-
Τελικά αν σου βγάλει μια φορά πρόβλημα, δε φτιάχνει. Ξαναβάλαμε το θηριάκι στα πιτς με επίσημο πρόβλημα στον εγκέφαλο του DSG o οποίος διεγνώσθει κλινικά νεκρός. Αλλαγή κ υπομονή στο ταξίδι που αρχίζει (η σωστότερα, έχει αρχίσει, αλλά τώρα το μοιράζομαι). Άντε να δούμε αυτή τη φορά....
-
Ο χρήστης Sirokizein έγραψε:
Τελικά αν σου βγάλει μια φορά πρόβλημα, δε φτιάχνει. Ξαναβάλαμε το θηριάκι στα πιτς με επίσημο πρόβλημα στον εγκέφαλο του DSG o οποίος διεγνώσθει κλινικά νεκρός. Αλλαγή κ υπομονή στο ταξίδι που αρχίζει (η σωστότερα, έχει αρχίσει, αλλά τώρα το μοιράζομαι). Άντε να δούμε αυτή τη φορά....Απο περιεργια... ρωτα τους... αν ησουν εκτος εγγυησης... ποσα???
-
καλο κουραγιο σου ευχομαι...ειναι να μην σου κατσει... Κρατα μας ενημερους
-
Το έχω στα υπόψιν για την τιμή. Και όταν τελειώσουμε με το καλό και με την αντικατάσταση θα κάνω μια αναλυτική αναφορά. Προς το παρον 18 μέρες από όταν διεγνώσθει το πρόβλημα και μετράμε!
-
Το χρονικό της βλάβης:
Δευτέρα 1/3/2010 - Ξαναπαρουσιάζει το γνωστό πλέον πρόβλημα να μη συμπλέκει καμία σχέση. Ακινητοποίηση - σβήσιμο - Βάζουμε πάλι μπροστά, όλα οκ, ναι είναι ζωντανό. Άμεση επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο, κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο την Παρασκευή 5/3.
Παρασκευή 5/3/2010 - Περνάνε από πάνω του - Διαπιστώνετε πρόβλημα στον εγκέφαλο του DSG - Κλείνουμε νέο ραντεβού για 10/3 για να αφήσω το αμάξι. Υποθέτω πως δεν υπάρχει δυνατότητα να το κρατήσουν άμεσα.
Τετάρτη 10/3/2010 - Παραδίδω το αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο.
Παρασκευή 12/3/2010 - Επικοινωνούν μαζί μου - Εντοπίστηκε το πρόβλημα στον εγκέφαλο του DSG - πρόταση αντικατάστασης. Εκτιμώμενος χρόνος αναμονής 10 ημέρες καθότι το συγκεκριμένο εξάρτημα φτιάχνετε κατόπιν παραγγελίας βάση αριθμού πλαισίου & είναι μοναδικό για κάθε όχημα.
Δευτέρα 22/3/2010 - Επικοινωνώ εγώ μαζί τους. Το εξάρτημα έχει παραγγελθεί - Δεν έχουμε κάποια επιπλέον ενημέρωση. Δεν έχουμε αναμενόμενο χρόνο παράδοσης. Συνεχίζω επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την Kosmocar. Δίνω τα στοιχεία μου, κάνω μια περίληψη του προβλήματος. Κρατάνε στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας, αναμένουμε ενημέρωση.
Τρίτη 23/3/2010 - Λαμβάνω το μεσημεράκι τηλέφωνο από την Kosmocar πως το εξάρτημα είναι Ελλάδα και έχει αποσταλεί ηδη στον αντιπρόσωπο. Δέκα λεπτά αργότερα μου τηλεφωνούν επίσης από τον αντιπρόσωπο πως το χουν παραλάβει και θα το περάσουν στο σύστημα άμεσα, για να δωθεί στους τεχνικούς.
Τετάρτη 24/3/2010 - Καμία εξέλιξη
Πέμπτη 25/3/2010 - Όλα κλειστά
Παρασκευή 26/3/2010 - Επίσης τπτ. Επομένως τηλεφωνώ περίπου στο τελείωμα της βάρδιας μου λένε πως είναι όλα καλά και λογικά θα ενημερωθώ την Δευτέρα για να παραλάβω το όχημα.
Δευτέρα 29/3/2010 – Το αμάξι είναι έτοιμο – Μένει για μια δοκιμή – Μερικές ώρες μετά ενημερώνομαι πως μπορώ να το παραλάβω όποτε θέλω.
Τρίτη 30/3/2010 – Παραλάβαμε σήμερα το πρωί, κοπάνα από τη δουλειά… Οφείλω να ομολογήσω πως ξέχασα να ρωτήσω για την τιμή εκτός εγγύησης, μάλλον η προσμονή για τη παραλαβή το πέρασε σε 2ο ρόλο. Πέρασε μήνας!!!!!
-
Μακάρι να είναι το τελευταίο σου πρόβλημα. Καλοτάξιδο φίλε!!!
-
πωπωπω ρε φιλε τι επαθες...τυχερος στην ατυχια σου που ησουν μεσα στη εγγυηση...
Φαντασου να ειχες ολη αυτη την ταλαιπωρια και να πρεπε να πληρωσεις και κανα διχιλιαρο...
-
Ταλαιπωρία ήταν την πρώτη φορά που με άφησε 300 χλμ μακριά από την Αθήνα. Αυτό ήταν πταίσμα για να κάνουμε την αλλαγή. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!
-
Έχει κανείς feedback από Golf VI 1.6 TDi; Αυτό με τα 105 άλογα. Διάβασα μερικά πράγματα στο web, αλλά λέω μήπως έχει τύχει και το έχει οδηγήσει κανείς.
Ευχαριστώ. -
Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω κατι κ οποιος μπορει ας βοηθησει...Εχω παραγγηλει τελη Ιανουαριου με αρχες Φεβρουαριου το golf vi tsi 160 hp 3d highline απ την εταιρια leasing avis και μου εδωσαν τυπικη ημερομηνια παραδοσης 25-5-2010(μου ειπαν ομως οτι μπορει να ερθει πιο νωρις η κ πιο αργα).Γνωριζει κανεις συνηθως σε ποσο καιρο παραδιδονται?Επισης εχω ακουσει οτι μπορεις μεσω internet να γραψεις τον κωδικο της παραγγελιας κ μαθεις ποτε θα ειναι ετοιμο,υπαρχει τετοιο πραγμα???
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Έχει κανείς feedback από Golf VI 1.6 TDi; Αυτό με τα 105 άλογα. Διάβασα μερικά πράγματα στο web, αλλά λέω μήπως έχει τύχει και το έχει οδηγήσει κανείς.
Ευχαριστώ.Εχω το golf vi tdi 105ps με κινητηρα τεχνολογιας common rail και φιλτρο DPF κατακρατησης μικροσοματηδιων Ροπη 250Nm στις 1500-2500στροφες Co2 119 τελικη 190 0-80/0-100/80- 120 7,5/11,3/14,5 καταναλωση εντος πολεως 5,2 εκτος 3,5 μικτη 4,1
-
Ο χρήστης Γιωργος 47 έγραψε:
Εχω το golf vi tdi 105ps με κινητηρα τεχνολογιας common rail και φιλτρο DPF κατακρατησης μικροσοματηδιων Ροπη 250Nm στις 1500-2500στροφες Co2 119 τελικη 190 0-80/0-100/80- 120 7,5/11,3/14,5 καταναλωση εντος πολεως 5,2 εκτος 3,5 μικτη 4,1
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πραγματικά σχεδόν όλα όσα μου έγραψες τα ξέρω.
Θα ήθελα να μου πεις αν είσαι γενικά ευχαριστημένος από τον κινητήρα τόσο από τις επιδόσεις του όσο και από την κατανάλωσή του. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει σύστημα start/stop ή αυτό το έχει μόνο η έκδοση Bluemotion;
Ευχαριστώ και πάλι. -
Δεν εχει συστημα start stop η επιδοσεις του κινητρα ειναι καλες θηριο στις ανηφορες μεγαλη ροπη απο χαμηλα μικτη καταναλωση με ταχυτητες 120 150 5,8 αν το πας συντιρητικα πιο λιγο Με τα παραπανω νουμερα (ροπη κλπ) μπορεις να κανεις συγκριση με τους tsi Στην Ευρωπη το 70% ειναι ντιζελ
-
οι καταναλωσεις που λες ειναι οι δικες σου ή του κατασκευαστη?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι καταναλωσεις που λες ειναι οι δικες σου ή του κατασκευαστη?αυτες ειναι δικες μου του κατασκευαστη ειναι πιο πανω
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
πωπωπω ρε φιλε τι επαθες...τυχερος στην ατυχια σου που ησουν μεσα στη εγγυηση...Φαντασου να ειχες ολη αυτη την ταλαιπωρια και να πρεπε να πληρωσεις και κανα διχιλιαρο...
Δεν θελω καν να σκεφτομαι τετοιο ενδεχομενο για τον οποιονδηποτε.....
-
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Γεια σας! Μήπως ξέρει κανείς σας πότε έρχεται το Golf VI με τον κινητήρα 1.2 TSI 105 PS; Επίσης ποια θα είναι η τιμή του σε σχέση με το 1.4 TSI 122 PS; Ευχαριστώ...Ομολογώ ότι κι εγώ καλο-βλέπω μια τέτοια επιλογή...
Έξω ήδη κυκλοφορεί, φαντάζομαι δεν θα αργήσει να έρθει και στις δικές μας εκθέσεις.
Τώρα, στα περί τιμής, αν δεν θα 'ναι minimum 2500 ευρώ φθηνότερο ανά έκδοση από το 1.4tsi, νομίζω δεν θα μ' ενδιαφέρει. -
Εκτιμώ πως δύσκολα θα έρθει σε αυτη την τιμή δυστυχώς
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Γεια σας! Μήπως ξέρει κανείς σας πότε έρχεται το Golf VI με τον κινητήρα 1.2 TSI 105 PS; Επίσης ποια θα είναι η τιμή του σε σχέση με το 1.4 TSI 122 PS; Ευχαριστώ...
Ομολογώ ότι κι εγώ καλο-βλέπω μια τέτοια επιλογή...
Έξω ήδη κυκλοφορεί, φαντάζομαι δεν θα αργήσει να έρθει και στις δικές μας εκθέσεις.
Τώρα, στα περί τιμής, αν δεν θα 'ναι minimum 2500 ευρώ φθηνότερο ανά έκδοση από το 1.4tsi, νομίζω δεν θα μ' ενδιαφέρει.όλο τη προδοσια εχεις εσυ στο μυαλο σου ...
-
Ναι το ξέρω, σας έχω λείψει.... Νέο πρόβλημα.... Κατόπιν εκκίνησης του κινητήρα μετά από έναν επιτυχημένο ανεφοδιασμό καυσίμων ένας γλυκός διαπεραστικός ήχος έρχεται να ταράξει την ησυχία που επικρατεί συνήθως μέσα στο αμάξι, συνοδευόμενος από το λαμπάκι του χειρόφρενου που αναβοσβήνει και το λαμπάκι του ABS που μένει μόνιμα αναμμένο. Χριστουγεννιάτικο δέντρο μετά μουσικής παραμονές του καλοκαιριού... Άντε να δούμε τι θα μας πει το καλλιτεχνικό service αύριο..... Σύντομα θα επανέλθω με τη λύση!
VW Golf VΙ