-
Κακά τα ψέμματα, οι πρωταθλητές μόνον κωλόπαιδα μπορούν να είναι...
Ο Παπουτσής (σουμάχερ) δεν ήταν και λίγο κωλοπαιδαράς; Ο κύριος καθηγητής (Προστ) δεν ήτο μικροπρεπής και σφηνόπουτσα, επίσης;
Χωρίς να μπούμε κατ' ανάγκη σε περιπτωσιολογία, πρωταθλητής γίνεσαι μόνον αν είσαι και λίγο (έως πολύ) λέρα.Για τους πραγματικούς gentlemen, που δεν γουστάρουν 'αγκωνιές' και κλωτσιές στ' @ρχίδια, υπάρχουν οι pole positions - και τα ερασιτεχνικά track days
(εγώ μ' αυτούς είμαι) -
Ferrari όπως πάντα!!!
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Ferrari όπως πάντα!!!Ναι μεν είναι πρώτη η Ferrari αλλά δεν ξεπερνά το 50% + 1 ψήψο, οπότε πάμε σε δεύτερο γύρο...
-
Θραυση η Scuderia Ferrari!
Κοκκινησε κοκκινησε ολοκληρη η ελλαδα, ηρθε ο καιρος παλιοπαιδα να αλλαξετε ομαδα!
-
Ποιοι ψηφισαν HRT και Virgin?
-
Η Lotus πως τα πήγε στο Μπαχρέιν;
Ποιά θέση πήρε; -
Red Bull ωρέ!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Η Lotus πως τα πήγε στο Μπαχρέιν;
Ποιά θέση πήρε;4η
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1805438#p1805438 -
Red Bull με Vettel,
και απο του χρονου μαζι με Raikkonen. -
Red Bull (Vettel δηλαδή) και Force India.
-
Δεν ξερω ποια να υποστηρίξω.
Η μεγαλη μου αγαπη φερραρι πηρε αυτον τον απαραδεκτο 'κλεφτη' οδηγο ονοματι κλεφτοΑλόνσο που ακομα δεν ξερω που μπορεί να φτασει (σκοτωσει ισως αφου βγαλει εξω εσκεμενα κάποιον οδηγό) εκτος και εντος αγωνα για να παρει βαθμους καταστρέφοντας το κυρος της ομαδας
Και ο Μιχαλης πηγε στο φιλαράκι του στην Μερσέντες gp.
Ισως το ονομα του πολυπρωταθλητή .
Ή την κουρτινα 1. -
Προσωπικα υποστηριζω την Ferrari απο παντα οποιον οδηγο και να εχουμε. Και γω παντως ξυνισα οταν ανακοινωθηκε η συνεργασια με τον Alonso αλλα αν δεν προκαλεσει προβληματα στην ομαδα και μας δωσει πρωταθληματα δεν θα εχω κανενα προβλημα.
Απο εκει και περα υπαρχουν και συμπαθειες αλλων, μικροτερων ομαδων οπως φυσικα και αντιπαθειες
Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο φετινό πρωτάθλημα;