-
παιδια καλημερα. εγω θα συμφωνησω σε ολα ετσι; ανετο,γρηγορο,αμορτισερ,οκ. γιατι το δικο μου ρε παιδια,εβγαλε στισ 13000 χλμ φλαντζα κυλινδροκεφαλης; γιατι στις 22000χλμ εκαψε εγκεφαλο; τα εχω ξαναγραψει. τωρα θελω να παω εξωτερικο και τρεμω. ειναι 1600 βενζινη του 2006.
-
ΙΧ: Διαζύγιο Fiat με Τόλια
Eληξε η συνεργασία της Fiat με τον Τόλια.
'Η' 30/3Η εισαγωγική εταιρεία Fiat Automobiles Hellas SA η οποία αποτελεί θυγατρική του εργοστασίου των εταιρειών Fiat, Alfa Romeo και Lancia με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους πελάτες της ότι έληξε η συνεργασία για πωλήσεις οχημάτων με το ολοκληρωμένο συγκρότημα Autopower Tόλιας ΕΠΕ. Η εν λόγω εταιρεία έχει δύο καταστήματα, στη Λεωφόρο Μαραθώνος 167 (Γέρακας) και στη Χαλανδρίου 13 (Αγία Παρασκευή).
Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς η λήξη της συνεργασίας μεταξύ εισαγωγικής και αντιπροσώπου σε επίπεδο πωλήσεων αποτελεί το πρώτο μήνυμα τόσο προς τον επίσημο αντιπρόσωπό της όσο και για άλλους διανομείς οι οποίοι δεν πετυχαίνουν το συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων καινούριων αυτοκινήτων και δεν καλύπτουν τη σύμβαση που έχουν συνάψει με την εισαγωγική για την κάλυψη της περιοχής τους σε όγκο πωλήσεων. Ωστόσο η έλλειψη ρευστότητας από την πτώση της αγοράς έχει δημιουργήσει προβλήματα στις ήπιες σχέσεις που είχαν μέχρι πρότινος εισαγωγείς και ιδιοκτήτες κάθετων μονάδων που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο ενώ τα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί με επίσημους αντιπροσώπους άλλων εισαγωγικών οι οποίοι έχουν εμφανή οικονομικά προβλήματα δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας σε ολόκληρο τον κλάδο.
Πάντως εισαγωγικές και αντιπρόσωποι έχουν μειώσει στο ελάχιστο τα περιθώρια κέρδους τους τη στιγμή που τα μηνιαία έξοδα είναι υπέρογκα και αν δεν τονωθεί με κάποιο τρόπο η αγορά τότε θα κάνουμε λόγο για εκατοντάδες λουκέτα σε μία αγορά που ήδη έχει «χάσει» 1.000 ενεργά μέλη της?
Γιώργος Ανδρής
Link: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=26757150
-
Κρίμα!
Είναι (ήταν?) απο τα πιο σοβαρά συγκροτήματα του Γκρουπ, ειδικά σε θέματα σέρβις...
Και έχουν μείνει στην επιφάνεια άλλοι και άλλοι....
Αλλά μου το είχε πει και η γιαγιά μου: 'Τα σκ@τ@ και οι φελλοί επιπλέουν)... -
Ο χρήστης akis60 έγραψε:
παιδια καλημερα. εγω θα συμφωνησω σε ολα ετσι; ανετο,γρηγορο,αμορτισερ,οκ. γιατι το δικο μου ρε παιδια,εβγαλε στισ 13000 χλμ φλαντζα κυλινδροκεφαλης; γιατι στις 22000χλμ εκαψε εγκεφαλο; τα εχω ξαναγραψει. τωρα θελω να παω εξωτερικο και τρεμω. ειναι 1600 βενζινη του 2006.Προφανώς έχεις το 1.6 16v των 103 ίππων.'
Στην περίπτωση σου δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μπορεί να είχες την τύχη-ατυχία να πέσεις σε ελλατωματικό moteur ή ακόμα και σε κακή βενζίνη. Ειλικρινά δεν υπάρχουν προβλήματα και σε αυτόν τον κινητήρα....
Λυπάμαι δε, και σε καταλαβαίνω για την αγανάκτηση σου.... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
παιδια καλημερα. εγω θα συμφωνησω σε ολα ετσι; ανετο,γρηγορο,αμορτισερ,οκ. γιατι το δικο μου ρε παιδια,εβγαλε στισ 13000 χλμ φλαντζα κυλινδροκεφαλης; γιατι στις 22000χλμ εκαψε εγκεφαλο; τα εχω ξαναγραψει. τωρα θελω να παω εξωτερικο και τρεμω. ειναι 1600 βενζινη του 2006.
ακόμα και σε κακή βενζίνη.
Eλα ρε 'συ, ποσο πιθανο ειναι να καψει φλατζα και εγκεφαλο λογω βενζινης.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ακόμα και σε κακή βενζίνη.
Eλα ρε 'συ, ποσο πιθανο ειναι να καψει φλατζα και εγκεφαλο λογω βενζινης.
Επειδή είναι πιθανό να με απατά η μνήμη μου, νομίζω ότι ο φίλος είχε βρε νερό. Μπορεί να θυμάμαι λάθος βέβαια
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ. 13000 ΧΛΜ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΜΙΖΙΑ ΝΕΚΡΟ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΕΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΠΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; ΚΟΙΤΑΩ ΙΜΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΝΑΩ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΥΓΩ . ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΔΙΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΑΕΙ ΣΤΟΝ Δ----Ο. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΙΑΤ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΠΗΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΠΝΟ. ΓΥΡΙΖΩ ΦΙΑΤ ΤΟ ΛΕΩ ΛΕΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ,ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΝΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΑ. ΛΕΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;;;;; ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΗΝΕΝΙΑ ΦΛΑΤΖΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗΣ. ΛΕΕΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΝΑΡΙΣΜΑ ,ΓΥΡΙΣΕ,ΑΛΛΑ ΛΑΔΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΖΙ ,ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΕΥΓΩ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 10000 ΧΛΜ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΗΝΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΛΑΤΖΑΣ;
-
Ο χρήστης akis60 έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ. 13000 ΧΛΜ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΜΙΖΙΑ ΝΕΚΡΟ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΕΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΠΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; ΚΟΙΤΑΩ ΙΜΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΝΑΩ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΥΓΩ . ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΔΙΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΑΕΙ ΣΤΟΝ Δ----Ο. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΙΑΤ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΠΗΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΠΝΟ. ΓΥΡΙΖΩ ΦΙΑΤ ΤΟ ΛΕΩ ΛΕΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ,ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΝΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΑ. ΛΕΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;;;;; ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΗΝΕΝΙΑ ΦΛΑΤΖΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗΣ. ΛΕΕΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΝΑΡΙΣΜΑ ,ΓΥΡΙΣΕ,ΑΛΛΑ ΛΑΔΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΖΙ ,ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΕΥΓΩ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 10000 ΧΛΜ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΗΝΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΛΑΤΖΑΣ;οχι να μην εχεις εμπιστοσυνη καμια... εγω θα επερνα ενα Kangoo και θα συχναζα στο Renault forum...
Δωστο να φυγει το ρημαδι...
-
Ο χρήστης akis60 έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ. 13000 ΧΛΜ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΜΙΖΙΑ ΝΕΚΡΟ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΞΕΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΠΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; ΚΟΙΤΑΩ ΙΜΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΝΑΩ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ. ΦΕΥΓΩ . ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΔΙΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΑΕΙ ΣΤΟΝ Δ----Ο. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΙΑΤ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΠΗΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΠΝΟ. ΓΥΡΙΖΩ ΦΙΑΤ ΤΟ ΛΕΩ ΛΕΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ,ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΝΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΑ. ΛΕΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ;;;;; ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΗΝΕΝΙΑ ΦΛΑΤΖΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗΣ. ΛΕΕΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΝΑΡΙΣΜΑ ,ΓΥΡΙΣΕ,ΑΛΛΑ ΛΑΔΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΖΙ ,ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΕΥΓΩ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 10000 ΧΛΜ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΗΝΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΛΑΤΖΑΣ;Πετρελαιο στην βενζινη;Ο βενζινας που εβαλες το μιγμα τι ειπε;
-
Άρα έπεσε σε νοθευμένο καύσιμο ο φίλος.... Κρίμα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΗΝΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΛΑΤΖΑΣ;οχι να μην εχεις εμπιστοσυνη καμια... εγω θα επερνα ενα Kangoo και θα συχναζα στο Renault forum...
Δωστο να φυγει το ρημαδι... [/quote]Ως γνωστό σε όλους ... το Kangoo έχει και DVK (='Dιαχωριστή Vασικού Kαυσίμου από άλλα υγρά') από τον βασικό του εξοπλισμό και χωρίς extra χρέωση... για απροβλημάτιστα ελληνικά χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ως γνωστό σε όλους ... το Kangoo έχει και DVK (='Dιαχωριστή Vασικού Kαυσίμου από άλλα υγρά') από τον βασικό του εξοπλισμό και χωρίς extra χρέωση... για απροβλημάτιστα ελληνικά χιλιόμετρα!Πολύ πετυχημένο
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Άρα έπεσε σε νοθευμένο καύσιμο ο φίλος.... ΚρίμαΚαι ειναι δυνατον να καηκε φλαντζα λογω καυσιμου?
Το Doblo της εταιριας (diesel) εχει φουλαριστει 2 φορες με βενζινη απο λαθος του πρατηριουχου, και το καταλαβαμε μετα απο καμμια 50αρια χλμ.
Φυσικα δεν επαθε τιποτα. Αδειασαμε ρεζερβουαρ, βαλαμε πετρελαιο και τερμα. -
κατα 99% ο εγκεφαλος επρεπε να ειχε παραδωσει οχι η φλατζα κατι αλλο επαιξε μηπως δεν ηταν πετρελαιο αλλα καμια βενζινη αμερικανικη απο τις παλιες που κυκλοφορουν ακομη ανακατεμενη με βενζινη 99+οκτανιων?
γιατι αμα ειναι αυτο παλι καλα να λες που δεν επαθε τιποτα αλλο.. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ 14000 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΑΤΖΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΤΑΝ . ΑΥΤΟ ΝΑΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ; ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ; ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ;ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ 14000 ΧΛΜ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΟΥΤΟΒΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ; ΚΑΙ ΕΛΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ 3ΑΡΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ.
-
Ο χρήστης akis60 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ 14000 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΑΤΖΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΤΑΝ . ΑΥΤΟ ΝΑΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ; ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ; ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ;ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ 14000 ΧΛΜ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΟΥΤΟΒΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ; ΚΑΙ ΕΛΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ 3ΑΡΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ.φιλαρακο διωχτω απο πανω σου να σωθεις !!!δεν εχει σχεση η φλατζα με τη πιθανη νοθεια στο καυσιμο και με τον εγκεφαλο αλλο ενα φιατ που εκανε ποπ χωρις στοπ......εχω σχετικη εμπειρια
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αλλο ενα φιατ που εκανε ποπ χωρις στοπ......εχω σχετικη εμπειριαΕνταξει θα εμπιστευτουμε την εμπειρια σου (ή οποια υποθετω ειναι τεραστια)
Την επομενη φορα που θα αγορασω αμαξι, θα σε συμβουλευω.Σταματα ομως να αναπαραγεις σα κυμβαλον αλαλαζον οτι ακους. Γιατι, οτι και να ετυχε σε εσενα, δε σημαινει οτι ισχυει για ΟΛΑ τα Fiat, Lancia , Alfa Romeo κτλ.
Η διαιωνιση τετοιων αποψεων, αναλογα με τις 'εμπειριες' του καθε ενα ειναι
Nα σου εξηγησω τι εννοω:
Με πηρε προχθες τηλεφωνο μια φιλη που ψαχνεται για αυτοκινητο.
Εχει καταληξει μεταξυ Polo tsi και Fiesta 1.4. Φυσικα προτεινω το Polo (αν το Fiesta ηταν to 1.6 θα ηταν πιο δικαιη η συγκριση) και επιπλεον το Clio TCE.
Mε ρωτουσε περι αξιοπιστιας γιατι 'ειχε ακουσει' οτι η τουρμπινα του Golf χαλαει (αρα πιθανον και του Polo) τα παραθυρα πεφτουν και γενικα 'τα τουρμπο ειναι πιεσμενα'. Aπο την αλλη, 'ειχε ακουσει' πως τα Ford σκουριαζουν και αλλα πολλα ( ) ενω τα Clio και γενικοτερα τα Renault ειναι τα πλεον ζημιαρικα...Της απαντησα (μετα απο μερικα λεπτα που μου αραδιαζε 'τι εχει ακουσει') πως ετσι ειναι τα πραματα Καλυτερα να μην αγορασει αμαξι.
-
Ο χρήστης akis60 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ 14000 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΑΤΖΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΤΑΝ . ΑΥΤΟ ΝΑΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ; ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ; ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ;ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ 14000 ΧΛΜ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΟΥΤΟΒΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ; ΚΑΙ ΕΛΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ 3ΑΡΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ.για να εισαι σιγουρος μπορεις να βρεις φιλο σου μηχανικο που να ξερει απο αναπρογραμματισμο εγκεφαλου και να του πεις να το κοιταξει διοτι και μετα που το αλλαξες ισως να εχει καταλοιπα του υγρου που ηταν μεσα και να εχει χρονιστει σε αυτο οποτε καταλαβαινεις οτι ισως τελικα και να μην ειναι τιποτα..
-
ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑ...ΜΗΧΑΝΙΚΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ. ΔΗΛ. ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΦΛΑΤΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΑ;
-
Ο χρήστης akis60 έγραψε:
ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑ...ΜΗΧΑΝΙΚΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ. ΔΗΛ. ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΦΛΑΤΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΑ;η φλατζα δεν ανοιγει καν ετσι..
ο εγκεφαλος οριζει τα παντα δεν ειμαστε σε εποχες με καρμπιρια στο μοτερ
πιεσεις τρομπες αναφλεξη τα παντα περνανε απο τον εγκεφαλο
FIAT FORUM