αμα θες αυτοκινητο να σηκωνει φτιαξιμο παρε ενα peugeot 106 η ενα citroen saxo!
-
Mεγα λαθος οσοι σκέφτονται ετσι
-
καλα σιγουρα θα το κανω test drive, αν χρειαστει.
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
και μια δοκιμη
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=4897
κι άλλη:
http://www.auto-internet.gr/testsah.php ... et%20Spark4Κυλινδρο
11,3 @4850 ροπη σε 900 κιλάΓια άλλη μια φορά η δημοσιογραφία έδωσε τα ρέστα της
το 5άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έχει κοντή κλιμάκωση
KATA
- Μακριές σχέσεις
Απόλυτη διαφωνία δηλαδή, σε ένα θέμα που δεν είναι καν υποκειμενικό
Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι στην προκειμένη περίπτωση (μάλλον το city auto φαίνεται πιο αληθινό μιας και έχει.. πραγματικές φωτογραφίες!) πάντως καλό θα ήταν μερικοί απ αυτούς να αρχίσουν να οδηγούν τα αυτοκίνητα πριν γράψουν παρουσίαση -
Πω πω τι γίνεται!
Μερικά αλλά που βρήκα ήταν ακριβώς το press της εταιρείας
κι έλεγε δοκιμή.Αν υπάρχουν κι άλλα θα ταν καλό, μάλλον διεθνή.
-
Εμένα μου αρέσει πολύ το αυτοκινητάκι για την κατηγορία του και γενικά το καινούργιο οικογενειακό λουκ της γκάμας. Για αυτό και πήρα για πρώτη φορά πέρυσι αμερικάνικο αυτοκίνητο το Σεβρολετ Κρουζ απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος και σαν κύλιση/άνεση/χώρους και σαν τιμή/αξία. Εγώ πάντως ενόψει των δύσκολων καιρών που έρχονται και με την κρίση στην αγορά αυτοκινήτου θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 3ετίας να το χρησιμοποιήσεις 2-3 χρόνια και μετά να το δώσεις ανταλαγή για το αυτόματο Σπαρκ που θα έρθει στην ελληνική αγορά σε 2 έτη καθώς με το κυκλοφοριακό της Αθήνας το αυτόματο είναι μεγάλη ξεκούραση ενώ σε πραγματικές συνθήκες ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ή μπορεί να καταναλώνει και λιγότερο απο χειροκίνητο. Στις μετρήσεις φαίνεται να καίει παραπάνω αλλά είναι σε εργαστηριακές συνθήκες που δεν συναντάς ποτέ στο δρόμο.
-
Δεν υπάρχει θέμα για αυτόματο,
στην επαρχία βρίσκομαι!
Chevrolet Spark